2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bayanlar 16. Haftada olup 3 lu tarama yaptiran var mi? Yoksa direk 4 lu tarama mi yapiliyor? 2li den farkli mi? Bilgisi tecrubesi olan?
canım benim doktorum 4 lü yada 3 lü tarama testi istemedi. ikili test iyiyse yapmıyorum dedi bizde istemedik zaten. 20. haftada ayrıntılı ultrason olacak sadece.
Gece olunca bu sırt ağrım kuduruyor resmen
of sorta canım benimde öyle. sırt ve kasık ağrılarım, yattığım zaman mide ağrım hepsi birleşiyor. ama oğlum iyi olsunda çekiyoruz artık..
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar karından tam nerden yapıyorsunuz ? Bugün ben yaptım ama biraz kenardan yaptım gibi geldi emin olamadım
canım bana doktorum yüzün ve elin haricinde her yerine yapabilirsin demişti sıkıntı yapma kendine. karın bölgesi daha kalın et olduğu için canı daha az acıyor insanın ama benim iki tarafıda morluk içinde
Oğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
ayy gözün aydın canım adıda hemen belli olmuş ne güzel. biz hala bir karar veremedik

Herkes cinsiyeti net bi şekilde öğrendi mi kızlar yaa bana doktorum kıza benzio net değil dedi 2 hafta sonraya çağırdı

Valla benim ki bakmıyor. Bu kadar erken söylenemezmiş. Öyle diyor kendisi. Bakan nasıl bakıyor diyemiyorsun tabi.
Kaçıncı haftada söylüyormuş doktorun yanılmalar oluyo ya o yzdeb söylemio herhalde benim drumda 12.haftada kuzenime erkek buda pipisi dedi 14-16da göstermedi 20 de kız olduğu çıktı herkes şok tabi bana 14te göremedi kıza benzio diyince insan tam emin olamıo

Bana direk kız dedi doktor kesin ya da değil demedi. Kesin kız galiba 16. Haftada net görüyorlar sanırım.

Bana direk kız dedi doktor kesin ya da değil demedi. Kesin kız galiba 16. Haftada net görüyorlar sanırım.
Kaçıncı haftada kız dedi bizcede kızdır çinkü 14.haftada pipi olsa görünürdü herhalde ama onada açıklama yaptı dr bazen yumurtalıklar şiş oluo arasında gözükmeyebilio dedi pehhh

Aras ismini çok begeniyoruz,Metinde kayinpederimin ismi ve ben kendisini çok seviyorum. Metin i ben hep dusunuyodum eşime teklif ettim ama babam kabul eder mi bilmiyorum dedi. Bakalım tamam derse koyarız. O pek istemiyor büyüklerin isimlerini koymak. Bulursun sende inşallah :)

Kaçıncı haftada kız dedi bizcede kızdır çinkü 14.haftada pipi olsa görünürdü herhalde ama onada açıklama yaptı dr bazen yumurtalıklar şiş oluo arasında gözükmeyebilio dedi pehhh
16+0 da kız dedi:)

Hayırlısı olsun cnm hakkımızda insan doktor bişi dedi mi hemen alıştırıyo kendini çünkü
Evet canım hayırlısı olsun ben çok istiyordum erkek olsun Rabbim bilir en hayırlısını. Ikinciler sağlıklı hayırlı erkek olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…