2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B blossom- canim gözün aydin.yaramaz bir oğlan geliyor desene.erzurumla bir alakan var mi merak ettim.25 ve aras olunca :)
25 olan yaşım canım ama erzuruma çok uzak degilim :) eşim farklı memleket ama ben Karslıyım.
Sağol teyzesi hem ne yaramaz ne yaramaz :))))

uconn @giyimolog @ikihayat kizlar inanin kendi sonucum gibi sevibdim. Rabbim yasatmasin bi daha boyle strwsler insallah. Hep guzel haberler alalimmm
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve içtenliğin için
Kızlar hepinizin gözü aydın olsun inşallah. Çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına. Maşallah hem size hem bebişlerinize
Çok sağol canım.aminnnn.
Oğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
Gözün aydın canım bak demiştik hepimiz sağlıklı bebeğin diye.ama bu kadar naz yapınca kız bu kesin demiştim ama tutturamadım.hayırlı olsun oğluşun canım.

Sağ ol teyzesi :)) Bende kız sanıyordum ne yalan soyliyim ama ilk bebek olduğundan farketmez diyordum cinsiyeti.
Anneme dün bebeğin solda olduğunu soyledigimde kesin erkek demişti. 4 tane kız doğurunca tecrübeli oluyor insan herhalde. :) biz hep sağ taraftaymisiz

Kesin mi dedi cnm
Kesindi canım. Zaten geçen haftada görmüştü bence ama kanamadan dolayi şimdi soylemiycem demişti. Bu sefer doktor söylemeden ben kendimde gördüm zaten sonrada o tasdik etti. Erkek bebek geliyor dedi. Doktorum garanticidir biraz.Çok emin olmadan söylemez

Bana da 13 hadtalikken 14 haftalik cinsiyeti erkek dedi ama bu ctesi 16 olunca gidecem ona göre size net soyleyim dedim :)

Bana da 13 hadtalikken 14 haftalik cinsiyeti erkek dedi ama bu ctesi 16 olunca gidecem ona göre size net soyleyim dedim :)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sağlık olsun. Kız da aynı evlat can erkekte. :) Önemli olan bizim sagligimiz bebeklerimizin sağlığı.

Canım çok sevindim ya maşallah oğluş yolda bi ben öğrenedim diyordun bak öğrendin. Şimdi artık sadece ben kaldım öğrenmeyen :) bu arada ne dedi doktor kanama alanıyla ilgili canım.. Soruyorum fazlaca da ama benim de hematom um var ya işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…