2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlarr hava birden soğudu dikkat edin üşütmeyin tam hastalık havası karnım da agrımaya başladı hemen soğuktan etkilenirim =(
Canım ben bi grip oldum bugun tam 13. Günüm gripli hala geçmedi dikkat edin gerçekten de.. Bu arada benim de bi kan gündür kasıklarımda ağrı oluyor internetten baktım da rahim bu haftalarda büyürmüş ondan olurmuş. İnşallah öyledir

3 lu test için kan verdim be ayrıntılı ultrason için cuma günü gün aldim
cuma günü öğrenirsin canım içimden öyle geldi... bu nisan bebekleri nazlı çıktı ya göstermiyor ya geç gösteriyor. maşallah benim oğlum 11+5 de direk gösterdi.

Gozun aydin canim cok sevindim
Kiz benim kocam doktor olsa kafasinin etini yerdim bu boyle mi su soyle mi nasil falan diye

B blossom- canim hayirli olsun cok sevindim valla. Rabbim evlatlarimizin acini gostermesin bize insallah
Hep guzel haberler alalim

Ayy sagolsun ilk zamanlar hiç acile gitmek zorunda kalmadım serumu hep eşim taktı yattığım yerde. Soruyorum ben her şeyi:) eniştemizde cocuk doktoru doğunca onu ararız artık hep : D

Ay istediğin zaman sor mesaj at canım.
Kanama alanım en son 2.50 cm di şimdi 3 olmuş. Büyümüş dedim. Büyümesini problem etme bebeğe zarar vermemiş ve eski kan olduğunu düşünüyorum dedi. İstirahate devam ve takibimde olcaksin biraz daha dedi. Bak özellikle söylüyor yerden bişey bile alma asla asla hiç bişey yapma diye. Sende çok dikkat et canım. En son ne zaman kontrole gitmistin veya ne zaman gidiceksin?

Ayy sagolsun ilk zamanlar hiç acile gitmek zorunda kalmadım serumu hep eşim taktı yattığım yerde. Soruyorum ben her şeyi:) eniştemizde cocuk doktoru doğunca onu ararız artık hep : D
Ohh yasadik valla. Cocuk doktoru eniste :) benim gibi pimpirikli biri icin guzel haber. Durmadan etiketleriz seni artik
Sen bizii bilgilendirirsin :)

enişte bize hizmet eder artık biz herşeyi sana sende enişteye sorarsın :)

Amin canım benim. Allah acılarını göstermesin. Evlat ne başka bişey.

Amin canım benim. Allah acılarını göstermesin. Evlat ne başka bişey.

nisanyagmurumm bize de bugün yeniden gelin cinsiyete bakalım demişti doktorumuz aynen seninki gibi secde pozisyonunda bacaklarını karnına çekmiş uyuyordu salladık epey uyanmadı 2 hafta sonra bir daha bakalım dedi doktorumuz cinsiyete çünkü şu anda kız ya da erkek demek zor dedi. var mı böyle durum yaşayan başka??

Gunaydin canım bence iyi yapmışsın faydası olmaz olur mu.. fiziksel olarak da psikolojik olarak da çok faydası var sen rahatla ve inanarak yap yeter ki. Ben de cuma günü doktorumdan onay alıp haftada 3 günlük bir programa uye olacagim. Sosyalleşme açısından da güzel orda da anne adaylarıyla paylaşımda bulunuruz. Göbek kıyaslaması yok tabi :)) önemli olan bebişlerin ve bizim iyi ve sağlıklı olması. Benim de göbeğim az çıktı keşke daha çok çıksa minnak görünse ordan. Bu en güzel kilo en güzel göbek.

Benim bebeğim hem 2 li testte hemde 14.hafta kontrolde secde pozisyonundaydı 2 lide pozisyonu uygun değil dedi 14tede aybı şeyi söyledi ama muayenenin sonuna doğru kıza benzio dedi bizimkide uyanmadı bzde hemen kızdır kesin dye alıştrdık kendimizi

İkinci trimester itibariyle doktor onayıyla bir sakınca yok diye biliyorum ama ben de 16.haftayi bekleyenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…