- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.761
Canım ben bi grip oldum bugun tam 13. Günüm gripli hala geçmedi dikkat edin gerçekten de.. Bu arada benim de bi kan gündür kasıklarımda ağrı oluyor internetten baktım da rahim bu haftalarda büyürmüş ondan olurmuş. İnşallah öyledirKızlarr hava birden soğudu dikkat edin üşütmeyin tam hastalık havası karnım da agrımaya başladı hemen soğuktan etkilenirim =(
cuma günü öğrenirsin canım içimden öyle geldi... bu nisan bebekleri nazlı çıktı ya göstermiyor ya geç gösteriyor. maşallah benim oğlum 11+5 de direk gösterdi.3 lu test için kan verdim be ayrıntılı ultrason için cuma günü gün aldim
Üçlüyü yapmaz sanıyordum ben de ama tamamlayalım dedi doktor. Kafasını, karın çevresini, uyluk kemiğini filan ölçtü. Gözlerine baktı. Beynine baktı kalbine baktı odacıklarını gördük:) eller ayaklar burun ense onları gördük. 140 gr olmuş bebiş 14 cm olmuş:) Afp yani nöral tüp defekti testi için kan alındı. Cinsiyet söyledi birde kızımız olacak inşallah :) hatırladıklarım bunlar:) eşim doktor olduğu için ona baya açıklama yaptı latincetabi bana sonra açıkladı eşim:)
Bizimki de erken gosterdi hatta annemler diyo hemen acmisss oyle utanmamis diyecuma günü öğrenirsin canım içimden öyle geldi... bu nisan bebekleri nazlı çıktı ya göstermiyor ya geç gösteriyor. maşallah benim oğlum 11+5 de direk gösterdi.
Ayy sagolsun ilk zamanlar hiç acile gitmek zorunda kalmadım serumu hep eşim taktı yattığım yerde. Soruyorum ben her şeyi:) eniştemizde cocuk doktoru doğunca onu ararız artık hep : D
Ay istediğin zaman sor mesaj at canım.Canım çok sevindim ya maşallah oğluş yolda bi ben öğrenedim diyordun bak öğrendin. Şimdi artık sadece ben kaldım öğrenmeyen :) bu arada ne dedi doktor kanama alanıyla ilgili canım.. Soruyorum fazlaca da ama benim de hematom um var ya işte...
Ohh yasadik valla. Cocuk doktoru eniste :) benim gibi pimpirikli biri icin guzel haber. Durmadan etiketleriz seni artikAyy sagolsun ilk zamanlar hiç acile gitmek zorunda kalmadım serumu hep eşim taktı yattığım yerde. Soruyorum ben her şeyi:) eniştemizde cocuk doktoru doğunca onu ararız artık hep : D
enişte bize hizmet eder artık biz herşeyi sana sende enişteye sorarsın :)Ayy sagolsun ilk zamanlar hiç acile gitmek zorunda kalmadım serumu hep eşim taktı yattığım yerde. Soruyorum ben her şeyi:) eniştemizde cocuk doktoru doğunca onu ararız artık hep : D
:))) zaten Nisan bebişlerinde kızlar azınlıkta daha öncede yazmıştım taliplerimiz çok olucak diyeCiftle çiftle annesi talibiz :)))
Amin canım benim. Allah acılarını göstermesin. Evlat ne başka bişey.
Amin canım benim. Allah acılarını göstermesin. Evlat ne başka bişey.
Aa oyle mi benim aklimda yaptirdin diye kalmis. Bu arada sen ense ve buruna baktirdin mi? Nifty yaptiracaksan baktirma benim gibi sıkıntıya dusme. Ufak bir ihtimal bile insani mahvediyor
biz ikili test için gitmiştik 12. haftam bittiği gün öğrendik. oğlum merak içinde bırakmadı biziBana da 13 hadtalikken 14 haftalik cinsiyeti erkek dedi ama bu ctesi 16 olunca gidecem ona göre size net soyleyim dedim :)
Günaydın Hanımlar ... Dün hamile yogasına başladım. Faydası olur mu olmaz mı henüz karar veremedim. Bu arada katılan hanımların içerisinde 19 haftalık bir hamile hanım vardı. Hiç karnı yoktu neredeyse. Benim göbeğim kesinlikle kilo aldığım için çıktı bu kadar ....
Benim bebeğim hem 2 li testte hemde 14.hafta kontrolde secde pozisyonundaydı 2 lide pozisyonu uygun değil dedi 14tede aybı şeyi söyledi ama muayenenin sonuna doğru kıza benzio dedi bizimkide uyanmadı bzde hemen kızdır kesin dye alıştrdık kendimizinisanyagmurumm bize de bugün yeniden gelin cinsiyete bakalım demişti doktorumuz aynen seninki gibi secde pozisyonunda bacaklarını karnına çekmiş uyuyordu salladık epey uyanmadı 2 hafta sonra bir daha bakalım dedi doktorumuz cinsiyete çünkü şu anda kız ya da erkek demek zor dedi. var mı böyle durum yaşayan başka??
Canim hamile yogasi icin erken degil mi? Bende baslayacagim da 16. Haftanin dolmasi gerekiyor dediler sen benden ilerdesin galiba. Esim su an izin vermiyor o yonlendirecek beni bir yere platesi de onunla yapacagim kavga etmeden yapabilirsek tabi:) hamilelikte yogayi ve platesi cok tavsiye ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?