- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.781
Hayırlısı olsun cnm inş şimdide kadar göstermedi mi yumurcaktüm hamişlere merhaba ne güzel herkes bebişinin cinsiyetini öğrenmiş daha çok heyecan yaptım inşallah bugün ben de göreceğim bebeğimi gösterirse öğreneceğiz cinsiyetini
Ne zmn gittn cnm en son ben geçtiğimz ctesi gittim kesin demedi bu hafta tekrar bşka doktora mı gtsem acaba diorumCanım yalnız değilsin bende öğrenemedim.Bazı arkadaşlara kıza veya erkeğe benziyor demiş.Bana onu bile demedi.Pozisyonu uygun değil,arkası dönük,bacakları kapalı sürekli böyle söyledi.Bende cumartesi günü farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ne zmn gittn cnm en son ben geçtiğimz ctesi gittim kesin demedi bu hafta tekrar bşka doktora mı gtsem acaba diorumCanım yalnız değilsin bende öğrenemedim.Bazı arkadaşlara kıza veya erkeğe benziyor demiş.Bana onu bile demedi.Pozisyonu uygun değil,arkası dönük,bacakları kapalı sürekli böyle söyledi.Bende cumartesi günü farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ne zmn gittn cnm en son ben geçtiğimz ctesi gittim kesin demedi bu hafta tekrar bşka doktora mı gtsem acaba diorum
Oğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
O zaman guvenebilir miyim doktorun söylediğine acaba :)biz ikili test için gitmiştik 12. haftam bittiği gün öğrendik. oğlum merak içinde bırakmadı bizi
Sağol teyzesi. Kanama alanı var hala ama eski kan olduğunu düşünüyorum dedi. istirahate iğne ilaca devam. Takip etmemiz gerekiyor seni dedi. c.tesi tekrar görmek istedi ama içim rahatladı çok sukur
Allah kavuştursun canım arada gidip gelmeyecek mi hiç proje işi gibi bir şey mi.
Geçmiş olsun ilk defa duydum alerjik birşey mi? İnşallah hamilelik ilaç veya krem kullanmaya engel olmaz. Bu tarz şeyler strese bağlı da olabilir, canını sıkma. Esin gidip gelecek bebishin senle yanliz değilsin; )
Günaydın Hanımlar ... Dün hamile yogasına başladım. Faydası olur mu olmaz mı henüz karar veremedim. Bu arada katılan hanımların içerisinde 19 haftalık bir hamile hanım vardı. Hiç karnı yoktu neredeyse. Benim göbeğim kesinlikle kilo aldığım için çıktı bu kadar ....
benim eşimde Amerikaya doğumdan hemen sonra ya da hemen önce gitmek durumunda kalacak 3 haftalığına,en azından doğumuna ya da sonrasına denk gelemeyecek,o zamanlar daha çok ihtiyacın olacak eşine böyle düşün...
Bi tane kızım var 3 yaşını doldurdu 4 ün içinde.
Şimdiki minnakımda kız. Kızları çiftliyorum inşallah
Psikolojik olarak cok rahatladım öncelikle. Amin inşallah cumlemizinki sağlıkla gelsin. Kanama alanım var. Hematom devam ediyor ama bebeğe zarar vermemiş dedi çok şükür.İçerdeki kan için eski olduğunu düşünüyorum dedi.Cuma tekrar kontrolde olcam. Ondan sonra inşallah daha çok rahatlarımCanım gözünaydin öğrenmişsin :)) saglikla gelsin maşallah oluşuna,
Sen nasılsın kanama alani vs yolunda mı herşey?
Psikolojik olarak cok rahatladım öncelikle. Amin inşallah cumlemizinki sağlıkla gelsin. Kanama alanım var. Hematom devam ediyor ama bebeğe zarar vermemiş dedi çok şükür.İçerdeki kan için eski olduğunu düşünüyorum dedi.Cuma tekrar kontrolde olcam. Ondan sonra inşallah daha çok rahatlarım
Sağol canım benim. Bende düne kadar bi ben kaldım herhalde ogrenemeyen diyodum :)) Geçer 1 hafta nedir ki annesi :) Allah sağlık versin inşallah en onemlisi
Ben de varım ben de 16+2 olacak cuma kontrole gittiğimde göstersin artık kapanıp göstermezse naz yaparsa ertesi gün yine giderim valla bu merakla yaşanmıyor :)))) hatta hastanede oturur beklerim. Anneyle inat olmaz :)))
Sağol canım benim. Bende düne kadar bi ben kaldım herhalde ogrenemeyen diyodum :)) Geçer 1 hafta nedir ki annesi :) Allah sağlık versin inşallah en onemlisi
Gözün aydın canım allah saglikla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Seni rahatsizligini takip ediyodum duygulandim şimdi seni mutlu görünceOğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?