2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B blossom- gözünaydın canım :)

bi ben kaldım şu cinsiyeti öğrenemeyen.bugün 15 haftaya girdik bugün.16. haftalıkken öğrenicem günler geçmek bilmiyo

Canım yalnız değilsin bende öğrenemedim.Bazı arkadaşlara kıza veya erkeğe benziyor demiş.Bana onu bile demedi.Pozisyonu uygun değil,arkası dönük,bacakları kapalı sürekli böyle söyledi.Bende cumartesi günü farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

Ne zmn gittn cnm en son ben geçtiğimz ctesi gittim kesin demedi bu hafta tekrar bşka doktora mı gtsem acaba diorum

Ne zmn gittn cnm en son ben geçtiğimz ctesi gittim kesin demedi bu hafta tekrar bşka doktora mı gtsem acaba diorum

kafein_ valla ben de varım işte cinsiyeti öğrenemeyen gerçi ilk bebeğimiz kız ya da erkek ne farkeder ki dedi babamız sağlıklı olsun sağlıklı doğsun da

kafein_ valla ben de varım işte cinsiyeti öğrenemeyen gerçi ilk bebeğimiz kız ya da erkek ne farkeder ki dedi babamız sağlıklı olsun sağlıklı doğsun da

En son 14+2 de gittim.Söylemekmi istemedi gerçekten göstermedi mi emin değilim.Ben devlet hastanesine gittiğim için herkes görselerde söylemiyorlar diyor.o nedenle cumartesi günü farklı doktora gitmeyi düşünüyorum.15+4 olucam.

Sağol teyzesi. Kanama alanı var hala ama eski kan olduğunu düşünüyorum dedi. istirahate iğne ilaca devam. Takip etmemiz gerekiyor seni dedi. c.tesi tekrar görmek istedi ama içim rahatladı çok sukur

Canım ben seni sormuştum ama yazmışsın zaten şimdi aşağıdaki mesajlarda okudum, insallah daha da iyi olacaksın istirahat devam.. tekrar gözünaydin kocaman bir maşallah Oğlusun ismi de çok güzelmiş.

Yok canım arada gidip gelme olmayacak 3 ay komple yok eğitim varmış florida üniversitesinde kurum gönderiyo. Normalde bende gidicektim ama gittikleri bölgede zika virüsü çok yaygın kendimi riske atmak istemiyorum.
Hastalık da bu sralar çok modaymış havayla bulaşıyomuş vücut antikor üretince 2 3 aya geçer ilaç kullanma sabret dedi bende ilaç kullanmak istemiyodum zaten kaşıntı yapıyo ama dayanacaz artık :/

Ben de başladım canım yogaya 2 sene önce de yapmıştım kesinlikle faydası olacağına inanıyorum :)

Ya tabi orası öyle ama 3 ay çok geliyo gözüme pimpirikleniyorum işte uzak olunca hayırlısıyla gider gwlirler inşallah canım :)

Bi tane kızım var 3 yaşını doldurdu 4 ün içinde.
Şimdiki minnakımda kız. Kızları çiftliyorum inşallah

bi ben kaldım şu cinsiyeti öğrenemeyen.bugün 15 haftaya girdik bugün.16. haftalıkken öğrenicem günler geçmek bilmiyo

Ben de varım ben de 16+2 olacak cuma kontrole gittiğimde göstersin artık kapanıp göstermezse naz yaparsa ertesi gün yine giderim valla bu merakla yaşanmıyor :)))) hatta hastanede oturur beklerim. Anneyle inat olmaz :)))

Canım gözünaydin öğrenmişsin :)) saglikla gelsin maşallah oluşuna,
Sen nasılsın kanama alani vs yolunda mı herşey?
Psikolojik olarak cok rahatladım öncelikle. Amin inşallah cumlemizinki sağlıkla gelsin. Kanama alanım var. Hematom devam ediyor ama bebeğe zarar vermemiş dedi çok şükür.İçerdeki kan için eski olduğunu düşünüyorum dedi.Cuma tekrar kontrolde olcam. Ondan sonra inşallah daha çok rahatlarım

Lee_shin_mee

Ayy yok canım sen sakın gitme. Ben de hamile olduğumu brezilyada öğrendim. Orda da vardi latin amerikada. Zika virüsünü iyi biliyorum özellikle hamile kadınların etkiliyor Allah korusun doğum anormalilerine sebep oluyormus, hastaneden havaalanina kadar sinek ilaçlarını üstüme boşalttım öyle gittim. Zika sinek sokmasiyla kandan geçiyor direk riskli gerçekten. Allah kavuştursun benim esim de gidecek 3-4 ay doğuma 1 ay kala gelecek şekilde ayarlayacak.. yanliz değilsin biz de burdayız birbirimize desteğiz her zaman.

Diğer durum da geçer inşallah 2-3 ay sana çektirmeden. . Hemencecik iyileş canım. İlaç kullanmak iyi değil seni zorlamadan atlatırsın bunu da umarım..

İnşallah canım dualarımız senle.

Sağol canım benim. Bende düne kadar bi ben kaldım herhalde ogrenemeyen diyodum :)) Geçer 1 hafta nedir ki annesi :) Allah sağlık versin inşallah en onemlisi

Ben de varım ben de 16+2 olacak cuma kontrole gittiğimde göstersin artık kapanıp göstermezse naz yaparsa ertesi gün yine giderim valla bu merakla yaşanmıyor :)))) hatta hastanede oturur beklerim. Anneyle inat olmaz :)))

orta yerimden çatlıycam valla yakında :) senin az kalmış yine 3 gün ben haftaya cuma ancak gidebilirim 16. hafta pazartesi doluyo :)

Sağol canım benim. Bende düne kadar bi ben kaldım herhalde ogrenemeyen diyodum :)) Geçer 1 hafta nedir ki annesi :) Allah sağlık versin inşallah en onemlisi

bi hafta değil işte canım iki hafta var.şuan 14+1iz ayın 31inde 16 olcaz ama ben pazartesi günü değil cuma günü gitmeyi düşünüyorum :) tabi sabredebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…