2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
He anladım canım. Valla bence git gör bebisi artık bu hafta gösterir yani cogunlukla. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama devlet daha geç söylüyo diyorlar makinelerinden dolayi.

Gözün aydın canım allah saglikla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Seni rahatsizligini takip ediyodum duygulandim şimdi seni mutlu görünce
Sağ ol canım Allah razı olsun.Rahatsızlık hala devam ediyo ama doktor sürekli istirahatle atlatabilcegimi söyledi. Kan gördükçe korkuyordum haliyle ama artık gelcek kanların eski olcagini düşünüyorum dedi ve kafam rahatladı.
Allah hepimize,herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Inşallah biran önce iyileşirsin kendini hiç yorma bize iyi haberler ver.

Ottomania B blossom- gozunuz aydin kizlar cinsiyetler belli olmus darisi benimde basima daha nerdeyse 3 hafta var ama yapicak bisey yok :)

B blossom- canim nazli bi oglun olucak sanirim simdiden Allah kolaylik versin
Kanama alani da zamanla azalicaktir sen rahat ol yeter.

Bende muayeneye gittigimde doktorun kapisinda plates kursu brosuru vardi sordum bende gitmeyi dusunuyorum diye 16.haftayi bi doldur bi sonraki kontrolde tekrar konusurz dedi

B blossom- gözünaydın canım :)

bi ben kaldım şu cinsiyeti öğrenemeyen.bugün 15 haftaya girdik bugün.16. haftalıkken öğrenicem günler geçmek bilmiyo

Bende varım canım cinsiyet öğrenmeyen ben kız diyorum hala bugün çünkü ilk defa yanağımda sivilce çıktı hayatımda bir ilk gerçekten . Oğlumda hiç olmadı bi de burnum ön kısmı genişlemişti oğlanda bunda ise genel bir büyüme söz konusu hayırlısı olsun :)

mrb kızlar iyi günler ilk zamanlar yazıyodum arada ama artık daha çok aktif olcam inşşlah bulantılar ve kusma neredeyse hiç kalmadı rahatladım artık. bugün ikili test sonucunu almaya gittik şükür bişey çıkmadı cinsiyeti ögrenebilirmiyiz diye sordum cinsiyet için iki hafta daha bekle dedi ama bn ısrar edince gel yinede bakalım dedi ilk baktıgında %55 erkek dedi sonra iyice baktık %75 erkek diyelim dedi. rabbime şüür bi kızm vardı inşşalah bide oglum olcak darısı ögrenemeyenlerin başına kızım da da ilk zamanlar kıza benziyo demişlerdi sonra kesineşmişti kız oldugu. acaba sonradan degişir mi ki sanki dr bana ilkde erken dedi diye kesin erkek demek istemedi gibi geldi

Rüyaların tersi çıkar derler cnm genelde ama aynısı çıkanda oluo evet genelde kız bebekte sivilce çıkar basen ve kalça büyür diolar ama bizim için henüz erken değil mi

Iyi haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Dua edin kızlar yarın sabah doktora gidicem kanamalardan dolayı. Inşallah bende iyi haber alırım, benim yavrumda iyidir..
Canım senin nazlı bebeğin hepimizi korkuttu ama gör bak yarın sabah sağ Salim haberlerini alacaksın hepimiz de derin bir nefes alacağız poposu ısırılacaklar arasına senin nazlı minnakı da ekleyeceğiz.

rüyana inan canım bende hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce rüyamda erkek bebek görmüştüm

Ben çalışıyorum ya ıkı hafta da bir doktor kontrolüm benim. Haftaya pazartesi gideceğim.. Benimki 4cm kanamam.. Ne olacak bilmiyorum artık erisin ve güzelce keyfini söreyim istiyorum. Bebek 3cm iken pıhtı 2.5 cmdi. Bebek 6cm iken pıhtı 4 cm olmuştu

kızlar bu güzelleşme cirkinleşme işi bence uydurma kızıma hamileyken çok güzelleşmiştim cildim ışıldamıştı sivilcem falan hiç olmamıştı ama bu hamileligimde cenemde ve alnımda sivilcelenmeler oldu. bi arkadaşım var onunda ogluna hamileyken yüzünde lekeler sivilceler cıkmıştı

rüyana inan canım bende hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce rüyamda erkek bebek görmüştüm
Ben de bi kiz goruyorum bi erkek ama sanırım erkek ağırlıklı rüyalarım. Bakalim hangisi olacak minnosumuzz dun gece gogsumun uzerinde uyuttugumu gordum ama cok minnos cok tatli bişeydi ve ruyada bile cok guzel bi duyguydu. Gece uyandim esimi bile uyandırdım, cok etkilendimm gerçeği kimbilir nasil bir duygu olacak, Allah hepimize o gunleri gostersin insallah

He anladım canım. Valla bence git gör bebisi artık bu hafta gösterir yani cogunlukla. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama devlet daha geç söylüyo diyorlar makinelerinden dolayi.

hayır canım özele gidiyorum.görürsem söylerim demişti ama bakarken söylemedi.bence gördü ama söylemek istemedi emin olmadığı için.çünkü bebeğimin bacakları ayrık bi şekilde görüntüsü var ben birde çıkıntı görüyorum ama tabi benim görmemle olmuyo belkide başka bişey.doktorla ikili testin sonucu için mesajlaşmıştık cinsiyet için ne xaman geliyim dedim 3 hafta sonra yani 16 haftalıkken gel dedi o yüzden bekliyorum malesef

Canim bende ara ara sivilceler çıktı şuanda da mevcut.Erkek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…