- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.801
He anladım canım. Valla bence git gör bebisi artık bu hafta gösterir yani cogunlukla. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama devlet daha geç söylüyo diyorlar makinelerinden dolayi.orta yerimden çatlıycam valla yakında :) senin az kalmış yine 3 gün ben haftaya cuma ancak gidebilirim 16. hafta pazartesi doluyo :)
bi hafta değil işte canım iki hafta var.şuan 14+1iz ayın 31inde 16 olcaz ama ben pazartesi günü değil cuma günü gitmeyi düşünüyorum :) tabi sabredebilirsem
Sağ ol canım Allah razı olsun.Rahatsızlık hala devam ediyo ama doktor sürekli istirahatle atlatabilcegimi söyledi. Kan gördükçe korkuyordum haliyle ama artık gelcek kanların eski olcagini düşünüyorum dedi ve kafam rahatladı.Gözün aydın canım allah saglikla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Seni rahatsizligini takip ediyodum duygulandim şimdi seni mutlu görünce
Inşallah biran önce iyileşirsin kendini hiç yorma bize iyi haberler ver.Sağ ol canım Allah razı olsun.Rahatsızlık hala devam ediyo ama doktor sürekli istirahatle atlatabilcegimi söyledi. Kan gördükçe korkuyordum haliyle ama artık gelcek kanların eski olcagini düşünüyorum dedi ve kafam rahatladı.
Allah hepimize,herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne demek canım tabiki :)Ohh yasadik valla. Cocuk doktoru eniste :) benim gibi pimpirikli biri icin guzel haber. Durmadan etiketleriz seni artik
Sen bizii bilgilendirirsin :)
Bana da geldi canım, bir aksilik olmazsa gideceğim.Canim bana mesaj geldi kaydiniz olmistur diye. Sen de katil mutlaka bakalim neler olcak :)
http://www.bebekolojikonferansi.com
Rüyaların tersi çıkar derler cnm genelde ama aynısı çıkanda oluo evet genelde kız bebekte sivilce çıkar basen ve kalça büyür diolar ama bizim için henüz erken değil mi
Canım senin nazlı bebeğin hepimizi korkuttu ama gör bak yarın sabah sağ Salim haberlerini alacaksın hepimiz de derin bir nefes alacağız poposu ısırılacaklar arasına senin nazlı minnakı da ekleyeceğiz.Iyi haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Dua edin kızlar yarın sabah doktora gidicem kanamalardan dolayı. Inşallah bende iyi haber alırım, benim yavrumda iyidir..
Demek ki çok yakışıklı bir oğlan geliyor canım benim. Vücudun yağ dengesi hormonlardan bozulmuş olabilir.kızlar oğlum olacak ve yüzümde sivilceler çıktı ne güzelleşmesi aksine cildim bozuldu
rüyana inan canım bende hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce rüyamda erkek bebek görmüştüm
Ben çalışıyorum yaAy istediğin zaman sor mesaj at canım.
Kanama alanım en son 2.50 cm di şimdi 3 olmuş. Büyümüş dedim. Büyümesini problem etme bebeğe zarar vermemiş ve eski kan olduğunu düşünüyorum dedi. İstirahate devam ve takibimde olcaksin biraz daha dedi. Bak özellikle söylüyor yerden bişey bile alma asla asla hiç bişey yapma diye. Sende çok dikkat et canım. En son ne zaman kontrole gitmistin veya ne zaman gidiceksin?
inşallah canım. bende o yağ dengesi alt üst oldu.Demek ki çok yakışıklı bir oğlan geliyor canım benim. Vücudun yağ dengesi hormonlardan bozulmuş olabilir.
Ben de bi kiz goruyorum bi erkek ama sanırım erkek ağırlıklı rüyalarım. Bakalim hangisi olacak minnosumuzzrüyana inan canım bende hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce rüyamda erkek bebek görmüştüm
He anladım canım. Valla bence git gör bebisi artık bu hafta gösterir yani cogunlukla. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama devlet daha geç söylüyo diyorlar makinelerinden dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?