2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Maşallah berakallah canım sağlıkla büyüsün hep inşallah

İnstagramdan bakıyorum canım namazlık olarakta kullanılabilir şalı falan da var ben çok beğendim Monna Home sayfa ismi
Aa şalı da mı var süpeeeer ben kapalıyım.
Peki bişi sorcam hastanede ne giycez hiçbir bilgim yokta

kızlar merhaba bende bir süredir aranızda yoktum. 5 ekimde bir kanama geçirdim düşük tehlikesi nedeniyle doktorum rapor verdi. kan uyuşmazlığı iğnemizide hemen yaptırmamızı söyledi. iğne, ilaç,fitil falan derken çok şükür toparlanıp işe başladım. şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ama içeride neler oluyor bilmiyorum tabi :) bu arada ikili test sonucumda oldukça iyi. seyehat, cinsel ilişki ve yorulmak yasak.
bir dahaki kontrolüm 5 kasım da bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.

Can'ım çok saol o kadar moral oldun ki bana anlatamam. Hele ödem konusunda.. Fiyat benim için hiç önemli değil zaten özel bir hastanede yaptıracağım 1.750 verdik dahasını da veririz napalım yavrum tek İi olsun da.. Doktor bahsetti onlardan ama cvs daha net sonuç verir sesi. O an tahmin edersin ki dünya başıma yıkılmıştı. Hiç bir şey düşünemedim.. Tek korkum cvs sonunda bebeğimi kaybederim diye korkuyorum

Evet canım plesentadan alınan örnek. Maddi olarak çok şükür verebiliriz ama doktor cvs daha yakın gördü neden bilmiyorum

Maşallah cnm bizde 14.hafta gttiğimizde secde pozisyonundaydı göstermedi bizim fındık ama dr kıza benzetti

Şimdi normal Doğum olunca sancının ne zaman gelip bastıracağı net değil çantaya koyacaksın artık , lohusalık gecelik düşünüyorum çünkü Doğumdan sonra kontrol ediyorlar bez bağlanıyor ediyor elbise daha rahat olur diye düşünüyorum hastanede sancı çekiceksende elbise diyorum açılmaya bakıyorlar ediyorlar sonuçta Doğumdan sonra üstüne sabahlık alabilirsin kalktığında güzelce giyersin , sezeryanda zaten süslenip gidiyorlar görüyorum ama karına tentirdiyot sürülüyor baya bolca boşaltıyorlar kıyafetine deyebilir zaten belden uyuşturunca sana kıyafet giydirirler sanırım arkadan açık çıkınca giyiyorlar sanırım o anı hep kaçırdım ben çekimlerde anne ne ara giyindi nasıl giyindi bebeğin peşinde koşmaktan , bende eşime diyorum ki çıkınca beni kimse görmesin savaştan çıkmış gibi olurum alma odaya süsleneyim öyle al diyorum bebeği görünce sana bakmazlar diyor da nasıl bakıyorlar bilmiyor Doğumdan çıkıp milletin lafıyla ağlayan çok kişi gördüm ya da Doğum sancısı zirve ona karışıp çıldırtan birçok insanı kovan neler neler o an bi gelişinde inşallah , süreç nasıl ilerlicek Allah bilir .

Merhabalar tatli annislerr :)

MissMervee tatlim derd veren Allah dermanini da verir sen icini ferah tut hayirlisiyla bebeginde sagligina kavusucak.

Ottomania hastane icin guzel seyler bulursan benle de paylas canim kapali olunca biraz daha secici olmak zorunda kaliyoruzz.

hayal_masal hayal annesi olcaksin bebisimin insallah :)

ikihayat sen mi soylemistin eminonunde bi han vardi bebek urunleri satan?

merhaba
merhaba . şuan inanılmaz üzüntülü ve endişeliyim ıkılı testımde bebegımın ense kalınlıgı 4mm ve kalp kapakcıgındada kacak oldugu goruldu yuksek rısk gurubundayım kan testımızde risk 5 te 1 yanı 1/5 çıktı.cvs işlemı yaptırmamız gerekmıs acaba ıkılı testi böle olup cvs si temiz çıkan varmı ? lütfen

Kanama alanı var mı peki hala canım?

Evet hastane için bulursan sen de paylaş canım hatta diğer kapalı arkadaşlar da paylaşsın bizi de etiketlesin:)

İnan ki senin yorumlarını özellikle takip etmeye çalışıyorum. çünkü gerçekten umudunu görebiliyorum ne güzel maşallah ne kadar pozitif insan diyorum.. ve neden ben de böle olamıyorm diye kendimi sorguluyorum... 24ünde pazartesi kontrlum var canım 2 haftada bir gidiyorum ve devlet hastanesine gidince de nazımı pek cekmiyorlar galiba.. çok fazla özele gittim ilk çok şükür durum kötülüğünden değil de özeller de bir türlü tanı koyamadılar bakıyorlar bakıyorlar miyom mu acaba plesental bişi mi acaba.. devlet hastanesinde tesadüf karşıma ACAR KOÇ çıktı pat dedi hematom.. o yüzden artık devletteyim özele güvenim hiç kalmadı.. keza bir gün radyolojı uzmanına gittim özel muayenesine proftu. miyom ne diye.. baktı baktı bebek gelişmemiş bebek ölmüş kalp atımı yok demesin mi... kürtaja diye gittim devlete yaşıyor dediler.. kısacası öldü de dediler yaşıyor da dediler düşecek de dediler bu şekilde devam edip her şey güzel de olabilir dediler.. neye inanacağıma şaşrmış bir vaziyetteyim kısacası... oyy çok uzun oldu :)

Canim geçen aylarda yakın bi arkadaşımın dogumundaydim. Lohusa pijamalari var. Uzun Kollu bişey almıştı mevsimine göre. Altına yine çok ince değil çokta kalın değil pijama altı vardı. Bazı takımlarda istersen üstünde hırkası da oluyo. Güzel kullanisliydi. Zaten usuruz muhtemelen Nisan da olsa. O kan bosalimindan dolayi vs. O yüzden ben öyle uzun kollu uzun bişeyler almayi düşünüyorum pijama tarzı. Elbise almıycam. Böyle 3 takım falan almak gerekiyor.

Canım ya çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin ben normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı :) elbise almak daha mantıklı o zaman:) senin bu paylaştığın elbiselere bayıldım bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…