- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.061
ağlattın beni..
Teşekkür ederim canım:) e normal doğum yaparsak ya da sezaryen yaparsak hastanede ne kadar kalcaz? Kaç tane alalım kıyafet yani?Canim geçen aylarda yakın bi arkadaşımın dogumundaydim. Lohusa pijamalari var. Uzun Kollu bişey almıştı mevsimine göre. Altına yine çok ince değil çokta kalın değil pijama altı vardı. Bazı takımlarda istersen üstünde hırkası da oluyo. Güzel kullanisliydi. Zaten usuruz muhtemelen Nisan da olsa. O kan bosalimindan dolayi vs. O yüzden ben öyle uzun kollu uzun bişeyler almayi düşünüyorum pijama tarzı. Elbise almıycam. Böyle 3 takım falan almak gerekiyor.
bez bağlanıyor demişsin ya canım ne bezi hiç bilgim yok?Şimdi normal Doğum olunca sancının ne zaman gelip bastıracağı net değil çantaya koyacaksın artık , lohusalık gecelik düşünüyorum çünkü Doğumdan sonra kontrol ediyorlar bez bağlanıyor ediyor elbise daha rahat olur diye düşünüyorum hastanede sancı çekiceksende elbise diyorum açılmaya bakıyorlar ediyorlar sonuçta Doğumdan sonra üstüne sabahlık alabilirsin kalktığında güzelce giyersin , sezeryanda zaten süslenip gidiyorlar görüyorum ama karına tentirdiyot sürülüyor baya bolca boşaltıyorlar kıyafetine deyebilir zaten belden uyuşturunca sana kıyafet giydirirler sanırım arkadan açık çıkınca giyiyorlar sanırım o anı hep kaçırdım ben çekimlerde anne ne ara giyindi nasıl giyindi bebeğin peşinde koşmaktan , bende eşime diyorum ki çıkınca beni kimse görmesin savaştan çıkmış gibi olurum alma odaya süsleneyim öyle al diyorum bebeği görünce sana bakmazlar diyor da nasıl bakıyorlar bilmiyor Doğumdan çıkıp milletin lafıyla ağlayan çok kişi gördüm ya da Doğum sancısı zirve ona karışıp çıldırtan birçok insanı kovan neler neler o an bi gelişinde inşallah , süreç nasıl ilerlicek Allah bilir .
oy kuzum çok geçmiş olsun ama bi sakin ol endişelenmemeye çalış bebeğinide üzersin böyle. ben yaşamadım ama seninle yaklaşık şeyleri yaşayıp cvs den güzel haber alan birini duymuştum.bir başka doktorada gözükmelisin bence. olumlu şeyler düşün. dua et canım. dualarım seninle. bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alacaksın annesi. seninde bebeğin biraz nazlı çıkmış.merhaba
merhaba . şuan inanılmaz üzüntülü ve endişeliyim ıkılı testımde bebegımın ense kalınlıgı 4mm ve kalp kapakcıgındada kacak oldugu goruldu yuksek rısk gurubundayım kan testımızde risk 5 te 1 yanı 1/5 çıktı.cvs işlemı yaptırmamız gerekmıs acaba ıkılı testi böle olup cvs si temiz çıkan varmı ? lütfen
Canim valla inan dün doktora gidene kadar bende negatiflikten kendimi alamiyordum. Dünku muayenede rahatladım biraz daha.Güzel bi özel hastane bulsanda gitsen keşke istediğin zaman.En azından için rahat eder. Bende arada yine negatif oluyorum ama güzel düşünmek lazım. Bide dediğim gibi Kuzenler hep boyleymis. Yatak yorgan batiyomus hatta.Onları böyle görünce doktorda gelir bu kan bu şekilde olup doğuran çok gördüm diyince rahatladım biraz daha.Bursa Yalova taraflarına yakinsan doktorumu onerebilirim. Çünkü seninde sürekli doktor kontrolünde olman gerekiyor. Bak dün gittim Cuma yine gelmemi istedi doktor.İnan ki senin yorumlarını özellikle takip etmeye çalışıyorum. çünkü gerçekten umudunu görebiliyorum ne güzel maşallah ne kadar pozitif insan diyorum.. ve neden ben de böle olamıyorm diye kendimi sorguluyorum... 24ünde pazartesi kontrlum var canım 2 haftada bir gidiyorum ve devlet hastanesine gidince de nazımı pek cekmiyorlar galiba.. çok fazla özele gittim ilk çok şükür durum kötülüğünden değil de özeller de bir türlü tanı koyamadılar bakıyorlar bakıyorlar miyom mu acaba plesental bişi mi acaba.. devlet hastanesinde tesadüf karşıma ACAR KOÇ çıktı pat dedi hematom.. o yüzden artık devletteyim özele güvenim hiç kalmadı.. keza bir gün radyolojı uzmanına gittim özel muayenesine proftu. miyom ne diye.. baktı baktı bebek gelişmemiş bebek ölmüş kalp atımı yok demesin mi... kürtaja diye gittim devlete yaşıyor dediler.. kısacası öldü de dediler yaşıyor da dediler düşecek de dediler bu şekilde devam edip her şey güzel de olabilir dediler.. neye inanacağıma şaşrmış bir vaziyetteyim kısacası... oyy çok uzun oldu :)
inşallah canım.. malum duygusal dönemlerdeyiz ben herzamanki gibi hormonları suçlucam :)Kıyamam kuzum üzmek için yazmadım , inşallah sonraki gözyaşların mutluluktan olur.. Güzel haberlerle
kızlar bana yardımcı olabılcek kımse yokmu en azından bebegımın saglıgıniçin bır dua istiyorum guzel anne adayları . rabbım butun bebeklerımıZe saglık sıhat nasıp etsın inşallah
ankaradayım canım ben. bursada olsam bir giderdim doktoruna.. ama çalışıyorum ben zaten ister istemez yoruluyorum. Allah var işim ağır değil de gene de yoruluyorum.. il dışına çıkamam kiCanim valla inan dün doktora gidene kadar bende negatiflikten kendimi alamiyordum. Dünku muayenede rahatladım biraz daha.Güzel bi özel hastane bulsanda gitsen keşke istediğin zaman.En azından için rahat eder. Bende arada yine negatif oluyorum ama güzel düşünmek lazım. Bide dediğim gibi Kuzenler hep boyleymis. Yatak yorgan batiyomus hatta.Onları böyle görünce doktorda gelir bu kan bu şekilde olup doğuran çok gördüm diyince rahatladım biraz daha.Bursa Yalova taraflarına yakinsan doktorumu onerebilirim. Çünkü seninde sürekli doktor kontrolünde olman gerekiyor. Bak dün gittim Cuma yine gelmemi istedi doktor.
Teşekkür ederim canım:) e normal doğum yaparsak ya da sezaryen yaparsak hastanede ne kadar kalcaz? Kaç tane alalım kıyafet yani?
Canım ben normal doğum yaptım.Akşam 22.30 gibi doğurdum.Sabah ta 10 gibi taburcu oldum.Yeni aldığım pijama gecelik gibi kıyafetlerimi hastanede giymedim.Evde kullandıklarımdan giydim.Yenileri taburcu olunca evde giydim.doğumdan sonra ne kadar bez konsada kıyafetler bata biliyor.bu nedenle.
iyi haber alanları cok duydum umarım rabbim bize bunuda nasip eder ama üzülmemek endişelenmemek elde değil . beynınız ikiye bölünüyo yarısı olumlu dusunuyo yarısı olumsuz;(( herkesın duasını beklıyorum ... en kötüsü zaman gecmek bilmiyo... umarım küçük meleğim bize şaka yapıyorduroy kuzum çok geçmiş olsun ama bi sakin ol endişelenmemeye çalış bebeğinide üzersin böyle. ben yaşamadım ama seninle yaklaşık şeyleri yaşayıp cvs den güzel haber alan birini duymuştum.bir başka doktorada gözükmelisin bence. olumlu şeyler düşün. dua et canım. dualarım seninle. bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alacaksın annesi. seninde bebeğin biraz nazlı çıkmış.
Arkadaşim sezaryan yapmıştı 1 gece kaldı hastanede. Zaten 1 kıyafet ilk günden batıyor. Kan vs. bide bişeyler sürüyorlar. Degistiyosun 2.yi giyiyosun sonrasında da çıkmıştı zaten kendi normal kıyafetleriyle. Bi tane de temiz kaldı mı tamam işte eve geldiğinde onu giyersin. Sonra bi süre daha onları giymek istiyosun rahat oluyo o kıyafetlerTeşekkür ederim canım:) e normal doğum yaparsak ya da sezaryen yaparsak hastanede ne kadar kalcaz? Kaç tane alalım kıyafet yani?
Peygamberimiz (s.a.v.) diğer bir hadis-i şeriflerinde “Hamile olan hatunlarınıza ayva yediriniz, zira ayva kalbe kuvvet verir. Sıkıntıyı giderir, doğan çocuk güzel olur.” demiştir.
Kızlar tesadüfen böyle bir bilgiye rastladım.Belki bilenleriniz vardır.Ama ben ayva üzerine söylenmiş bir hadis olduğunu bilmiyordum.Tam mevsimi ayva yemek lazım.
çok teşekkur ederımCanım benim yüreğini ferah tut Rabbim derdini verdiği gbi dermanınıda verir testlerde hiç bişi %100 değil biliosun o kadar sağlklı doğan bebek varki..Bol dua bol sabır Rabbim meleğini,meleklerimizi korusunDualarım seninle inşallah herşey çok güzel olucak
Rapor falan alsan keşke canım. Doktor bana ayağa kalkmayi yasakladı yemek ve wc dışında. İnan sabah kalkıyorum kahvaltidan sonra direk uzanıyorum ve tüm gün suan olduğu gibi uzaniyorum... Bu şekilde.ankaradayım canım ben. bursada olsam bir giderdim doktoruna.. ama çalışıyorum ben zaten ister istemez yoruluyorum. Allah var işim ağır değil de gene de yoruluyorum.. il dışına çıkamam ki
Ben de bu hadisi bilmiyordum ama sürekli ayva yiyorum.cok seviyorum her aksam esim soyar.tek aserdigim sey ayva
iyi haber alanları cok duydum umarım rabbim bize bunuda nasip eder ama üzülmemek endişelenmemek elde değil . beynınız ikiye bölünüyo yarısı olumlu dusunuyo yarısı olumsuz;(( herkesın duasını beklıyorum ... en kötüsü zaman gecmek bilmiyo... umarım küçük meleğim bize şaka yapıyordur
işteyim azım sulandı ayva diye ortalarda dolanmaya başladım :) bütün ofis ayva diyo benim yüzümden şimdi almaya gitti arkadaş. hamileliğin gücü sağolsun :)Canım bende aynıyım.Her akşam mutlaka bir ayva yemem lazım.midem rahatlıyor anında.Bu hadisi okuyunca artık daha iştahlı yerim herhalde.
Cevabın için teşekkür ederim canım:)Canım ben normal doğum yaptım.Akşam 22.30 gibi doğurdum.Sabah ta 10 gibi taburcu oldum.Yeni aldığım pijama gecelik gibi kıyafetlerimi hastanede giymedim.Evde kullandıklarımdan giydim.Yenileri taburcu olunca evde giydim.Malum gelen giden olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?