- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.001
Ben ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.
Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı
Burada unutulmaması gereken diğer bir nokta ise 20. gebelik haftasından önce yapılan ultrasonlardaki tüm plasentalar doğum kanalını kaplayabilir. Bu nedenle bu gebelere 20. haftadan önce ultrasonla bakılarak plasenta previa teşhisi konulmamalıdır. Çünkü bu dönemden sonra rahmin büyümesine bağlı olarak plasenta üst kısma doğru çıkıp doğum kanalını açabilecektir.
Bunu okudum plasenta previa ile ilgili . Allah korusun inşallah kısa zamanda düzelir bu durumda olan arkadaşlarımın .
Ben de allah ım ne olacak böyle yiyememek halsizlik ağızda yediğim azıcık şeyin ekşimedi Günde sadece yarım bardak su içebiliyorum korkuyorum ya geçmezse yalnız değilsinBir ben miyim burada iştahsız
Ben de çok su içemiyorumBen de allah ım ne olacak böyle yiyememek halsizlik ağızda yediğim azıcık şeyin ekşimedi Günde sadece yarım bardak su içebiliyorum korkuyorum ya geçmezse yalnız değilsin
Bende 7 aylığımama insan birşeyler aldıkça çok mutlu oluyor ve bence yavaş yavaş almaya başlamak mantıklı böylelikle herşeyi detaylı olarak inceleme fırsatı oluyor. Ben indirim gördükçe alıyorum mesela geçen hafta e-bebek te çıtçıtlı body ler indirimdeydi hemen aldım 5 tane nasıl olsa bu body lerden 15 tane falan bulundurmak lazım,en çok işe yarayan şey.
Erken alma diyenlere gelincede ben geçen seferde erkenden almıştım ama allah korusun kötü birşey olunca zaten aldıkların umrunda olmuyor.
Birde ben mamajoo biberon ve emzik aldım ama bana da dr.browns al dediler gaz önleyici olduğu için bilmiyordum bu özelliğini
maşallah insan özenmiyor değil ben ne zaman 7 aylık olacağımmmmmmm :)))Bir ben değilmişimm demek :))) insan mutlu oluyor canım.. İyi yapmışsın çıtçıtlı body çok lazım tabi güle güle giysin güzel günlerde1 tane de dr browns al at sen bak herkes tavsiye ediyor , ben orta akışlı cam olanından aldım. Jokerdeki çocuk onu çok sattıklarını söyledi. Mamajoo da iyidir , aman biz kimbilir nasıl plastik biberonlarla büyüdük sanki bir şeyimiz eksik mi kaldı .. işte bunlar biraz da işin ticari şeysi anne adayı olarak kanmamak elde değil :)
tabiki yardımcı olmak isterim. şimdi dolduruyorumArkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Çok teşekkür ederim :)tabiki yardımcı olmak isterim. şimdi dolduruyorum
ay yarın muhakkak denicem bende istiyorum artık hissetmek ama oğlum sağolsun tık yokKızlar aç karnınıza çikolata yemenizi şiddetle tavsiye ediyorumHaftalar sonra ilk kez çikolata yedim. İnanamadım hissettiklerime. Minik kızım çok sevdi çikolatayı Şuan bir sağda duruyor bir sola geçiyor vurup duruyor Çok güzel bir duyguymuş ya Rabbime şükürler olsun Çok aşağılarda değil artık kızlar göbek deliğinin biraz aşağısında gezinip duruyor
canım bebiş senden besleniyor aç yada tok kalman o kadar önemli değil düzenli yedikten sonra. geceleri bende acıkıyorum ama yemiyorum açıkçası 1 bardak süt içip yatıyorum.Arkadaşlar akşam yemeklerinizi saat kaçta yiyorsunuzBen 7 8 arası yiyorum ama yatmadan önce 12 1 arası yine kurt gibi acıkıyorum Öyle aç uyuyorum sonra da bebekte aç diye düşünüp üzülüyorum
Gece yatmadan önce de bşy yenmez ki
olmaz olurmuuuBen ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.
Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı
bende de iştah hiçç yok,ne zaman eski halime dönücem sabırsızlıkla bekliyorumBenimde hıc iştahım yok istifa etmeme me rağmen
benimdr hıc iştahım yok
Günaydın kızlar. Ben ne kırmızı ne beyaz et yiyebiliyorum keza balık da yiyemiyorum.. Ne olacak halim bilmem ve su da Max 1litre içebiliyorum bulantılarım devam ediyor artık kusmuyorum ama çok şükür.. 13+5im.. Aslında artık yemem lazım balık felan sizin hiç mi mideniz bulanmıyor?
Ben de gebelik öncesi hiç su içmeyenlerdenim. Şimdi zoraki içiyorum hep elimde şişeyle geziyorum. Ama bardakla içsem daha iyi olacak gibi. Şişeyle az içiliyor sanki ya
hoşgeldin :) cinsiyeti belli mi?Merhabalar bn yeni katılıyorum aranıza rabbimin izniyle bnde nisan annesi olacağım inş
canım ben özellikle 10 ile 12. hafta arası çok kötüydüm. işte o dönemde limonlu su içtim. şimdi içebiliyrm normal su ama gene de cok değil.. sabahları bi nebze daha iyiyim akşama doğru artıyor bulantım mutlaka dramamine almak zorunda kalıyorum.. pazartesi 24 ünde kontrolum var inşallah her şey yolundadır.ben de hematom da var çünkü.. arkadaşlar alışveriş yapmaya başlamış ne güzel inşallah biz de o günleri görürürüzBende aynı durumdayım maalesef.Et,balık,tavuk yemiyorum.Sıcak yemekte canım pek istemiyor.Bulantım çokyok kusmuyorum da.12.haftanın içindeyim artık geçmesini istiyorum.Bende yeni yeni su içmeye başladım.Suyunuza limon atmanızı tavsiye ederim,sade su mide bulandırıyor.Lİmonlu su hem bulantıyı alıyor hem daha kolay içilebiliyor ...
maşallah insan özenmiyor değil ben ne zaman 7 aylık olacağımmmmmmm :)))
yaaa fazla progesteron beni bu hale getirdi galiba :)) inşallah o günleri de görürüz.. aslında gebeliğim normal seyirlerde gitseydi ne yalan söleyim üç beş bişi almaya başlardım ben de :) rahimde kanamam var hematomum var biraz korkuyorum o sebepten hiç bişi almıyorum şimdilik7 aylık hamile değilimm yanlış anlaşılmasın :))))
7 aylık derken aceleci sabırsız anlamındaa öyle insanlara annenin karnında nasıl durdun 9 ay derler yaaa :))) Ben de o anlamda dedim , alışverişlere erken başladımmm heves işte, güzel şeyler bunlar :) bu arada 7 aylık olunca da göbek kocaman olacak gezip alınacak şeylere daha önceden başkamakta fayda var diye düşünüyorum.. Son 2-3 ayda idrar, yorgunluk ,hazımsızlık gibi şikayetlerimiz geri dönecek ağırlaşacağız yani. İnşallah rahat geçiririz tabi görüyorum karnı burnunda anne adayları fıldır fıldır geziyor maşallah ama belli de olmaz herkesin bünyesi hamilelik dönemi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?