- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.081
Merhabalar tatli annislerr :)
@MissMervee tatlim derd veren Allah dermanini da verir sen icini ferah tut hayirlisiyla bebeginde sagligina kavusucak.
@Ottomania hastane icin guzel seyler bulursan benle de paylas canim kapali olunca biraz daha secici olmak zorunda kaliyoruzz.
@hayal_masal hayal annesi olcaksin bebisimin insallah :)
ikihayat sen mi soylemistin eminonunde bi han vardi bebek urunleri satan?
işteyim azım sulandı ayva diye ortalarda dolanmaya başladım :) bütün ofis ayva diyo benim yüzümden şimdi almaya gitti arkadaş. hamileliğin gücü sağolsun :)
Çok sağol canm dışarıya da pek çıkmadım nasıl grip oldm hiç anlamadım taşnma telaşından dolayı hiç uyuyamadm kendmi yordum baya ondan gribe yakalandm sanrm ama çok zormuş yaaGeçmiş olsun Cnm . Ankara'nın kışı sert oluyor. Son 2 gündür de çok soğudu. Kendini sıcak tutup bol suya devam edip bool bool da uyuyup dinlenirsen geçer inşallah. Bebişini de Allahım korusun inşallah...
Sağol canm dediğini yaptm ama içemedim yahu tadı iğrenç geldi :)Gecmis olsun tatlim. Ilac kullanamadigimiz icin bana doktorum ilik suya bal,limom ve karabiber ekle karistir ic demisti iyi de geliyor istersen sende dene, birde sirtini ayaklarini sicak tut benim sirtim usudumu hemen oksurmeye baslarim.
Bende çok yiyorm hurmayı tadına bayılıyorum :)) içinde 7 vitamin var derdi rahmetli babaannem :)Hanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı
Kanama alanı var mı peki hala canım?
kızlar bana yardımcı olabılcek kımse yokmu en azından bebegımın saglıgıniçin bır dua istiyorum guzel anne adayları . rabbım butun bebeklerımıZe saglık sıhat nasıp etsın inşallah
hiç duymadım o testı yurt dısına gonderılen testtende bahsedıyo olabılırsın . ama butun dr kar cvs işlemınde karar verdıklerı için 5 gun içinde yaptırmam gerekmiş. umarım guzel çıkar sonucumuz dualarınızı eksık etmeyın lütfen .Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde ölçümde ense biraz kalın çıkmıştı. ben ikili yaptırmadım doğruluk oranı çok az diye. Zaten çok takıntılıyım kendimi boşuna yıpratmıyım dedim. Nifty yaptırdım bir araştır istersen maddi olarak biraz fazla ama gücün varsa eğer yaptırmanı tavsiye ederim. %99 doğru sonuç veriyor. Dualarım seninle olumlu düşün inşallah herşey güzel olacak
Kızlar doktordan geldim ya benim minnak göstermedi cinsiyeti top gibi içine kapanmış secde pozisyonundaydi. Ama doktor maşallah çok sağlıklı dedi o bile bana yetti çok mutluyum çok sukur:) 18 cm olmuş 134 gr olmuş nasıl da büyümüş dedim en son 4.5 cm ydi kalp atışını dinledik çok güçlü atıyor suyu herseyi çok iyi dedi :) kemiklerine baktı artık süt peynir yoğurt yemeye daha da dikkat etmen lazım dedi bebeğin kemik gelişimi için. benden idrar kan tahlili istedi. Kan değerim düşük çıktı demir ilacını aksatiyordum bir de Kum döküyormusum hiç farketmedim hafif sancılarim oluyordu ama şiddetli değil onun için ilaç yazdı. Suna bakın nasıl da secde pozisyonunda iyice kapanmış:)
Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde ölçümde ense biraz kalın çıkmıştı. ben ikili yaptırmadım doğruluk oranı çok az diye. Zaten çok takıntılıyım kendimi boşuna yıpratmıyım dedim. Nifty yaptırdım bir araştır istersen maddi olarak biraz fazla ama gücün varsa eğer yaptırmanı tavsiye ederim. %99 doğru sonuç veriyor. Dualarım seninle olumlu düşün inşallah herşey güzel olacak
Ben karın ve bel ağrısından kasık ağrısını hissetmiyorum artık :)) Suan şükür agrim sizim yok ara ara başlıyor. Kanamam persembeden beri devam ediyor.B blossom- canım rapor şiddetli bulantılarım varken almıştım. doktorum da ağır iş yapmadığın sürece işe gidip gelebilirsin dedi. Benim alttan kanamam oluyordu ama artık olmuyor. belki bu sebepten dedi bilmiyorm. bu arada senin kasıkların ağrıyor ya rahmin büyüdüğü içindir bence. bir de bizde ikiz varmış gibi oluyor :) rahim kalabalık :) benim de kasıklarım agrıyor artık karnımız büyümeye başladı :)
Amin canim.Dogumdan sonra caresine bakariz..Canım valla bu taş için çok doktora gittim ama hiçbiri birşey demedi ama doğumdan sonra bakteri konusunu araştırayim teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Doktor idrar akışı yavaş olduğu için taş oradan hareket etmez kolay kolay dedi inşallahta öyle olur bir süre o sancı uzak kalsın bizden Amin
Citolesgen canimmm cinsiyeti belli oldu. Benim kendi dr um gorememisti.bugun baska dr a gittim gordu. Kizim olacak insallah.listeye ekleyebiliriz...
gözün aydın canım sağlıcakla gelsin prensens :)Citolesgen canimmm cinsiyeti belli oldu. Benim kendi dr um gorememisti.bugun baska dr a gittim gordu. Kizim olacak insallah.listeye ekleyebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?