2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Hayır ben söylememiştim

Çok sağol canm dışarıya da pek çıkmadım nasıl grip oldm hiç anlamadım taşnma telaşından dolayı hiç uyuyamadm kendmi yordum baya ondan gribe yakalandm sanrm ama çok zormuş yaa

Gecmis olsun tatlim. Ilac kullanamadigimiz icin bana doktorum ilik suya bal,limom ve karabiber ekle karistir ic demisti iyi de geliyor istersen sende dene, birde sirtini ayaklarini sicak tut benim sirtim usudumu hemen oksurmeye baslarim.
Sağol canm dediğini yaptm ama içemedim yahu tadı iğrenç geldi :)

Hanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı
Bende çok yiyorm hurmayı tadına bayılıyorum :)) içinde 7 vitamin var derdi rahmetli babaannem :)

Kanama alanı var mı peki hala canım?

canım benim kanamam 5 ekimde sabah başladı 15 dk içinde hastanedeydim hemen iğneyi yaptırdım akşamına kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırdım 3 gün sonra gittiğimde kanama alanının kaybolduğunu söylemişti doktorum ama dediğim gibi 1 ay boyunca yasaklarımız var.
yine de ben bazı yasakları deldim kendimi iyi hissediyorum diye

B blossom- canım rapor şiddetli bulantılarım varken almıştım. doktorum da ağır iş yapmadığın sürece işe gidip gelebilirsin dedi. Benim alttan kanamam oluyordu ama artık olmuyor. belki bu sebepten dedi bilmiyorm. bu arada senin kasıkların ağrıyor ya rahmin büyüdüğü içindir bence. bir de bizde ikiz varmış gibi oluyor :) rahim kalabalık :) benim de kasıklarım agrıyor artık karnımız büyümeye başladı :)

Kızlar ben çok üşüdüğümü söyledim doktora bu arada kan ilacı kullanıyorum ama benden hemogram kalsiyum çinko demir ve demir bağlama ve vitaminleri istedi neden acaba bu kadar detaylı istedi. Sizler bu değerlerinize baktırdınız mı?

B blossom- bie de bir şey sorucam canım sana.. internette karıştırıyorum hematomu olana kan sulandırıcı başlamışlar felan.. sen kullanmıyorsun demi? daha doğrusu ne ilaçları kullanıyorsun?

kızlar bana yardımcı olabılcek kımse yokmu en azından bebegımın saglıgıniçin bır dua istiyorum guzel anne adayları . rabbım butun bebeklerımıZe saglık sıhat nasıp etsın inşallah

Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde ölçümde ense biraz kalın çıkmıştı. ben ikili yaptırmadım doğruluk oranı çok az diye. Zaten çok takıntılıyım kendimi boşuna yıpratmıyım dedim. Nifty yaptırdım bir araştır istersen maddi olarak biraz fazla ama gücün varsa eğer yaptırmanı tavsiye ederim. %99 doğru sonuç veriyor. Dualarım seninle olumlu düşün inşallah herşey güzel olacak

hiç duymadım o testı yurt dısına gonderılen testtende bahsedıyo olabılırsın . ama butun dr kar cvs işlemınde karar verdıklerı için 5 gun içinde yaptırmam gerekmiş. umarım guzel çıkar sonucumuz dualarınızı eksık etmeyın lütfen .

kızlar karnım büyümeye başladı hafta sonu bi tane lcw den hamile pantolonu aldım 3 gündür giyiniyorum. öyle rahatımki anlatamam. ohh dünya varmış dedim. yanlız kış geliyor ne giyineceğimi şaşırdım. nasıl geçecek gebelik birkaç jean le bilmiyorum.
takip edemedim kıyafet alanlar varmı? neler giyiniyorsunuz?

B blossom- bie de bir şey sorucam canım sana.. internette karıştırıyorum hematomu olana kan sulandırıcı başlamışlar felan.. sen kullanmıyorsun demi? daha doğrusu ne ilaçları kullanıyorsun?
Canim ben sadece progestan ve haftada bir pruloton iğne vuruluyorum

Ayy maşallah canım benim gerçekten kapanmış resmennn... Ayy bizimki de cuma günü böyle kapanmaz inşallah meraktan çatlatmasın yanii.

Ben nifty yaptırmaktan son saniye vazgeçtim. Londrada bir sağlık araştırmasından 20 tane kan yolluyorlar, 20'sinin 10 tanesi hamile değil. Sonuçlar yine de hamilelik olarak geliyor. Yani daha yeni bir test olduğu için yüzde 99luk kısmı pek doğru değil. İkili testte ilk çıktığı zaman yüzde 99 doğru diye çıkmıştı çünkü

Ben karın ve bel ağrısından kasık ağrısını hissetmiyorum artık :)) Suan şükür agrim sizim yok ara ara başlıyor. Kanamam persembeden beri devam ediyor.

Amin canim.Dogumdan sonra caresine bakariz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…