- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.021
Kizlar gunaydin.bisey dikkatimi cekti sitede benim bdt ilerlemiyor niye böyle oldu ki
Bende sabahlık gecelik takımı çok bakıyorum:) ama daha içime sinenini bulamadım güzel ve sade olsun istiyorum, hastanede fotoğrafta çıkacak sonuçta ve önür boyu saklayacağız fotoğrafları. Güzel birşeyler bulursan lütfen yaz :)
yaaa fazla progesteron beni bu hale getirdi galiba :)) inşallah o günleri de görürüz.. aslında gebeliğim normal seyirlerde gitseydi ne yalan söleyim üç beş bişi almaya başlardım ben de :) rahimde kanamam var hematomum var biraz korkuyorum o sebepten hiç bişi almıyorum şimdilik
Canım Benim senin 17 hafta olmuş ,3 ayda geçer diyorlardı Ben yataktan kalkamıyorum halsizlik de cabası demek dah geçmesi için çok haftam var 6. Haftada başladı benim ya senin ??Ben de çok su içemiyorumreflü oluyor her şeyi yiyemiyorum mantı ve erişte dokunuyor niye bilmiyorum:/
bildiğim kadarıyla trabzon hurması süt yaparmış. vitaminli bi meyve diye duymuştumHanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı
ağlattın beni..Haklısın canım böyle hissetmen normal şimdi , inşallah yakın zamanda normal ilerleyişine döner hamilelik sürecin ve gönül rahatlığıyla ciciler alırsın bebişhine.. Ama ben inanıyorum her şey iyi olacak , yolunda gidecek. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı ve yaşadığımız zorlukları da şıp diye unutacağız. Ben de 6 haftalık hAmileyken böbrek üstü bezleri enfeksiyonu geçirdim , kalp atışını duymamla antibiyotik serumlarına boğulmam bir oldu. Çocuk antibiyotik görse ona anne diyecek o derece. Ama onlar Allahın mucizesi , iki hücreden bir can , kalp , organlar oluyor. minik ama çok güçlüler. Kanamalar da gelir geçer , her şey gelir geçer. Sen de inan buna, o da hisseder sımsıkı sarılır annesine.
Ayy ben normalde tatli delisiyimdir. Inan cok ozledim tatliyi. Bi tane bile yesem midem kotu oluyor. Duzelcegi gunu bekliyorum 4 gozle
Beklenen doğum tarihi canımBdt nedir ? Anlayamadım.
Bdt hep aynı kalır canım alttaki gün değişir hergun bir azalır hepimizin bdt si hep aynı girdigimiz verilere goreKizlar gunaydin.bisey dikkatimi cekti sitede benim bdt ilerlemiyor niye böyle oldu ki
Eki Görüntüle 1900058 Eki Görüntüle 1900057 Eki Görüntüle 1900056 Eki Görüntüle 1900055 Eki Görüntüle 1900054
Bunları beğeniyorum ama bazen de kokiş şeyler bakıyorumböyle arkası upuzun olanlar var kenarları yine dantelli küpürlü Doğum sonrası kimbilir ne halde olurum da anca pijama giyerim yine
Mide bulantım 14.hafta gibi geçti ama hala tavuk pilav agzıma sürmedim balık midem bulanırkende yiyebiliyodum..biriki haftaya inşallah açılır iştahınGünaydın kızlar. Ben ne kırmızı ne beyaz et yiyebiliyorum keza balık da yiyemiyorum.. Ne olacak halim bilmem ve su da Max 1litre içebiliyorum bulantılarım devam ediyor artık kusmuyorum ama çok şükür.. 13+5im.. Aslında artık yemem lazım balık felan sizin hiç mi mideniz bulanmıyor?
8 haftalıktım sanırım ilk yemeğe çalıştığımda balığı. O zaman balikcida geri cıkarttim. Ondan sonra yaptırıp eve getirdi eşim bi sorun olmadı. Tabi eskisi kadar balık yiyemiyorum ama yine yiyorum yani haftada 1 veya 2 kez. Tavuk çok yiyemedim çok canım çekerse ancak. Kırmızı ette 10.haftadan sonra yiyebildim.Günaydın kızlar. Ben ne kırmızı ne beyaz et yiyebiliyorum keza balık da yiyemiyorum.. Ne olacak halim bilmem ve su da Max 1litre içebiliyorum bulantılarım devam ediyor artık kusmuyorum ama çok şükür.. 13+5im.. Aslında artık yemem lazım balık felan sizin hiç mi mideniz bulanmıyor?
Canim bak bizim gibi hematomu olanlarda genetikte olabiliyomus. Beni arayan kuzenlerimin çoğu 9 ay boyunca bunu yaşadıklarını söylediler. Ne zaman kontrol tarihin? Ben dün gittim cuma tekrar çağırdı. Kanama sancı devam ama çok umutluyum sende iyi ol lütfen annesi.yaaa fazla progesteron beni bu hale getirdi galiba :)) inşallah o günleri de görürüz.. aslında gebeliğim normal seyirlerde gitseydi ne yalan söleyim üç beş bişi almaya başlardım ben de :) rahimde kanamam var hematomum var biraz korkuyorum o sebepten hiç bişi almıyorum şimdilik
Zaten doğuma çok yakın almak lazım ki o halimize göre yani kilolu halimize göre:) ilk fotoğraftakini çok beğendimnereden bunlar?
7 aylık hamile değilimm yanlış anlaşılmasın :))))
7 aylık derken aceleci sabırsız anlamındaa öyle insanlara annenin karnında nasıl durdun 9 ay derler yaaa :))) Ben de o anlamda dedim , alışverişlere erken başladımmm heves işte, güzel şeyler bunlar :) bu arada 7 aylık olunca da göbek kocaman olacak gezip alınacak şeylere daha önceden başkamakta fayda var diye düşünüyorum.. Son 2-3 ayda idrar, yorgunluk ,hazımsızlık gibi şikayetlerimiz geri dönecek ağırlaşacağız yani. İnşallah rahat geçiririz tabi görüyorum karnı burnunda anne adayları fıldır fıldır geziyor maşallah ama belli de olmaz herkesin bünyesi hamilelik dönemi farklı.
Ay harikalar nerden baktın bunlara canım:)Eki Görüntüle 1900058 Eki Görüntüle 1900057 Eki Görüntüle 1900056 Eki Görüntüle 1900055 Eki Görüntüle 1900054
Bunları beğeniyorum ama bazen de kokiş şeyler bakıyorumböyle arkası upuzun olanlar var kenarları yine dantelli küpürlü Doğum sonrası kimbilir ne halde olurum da anca pijama giyerim yine
Benim de 6. Haftada başladı o zamanlara göre harikayım inan canım. Aama hala tamamen geçmedi. Halsizlik geçti tamamen. Bulantım oluyor hala.Canım Benim senin 17 hafta olmuş ,3 ayda geçer diyorlardı Ben yataktan kalkamıyorum halsizlik de cabası demek dah geçmesi için çok haftam var 6. Haftada başladı benim ya senin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?