2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bunları beğeniyorum ama bazen de kokiş şeyler bakıyorum böyle arkası upuzun olanlar var kenarları yine dantelli küpürlü Doğum sonrası kimbilir ne halde olurum da anca pijama giyerim yine

Haklısın canım böyle hissetmen normal şimdi , inşallah yakın zamanda normal ilerleyişine döner hamilelik sürecin ve gönül rahatlığıyla ciciler alırsın bebişhine.. Ama ben inanıyorum her şey iyi olacak , yolunda gidecek. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı ve yaşadığımız zorlukları da şıp diye unutacağız. Ben de 6 haftalık hAmileyken böbrek üstü bezleri enfeksiyonu geçirdim , kalp atışını duymamla antibiyotik serumlarına boğulmam bir oldu. Çocuk antibiyotik görse ona anne diyecek o derece. Ama onlar Allahın mucizesi , iki hücreden bir can , kalp , organlar oluyor. minik ama çok güçlüler. Kanamalar da gelir geçer , her şey gelir geçer. Sen de inan buna, o da hisseder sımsıkı sarılır annesine.

Ben de çok su içemiyorum reflü oluyor her şeyi yiyemiyorum mantı ve erişte dokunuyor niye bilmiyorum:/
Canım Benim senin 17 hafta olmuş ,3 ayda geçer diyorlardı Ben yataktan kalkamıyorum halsizlik de cabası demek dah geçmesi için çok haftam var 6. Haftada başladı benim ya senin ??

Hanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı

Hanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı
bildiğim kadarıyla trabzon hurması süt yaparmış. vitaminli bi meyve diye duymuştum

ağlattın beni..

Zaten doğuma çok yakın almak lazım ki o halimize göre yani kilolu halimize göre:) ilk fotoğraftakini çok beğendim nereden bunlar?

Mide bulantım 14.hafta gibi geçti ama hala tavuk pilav agzıma sürmedim balık midem bulanırkende yiyebiliyodum..biriki haftaya inşallah açılır iştahın

8 haftalıktım sanırım ilk yemeğe çalıştığımda balığı. O zaman balikcida geri cıkarttim. Ondan sonra yaptırıp eve getirdi eşim bi sorun olmadı. Tabi eskisi kadar balık yiyemiyorum ama yine yiyorum yani haftada 1 veya 2 kez. Tavuk çok yiyemedim çok canım çekerse ancak. Kırmızı ette 10.haftadan sonra yiyebildim.

Canim bak bizim gibi hematomu olanlarda genetikte olabiliyomus. Beni arayan kuzenlerimin çoğu 9 ay boyunca bunu yaşadıklarını söylediler. Ne zaman kontrol tarihin? Ben dün gittim cuma tekrar çağırdı. Kanama sancı devam ama çok umutluyum sende iyi ol lütfen annesi.

Ben instagramdan bebek butiklerine bakıyorum dişlerimi sıka sıka deliricem :) ama 1 2 ay daha sabredeyim diyorum ya :) ben 10 yeri gezip öyle karar veririm çok kararsızım o yüzden 2 3 ayımı alır anca :)

Canım Benim senin 17 hafta olmuş ,3 ayda geçer diyorlardı Ben yataktan kalkamıyorum halsizlik de cabası demek dah geçmesi için çok haftam var 6. Haftada başladı benim ya senin ??
Benim de 6. Haftada başladı o zamanlara göre harikayım inan canım. Aama hala tamamen geçmedi. Halsizlik geçti tamamen. Bulantım oluyor hala.

Kızlar doktordan geldim ya benim minnak göstermedi cinsiyeti top gibi içine kapanmış secde pozisyonundaydi. Ama doktor maşallah çok sağlıklı dedi o bile bana yetti çok mutluyum çok sukur:) 18 cm olmuş 134 gr olmuş nasıl da büyümüş dedim en son 4.5 cm ydi kalp atışını dinledik çok güçlü atıyor suyu herseyi çok iyi dedi :) kemiklerine baktı artık süt peynir yoğurt yemeye daha da dikkat etmen lazım dedi bebeğin kemik gelişimi için. benden idrar kan tahlili istedi. Kan değerim düşük çıktı demir ilacını aksatiyordum bir de Kum döküyormusum hiç farketmedim hafif sancılarim oluyordu ama şiddetli değil onun için ilaç yazdı. Suna bakın nasıl da secde pozisyonunda iyice kapanmış:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-19-12-33-49.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…