- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.161
Boyutunu falan söylemedi bana ama gösterdi kanama alanını ne kadar süreceğininin bilgisini de vermedi beni haftada takip ediyor ama şimdi gittiğimde çok kanama olursa gel ilaçlarına devam et dedi sadece haftaya raporu uzatmak için tekrar gidecegimHepten aynıymısız ya. Boyutu neydi en son kanama alanının? Biz öyle hemen geçmesini bekliyoruz ama kimisinin 2 3 ayda geçiyomus kanama alanı. Ben Persembeden beri regl gibiyim ama doktorum akicak bu kan normal diyor. Bazılarında kendi iÇinde kapatiyormus. Hayirlisi olsun.Ne zaman kontrolun?
Canım merhaba geçmiş olsun. Şu an çok üzüldüm. Kaçıncı günün ölçümü bu. Kalp kapakçığında kaçak ölçülebildi mi? Biliyor musun pek çok insan hatta doktorun bize söylediğine göre %65 yetişkinin küçük üfürümleri vardır ve bu hayat boyu hiç bir sorun teşkil etmez. Ense kalınlığı farklı pozisyonlarda ölçülebildi mi? İnşallah bebeğin sağ Salim haberlerini bize tez vakitte ileteceksin. Dualarımız seninle inşallah. Biz sana ve bebeğine inanıyoruz. Sen de senden başka kimsesi olmayan minik mucizene güven İnan. Çok zor bir süreç fakat anne olmak bizi güçlü kılıyor. Biz her an buradayız içine atıp dert etme lütfen.merhaba
merhaba . şuan inanılmaz üzüntülü ve endişeliyim ıkılı testımde bebegımın ense kalınlıgı 4mm ve kalp kapakcıgındada kacak oldugu goruldu yuksek rısk gurubundayım kan testımızde risk 5 te 1 yanı 1/5 çıktı.cvs işlemı yaptırmamız gerekmıs acaba ıkılı testi böle olup cvs si temiz çıkan varmı ? lütfen
kan sulandırıcı kullandıgım için heralde cuma gunu yaptırcam . randevu için haber bekleliyoruz . siZde risk kac çıktı ense ve kan testıCanım bende yrın yaptıracağım cvs benimde bebeğimde ödem ve ense kalınlığı çıkmıştı. Sen ne zaman yaptıracaksın
12+2 de yaptırdık sat ıma gore 1 hafta ondeyız . ense olcumlerı uc kez yapıldı. valla sadece kalp içinde triskptis kacagı var yazıyo ama kalbının 4 odacıgı varmıs. inşallah guzel haberlerıde verıcem sizlere burası bıraz da olsa bana moral oldu.Canım merhaba geçmiş olsun. Şu an çok üzüldüm. Kaçıncı günün ölçümü bu. Kalp kapakçığında kaçak ölçülebildi mi? Biliyor musun pek çok insan hatta doktorun bize söylediğine göre %65 yetişkinin küçük üfürümleri vardır ve bu hayat boyu hiç bir sorun teşkil etmez. Ense kalınlığı farklı pozisyonlarda ölçülebildi mi? İnşallah bebeğin sağ Salim haberlerini bize tez vakitte ileteceksin. Dualarımız seninle inşallah. Biz sana ve bebeğine inanıyoruz. Sen de senden başka kimsesi olmayan minik mucizene güven İnan. Çok zor bir süreç fakat anne olmak bizi güçlü kılıyor. Biz her an buradayız içine atıp dert etme lütfen.
Ben değilim canım.@xiexie bende mecburi ictim hic sevmem karabiber falan ama bogazlari cok rahatlatiyo :)
@ikihayat sen zannetmistim acab kim yazmistiKilim ve tohum olabilir mi acaba? :)
B brn0220 cok gecmis olsun tatlim Rabbim sifasini verir insallah hayirli haberlerle gelirsin
Ben ikili ttarama yaptırmadan direk ultrasonda göründü canm ödem ve ense kalınlığı. İlk başta 3.2 idi pazartesi 2.8 olmuştu. Kistik higroma dediler. Gerileyebilir dediöer çok şükür geriledi. Merak etme senin bebeğinin de gerilerkan sulandırıcı kullandıgım için heralde cuma gunu yaptırcam . randevu için haber bekleliyoruz . siZde risk kac çıktı ense ve kan testı
evet szizn gıbı durumları çok duydum ve çoğu temiz sonuclarla karsılaşmıs . rabbım bebişlerimizi bize sağlıklı bır şekıkde bağışlasın . inşallah benımde istegım ödem olması ki ense kalınlıgı ondan bu kadar artsın . organ tanılarının bebegın anne karnında iyileşebılcegı e inanıyorum . çok vakkalar var . şuan tek dılegım bır an evvel cvs yaptırıp sonuca ulaşmak. yarın benı işlem konusunda bılgılendırısen sevınırım şuan kaç haftalık bebiş .Ben ikili ttarama yaptırmadan direk ultrasonda göründü canm ödem ve ense kalınlığı. İlk başta 3.2 idi pazartesi 2.8 olmuştu. Kistik higroma dediler. Gerileyebilir dediöer çok şükür geriledi. Merak etme senin bebeğinin de geriler
Bizim hem eşimin tarafında hem de kendi tarafımda özel çocukların sayısı fazlaydı. Ben hiç ikili yaptırmadım doktor her şey normal dedi ultrasonda. Ben nifyt sordum o da ben daha çok panoramayı öneririm dedi onu araştırdım aklımıza yattı ve yaptırdık çok şükür sağlık haberlerini aldık.Yok canm nihayetinde bu bir sınav da olabilir. Üzülmüyorum. Allah beni seçim yapmak zorunda bırakmasın. Sağ Salim yavrum kucağımda olsun. Siz neden yaptırdınız canm sizin de mi riskli idi
bizimki %90 kız canım@deli_mavi_59 @simarik83Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm ask11 @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 mmousee @minikincir @ela_ekin @mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog @Desenn @LaBoum @aras_u25 @Nasip_kismet @arnavut_biberi @gbilges @miraycan84 @ecesimge Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 @Pinklemon
merhaba güzel anneler. cinsiyetler belli olduysa yazalım mı.? cinsiyetleri belli olan arkadaşlar sizi de etiketledim listeden otomatik kusura bakmayın olur mu :)
cinsiyetler için yada listede yer almak için lütfen yorumlarda beni etiketleyiniz yada özel mesaj gönderiniz arkadaşlar.
bilgiler; son adet tarihi, tahmini doğum tarihi, yaş, şehir, cinsiyet, kaçıncı çocuk.
oho ben ikili testten çıktıktan sonra yani 13. haftada direk gittim aldım. h&m ve lc waikiki tavsiye ederim hem uygun hemde güzel oluyorlar. bende 4 pantolon 3 üst falan var. gömlerklerim falan oluyor zaten göbüşte anca çıktıkızlar karnım büyümeye başladı hafta sonu bi tane lcw den hamile pantolonu aldım 3 gündür giyiniyorum. öyle rahatımki anlatamam. ohh dünya varmış dedim. yanlız kış geliyor ne giyineceğimi şaşırdım. nasıl geçecek gebelik birkaç jean le bilmiyorum.
takip edemedim kıyafet alanlar varmı? neler giyiniyorsunuz?
ben bu markayı hiç duymadım yaa iyi bir markamı. ve arabalar gerçektn pahalıben de bundan istiyorummşuan e bebekte 1899 tl
https://www.e-bebek.com/urbo-2-bebek-arabasi-p-mmp-461580/
ben 2 litre iş yerinde içiyorum 1 litreye yakında evde içiyorum. mide bulantım geçene kadar bende içemiyordum canım. bence dooktoruna sormalısın günde ne kadar içmek gerekir diye.Mrm arkadaslar bişey sormak ıstıyorum ben su ıcemıyorum cok zorlarsam gunde 1,5 litre..sızler kac lıtre ıcıyorsunuz acaba...
Son adetime göre 12 ye Yen'i gircem ama ultrasonda 12+5 biraz önde bebişim.. sen ödem olmasını mı istiyorsun Allah korusun yanlış mı okudumevet szizn gıbı durumları çok duydum ve çoğu temiz sonuclarla karsılaşmıs . rabbım bebişlerimizi bize sağlıklı bır şekıkde bağışlasın . inşallah benımde istegım ödem olması ki ense kalınlıgı ondan bu kadar artsın . organ tanılarının bebegın anne karnında iyileşebılcegı e inanıyorum . çok vakkalar var . şuan tek dılegım bır an evvel cvs yaptırıp sonuca ulaşmak. yarın benı işlem konusunda bılgılendırısen sevınırım şuan kaç haftalık bebiş .
Odacıklar tam gelişmiş bu güzel haber canım. Bu tarz kaçaklar çoğu zaman sorun yaratmıyor canım. Perinatolog bakıyor sanırım canım. Onun yorumu nasıl? Biz hep buradayız canım.12+2 de yaptırdık sat ıma gore 1 hafta ondeyız . ense olcumlerı uc kez yapıldı. valla sadece kalp içinde triskptis kacagı var yazıyo ama kalbının 4 odacıgı varmıs. inşallah guzel haberlerıde verıcem sizlere burası bıraz da olsa bana moral oldu.
çok teşekkür ederim . sizlerin ve ailemın arkadaslarımın guzel dualarıyla iyi çıkacak 1 haftadır süreklı agladım Allahım benı evladımla sınama diye. riskim ne kadr yuksek cıkarsada umudum dahahda arttı sayenızde
evet cnm dr um bu ödemlerin düzelebileceğini ddaha cok kucuk oldugu için ileride toparlama şansının daha yuksek oldugunu soyledi. ama bizde kalp ve ense kalınlıgı ıkısı cıkınca down rıskımız dah fazla . yanı buna kıyasla tabıkıde bebegımın saglıkla olması oncelıgım . ama kıyaslama da ödem bizim için şuan daha çabuk iyileşebılcegımız bır durum. dedıgım gıbı dakın moralınızı bozmayın . bu bir haftada esımle okudugunuz sıte ve makale kalmadı . ama hep ilerisinde bebekler maşallah sapasaglım kucagına almıslar. yani benum durumum o kadar krıtıkkı ödem olmasına bıle az da olsa sevınebılcem down a göre . özel egıtım öğretmenı oldugun için bu tarz bebeklerın dogduktan sonrakı yasadıkları sıkıntıltı cok iyi biliyorum .Son adetime göre 12 ye Yen'i gircem ama ultrasonda 12+5 biraz önde bebişim.. sen ödem olmasını mı istiyorsun Allah korusun yanlış mı okudum
Nasıl bişi canım? Sana zahmet foto filan yukleyebillr misinBen reflü yastığı aldım öneririm.
ilk defa ıkili test için perınatolga gıttım . ama ılgı olarsk sıfır bır hoca . zaten cvs için başka doktor arayısına gırdım ve dr umun yardımıyla bulduk. umarım kalbı için durum ole olur. down içinde bıraz ümidimde burnunu 1.52 mm ölçmüş ama kemıgı varmı yokmu dıye bır acıklama yapmadı dr sağolun . hatta ben cvs sonucu kotu cıkarsa ne yapcaz dedıgımde alınmsı lazım dedı. secımi bile bize bırakmadı... şu doktorlar biraz moral yapıcı konusmalar yapsa olmaz sanki.Odacıklar tam gelişmiş bu güzel haber canım. Bu tarz kaçaklar çoğu zaman sorun yaratmıyor canım. Perinatolog bakıyor sanırım canım. Onun yorumu nasıl? Biz hep buradayız canım.
canım üzülme bebeğin hissetmesin. doktorlar herşeyin kötüsünü söylüyor... bi sakin ol dua et sürekli karnını okşa. dilerim allahımdan bebeğini sağlıkla sana bağışlar. beğinde bi sıkıntı var isede bir mucize olur ve doğana kadar iyileşir inşallah. ama ben inanıyorumki bebeğin çok sağlıklı ama biraz nazlıçok teşekkür ederim . sizlerin ve ailemın arkadaslarımın guzel dualarıyla iyi çıkacak 1 haftadır süreklı agladım Allahım benı evladımla sınama diye. riskim ne kadr yuksek cıkarsada umudum dahahda arttı sayenızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?