2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim doktorum progestandan sonra demir ilacini falan kullandiricam dedi. Kanamam oluyor çünkü. 200 luk progestan kullanıyorum günde 2 kez.Haftada 1 iğne bide folik asit e devam dedi. Progestandan sonra vericekmis diğer ilaçları

Bizimkinin cinsiyeti bir belli olsaydı teyzesi hemen yazacağım sana

cıkss benimki henüz belli olmadı bakalım pazartesi doktora gitcem belki gösterir :) hemen haber edeceğim

Cevapladım. Şimdiden kolay gelsin

Anladım canım her doktorun uygulaması farklı, bana bir de alg yağı denilen bir omega3 takviyesi verdi onuda bu gün aldım, günde 1 kullan dedi başlayacağım ona da

Eklentiler

• Screenshot_20161017-123906.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 34
cıkss benimki henüz belli olmadı bakalım pazartesi doktora gitcem belki gösterir :) hemen haber edeceğim
İnşallah ben Cuma sende P.tesi günü kanama alanıyla ilgili olumlu şeyler duycaz canım. Azonce anneme bebeğe kıyafet almaya çıkalım dedim eşim okuldan gelene kadar.Annem bi yüzüme baktı ne diyosun kızım der gibi :)) Sonra kafam yerine gelmeye başladı hep uzanmam gerektigini hatirladim :) İnşallah geçici bu zamanlar. Bebeklerimiz bizimle kalıcı olcak inşallah annesi

Anladım canım her doktorun uygulaması farklı, bana bir de alg yağı denilen bir omega3 takviyesi verdi onuda bu gün aldım, günde 1 kullan dedi başlayacağım ona da
Aynen canım. Bende kanama alanı olduğundan ilk aşamada onu bitirmeye çalışıyor.

Aynen canım. Bende kanama alanı olduğundan ilk aşamada onu bitirmeye çalışıyor.
Bu günler geçsin gitsin canım hiç yaşanmamış gibi olsun gerçekten yaşayan anlar, kadının doğasına aykırı bir durum yani panik olmamak elde değil, ama geçecek, bebeklerimiz gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açacaklar inşallah

İnşallah canım bende öyle umut ediyorum. Daha dün öğrendim oğlum olcağını. Bir günde bile öyle bağlandım ki daha daha çok. İnşallah Allah izin verirse hepimiz sağ sağlım kucaklarimiza alalım. Elimde olsa 7/24 ultrason cihazına giricem :)))

Nereye gidiyor ya? Gitmesin güzelmişşş sen kap bunu :))) ben de kot grisini aldim...

Bende kot grisini alacağım düşüncemiz o ama bu son 2 adet kalmış ilkinde de gold rose serisini beğenmiştim , eşimde bende korkuyoruz malum biliyorsun o yüzden gidiyor belki ilerleyen zamanlarda alırız

Aynen canım hayırlı uğurlu olsun, benimki de erkek, o ultrasonda ki hareketleri o kadar tatlı ki artık iyice bebeğe benziyorlar bakmalara doyamiyorsun ama bak canım biz diğerlerine göre bu konuda şanslıyız hemen hemen her hafta bebişlerimizi görebiliyoruz ne büyük mutluluk degil mi o el kaldırip sallamasini falan unutamıyorum çok tatlı

Valla tamam evet her hafta görüyoruz ve Bebeğimi görünce içim çok rahatlıyor ama inşallah kısa zamanda bu 1 ay sonra kontrole cagiralan gebelerden oluruz. Sende de kanama alanı mi var?Yoksa düşük riskinden dolayi mi bu şekilde?

Canım doktor kız gibi dedi ama haftaya netlesince yazayım sana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…