- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.121
Canim doktorum progestandan sonra demir ilacini falan kullandiricam dedi. Kanamam oluyor çünkü. 200 luk progestan kullanıyorum günde 2 kez.Haftada 1 iğne bide folik asit e devam dedi. Progestandan sonra vericekmis diğer ilaçlarıAynı durumdayız canım, senin kullandığın ilaçlar vitaminler vs nasıl merak ettim? Ben sabah akşam 100 lük progestan ve demir hapı alıyorum, öğlen ise decavit vitamin ve haftada 1 prolutan iğne yaptırıyorum
Bizimkinin cinsiyeti bir belli olsaydı teyzesi hemen yazacağım sana@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconnxiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm @ask11 @gkcnbrt @orkide605 didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir Zana_zana mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog @Desenn @LaBoum B blossom- @Nasip_kismet arnavut_biberi gbilges @miraycan84 @ecesimge @Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 @Pinklemon
merhaba güzel anneler. cinsiyetler belli olduysa yazalım mı.? cinsiyetleri belli olan arkadaşlar sizi de etiketledim listeden otomatik kusura bakmayın olur mu :)
cinsiyetler için yada listede yer almak için lütfen yorumlarda beni etiketleyiniz yada özel mesaj gönderiniz arkadaşlar.
bilgiler; son adet tarihi, tahmini doğum tarihi, yaş, şehir, cinsiyet, kaçıncı çocuk.
cıkss benimki henüz belli olmadı bakalım pazartesi doktora gitcem belki gösterir :) hemen haber edeceğim@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconnxiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm @ask11 @gkcnbrt @orkide605 didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir Zana_zana mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog @Desenn @LaBoum B blossom- @Nasip_kismet arnavut_biberi gbilges @miraycan84 @ecesimge @Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 @Pinklemon
merhaba güzel anneler. cinsiyetler belli olduysa yazalım mı.? cinsiyetleri belli olan arkadaşlar sizi de etiketledim listeden otomatik kusura bakmayın olur mu :)
cinsiyetler için yada listede yer almak için lütfen yorumlarda beni etiketleyiniz yada özel mesaj gönderiniz arkadaşlar.
bilgiler; son adet tarihi, tahmini doğum tarihi, yaş, şehir, cinsiyet, kaçıncı çocuk.
canım listede senin adın yok şimdi bilgilerini ekleyelim mi ne dersin?Bizimkinin cinsiyeti bir belli olsaydı teyzesi hemen yazacağım sana
Cevapladım. Şimdiden kolay gelsinArkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
tamam canım inşalah bir an önce öğrenirsiniz :)))cıkss benimki henüz belli olmadı bakalım pazartesi doktora gitcem belki gösterir :) hemen haber edeceğim
Anladım canım her doktorun uygulaması farklı, bana bir de alg yağı denilen bir omega3 takviyesi verdi onuda bu gün aldım, günde 1 kullan dedi başlayacağım ona daCanim doktorum progestandan sonra demir ilacini falan kullandiricam dedi. Kanamam oluyor çünkü. 200 luk progestan kullanıyorum günde 2 kez.Haftada 1 iğne bide folik asit e devam dedi. Progestandan sonra vericekmis diğer ilaçları
Nereye gidiyor ya? Gitmesin güzelmişşş sen kap bunu :))) ben de kot grisini aldim...
İnşallah ben Cuma sende P.tesi günü kanama alanıyla ilgili olumlu şeyler duycaz canım. Azonce anneme bebeğe kıyafet almaya çıkalım dedim eşim okuldan gelene kadar.Annem bi yüzüme baktı ne diyosun kızım der gibi :)) Sonra kafam yerine gelmeye başladı hep uzanmam gerektigini hatirladim :) İnşallah geçici bu zamanlar. Bebeklerimiz bizimle kalıcı olcak inşallah annesicıkss benimki henüz belli olmadı bakalım pazartesi doktora gitcem belki gösterir :) hemen haber edeceğim
tamam canım hemen değiştiriyorumCitolesgen canım benm şehiri ankara olarak değişelim malesef ki ankaraya taşındı
Aynen canım. Bende kanama alanı olduğundan ilk aşamada onu bitirmeye çalışıyor.Anladım canım her doktorun uygulaması farklı, bana bir de alg yağı denilen bir omega3 takviyesi verdi onuda bu gün aldım, günde 1 kullan dedi başlayacağım ona da
Ben reflü yastığı aldım öneririm.Ben bulantılardan refluden bi istahlanamadım:/
Bu günler geçsin gitsin canım hiç yaşanmamış gibi olsun gerçekten yaşayan anlar, kadının doğasına aykırı bir durum yani panik olmamak elde değil, ama geçecek, bebeklerimiz gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açacaklar inşallahAynen canım. Bende kanama alanı olduğundan ilk aşamada onu bitirmeye çalışıyor.
İnşallah canım bende öyle umut ediyorum. Daha dün öğrendim oğlum olcağını. Bir günde bile öyle bağlandım ki daha daha çok. İnşallah Allah izin verirse hepimiz sağ sağlım kucaklarimiza alalım. Elimde olsa 7/24 ultrason cihazına giricem :)))Bu günler geçsin gitsin canım hiç yaşanmamış gibi olsun gerçekten yaşayan anlar, kadının doğasına aykırı bir durum gerçekten panik olmamak elde değil, ama geçecek, bebeklerimiz gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açacaklar inşallah
Nereye gidiyor ya? Gitmesin güzelmişşş sen kap bunu :))) ben de kot grisini aldim...
Aynen canım hayırlı uğurlu olsun, benimki de erkek, o ultrasonda ki hareketleri o kadar tatlı ki artık iyice bebeğe benziyorlar bakmalara doyamiyorsun ama bak canım biz diğerlerine göre bu konuda şanslıyız hemen hemen her hafta bebişlerimizi görebiliyoruz ne büyük mutluluk degil mi o el kaldırip sallamasini falan unutamıyorum çok tatlıİnşallah canım bende öyle umut ediyorum. Daha dün öğrendim oğlum olcağını. Bir günde bile öyle bağlandım ki daha daha çok. İnşallah Allah izin verirse hepimiz sağ sağlım kucaklarimiza alalım. Elimde olsa 7/24 ultrason cihazına giricem :)))
Valla tamam evet her hafta görüyoruz ve Bebeğimi görünce içim çok rahatlıyor ama inşallah kısa zamanda bu 1 ay sonra kontrole cagiralan gebelerden oluruz. Sende de kanama alanı mi var?Yoksa düşük riskinden dolayi mi bu şekilde?Aynen canım hayırlı uğurlu olsun, benimki de erkek, o ultrasonda ki hareketleri o kadar tatlı ki artık iyice bebeğe benziyorlar bakmalara doyamiyorsun ama bak canım biz diğerlerine göre bu konuda şanslıyız hemen hemen her hafta bebişlerimizi görebiliyoruz ne büyük mutluluk degil mi o el kaldırip sallamasini falan unutamıyorum çok tatlı
Canım doktor kız gibi dedi ama haftaya netlesince yazayım sana olur mu@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconnxiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm @ask11 @gkcnbrt @orkide605 didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir Zana_zana mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog @Desenn @LaBoum B blossom- @Nasip_kismet arnavut_biberi gbilges @miraycan84 @ecesimge @Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 @Pinklemon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?