2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydıınn.. sabaha karşı bende aç uyanıyorum hep hele ki akşam erken yiyip uyuduysam baygınlık geçiricek gibi oluyorum. gece yatmadan muz yemeye başladım biraz iyi geliyor sanki.
Canım gece açlığı çok normal bana da doktorum taze meyve ve süt karışımı Önerdi örneğin 7,8 orta boy çilek ve süt. Tabi reflüye karşı dikkatli olmak lazım hemen ardından yatmak rahatsızlık verebilir.

Kanama alanım var benimde,adet kanaması gibi oluyorum wc ve yemek dışında yatıyorum sürekli ha birde oğluma ödev yaptırırken oturuyorum o kadar

Hanımlar Trabzon hurması ya da cennet meyvesi yiyor musunuz ? Benim en sevdiğim meyvedir bugün aldım öyle özlemişim mi herhangi bir yan etki bulamadım aranızda bilen var mı
ooffff bayılırım ben çıkmış mı? hiç görmüyorum marketlerde burda, pazarda da yoktu geçen hafta.
olsa da yesem ya 1 kasa yiyebilirim. çok da faydalıdır bu arada

Kanama alanım var benimde,adet kanaması gibi oluyorum wc ve yemek dışında yatıyorum sürekli ha birde oğluma ödev yaptırırken oturuyorum o kadar
Hepten aynıymısız ya. Boyutu neydi en son kanama alanının? Biz öyle hemen geçmesini bekliyoruz ama kimisinin 2 3 ayda geçiyomus kanama alanı. Ben Persembeden beri regl gibiyim ama doktorum akicak bu kan normal diyor. Bazılarında kendi iÇinde kapatiyormus. Hayirlisi olsun.Ne zaman kontrolun?

ooffff bayılırım ben çıkmış mı? hiç görmüyorum marketlerde burda, pazarda da yoktu geçen hafta.
olsa da yesem ya 1 kasa yiyebilirim. çok da faydalıdır bu arada

Ya ben bi anımı anlatmak istedim şuan balayındayız ben düğünden sonra otele geldim ve beklenen şey oldu adet oldum zaten düğünde de taş düşürücem korkusuyla çok hareket etmemiştim neyse tatlı krizlerinden tutun yemeğe öyle bir gömüldüm ki eşimde benden artık değildir fakat odaya yemek götürmek yasak Trabzon hurmaları bana bakıyor ben onlara sonra şefi ayarladık rüşvet mi dersiniz bahşiş mi dersiniz her yemek sonrası tabağın altona para bırakıyorduk o da gizlice bize getiriyordu Trabzon hurması ne güzeldi ne güzeldi şimdi de manavları gezdirdim en sonunda buldum az vardı ama hepsini aldım yakında çıkar iyice ben Kasım'da evlendim o zamanlar vardı demek ki zamanı geldi geliyor tam

Canım bende yrın yaptıracağım cvs benimde bebeğimde ödem ve ense kalınlığı çıkmıştı. Sen ne zaman yaptıracaksın

Canım moralimiz hep yüksek olsun teyzeleri onun için dua ediyor. Her şey çok güzel olacak önce buna odaklanalım. Cvs evet riskli ama bu risk gebeliğin ilk dönemlerinde daha fazlaydı bak o seni terketti mi hayır? Demek ki o bu dünyaya sapasağlam gelecek!
Bu bahsettiğimiz hassasiyeti yüksek testler ama nihayetinde tanılayıcı değil onlar da tarama testi. Tarama testi olarak burda üç arkadaşımız nifty yaptırdı ben panorama yaptırdım. Bir kaç tane daha yaptırdı arkadaşlar şu an isimlerini unuttum. İstersen cvs öncesi bunları da deneyebilirsin. Çok şükür bebeğin orda durum iyiye gidiyor ve çok şükür kalbi çarpıyor. Biz ona güveniyoruz o da sana güveniyor annesi. Allah onu bize bağışlasın. Her şey çok güzel olacak biz buna inanıyoruz! Sen de aksini düşünüp o mucizeyi üzme olur mu?

Benim miniğim de gösterirse cuma günü öğreneceğiz mutlaka haber vereceğim

1 Temmuz 2016- 07-04-2017- yaş 21- manisa- cinsiyet %99 KIZ - düşük sonrası ilk çocuk.
Bilgiler kesinleşti kuzum istiyosan isim de veriyim yazarsın
Kızımızın ismi ZÜMRA olacak Allah izin verirse.

Yok canm nihayetinde bu bir sınav da olabilir. Üzülmüyorum. Allah beni seçim yapmak zorunda bırakmasın. Sağ Salim yavrum kucağımda olsun. Siz neden yaptırdınız canm sizin de mi riskli idi

kasım tam zamanıdır iple çekiyorummm.. kayınvalidemin bahçesinde ağacı var geçen sene çok meyve vermişti inşallah bu sene de verir

1 Temmuz 2016- 07-04-2017- yaş 21- manisa- cinsiyet %99 KIZ - düşük sonrası ilk çocuk.
Bilgiler kesinleşti kuzum istiyosan isim de veriyim yazarsın
Kızımızın ismi ZÜMRA olacak Allah izin verirse.
canım listede sen zaten varsın. 9. sıradasın. hemen kızının ismini yazıyorum , sağlıkla gelsin prenses :)

canım listede sen zaten varsın. 9. sıradasın. hemen kızının ismini yazıyorum , sağlıkla gelsin prenses :)
Biliyorm tatlım takip ediyorum listeyi :) istemişsin yine vereym düzenlersen bakarsn diye kuzum :)
İnşallah hayatım inşallah tombiş yanaklı kızım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…