- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.181
Bu doktorlar o kadar felaket habercisi ki. Bana da ödemli bebeğin yaşamayacağını organlarının gelişmeyeceğim kalbinde ciğerlerinde falan sorun olacağını karnımda ölebileceğini söylediler yıkıldım resmen. Ödemden dolayı bizim ensemiz biraz kalın çıkmış olabilir. Hala da aynı şeyi söylüyorlar iyileşir diyen o kadar az ki merak etme burda sağlıklısz denip sapasağlam olan bebekler var onlar bizden daha güçlüevet cnm dr um bu ödemlerin düzelebileceğini ddaha cok kucuk oldugu için ileride toparlama şansının daha yuksek oldugunu soyledi. ama bizde kalp ve ense kalınlıgı ıkısı cıkınca down rıskımız dah fazla . yanı buna kıyasla tabıkıde bebegımın saglıkla olması oncelıgım . ama kıyaslama da ödem bizim için şuan daha çabuk iyileşebılcegımız bır durum. dedıgım gıbı dakın moralınızı bozmayın . bu bir haftada esımle okudugunuz sıte ve makale kalmadı . ama hep ilerisinde bebekler maşallah sapasaglım kucagına almıslar. yani benum durumum o kadar krıtıkkı ödem olmasına bıle az da olsa sevınebılcem down a göre . özel egıtım öğretmenı oldugun için bu tarz bebeklerın dogduktan sonrakı yasadıkları sıkıntıltı cok iyi biliyorum .
sen ankarada mı yaşıyorsun bi doktor önereceğimilk defa ıkili test için perınatolga gıttım . ama ılgı olarsk sıfır bır hoca . zaten cvs için başka doktor arayısına gırdım ve dr umun yardımıyla bulduk. umarım kalbı için durum ole olur. down içinde bıraz ümidimde burnunu 1.52 mm ölçmüş ama kemıgı varmı yokmu dıye bır acıklama yapmadı dr sağolun . hatta ben cvs sonucu kotu cıkarsa ne yapcaz dedıgımde alınmsı lazım dedı. secımi bile bize bırakmadı... şu doktorlar biraz moral yapıcı konusmalar yapsa olmaz sanki.
öncelıkle bır oncekı cevabınız için çok teşekkur ederım . malesef istanbuldayım . ve hıc zamanım yok hemen yapılması gerekılıyo. burda bır dr bulduk . bakalım haber beklıyruz randevu için .sen ankarada mı yaşıyorsun bi doktor önereceğim
Canım ben Ankara'da yaşıyorum doktor kimsen ankarada mı yaşıyorsun bi doktor önereceğim
Canım İstanbul atıl Yüksel ve Recep has çok iyiymişöncelıkle bır oncekı cevabınız için çok teşekkur ederım . malesef istanbuldayım . ve hıc zamanım yok hemen yapılması gerekılıyo. burda bır dr bulduk . bakalım haber beklıyruz randevu için .
bu konuda dr çok onemli canm . benım dr um bılemıyorum belkı bnı bıraz umutlandırmak içinmi soledı belkı ama . enfeksıyondan dolayı ödem kapmısta olabılır dedı . ama onlar daha cok down a yoneldıklerı için bu ıhtımallerın bizim için daha iyi olabıkcegını soyluyo. pekı sızde cvs yaptırıyorsunuz sonucu sadece donw teshısını verıyo . cunkı ben bıgun sordum dr a bu cvs sadece down test sonucunumu verıyo dedım evet dedı pekı kalp için dedım ' ileriki haftalarda ultrasonla belli olacak dedı' cvs sadece down ve down un hangı cesıt ozellıgı oldugunu soyluyormuş.ama inan alt komsumla bugun karsılastım onun yıgenı içindr ödem var demişler ama bebek sapasaglam maşallah. kalbınızı ferah tutun. eşimin kuzenıde 7 ayda bebek alınması şasım dedıler kıtle gorduler ödem yapmıs dedıler. çapada heralde bır dr gıttı heyete cıktı ve orası bebegın bırseyi olmadıgına karar verdıler ve bebegı dogdu maşallahı var .Bu doktorlar o kadar felaket habercisi ki. Bana da ödemli bebeğin yaşamayacağını organlarının gelişmeyeceğim kalbinde ciğerlerinde falan sorun olacağını karnımda ölebileceğini söylediler yıkıldım resmen. Ödemden dolayı bizim ensemiz biraz kalın çıkmış olabilir. Hala da aynı şeyi söylüyorlar iyileşir diyen o kadar az ki merak etme burda sağlıklısz denip sapasağlam olan bebekler var onlar bizden daha güçlü
atış yükselı bende dıydum eger buraan randevu alamazsam gıdecegım kişi kendısı olacak .Canım İstanbul atıl Yüksel ve Recep has çok iyiymiş
özelden msj attım sana canımCanım ben Ankara'da yaşıyorum doktor kim
Tabi doktorun daha iyisini bilir.inşallah sonucun güzel çıkacak arkadaşım.bizide haberdar edersinEvet canım plesentadan alınan örnek. Maddi olarak çok şükür verebiliriz ama doktor cvs daha yakın gördü neden bilmiyorum
Evet bende onu merak ettim ilk önce organlarına bakılması gerekmez mi belki sorun organlarında ama illa Bi insanı yıpratacaklar. Ben pazartesi gittim doktor baka ödemi biraz gerilemiş ama Bebek büyüdüğü için olabilir diyor. Zaten büyüdükçe gerilemesi iyi bir şey aöa bunu Bile görmüyor. O kadar zor bir dönemden geçiyoruz ki seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bol bol dua etmekten başka hiç bir çaremiz yok. Birde ben kenzül arş duasını okuyorjm tavsiye ederim canm onu edip duası kabul olmayan yokmuş diye duydum. Tabi hakkımızda hayırlı isebu konuda dr çok onemli canm . benım dr um bılemıyorum belkı bnı bıraz umutlandırmak içinmi soledı belkı ama . enfeksıyondan dolayı ödem kapmısta olabılır dedı . ama onlar daha cok down a yoneldıklerı için bu ıhtımallerın bizim için daha iyi olabıkcegını soyluyo. pekı sızde cvs yaptırıyorsunuz sonucu sadece donw teshısını verıyo . cunkı ben bıgun sordum dr a bu cvs sadece down test sonucunumu verıyo dedım evet dedı pekı kalp için dedım ' ileriki haftalarda ultrasonla belli olacak dedı' cvs sadece down ve down un hangı cesıt ozellıgı oldugunu soyluyormuş.ama inan alt komsumla bugun karsılastım onun yıgenı içindr ödem var demişler ama bebek sapasaglam maşallah. kalbınızı ferah tutun. eşimin kuzenıde 7 ayda bebek alınması şasım dedıler kıtle gorduler ödem yapmıs dedıler. çapada heralde bır dr gıttı heyete cıktı ve orası bebegın bırseyi olmadıgına karar verdıler ve bebegı dogdu maşallahı var .
bende deneyim canım çok sağol.Canım gece açlığı çok normal bana da doktorum taze meyve ve süt karışımı Önerdi örneğin 7,8 orta boy çilek ve süt. Tabi reflüye karşı dikkatli olmak lazım hemen ardından yatmak rahatsızlık verebilir.
@deli_mavi_59 @simarik83Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm @ask11 @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir @ela_ekin @mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog D Desenn @LaBoum @aras_u25 @Nasip_kismet @arnavut_biberi @gbilges @miraycan84 @ecesimge @Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 P Pinklemon
merhaba güzel anneler. cinsiyetler belli olduysa yazalım mı.? cinsiyetleri belli olan arkadaşlar sizi de etiketledim listeden otomatik kusura bakmayın olur mu :)
cinsiyetler için yada listede yer almak için lütfen yorumlarda beni etiketleyiniz yada özel mesaj gönderiniz arkadaşlar.
bilgiler; son adet tarihi, tahmini doğum tarihi, yaş, şehir, cinsiyet, kaçıncı çocuk.
ay cok teşekkur ederım ismini not aldım. cerrahpaşafa olması benım için dahada avantaj . çok teşekkur ederım randevu alamazsam mutlaka arıcam . tam aradıgım bır dr anlattınB brn0220 ben ilk hamileliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayı Cihat Şen e gittim, çok güleryüzlü ve çok ilgili bir prof. Yeri Taksim de Atıl Yüksel ve Recep Has aylar sonrasına randevu veriyor. Cihat hoca nın asistanına durumumun aciliyetini anlatmıştım telefonda ve hatta kendimi tutamayıp ağlamıştım o da hocayla konuştu ve aradığım günün akşamına randevu verdi hatta saat 20.00 de bakabildi bana çok yoğundu ama o yoğunluğa rağmen akşamda olsa vakit ayırdı. Şehir dışından falan gelen çok hastası vardı. Beni sonra Cerrahpaşaya çağırdı, oranın hocası kendisi ve çok ilgilendi. Tavsiye ederim o yüzden.
Canım nerede yaşıyorsun? Doktorların hastayı iş gibi eşya gibi görmesinden ben de nefret ederim bu mahrem ve değerli süreci bir mimikleriyle mahvedebiliyorlar. Burun kemiği var ki ölçmüş canım. Elbette seçim anne babaya ait ı hekim olarak tavsiye de bulunabilir. Seninki gibi özel bir durumda çok daha titiz ve sevecen olması gerekir halbuki. Sağlıklı sonuçlar bekliyoruz.ilk defa ıkili test için perınatolga gıttım . ama ılgı olarsk sıfır bır hoca . zaten cvs için başka doktor arayısına gırdım ve dr umun yardımıyla bulduk. umarım kalbı için durum ole olur. down içinde bıraz ümidimde burnunu 1.52 mm ölçmüş ama kemıgı varmı yokmu dıye bır acıklama yapmadı dr sağolun . hatta ben cvs sonucu kotu cıkarsa ne yapcaz dedıgımde alınmsı lazım dedı. secımi bile bize bırakmadı... şu doktorlar biraz moral yapıcı konusmalar yapsa olmaz sanki.
ay cok teşekkur ederım ismini not aldım. cerrahpaşafa olması benım için dahada avantaj . çok teşekkur ederım randevu alamazsam mutlaka arıcam . tam aradıgım bır dr anlattın
Canım çok teşekkür edemiyorum İnan sende öylesin. Ben bu durumu öğreneli 10 gün oldu. Aslında geçen hafta perşembe günü yapışacaktı o kadar çok dua ettim ki rabbim hayırlısını ver diye hastaneye gittik tüm hazırlıklar yapıldı ben masay yattım doktor geldi be baktı çok küçük haftaya bugün yapalım dedi. O an o kadar mutlu oldum ki dediö var bunda bir hayır. Karnıma ilacını Bile sürmüşlerdi. İnternete bu 10 gün içinde o kadar baktım ki burada özellikle o kadar kötü yaşanmışlıklar var. Dedim Merve kendine gel dünyada 80 milyon insan var ve sadece %1 ilk kesimi bu siteye yazmış senin durumunda olup iyileşen illaki vardır dedim ve o avuntuya sığınıyorum. İnan ikimizin bebeği de sapasağlam doğacak ben inanıyorum bunaMissMervee bende edıyorum çok dua .Bundan daha buyuk acılar tabıkıde vardır ama bu benım hayatımın en büyük acısı. tamamen benım hayatımın dönüm noktası. bıde bebegım ultrasonds sureklı takla arıyo bize bakıyo onu izledikce içim dahada kötü oluyor . bebeklerımızın kalbı attıkca ve hareketlılerlse bence hiç bişi olmaz dıyorum ama işte içimi kemiren o hislede savaşmaya çalışıyorum. ınan bizi ıkımızden başka kımse anlayamaz ve bizim durumumuzu yasayanlar dısında . bende duacınım arkadasım bebegın için sanada dua edicem. cvs yeın olacaksın sakın ınternete bakma ben baktıkca agladım . bende keske bır an evvel olsamda sonuca daha hızlı kavussam dıyorum . ben daha oncesınde 1 kımyasal gebelık . sonrasındada bebegımın 6 haftalıkken kalbı durdugu için kürtaj oldum . her testımızı yaptırdık hiç bişi çıkmadı . hep Allaha hayırlısını istemiştim ve çok üzülemedım hayırlısı boyleymıs dıye çok guclu atlattım o donemlerımı. ama şuan yaşadıklarımı endişemi hiçmi hiç anlatamam. sen ve bebegınde artık aklımın bır kosesındesınız cnm guzel haberlerle inşallah burda mutlu haberlerıde vermeyı nasıp edıcek rabbım .
istanbuldayım cnm memrıal da takıbımı yaptırıyorum ama cvs için özel bir klıınıge gıdeceegım.Canım nerede yaşıyorsun? Doktorların hastayı iş gibi eşya gibi görmesinden ben de nefret ederim bu mahrem ve değerli süreci bir mimikleriyle mahvedebiliyorlar. Burun kemiği var ki ölçmüş canım. Elbette seçim anne babaya ait ı hekim olarak tavsiye de bulunabilir. Seninki gibi özel bir durumda çok daha titiz ve sevecen olması gerekir halbuki. Sağlıklı sonuçlar bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?