2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B brn0220 canım daha evvel buradan öğrendiğim bir isim var İbrahim bildirici benim bildiğim ise İzmir'de kent hastanesinde Namık Demir. Nerde yaşadığını bilmediğimden söyleyeyim istedim.

Rica ederim ne demek bu konuda sormak istediklerim olursa bana sor lütfen:) İnşallah sen ve bebeğin için herşey çok güzel olacak
inşallah . tabıkı sorarım inanın bu donemde insanın bole yardımcı olmalarına okaar ihtıyac duyuyorki. tekrardan sağolun

Ya kızlar  bana bir akıl verin birşeyler deyin vicdanım rahat değil şuan canım sıkılıyo
Bugün salam yedim öğlen ekmek arası canım istedi ya özür dilerim söylemek istemezdim şimdi burda ama vicdanım sızlıyo
Birşey olur mu salam dan

Ayy maşallah canım benim gerçekten kapanmış resmennn... Ayy bizimki de cuma günü böyle kapanmaz inşallah meraktan çatlatmasın yanii.
İnşallah gösterir cnm ya ben çok merak ettim belki ondan küstü bana :) daha önce tok gitmiştim çok oynuyordu bu kez aç gittim öylece yattı bişey göstermedi etkisi vardır belki sen dikkat et bakalim senin minik ne yapcak:)

inşallah . tabıkı sorarım inanın bu donemde insanın bole yardımcı olmalarına okaar ihtıyac duyuyorki. tekrardan sağolun
Allah tez zamanda hayırlı refah haberlere kavuştursun inşallah sizi.. sağlıklı olduğunu öğrenin ve bizlere haber verin inşallah olur da bir aksilik olur gerekirse atlayın İzmir e gelin @Kilim ve tohum arkadaşımın önerdiği kent hastanesindeki Namık hoca dört dörtlüktür..

içinizi ferah tutun guvenılır bır markaysa sorun olmaz. herseyın fazlası zarar. hamılelıkte benım bır cok arkadasım böle kacamaklar yapıyordu. yogurt yıın bu aksam bol bol rahatlrsınız

Maşallah cnm bizde 14.hafta gttiğimizde secde pozisyonundaydı göstermedi bizim fındık ama dr kıza benzetti
Ben de özellikle sordum acaba kız olabilir mi hiç mi bişey görünmüyor diye acele etme dedi bana zaten cinsiyeti değişmeyecek sabret biraz daha dedi ama ben merak ediyorum dedin artık 3 hafta sonra bakcaz dedi. Bana geçmez bu 3 hafta

amin inşallah. bu dr uda not aldım kendım için olmasada izmirde yasayan arkadaslarım için faydası olacaktır

içinizi ferah tutun guvenılır bır markaysa sorun olmaz. herseyın fazlası zarar. hamılelıkte benım bır cok arkadasım böle kacamaklar yapıyordu. yogurt yıın bu aksam bol bol rahatlrsınız
Ya ne kadar dikkat edelim desekte canımız istiyo hazır yiyecekleri sonra da vicdan azabı çekiyoruz

endıse etmeyın . bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbim
Amin hepimizin inşallah birşey daha sor bilir miyim. Yarın doktor randevum var ikili test için karar ver de gel dedi. Aslında eşim istemiyo test zaten tüp bebek bizimki... Yaptırmak gerekir mi illa sadece kandan mı bakılıyor bu test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…