2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar ikili test sonucum sınırda çıkmış,doktorun nifty testini önerdi,yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınızve ücreti neydi,istanbulda oturuyorum buarada,genus diye bi araştırma merkeZi 1800 tl ye yapıyor,yarın kan vericem ,acil cevap lütfenn

tam kişisine sordunuz ben gecen hafta yaptırdım ve ınanılmaz üzüntülüyüm endıselıyım . siZe saglıklı bır cevap veremıyorum cunkı bendemı keske yaptırmasaydım dıyorum . bebegımın ensesı 4 mm cıktı be kalbınde kacak var be ıkılı yestımın rıskı 1:5 çıktı yanı benım durumumda olan 5 kısının 1 çocugu downlu doğuyo demek. yakın zamanda sıvı alıcaklar kesın sonuc ozaman cıkacak. ben daha once dusuk yaptıgım için istemiştim . her şey kabulum diyorum ama hmılelıgım suphelı gecmsın dıye yaptırdım ama dahada kotu oldum. ben benlikten cıktım resmn çok zor bı sınav . ama burda okaar iyi insanlar varkı onlrın ve sevenlrımızın dualarıyla bıraz da olsa ümitliyim . umarım herşey çok guzel çıkar sızin için .moralınız bozmak asla amacım degıl. ama tam kişisine sordunuz gercekten . bazı insanlar yaptırmıyor. kafalarını karıstırmamak için

ay canım benim. bende salamı cok severim. ama hamile kaldığımdan beri salam sosis sucuk yemiyorum. gecen gun canım salam cekti ama kızartıp yedim. bende çiğ severim ekmek arası kaşar peyniri ile birlikte :) Ama napim hala canım cekiyor yemiyorum yakında bende yiycem :))) birsey olmaz bence bir kereden. canın cekmiş yemişsin :))

bu arada tüp bebekmiş sziznkisi onu şimdi gordum . tüp bebeklerde bizim yaşadıgımız risk hemen hemen hiç yok . etrafımda ole gordum . tabı kromozon analızı yapıldıysa bebegın down riski sıfır bence .

Kaç çıktı canm testinin sonucu

.
Olmazsaolmazzz

Kızlar şu ikili üçlü testlere lütfen inanmayın inanmayın çünkü yanilma payı %99

Canim 1 kereden bişey olmaz bence. Benimde canım istiyor ama henüz yemedim. Birkaç kere cips kacamagim oldu benimde

Ben bursadayim gelab da yaptirdim 1900 e canim.ama istanbulda 1750 ya yaptiran arkadaslar vardi genoks tu sanirim görünce yazarlar.biz guzel haberler aldik insallah sende alirsin canim.

MissMervee ve B brn0220 gecen hafta ayni sikintiyi yasamis ve hayirli sonuclanmis biri olarak insallah sizde guzel haberler vereceksiniz bize dualarimiz sizinle

çok sağol inşallah guzel haberlerle

Burda elimden geldiğince her durumda olan arkadasa destek vermeye moral vermeye çalışıyorum. Ama bugün kendi durumumla ilgili yazdığım iletiyle kimse ilgilenmedi. Bu duruma üzüldüm tabi eğer bu mesaji da görmek ister okursanız belirteyim dedim

Ben yaptirdim genoks lab. Da 1800 odedim. Fatura istemezsen biraz daha dusebilirler.

Canım özür dilerim seni üzdüysem sorumla durumunu bilmiyordum ama inanmamak lazım o testlere diye çok duydum kafam karışıyor işte
Arkadaşım hemşire yaptırmadım diyo Hatta doktorum bile yaptırmadım dedi
Başka bir arkadaşımın da bebeğine risk yüksek down sendromlu doğacak dediler çocuk nur topu gibi doğdu maşallah
Yani insan ikilemde kalıyor

Salam cok yemezdim normalde ama 1 aydir canim nasil istiyor kasarla birlikte sandvic yapip yesem ya diyorum sonra dur diyorum:) doktorum salam sosis vb sarkuteri urunleri yok dedi. Sucugu sormustum evde kendin iyice pisirip yiyebilirsin disarda yeme dedi. Su an burnuma burnuma geliyo salam kokusu ama direniyorum yemicemm

ay canım ya benimde canım cok cekiyor. dayanabildiğim kadar dayanıyorum işte :))) sucuk yiyebilirmiyiz yani. bilmiyordum ya yesemmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…