- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.221
Nasıl bişi canım? Sana zahmet foto filan yukleyebillr misin
Nasıl bişi canım? Sana zahmet foto filan yukleyebillr misin
tam kişisine sordunuz ben gecen hafta yaptırdım ve ınanılmaz üzüntülüyüm endıselıyım . siZe saglıklı bır cevap veremıyorum cunkı bendemı keske yaptırmasaydım dıyorum . bebegımın ensesı 4 mm cıktı be kalbınde kacak var be ıkılı yestımın rıskı 1:5 çıktı yanı benım durumumda olan 5 kısının 1 çocugu downlu doğuyo demek. yakın zamanda sıvı alıcaklar kesın sonuc ozaman cıkacak. ben daha once dusuk yaptıgım için istemiştim . her şey kabulum diyorum ama hmılelıgım suphelı gecmsın dıye yaptırdım ama dahada kotu oldum. ben benlikten cıktım resmn çok zor bı sınav . ama burda okaar iyi insanlar varkı onlrın ve sevenlrımızın dualarıyla bıraz da olsa ümitliyim . umarım herşey çok guzel çıkar sızin için .moralınız bozmak asla amacım degıl. ama tam kişisine sordunuz gercekten . bazı insanlar yaptırmıyor. kafalarını karıstırmamak içinAmin hepimizin inşallahbirşey daha sor bilir miyim. Yarın doktor randevum var ikili test için karar ver de gel dedi. Aslında eşim istemiyo test zaten tüp bebek bizimki... Yaptırmak gerekir mi illa sadece kandan mı bakılıyor bu test için
ay canım benim. bende salamı cok severim. ama hamile kaldığımdan beri salam sosis sucuk yemiyorum. gecen gun canım salam cekti ama kızartıp yedim. bende çiğ severim ekmek arası kaşar peyniri ile birlikte :) Ama napim hala canım cekiyor yemiyorum yakında bende yiycem :))) birsey olmaz bence bir kereden. canın cekmiş yemişsin :))Ya kızlar bana bir akıl verin birşeyler deyin vicdanım rahat değil şuan canım sıkılıyo
Bugün salam yedim öğlen ekmek arası canım istedi ya özür dilerim söylemek istemezdim şimdi burda ama vicdanım sızlıyo
Birşey olur mu salam dan
bu arada tüp bebekmiş sziznkisi onu şimdi gordum . tüp bebeklerde bizim yaşadıgımız risk hemen hemen hiç yok . etrafımda ole gordum . tabı kromozon analızı yapıldıysa bebegın down riski sıfır bence .tam kişisine sordunuz ben gecen hafta yaptırdım ve ınanılmaz üzüntülüyüm endıselıyım . siZe saglıklı bır cevap veremıyorum cunkı bendemı keske yaptırmasaydım dıyorum . bebegımın ensesı 4 mm cıktı be kalbınde kacak var be ıkılı yestımın rıskı 1:5 çıktı yanı benım durumumda olan 5 kısının 1 çocugu downlu doğuyo demek. yakın zamanda sıvı alıcaklar kesın sonuc ozaman cıkacak. ben daha once dusuk yaptıgım için istemiştim . her şey kabulum diyorum ama hmılelıgım suphelı gecmsın dıye yaptırdım ama dahada kotu oldum. ben benlikten cıktım resmn çok zor bı sınav . ama burda okaar iyi insanlar varkı onlrın ve sevenlrımızın dualarıyla bıraz da olsa ümitliyim . umarım herşey çok guzel çıkar sızin için .moralınız bozmak asla amacım degıl. ama tam kişisine sordunuz gercekten . bazı insanlar yaptırmıyor. kafalarını karıstırmamak için
Kaç çıktı canm testinin sonucuArkadaşlar ikili test sonucum sınırda çıkmış,doktorun nifty testini önerdi,yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınızve ücreti neydi,istanbulda oturuyorum buarada,genus diye bi araştırma merkeZi 1800 tl ye yapıyor,yarın kan vericem ,acil cevap lütfenn
tam kişisine sordunuz ben gecen hafta yaptırdım ve ınanılmaz üzüntülüyüm endıselıyım . siZe saglıklı bır cevap veremıyorum cunkı bendemı keske yaptırmasaydım dıyorum . bebegımın ensesı 4 mm cıktı be kalbınde kacak var be ıkılı yestımın rıskı 1:5 çıktı yanı benım durumumda olan 5 kısının 1 çocugu downlu doğuyo demek. yakın zamanda sıvı alıcaklar kesın sonuc ozaman cıkacak. ben daha once dusuk yaptıgım için istemiştim . her şey kabulum diyorum ama hmılelıgım suphelı gecmsın dıye yaptırdım ama dahada kotu oldum. ben benlikten cıktım resmn çok zor bı sınav . ama burda okaar iyi insanlar varkı onlrın ve sevenlrımızın dualarıyla bıraz da olsa ümitliyim . umarım herşey çok guzel çıkar sızin için .moralınız bozmak asla amacım degıl. ama tam kişisine sordunuz gercekten . bazı insanlar yaptırmıyor. kafalarını karıstırmamak için
.Amin hepimizin inşallahbirşey daha sor bilir miyim. Yarın doktor randevum var ikili test için karar ver de gel dedi. Aslında eşim istemiyo test zaten tüp bebek bizimki... Yaptırmak gerekir mi illa sadece kandan mı bakılıyor bu test için
bu arada tüp bebekmiş sziznkisi onu şimdi gordum . tüp bebeklerde bizim yaşadıgımız risk hemen hemen hiç yok . etrafımda ole gordum . tabı kromozon analızı yapıldıysa bebegın down riski sıfır bence .
bu arada tüp bebekmiş sziznkisi onu şimdi gordum . tüp bebeklerde bizim yaşadıgımız risk hemen hemen hiç yok . etrafımda ole gordum . tabı kromozon analızı yapıldıysa bebegın down riski sıfır bence .
Ben normaldw hergun ya cikolata ya tatli yerdim mutlaka simdi midem kotu oluyor diye yemek istemiyorum. Ne zaman gececek acabacanım istiyor yiyorum ama sonrasında mahfoluyorum
Canim 1 kereden bişey olmaz bence. Benimde canım istiyor ama henüz yemedim. Birkaç kere cips kacamagim oldu benimdeYa kızlar bana bir akıl verin birşeyler deyin vicdanım rahat değil şuan canım sıkılıyo
Bugün salam yedim öğlen ekmek arası canım istedi ya özür dilerim söylemek istemezdim şimdi burda ama vicdanım sızlıyo
Birşey olur mu salam dan
Ben bursadayim gelab da yaptirdim 1900 e canim.ama istanbulda 1750 ya yaptiran arkadaslar vardi genoks tu sanirim görünce yazarlar.biz guzel haberler aldik insallah sende alirsin canim.Arkadaşlar ikili test sonucum sınırda çıkmış,doktorun nifty testini önerdi,yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınızve ücreti neydi,istanbulda oturuyorum buarada,genus diye bi araştırma merkeZi 1800 tl ye yapıyor,yarın kan vericem ,acil cevap lütfenn
çok sağol inşallah guzel haberlerleBen bursadayim gelab da yaptirdim 1900 e canim.ama istanbulda 1750 ya yaptiran arkadaslar vardi genoks tu sanirim görünce yazarlar.biz guzel haberler aldik insallah sende alirsin canim.
MissMervee ve B brn0220 gecen hafta ayni sikintiyi yasamis ve hayirli sonuclanmis biri olarak insallah sizde guzel haberler vereceksiniz bize dualarimiz sizinle
Çok teşekkür ederim canım ben de almayı düşünüyorum iyiki söyledinCepten cektigim fotoyu yukleyemedim ama webden gorsel acidan benzerini buldum.
http://www.isbiryatak.com/urunler/medikal-destek-sistemleri/reflumed/
Biraz buyuk gelebilir gozune ama ise yariyor.yari dik uyuyorsun ama rahat.
Arkadaşlar ikili test sonucum sınırda çıkmış,doktorun nifty testini önerdi,yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınızve ücreti neydi,istanbulda oturuyorum buarada,genus diye bi araştırma merkeZi 1800 tl ye yapıyor,yarın kan vericem ,acil cevap lütfenn
Canım özür dilerim seni üzdüysem sorumla
ay canım benim. bende salamı cok severim. ama hamile kaldığımdan beri salam sosis sucuk yemiyorum. gecen gun canım salam cekti ama kızartıp yedim. bende çiğ severim ekmek arası kaşar peyniri ile birlikte :) Ama napim hala canım cekiyor yemiyorum yakında bende yiycem :))) birsey olmaz bence bir kereden. canın cekmiş yemişsin :))
ay canım ya benimde canım cok cekiyor. dayanabildiğim kadar dayanıyorum işte :))) sucuk yiyebilirmiyiz yani. bilmiyordum ya yesemmi :))Salam cok yemezdim normalde ama 1 aydir canim nasil istiyor kasarla birlikte sandvic yapip yesem ya diyorum sonra dur diyorum:) doktorum salam sosis vb sarkuteri urunleri yok dedi. Sucugu sormustum evde kendin iyice pisirip yiyebilirsin disarda yeme dedi. Su an burnuma burnuma geliyo salam kokusu ama direniyorum yemicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?