2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ay canım ya benimde canım cok cekiyor. dayanabildiğim kadar dayanıyorum işte :))) sucuk yiyebilirmiyiz yani. bilmiyordum ya yesemmi :))

Evet canim ibrahim hoca yiyebilirsin dedi ama evde kendin guzelce iyice pisirip ye dedi. Disardan yemek yasak:) evde yapip yiyebilirsin. Salam yemek yok ama :)

inşallah cok yesekkur ederız ....

ya insanlar ne kadar düşüncesiz ya . resmi işlem bılmıyorum . ama ayıp bır davranız olmuş gercekten

1/250 çıktı canım,doktor kötğ olmadığını tam sınırda bir değer olduğunu söyledi,içimiz rahat etsn die nifty testini önerdi
Ense kalınlığı ne durumda canm hiç üzülme bu testler kesin bilgi değil. Şakın bebeğini üzme

Mevzuata göre derse geç kalan öğretmen, önce sözlü olarak uyarılıyor. Sözlü uyarıyı dikkate almayanlar ihtar ediliyor. Bir ayda iki kez geç kalanlar hakkında ise disiplin soruşturması başlatılıyor. Ücret veya maaştan kesme cezası veriliyor."
T Tosbikellim once sözlü olarak uyarılması gerekiyormus

kızlar kan sonucumda folik asit fazla bide karaciger enzimleri yuksek çıktı doktor bir hafta iilac icme dedi. folik asite netten bakiyom otizme kadar zarari varmis bebege bisi olmaz bebegime degilmi. doktor sorun olmaz dedii ama iste icim hic rahat degil

Insallah bebislerimizi sag salim elimize aliriz,eskiden dha mi rahatmis hamilelik smdi riski olmayan bi hamilelik yok.yediklerimiz ictiklerimzdenmi yoksa dr.her riski soylemek zorunda hissettigi icin mi?Aĺlah yardimcimiz olsun

Sonradan mesaj yazan arkadaşlar tesekurler. Ama ben ciddi kırıldım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum. HoşçakalIn.

Sonradan mesaj yazan arkadaşlar tesekurler. Ama ben ciddi kırıldım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum. HoşçakalIn.

ben herseyden uzak tabi. hayirdir canim

ben herseyden uzak tabi. neden hoscakalin yazdin canim hayirdir

Canım mesajın araya kaynamıştır o yüzden kimse bakamamıştır. Bide herkesin hakim olduğu bir konu değil sonuçta herkes öğretmen değil ve yönetmeliklerden haberli olmayabilir o yüzden yorum yapamamışlardır

Ense kalınlığı ne durumda canm hiç üzülme bu testler kesin bilgi değil. Şakın bebeğini üzme
Cnm doktorun muaynesinde ense kalınlığı ve diğer tüm ölçüler normal demişti,bakalım yarın kan vericem test için,tedirginim açıkcası,ilk doğumumda böyle bi durum olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…