2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba Ben cok yeniyim, nasil bir sorunun var bilemiyorum ama belki Ben yardimci olabilirim.

Müdür yardımcısı sizinle konuşup uyarıyı sözlü bir şekilde yapmış, sizi uyarmadan direkt tutanak tutsaydı "Özürsüz veya izinsiz olarak göreve geç gelmek, erken ayrılmak, görev mahallini terk etmek" suçundan eğer başka bir cezanız yoksa uyarı cezasi verebilir. Göreve 5 ya da 10 dakika ya da yarım saat vs. Şu kadar zaman gecikmenizin tanımı dmk da belirtilmemistir. Ama savunmanizda belirttiğiniz duruma göre ceza verilir ya da verilmeyebilir. Eğer ben sizin bu onayınızda muhakkik olsaydım durumundan dolayı seni haklı bulup ceza vermezdim ama sözlü olarak bir daha habersiz yapma bunu diye seni uyarirdim, tamamen çalıştığın insanların elinde yani, sen en iyisi böyle bir durum olduğunda müdürüne bir şekilde bilgi ver durumunu arzet yoksa haber vermezsen o sana tutanak tutar yani haklı bunda da

Son düzenleme:
Bugün o kadar ayvadan bahsetmissiniz ki canim cekti kocama ayva aldirdım:)
Bu arada ben salam da yedim sucuk da cipste, kola da içtim kızımda da yemistim canımın istediği herseyi yiyorum kızlar rahat olun tabiki yediklerimi abartmiyorum ama çok canım çekerse yiyorum bu kadar sıkmayın kendinizi allah onun kaderini yazmış zaten allahın izniyle olmayacaksa hiç bişey olmaz:)

Cnm doktorun muaynesinde ense kalınlığı ve diğer tüm ölçüler normal demişti,bakalım yarın kan vericem test için,tedirginim açıkcası,ilk doğumumda böyle bi durum olmamıştı
O zman korkma canm o testler zaten çok güvenilir değil

ay kız ben seni yerim ya. öğretmen olmadığım için yöentmelikleri bilmediğim için sana cevap yazmadım. yoksa yazmazmıyız aşkolsun. sen yeterki bize nazlan :) ama bak bazı arkadaşlar yazmış sana cevap.

Citolesgen 10 kasıma kadar buradaki arkadaşların haberlerine seviniyor olacağım. Meraktan ölücem ikilide de bir tahmin alamadık drdan. Beklemedeyim

Çok sağol canım tesekur ederim herkese napim birbirimizin halinden ancak yine biz anlarız bugün biraz doldum ondan galiba kusura bakmayın sizde ama nazlanmayi özlemişim ayol

Çok sağol canım tesekur ederim herkese napim birbirimizin halinden ancak yine biz anlarız bugün biraz doldum ondan galiba kusura bakmayın sizde ama nazlanmayi özlemişim ayol
yeterki sen nazlan bize canım. bak eşin askerde zaten. bize nazlan biz cekeriz seni kapriste yapabilirsin, bizede kızabilirsin öğretmenim :) öğretmenlerimiz başımızın tacıııı

Pardon BU hamilelik takvimini nasil ekliyorsunuz mesajlariniza ve kendini sürekli güncelliyor mu ?

Pardon BU hamilelik takvimini nasil ekliyorsunuz mesajlariniza ve kendini sürekli güncelliyor mu ?
yukarda sağ tarafta adının üstüne tıkla ordan kişisel bilgilerine gir. sonra aşağı tarafta hamilelik takvimi görüceksin. oraya bebeğinin doğum tarhini giriceksin canım

Canımın cektigi herseyi yemisin afiyet olsun canim :))) Birkaç defa cips yedim iste o kadar. Ki ben bence sağlıksız beslenen bir insandım. Simdi canim cok sukur o tarz seyleri cok istemiyor ama cipse engel olamadim :))) bi daha uzun sure yemiycem soz verdim kendime

Sonradan mesaj yazan arkadaşlar tesekurler. Ama ben ciddi kırıldım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum. HoşçakalIn.
Canım benim Yen'i girdim ben de öğretmenim bizim halimizi idare anlamaz Bu halde sınıfta bayılacak gibi oluyorum bende de bulantı çok bir an önce Doğum izni gelsin istiyorum İnan ev aldık borcu olmasa 16. Haftadan ücretsiz izin e çıkacağım ama para kazanmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…