2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yeterki sen nazlan bize canım. bak eşin askerde zaten. bize nazlan biz cekeriz seni kapriste yapabilirsin, bizede kızabilirsin öğretmenim :) öğretmenlerimiz başımızın tacıııı
Ay ya çok duygulandim cidden çok mutlu oldum teşekür ederim bitanem iyi ki varsınız günümün en güzel anı oldu :)

yeterki sen nazlan bize canım. bak eşin askerde zaten. bize nazlan biz cekeriz seni kapriste yapabilirsin, bizede kızabilirsin öğretmenim :) öğretmenlerimiz başımızın tacıııı
Ay ya çok duygulandim cidden çok mutlu oldum teşekür ederim bitanem iyi ki varsınız günümün en güzel anı oldu :)

ay canım benim bende cok mutluyum ne güzel saygı değer öğretmnelrimiz var grubumuzda, biz sizden daha cok sey öğreneceğiz aslına bakarsan burda :) hem senin eşin askerde olduğu için ayrıcalıklısın unutma

başaramazsan tekrar sor bize yardımcı oluruz canım :)
Umarim olmustur. Yaptim ama ,cok tesekkür ederim. Ilk bebegim tüp bebekti. Asla normal yolla Anne olamazsiniz demislerdi dr lar. Rabbim 5 sene sonra bir mucize Verdi bize. Allah saglikla kucagimiza almak nasip Etsin insallah

Umarim olmustur. Yaptim ama ,cok tesekkür ederim. Ilk bebegim tüp bebekti. Asla normal yolla Anne olamazsiniz demislerdi dr lar. Rabbim 5 sene sonra bir mucize Verdi bize. Allah saglikla kucagimiza almak nasip Etsin insallah
evet canım bravo olmuş bak :)

allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. ne güzel bir mucize maşallah size :)

Test yaptıranlar ya da yaptıracaklar Umarım test sonuçları çok güzel olur.ben de yarın 2 li test sonucunu alacağım ,bende troid çıktı vücut gebelikten dolayı çok fazla üretiyor ilaç alıyorum ve gebelik için tehlikeli bir durum .var mı benim gibi gebelikte troid sıkıntısı çeken ne gibi şikayetler var,bende saç dökülmesi ve ara ara ishal var hepimize şimdiden geçmiş olsun

Kızlar şu ikili üçlü testlere lütfen inanmayın inanmayın çünkü yanilma payı %99
İnanmayalım da ne yapalım ? Dediğinize göre bizim bebeklerimizin sağlıklı olma ihtimali %1. Maddi durumumuz da iyi değil pahalı testlerden yaptıralım. Böyle hassas konularda yapılan yorumlar beni üzüyor. Allah herkesin evladını bağışlasın. Sıkıntıda olan annelerin içlerini ferahlatsın şifalar versin. Bu gece hepimiz için dua edicem..

Bende troid cikti ilac kullaniyorum canim. Sac dokulmesi bende de var onun disinda farkettigim bisey yok

Size bu konuda kesinlikle hak veriyorum, uzun zamandır söylemek istediğim bir noktaya değindiniz

Bende troid cikti ilac kullaniyorum canim. Sac dokulmesi bende de var onun disinda farkettigim bisey yok
Benim ilacın tadı epey kötü peşine midem iyice bulanıyor Umarım dökülmelerimiz azalır doktor troid yüzünden bulantıların böyle çok olmuştur dedi,geçsin tez vakitte

Size bu konuda kesinlikle hak veriyorum, uzun zamandır söylemek istediğim bir noktaya değindiniz
Yani öyle bir şey söylüyorlar ki bizim bebeklerimiz %1 sağlıklı. Maddi durumumuz yok yaptıramıyoruz o pahalı testlerden. Herkes can taşıyor burada ve yapılan yorumlar biraz ağır geliyor bana..

Aynen canım söylüyorum sabah bulantım kusmam oluyor çıkarken, o yüzden geç geldim dedim ama adam tinlamiyor. Evin hayırlı olsun azcık ayimiz kaldı izne bebislere insallah

Aynen canım söylüyorum sabah bulantım kusmam oluyor çıkarken, o yüzden geç geldim dedim ama adam tinlamiyor. Evin hayırlı olsun azcık ayimiz kaldı izne bebislere insallah
Sadece eşi yakın zamanda Doğum yapmış ve bulantısı olan anlar canım maalesef.sen benden epey önce çıkacaksın izne 3 hafta var aramızda nerdeyse ,ben sosyal bilgliler öğretmeniyim senin branş ne?tesekkür ederim canım ev için çok şükür

Yani öyle bir şey söylüyorlar ki bizim bebeklerimiz %1 sağlıklı. Maddi durumumuz yok yaptıramıyoruz o pahalı testlerden. Herkes can taşıyor burada ve yapılan yorumlar biraz ağır geliyor bana..
Haklısın canm. İkili teste inanmak değil ben testi yaptırmadığıım halde doktor ultrasonda gördü. Yaşamayanın anlaması çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…