- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.301
Benimki baska bir hap canim tad almiyorum ben. Bebekler icin mecbur iciyoruz
öyle canım her şey meleklerimiz için ..Benimki baska bir hap canim tad almiyorum ben. Bebekler icin mecbur iciyoruz
kızlar kan sonucumda folik asit fazla bide karaciger enzimleri yuksek çıktı doktor bir hafta iilac icme dedi. folik asite netten bakiyom otizme kadar zarari varmis bebege bisi olmaz bebegime degilmi. doktor sorun olmaz dedii ama iste icim hic rahat degil
Size asla lafım olamaz cnm durumunuzu biliyorum takipteyim duacınızım. İkili test güvenli değil ikili test güvenli değil diyip duranlar var. E ne yapalım 1550 - 2000 TL maaşla? Bizim bebeklerimiz de can. Herkesin evladı kendinin canı kıymetlisi. Kılına zarar gelsin ister mi? Üzülüyorum bilmiyorum Allaha emanet ediyorum. Bir pahalı test furyası akıp gidiyor. Benim sözüm ikili test güvenilir değil diyenlere..Haklısın canm. İkili teste inanmak değil ben testi yaptırmadığıım halde doktor ultrasonda gördü. Yaşamayanın anlaması çok zor
Benim de fen bilimleri canimSadece eşi yakın zamanda Doğum yapmış ve bulantısı olan anlar canım maalesef.sen benden epey önce çıkacaksın izne 3 hafta var aramızda nerdeyse ,ben sosyal bilgliler öğretmeniyim senin branş ne?tesekkür ederim canım ev için çok şükür
Teşekür ederim canım çok sağol . Ya hem hamileligin verdiği duygusallik hemde uyari olmadan yapılan harekete kizginliktan moralim çok kötü olmuştu . Paylasacak destek alacak durumda hissettim kendimi o yüzden öyle sitem ettim. Tekrar teşekür ederim hepinize canlarimT Tosbikellim vallahi bende okudum mesajını hatta düşündüm ne vicdansız yöneticiler var diye ama hiçbir bilgim olmadığı için yazamadım. Ama diğer arkadaşlar çok güzel açıklamalar yapmışlar bencede içini ferah tut uyarısız kimsenin birşey yapabileceğini sanmıyorum. Bence hiiiç stres yapma üzülme
Canım benim ikili testim 1/60 çıktı trizomi 21.amniyosentez istedi doktorum ben aminiyosentezde düşük tehlikesi var diye ona eş değer nifty diye bir test yaptırdım ve çok şükür sonucum iyi geldi.bu süreçte yaptığım araştırmalara göre 1/2 çıkan birinin bile sonucu temiz gelebiliyor onu gördüm.evet 1/5 çok yüksek riskli ama dilerim allahtan senin sonucunda iyi gelir benim gibi.kızlar bana yardımcı olabılcek kımse yokmu en azından bebegımın saglıgıniçin bır dua istiyorum guzel anne adayları . rabbım butun bebeklerımıZe saglık sıhat nasıp etsın inşallah
canım listede senin adın yok şimdi bilgilerini ekleyelim mi ne dersin?
Ben iki hafta sonraki muayenemde öğrenicem inşallah canım.deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 hilelf @babypooh @ZelGN uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @kuzumbenimm @ask11 @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir @ela_ekin @mischiefocean83 @amigurumi @romromela @Leeshinmee @giyimolog @Desenn @LaBoum B blossom- @Nasip_kismet @arnavut_biberi @gbilges @miraycan84 Prenses2017 @Ottomania @Yvz_Rose @Gulsah2506 P Pinklemon
merhaba güzel anneler. cinsiyetler belli olduysa yazalım mı.? cinsiyetleri belli olan arkadaşlar sizi de etiketledim listeden otomatik kusura bakmayın olur mu :)
cinsiyetler için yada listede yer almak için lütfen yorumlarda beni etiketleyiniz yada özel mesaj gönderiniz arkadaşlar.
bilgiler; son adet tarihi, tahmini doğum tarihi, yaş, şehir, cinsiyet, kaçıncı çocuk.
Genoks labda yaptırdım ben 1800 tl nakit.taksitli 2000 dediler.8. İş günü çıktı yani 12 gün sonra.bu arada geçmiş olsun.valla bu nedir ya şu grupta bile ikilisi kaç kişinin kötü çıktı.artık bu ikili teste güvenim hiç kalmadı.Arkadaşlar ikili test sonucum sınırda çıkmış,doktorun nifty testini önerdi,yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınızve ücreti neydi,istanbulda oturuyorum buarada,genus diye bi araştırma merkeZi 1800 tl ye yapıyor,yarın kan vericem ,acil cevap lütfenn
sen ne biliyorsun ki benim ya da diğer testi yaptıran arkadaşların maddi durumunu ya da ne şartlarda yaptırdıklarını da konuşuyorsun.bu ne atar ya kusura bakmada sen hamileysen herkes hamile burda benim iki haftadır ne yaşadığımı bir ben bilirim birde allah.acaba senin testin 1/60 çıksaydı ne yapacaktın?durumun elverir gider özelde paralı testini yaptırırsın durumun elvermez devlette parasız aminiyosentez cvs yaptırırsın.kimene?ikili testin güvenilirliği %90 üçlü testin güvenilirliği %60.burda güvenilirliğe sözüm yok.sorun insanların boş yere üzülmesi.benim ve bazı arkadaşların dediği bu.yani test ihtimal testi olduğu için birileri gerçekten üzülecek birileri boş yere üzülecek.mesela sonucu benim gibi çıkan 60 kişiden 59 u boş yere üzüldü .biri ise gerçekten.ve yine diyorum şimdiki aklım olsa asla ikili yaptırmazdım.bu da benim yorumum saygı göstermek zorundasın.hepimizin gün içinde burda hoşlanmadığı katılmadığı ya da onaylamadığı bir çok yazı vardır ama kalkıpta kimse senin gibi atarlanmıyor burda.lütfen yaşadığımız berbat günlere biraz saygı!İnanmayalım da ne yapalım ? Dediğinize göre bizim bebeklerimizin sağlıklı olma ihtimali %1. Maddi durumumuz da iyi değil pahalı testlerden yaptıralım. Böyle hassas konularda yapılan yorumlar beni üzüyor. Allah herkesin evladını bağışlasın. Sıkıntıda olan annelerin içlerini ferahlatsın şifalar versin. Bu gece hepimiz için dua edicem..
ben de bundan istiyorummşuan e bebekte 1899 tl
https://www.e-bebek.com/urbo-2-bebek-arabasi-p-mmp-461580/
İnşallah ben Cuma sende P.tesi günü kanama alanıyla ilgili olumlu şeyler duycaz canım. Azonce anneme bebeğe kıyafet almaya çıkalım dedim eşim okuldan gelene kadar.Annem bi yüzüme baktı ne diyosun kızım der gibi :)) Sonra kafam yerine gelmeye başladı hep uzanmam gerektigini hatirladim :) İnşallah geçici bu zamanlar. Bebeklerimiz bizimle kalıcı olcak inşallah annesi
Bende kot grisini alacağım düşüncemiz o ama bu son 2 adet kalmışilkinde de gold rose serisini beğenmiştim , eşimde bende korkuyoruz malum biliyorsun o yüzden gidiyor belki ilerleyen zamanlarda alırız
İnşallah gösterir cnm ya ben çok merak ettim belki ondan küstü bana :) daha önce tok gitmiştim çok oynuyordu bu kez aç gittim öylece yattı bişey göstermedi etkisi vardır belki sen dikkat et bakalim senin minik ne yapcak:)
Amin hepimizin inşallahbirşey daha sor bilir miyim. Yarın doktor randevum var ikili test için karar ver de gel dedi. Aslında eşim istemiyo test zaten tüp bebek bizimki... Yaptırmak gerekir mi illa sadece kandan mı bakılıyor bu test için
sen ne biliyorsun ki benim ya da diğer testi yaptıran arkadaşların maddi durumunu ya da ne şartlarda yaptırdıklarını da konuşuyorsun.bu ne atar ya kusura bakmada sen hamileysen herkes hamile burda benim iki haftadır ne yaşadığımı bir ben bilirim birde allah.acaba senin testin 1/60 çıksaydı ne yapacaktın?durumun elverir gider özelde paralı testini yaptırırsın durumun elvermez devlette parasız aminiyosentez cvs yaptırırsın.kimene?ikili testin güvenilirliği %90 üçlü testin güvenilirliği %60.burda güvenilirliğe sözüm yok.sorun insanların boş yere üzülmesi.benim ve bazı arkadaşların dediği bu.yani test ihtimal testi olduğu için birileri gerçekten üzülecek birileri boş yere üzülecek.mesela sonucu benim gibi çıkan 60 kişiden 59 u boş yere üzüldü .biri ise gerçekten.ve yine diyorum şimdiki aklım olsa asla ikili yaptırmazdım.bu da benim yorumum saygı göstermek zorundasın.hepimizin gün içinde burda hoşlanmadığı katılmadığı ya da onaylamadığı bir çok yazı vardır ama kalkıpta kimse senin gibi atarlanmıyor burda.lütfen yaşadığımız berbat günlere biraz saygı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?