2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
T Tosbikellim vallahi bende okudum mesajını hatta düşündüm ne vicdansız yöneticiler var diye ama hiçbir bilgim olmadığı için yazamadım. Ama diğer arkadaşlar çok güzel açıklamalar yapmışlar bencede içini ferah tut uyarısız kimsenin birşey yapabileceğini sanmıyorum. Bence hiiiç stres yapma üzülme

Arkadaşlar İstanbul'da genetik tarama testlerini yaptıran arkadaşlar var mı ? Kan pıhtılaşması için olanları ? Yaptırdıysanız nerde yaptırdınız birisi için soruyorum da İstanbul'u bilmiyorum

CANIMM şimdi bende korktum hergün 5 mg kullanıyorum doktorum söyledi Doğuma kadar ve hep yüksek çıkıyor değerim :/ gen sorunu var diye böyle dedi doktorum

deli_mavi_59 katılıyorum sana canım. Şahsen normalde odeyebilcegimiz bi tutardı ama hamile olduğumu bilmiyorken yazın gittik arsa aldık. Kredi vs derken anca doğum zamanı bitiyor ve o zamana kadar böyle bir tutar maalesef zor olur bizim için. Normalde eşim öğretmen ama işte dediğim gibi anca odemelere gidecek maaşı. O yüzden bu şekilde o testin asla guvenilir olmadiginin soylenmesi hoş değil. Ki hiç durumumuz olmayadabilirdi yani. Elbetteki o testler %100 dur tamam ama bunuda doktorlar yaptirdigina göre çok aşırı yanlış olmasa gerek yani olumlu sonuclarin

Haklısın canm. İkili teste inanmak değil ben testi yaptırmadığıım halde doktor ultrasonda gördü. Yaşamayanın anlaması çok zor
Size asla lafım olamaz cnm durumunuzu biliyorum takipteyim duacınızım. İkili test güvenli değil ikili test güvenli değil diyip duranlar var. E ne yapalım 1550 - 2000 TL maaşla? Bizim bebeklerimiz de can. Herkesin evladı kendinin canı kıymetlisi. Kılına zarar gelsin ister mi? Üzülüyorum bilmiyorum Allaha emanet ediyorum. Bir pahalı test furyası akıp gidiyor. Benim sözüm ikili test güvenilir değil diyenlere..

Benim de fen bilimleri canim

Teşekür ederim canım çok sağol . Ya hem hamileligin verdiği duygusallik hemde uyari olmadan yapılan harekete kizginliktan moralim çok kötü olmuştu . Paylasacak destek alacak durumda hissettim kendimi o yüzden öyle sitem ettim. Tekrar teşekür ederim hepinize canlarim

kızlar bana yardımcı olabılcek kımse yokmu en azından bebegımın saglıgıniçin bır dua istiyorum guzel anne adayları . rabbım butun bebeklerımıZe saglık sıhat nasıp etsın inşallah
Canım benim ikili testim 1/60 çıktı trizomi 21.amniyosentez istedi doktorum ben aminiyosentezde düşük tehlikesi var diye ona eş değer nifty diye bir test yaptırdım ve çok şükür sonucum iyi geldi.bu süreçte yaptığım araştırmalara göre 1/2 çıkan birinin bile sonucu temiz gelebiliyor onu gördüm.evet 1/5 çok yüksek riskli ama dilerim allahtan senin sonucunda iyi gelir benim gibi.

Ben iki hafta sonraki muayenemde öğrenicem inşallah canım.

Genoks labda yaptırdım ben 1800 tl nakit.taksitli 2000 dediler.8. İş günü çıktı yani 12 gün sonra.bu arada geçmiş olsun.valla bu nedir ya şu grupta bile ikilisi kaç kişinin kötü çıktı.artık bu ikili teste güvenim hiç kalmadı.

Kızlar bugün doktora gidince ayrıntılı için de randevu alalım dedi o da en erken 15 aralığa verdi çok geç geldi bana ondan öncesi dolu yani 15 aralıkta 24.haftamın içinde oluyorum geç mi sizce o hafta ?

sen ne biliyorsun ki benim ya da diğer testi yaptıran arkadaşların maddi durumunu ya da ne şartlarda yaptırdıklarını da konuşuyorsun.bu ne atar ya kusura bakmada sen hamileysen herkes hamile burda benim iki haftadır ne yaşadığımı bir ben bilirim birde allah.acaba senin testin 1/60 çıksaydı ne yapacaktın?durumun elverir gider özelde paralı testini yaptırırsın durumun elvermez devlette parasız aminiyosentez cvs yaptırırsın.kimene?ikili testin güvenilirliği %90 üçlü testin güvenilirliği %60.burda güvenilirliğe sözüm yok.sorun insanların boş yere üzülmesi.benim ve bazı arkadaşların dediği bu.yani test ihtimal testi olduğu için birileri gerçekten üzülecek birileri boş yere üzülecek.mesela sonucu benim gibi çıkan 60 kişiden 59 u boş yere üzüldü .biri ise gerçekten.ve yine diyorum şimdiki aklım olsa asla ikili yaptırmazdım.bu da benim yorumum saygı göstermek zorundasın.hepimizin gün içinde burda hoşlanmadığı katılmadığı ya da onaylamadığı bir çok yazı vardır ama kalkıpta kimse senin gibi atarlanmıyor burda.lütfen yaşadığımız berbat günlere biraz saygı!

AA aaaa yat dinlen tabi olmaz öyle bu dönemde...
İnternetten alışveriş yapabilirsin hem eve gelir kargo :) birazcık deşarj olmuş olursun bikaç parça alıp şimdilik gezmek yok bebish iyi olsun kanama alani falan bitsin o zaman çıkarsın :)

Bende kot grisini alacağım düşüncemiz o ama bu son 2 adet kalmış ilkinde de gold rose serisini beğenmiştim , eşimde bende korkuyoruz malum biliyorsun o yüzden gidiyor belki ilerleyen zamanlarda alırız

Yine üretilir canım bitmez merak etme.. İstanbulda da bu rengi yoktu bizimki ankarada subeden kargoyla geldi. Siz de almaya karar verince bulunur, internette olmazsa mağazadan siparişle. ..

Ben de tok gittim biraz da çikolata yedim en son geçen ay kontrolde baya hareketliydi , tesaduf mu bilmiyorum ama yine öyle yaparım muhtemelen. Aç bebish oynamaz :) anne de cinsiyeti öğrenemezse meraktan çatlar :)
Çok heyecanlı bir bekleyiş.

Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan bir arkadaşım ikili teste girdi riski dusuk cikinca da sadece 20.haftada detaylı ultrasona girdi.. bebish gayet saglikli tüm organları olması gerektiği gibiydi. Yani seninki tüp bebek sana gerek yok gibi bir şey demediler arkadaşıma.. eşini ikna edersin sanırım için rahat edecekse gerekli olduğunu düşünüyorsan yaptır. . Çoğumuz yaptırdık.

Müsadenizle dışardan okuyan objektif bir göz olarak aradaki yanlış anlaşılmısliga nacizane açıklık getirmek istiyorum..

deli_mavi_59 arkadaşımız ikili test yaptırmış, sonuç iyi , risk düşük çıkmış buna bağlı olarak hepimiz gibi bebeğinin sağlıklı olduğuna tıbbi olarak da onaylanmış olarak inanmış durumda.. inanmak istiyor yani..
Birileri çıkıyor o testler %99 güvenilir değil diyor. Bunu yazan kişi yanlış duymuş yanlış ifade etmiş belliki. .
İkili test güvenirliği en yüksek testlerden biri. Kanları yurtdisina gönderen pahali testleri ayrı tutuyorum.

İkili testte yüksek riskle olumsuz sonuç alıp sonradan diğer testlerle çok şükür ki sağlıklı bir bebekleri olacağını öğrenen anneler de ikili test güvenilirliği düşük derken şunu ifade etmek istiyor ; ikili testten olumsuz sonuç alırsanız bizler gibi kabus dolu günler yaşamayın, bu testin yüzde veya ihtimal olarak belirlediği olumsuz sonuç güvenilir değil. Aslında sağlıklı bebeklerimiz olacekkenn yuzdelerle rakamlarla boşuna üzüldük... bu süreçte üzüldük yıprandık bunu yaşayan anlar ancak lanet olsun bu ikili teste diyorlar. Onlar da haklı kendince..

Hamileliğin vermiş olduğu duygusallık da var hepimizde ama birbirimizi kırıp tartışmaya yol açacak söylemlere de gerek yok .. ortak bir şey uğruna burdayız... dua ediyoruz beraber sevinip üzülüyoruz. Dediğim gibi yanlış anlaşılma oldu bence burda.
Yani Ben böyle anlıyorum... Ayrıca burda hepimiz bir şeyler duyuyor yazıyor çiziyoruz. Hiç birimiz işin profesörü değiliz. Bizim dememizle kimsenin bebeği iyi veya kötü olamaz. Benim doktorum ikili test önerdi, sonucu yeterli buldu, detaylı ultrasonda tekrar bakılacak. Bitti. Önce Allaha Sonra doktora emanet..

Bu testler herkesi gerdi.. kurtulsak da rahatlasak.. detaylı ultrasona kadar rahat yok bize.
Her şey güzel olsun...
Hastanede bebişlerimizle bir selfie çekilip nisan teyzeleri ne sevgilerle diye koymak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…