2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
E bebek'te uygun bir araba çıktı karşıma , sanırım kampanya var, ilgilenen araştırmak isteyen olursa...

Saat 0330 şaka gibi uykum kaçtı. Gece kuşu mode on. :)

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80

bende aynı fikirdeyim.yani aslında güvenilir değil diyoruz da gayet güvenilir bi test.sadece ihtimalleri söylüyo.bize 1/10000 sağlıksız dedi evet risk yine var ama çok düşük bi ihtimal o yüzden biz sağlıklı kabul ediyoruz.diyelim ki 1/50 ihtimal çıktı aslında sağlıklı bi bebekte olabilir sadece ihtimali söylüyo ama işte evlat söz konusu olduğu için biz hemen sanki sendromluymuş gibi kendimizi harap ediyoruz.bu yüzden de güvenmeyin bu testlere diyoruz halbuki yanlış bi algı oluşuyo herkeste güvenilir değil dememiz bu yüzden.ben pişman değilim yaptırdığıma.eğer risk yüksek çıksaydı bende o detaylı testlerden yaptırcaktım.şuan gerek görmüyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum oran düşük olduğu için

uykuya bende biraz ara verdim birazdan kaldığım yerden devam edicem

bana 1:5 i gorunce herkes cvs yı önerdı dırek. bakalım cuma gunu yapılcak hayırlısıyla. guzel haberlerle inşallah burda müjdeli haberi vermek isterim. Allah razı olsun

Arkadaşlar İstanbul'da genetik tarama testlerini yaptıran arkadaşlar var mı ? Kan pıhtılaşması için olanları ? Yaptırdıysanız nerde yaptırdınız birisi için soruyorum da İstanbul'u bilmiyorum
ben yaptırdım sonucları gec cıkan bır test oluyo . zeynep kamıl hastanesınde gentık bolumune yaptırdım . ama 3. dusukten sonra bu testı yapıyorlar. ben 2 duşik gecırmıstum .

Canim sana katiliyorum. Daha dun esimle konistuk bu konuyu. Yani guvenilir degil deyince insan guzel sonic alsa bile endiseleniyor.

İnsanlar burda sunu ayirt etmeli bence. Bu test riskleri soyluyor adu ustunde 100/1 ihtimal diyor. Yani 100 kisiden birinde cikacak. Geri kalan 99 kisi test yablis diyor bu durumda. Rabbim herkese saglikli evlat nasip etsin

Kızlar size bir sorum olacak şimdi bu fotoğraftaki ürünler kaç yaşa kadar kullanılıyor ne kadar gerekli? Benim zaten arabam var sadece oto koltuğu mu alsam beni bi aydınlatın kızlar lütfen.

Eklentiler

• IMG_5634.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5636.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5635.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar size bir sorum olacak şimdi bu fotoğraftaki ürünler kaç yaşa kadar kullanılıyor ne kadar gerekli? Benim zaten arabam var sadece oto koltuğu mu alsam beni bi aydınlatın kızlar lütfen.
Canim o kucuk olan puset. 6 aya kadar kullaniliyor
Ama cok ise yariyormus her yere kolayca tasinabiliyor. Eskiden anakucagi vardi ya bez onun yerine kullaniliyor.

Bana sorarsan boyle ikili al simdilik o puset araba koltugu olarak da kullaniliyor. Bebis buyuyince saglam guzel bi oto koltugu alirsin. Cunku onlar da guvebilir saglam olanlsri 1500 civari. Masrafini ertwlemis olursun biraz. Daha alinacak cooook sey var :)

Peki bebek arabası da gerekli mi bn doğuda bi ilcedeyim avm bile yok. He yere arabamla gidiyorum. O bebek arabası kaç yaşa kadar kullanılır? Bu fotodakinin toplam fiyatı 990 tl. Ya ni parasından değilde kullanır mıyım?

aynen aslında bu testler istastiski testler ve %100 güvenilirliği yok.En sağlıklısı nifty gibi güvenilirliliği yüksek testler.ben ikilisi kötü çıkıp amniyosentez olupta herşey normal çıkan o kadar çok insan gördüm ki,bakaım bende bugün kan vericem,hakkımzda hayırlısı
MissMervee mervecım bol bol dualar ettım bizim ve burdakı tüm bebiş annelerı için . bugun inşallah sorunsuz gecer . bende yarın sabah olacagım . kalben yanındayım cnm .
Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle,,bende bugün kan vericem.Bence hepimizin test sonuçları iyi çıkacak,içimizi ferah tutalım...

canım ablam 2,5 yaşındaki yeğenlerime hala kullanıyo en az 3 yaşına kadar da kullanır.market alışverişine bile gitsek bebeğimizi yanımızda götürmek durumundayız kucakta da olmaz belli bi aydan sonra.bence mutlaka lazım olur.ama çok kullanmıycağını düşünüyosan ya uygun fiyatlısını al ya da bebeğin biraz büyüdükten sonra al tercih senin :)

Komple yanlış anlamıssınız maalesef.
deli_mavi_59 Ben ve diğer bikac arkadaşın sözü asla size değildi hatta özellikle söylendi ki 2 li testte sorunu çıkan veya doktorun kesinlikle diğer testleri önerdiği arkadasları tenzih ediyoruz diye.
Rahatsizligimiz sadece ikili testin guvenligini 0 ilan eden bayanaydı ama maalesef yanlış anlamissiniz.
Elbette burda kimse kimsenin maddi durumunu bilemez,karısamaz.
Tabiki iyiki yaptırmıssınız buna kimse bişey diyemez. Denmedi de zaten. Ki Allah korusun bu durumu o ben veya diger arkadaslardan biri de yasasaydi belki rahatlikla belki durumunu zorlayip bizde yaptiriyor olurduk. Ama burda gelipte ben 2 li değil şunu yaptırdım siz ikili yaptirdiniz guvenilirligi 0 denmesi hoş değil.
Testleri içimizi ferahlatmak varsa birşeyi öğrenmek amacıyla yaptiriyoruz. Pahalı,ucuz riske veya istegimize göre. Ama birinin kalkıp öyle demesi ne yani bizim 2 li de risk yok çıktı ama aslında var mi dememize neden oluyor haliyle.
Tekrar ediyorum asla size ve sizin durumunuzda olan kimseye yazılan bişey değildi.
Herkes hamile hormonlar tavan aradaki kilit cümleler sanırım tam okunmamiski böyle bir durum oldu.

Canim puset çok ise yariyormus onu mutlaka almak gerek bence. Bi yere falan giderken bile onda tasiyolar ona koyuyolar gidilen yerde. Onun en başından beri olması gerekiyor bence

Sonradan mesaj yazan arkadaşlar tesekurler. Ama ben ciddi kırıldım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum. HoşçakalIn.
Bence kirilmayin cunku herkes eminim cok uzulur uzulmenize. Ben kendi adima sadece kesin emin oldugum bir konuda bir arkadas soru sorarsa yardimci olmaya calisiyorum. Kimseyi yaniltmak istemem. Ayrica burda birbirimize ihtiyacimiz var diye dusunuyorum. Bence hamile oldugunuzu ve sikintili durumlar olabilecegini okulda ilan edip terbiyesizleri ortalikda rezil etmek lazim ki etraftan milletin baskisindan utansinlar da yapmasinlar. Dilekce (bilgi edinme) hakki ile sikayet edilebilir kamuda ama kisa zamanda cozum olacagina inanmiyorum.

Genellikle kızlar saklarmış cinsiyeti kız mı acaba

inşallah cnm bu süreçte birbirimize destek çıkmalıyız zaman su gecmek bilmiyo bole zamanlarda

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için:) iki yaşına büyük bir şehre geçmiş oluruz haklısın almak lazım olmadı bunu begenmisken ilerleyen vakitte alayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…