2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
doktorum bana ağdayı yasakladı. bacak ve kollara sadece ağda sürebillirsin dedi
Allah Allah neden öyle dedi ki acaba. ben bildim bileli hep ağda yaptırırım ilk 3 ay yaptırmadım ama 4. ayımda yaptırdım. birde canım normalden çok yandı kafam karıştı şimdi

Rabbim yardimcin olsun.Acılarini hafifletsin.Insallah güzel sonuçlar alirsiniz...dualarimiz sizinle

canım şimdi sağlık ocağından geliyorum DECAVİT i ücretsiz verdiler sağlık bakanlığı ücretsiz veriyormuş ama sadece decavit o yüzden büyük yazdım cnm kızlar bilginiz olsun

Bende onu begenmistim kisin kazakla giyilir herhalde dimi?
giyilir canım. bazı mağzalardada satılıyor ıcw nın. oradanda bak istersen. kış için ideal bi mont. internet sitesinden alınca ilk üyelik için %15 indirim yapıyolar

Allah Allah neden öyle dedi ki acaba. ben bildim bileli hep ağda yaptırırım ilk 3 ay yaptırmadım ama 4. ayımda yaptırdım. birde canım normalden çok yandı kafam karıştı şimdi
canım bana ilişki ağda yasak demişti ilk gittiğimde. haftaya tekrar kontrolüm var detaylıca sorar size bilgi veririm

hilelf nereye doktora gidiyorsun canım bukdr kalabalık..ayrıntılıyı devlete yaptırsam diyorum nasıl oluyoki normal randevu alıp mı gitmek lazım yoksa ayrıntılı için başka mı oluyo

MissMervee canım Allah yardimcın olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Bende artık kanamamdan dolayı vc ye gitmek istemiyorum. Bugün tam 1 hafta oldu durdurak bilmiyor. Allah bizim gibi şifa bekleyen kim varsa hepsine yardım etsin. Bu sıkıntılı süreçlerinin güzel bir nihayete ulassin. Hayirli,sağlıklı bebeklerimiz olsun insallah

canım bana ilişki ağda yasak demişti ilk gittiğimde. haftaya tekrar kontrolüm var detaylıca sorar size bilgi veririm
Banada dusuk tehlikesinden dolayi yasak canim iliski. Agdayi sormadım ama eminim oda yasaktır bana o yüzden başka yontemlerle idare ediyorum.
Gerekirse 9 ay iliski olmasın yeterki bebeklerimiz iyi olsun....

Banada dusuk tehlikesinden dolayi yasak canim iliski. Agdayi sormadım ama eminim oda yasaktır bana o yüzden başka yontemlerle idare ediyorum.
Gerekirse 9 ay iliski olmasın yeterki bebeklerimiz iyi olsun....
aynen canım öyle bi duruma geldikki ne ağda ne cinsellik umrumda değil. inşallaj birdaha evlat acısını yaşamam kimseyede Allah yaşatmasın. bebeklerimiz sağlıcakla dünyaya gelsin sonra ağdaydı cinsellikti hallolur

hilelf nereye doktora gidiyorsun canım bukdr kalabalık..ayrıntılıyı devlete yaptırsam diyorum nasıl oluyoki normal randevu alıp mı gitmek lazım yoksa ayrıntılı için başka mı oluyo

İlk hamileliğimde devlette yaptırmıştım canım. Muayene randevusu alıyorsun.Dr.ekrandan istek girip seni randevu için ultrason bölümüne gönderiyor.Senin haftana denk gelen tarihlerde yer varsa randevu veriyorlar.Yoksa maalesef özele veya başka hastaneye gidin diye yönlenderiyorlar.Ama şimdiden git devlette düşünoyorsan.Çok zormuş randevu bulabilmek.Birde önceliği sürekli takibe onlara giden hastalara tanıyorlarmış diye duydum.

ay merhaba canlar
nisan 2017 anneleri yazısını görünce içim bir hoş oldu
ben 12/04/2016 da doğum yaptım
oğluşum şuan 6 ay 9 günlük
nisan ayında doğum yapmak gerçekten çok iyi loğusalığın çok sıcak olmadan bitiyor
kış gelmeden çocuk ele avuca geliyor

hepinize hayırlı hamişler

Ben de ayrıntılı ultrasona 1 hafta sonraya gün aldim özel hastaneden cinsiyet de kesin belli olurmuş

İzmirde önerebileceginiz herseyı detaylı olarak anlatan , ilgili , ıstedıgımız zaman ulasabılıcegımız kadın dogumcu arıyorum...

giyilir canım. bazı mağzalardada satılıyor ıcw nın. oradanda bak istersen. kış için ideal bi mont. internet sitesinden alınca ilk üyelik için %15 indirim yapıyolar

Haftasonu bi gezeyim dedim bir kac magaza belki denk gelirim magazada. Ben yuruyus icin istiyorum 1 hafta sonra arttiracak yuruyusu mecbur yapmam lazim simdiki montlar oluyor ama onunu kapatirken zorlanicam bir kac haftaya belli oldu:) bunun modeli guzelde inceyse diye dusundum sende orta kalinlikta dedin olmazsa alicam bende

İzmirde önerebileceginiz herseyı detaylı olarak anlatan , ilgili , ıstedıgımız zaman ulasabılıcegımız kadın dogumcu arıyorum...

Ben izmirdeki doktorlari bilmem ama ahmet diye bir doktorun paylasimlarini goruyorum instagramdan. Tamamen normal dogumcu bir doktormus baya yorumlari da vardi denk gelirsem soyadina da bakayim arastirirsin

yaa öyle çok kalın değil ama incede değil orta halli. acaba diyorum poşetin içinde katlı diyemi bana öyle geldi. dün mazasında denedim oradaki daha hoşuma gitmişti

yaa öyle çok kalın değil ama incede değil orta halli. acaba diyorum poşetin içinde katlı diyemi bana öyle geldi. dün mazasında denedim oradaki daha hoşuma gitmişti

Cikarmadin mi posetten bi ustune giysen aslinda. Magazadakiyle aynidir canim belki dedigin gibi katli diye oyle gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…