- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.501
canım bebek arabası ayak koyma yeri mutlaka olsun kimse ona dikkat etmiyor... ben cok dikkat ediyorum bebeğin ayak koyma yerine. ayakları sallanmasını istemiyorum.
Hangi folik asiti kullaniyorsun? Gebeligi ilk düşündüğüm zaman 5 liralık bi folik asiti önermisti sağlık ocağı ama sonra doktorum ve hemşire arkadaslarim onu kullanmamam gerektiğini soylediler zaten baslamamistim bile direk çöpe attım. Çünkü normalde almamız gereken dozdan fazlası varmış o ilaçta Acaba böyle mi kullandığın?benimde hast degeri 19.90 ust deger bende 23.70 cikti ama b12 normal ciktii. bakiyorum folik asit fazlalogi otizme sebep oluyomus cok korktumm doktor bir hafta ilac icme haftaya tekrar bakalim dedi karaciger enzimlerine
Günaydiiiiiıiiiin
İnsallah güzel bir gün geciririz bayanlar.Calisanlara Allah kolayliklar versin.Evde olanlara bol dinlenmeler benim gibi
Bebek arabasi konusulmus.biz esimle neeedeyse gercek bir araba aliyormus gibi aylarca arastirma yapmistik.bloglari oku gez dolas canimiz cikmisti.simdi bende yardimci olmak adina alacak tavsiye arayan arkadaslarima bilgilerimi sunuyorum
1.Eger cok disari cikmayacaksaniz yani avm,park bahce gezme kültürünüz vb yoksa heryere arabayla giden biriyseniz bebek buyuyup 6 aylik olana kadar bebeginizin fitratina gore bir araba secebilirsiniz hemen almaniza gerek yok.cunku bazi bebekler kesinlikle arabaya oturmuyor kullanmadan da kalabilirsiniz.en azindan biraz sure kazanip maddi acidan diger isteklerinizi tamamlayabilirsiniz.
2.eger gezen tipseniz (benim gibi) 2li puset arabalardan almanizi öneririm.travel da deniyor bu tarz arabalara.ilk puseti hem bebegi tasima olarak kullaniyorsunuz hemde oto koltugu olarak 9 ayliga kadar oturabiliyor.9.aydan sonra buyuk aparatini takip sonrasinda 3/4 yasina kadar kullanabilirsniz.
3.bebek arabasi nasil olmali peki derseniz.
*dik olarak katlanmasi onemli bagajda yer kaplamamasi icin
*katlanma mekanizmasi kolay olmali,kimisi han kapisi gibi kilit üstüne ķilit oluyo
*agirligi mutlaka test edin yani 10 12kg lik bir araba yerine 7 8kg bir araba benim gibi minyonsaniz yada cok kas gücunüz yoksa ideal oluyor.
*manevra kabiliyeti cok onemli yani tekerleklerin her yone dönebilme özelligi
Benim aklima gelenler bunlar
Bizim yavru icin hala o buyuk arabamizi kullniyorduk suan 2.5 yasinda benim sahsi arabam var bebek arabasi hep bagajda duruyor.istedigim zman cikarip gezdiriryorum.9.aydan sonra da normal buyuklukte bir oto koltugu aldik.gecen pazar baston araba aldim şu cok hafif olan arabalardan cunku 2.bebis geliyor diye.cocuklar buyuyunce kendileri yürümek istiyorlar genelde ama uzun bi yuruyus oldugunda kucaginiza gelmek istiyorlar bide kiskanclik olur diye onada hafiflrden aldik 95tl.
Insallah 2.bebisimize de yer acilmis oldu
Merak edenlere de bebeconfort loola bizimki cok güzel renkleri var biz bordo aldik hem kiz hem erkek kullansin diye.
Birkac resim buldum netten açik kapali hali simdiden güle güle kullansinlar alacaklar
Günaydın kızlar. .
Bide kiz bebekde mide bulantısı cok olurmuş.
Varmı bu tezi Çürüten[/QUOTE
benim için geçerli hala midem bulanıyor azalmıştı 1 haftadır çok yoğun bulantı ve yanma var
Günaydın kızlar. .
Bide kiz bebekde mide bulantısı cok olurmuş.
hala mide bulantım var azalmıştı son 1 haftadır yoğun bulantım var ve mide yanmam
benim aklımda henüz bir marka yok canım daha detaylı bakamadım arabalara. bende internetten bakıyorum ama internetten bakmakla da olmuor gidip görmem lazım. biraz daha zaman gecsin bende çıkıp bakıcam canımSenin aklinda hangi markalar var?
Ben epilator ile alıyorum öyle gitmemek için:/Ya hahahahahaha kahkaha attimmmmsen beni guldurdun Allahta seni guldursun bende kestim gecen gun de doktor anlamadi bakmadi aklima kendi durumum geldi :) ya oyle killi da durulmuyorki mecbur alacagiz
tek agrasif ve saldırgan kimseye saygı duymayan sen olduğunu düşündüğüm için senin yorumuna yazmıştım. bidakine sana bişey yazmam merak etmesözün herkese ise benim mesajıma alıntı yapmayın o zaman.konunun uzamasını istemiyosanız yorumunuzu kendinize saklayın.
Bilgiler için çok sağol canım:)Günaydiiiiiıiiiin
İnsallah güzel bir gün geciririz bayanlar.Calisanlara Allah kolayliklar versin.Evde olanlara bol dinlenmeler benim gibi
Bebek arabasi konusulmus.biz esimle neeedeyse gercek bir araba aliyormus gibi aylarca arastirma yapmistik.bloglari oku gez dolas canimiz cikmisti.simdi bende yardimci olmak adina alacak tavsiye arayan arkadaslarima bilgilerimi sunuyorum
1.Eger cok disari cikmayacaksaniz yani avm,park bahce gezme kültürünüz vb yoksa heryere arabayla giden biriyseniz bebek buyuyup 6 aylik olana kadar bebeginizin fitratina gore bir araba secebilirsiniz hemen almaniza gerek yok.cunku bazi bebekler kesinlikle arabaya oturmuyor kullanmadan da kalabilirsiniz.en azindan biraz sure kazanip maddi acidan diger isteklerinizi tamamlayabilirsiniz.
2.eger gezen tipseniz (benim gibi) 2li puset arabalardan almanizi öneririm.travel da deniyor bu tarz arabalara.ilk puseti hem bebegi tasima olarak kullaniyorsunuz hemde oto koltugu olarak 9 ayliga kadar oturabiliyor.9.aydan sonra buyuk aparatini takip sonrasinda 3/4 yasina kadar kullanabilirsniz.
3.bebek arabasi nasil olmali peki derseniz.
*dik olarak katlanmasi onemli bagajda yer kaplamamasi icin
*katlanma mekanizmasi kolay olmali,kimisi han kapisi gibi kilit üstüne ķilit oluyo
*agirligi mutlaka test edin yani 10 12kg lik bir araba yerine 7 8kg bir araba benim gibi minyonsaniz yada cok kas gücunüz yoksa ideal oluyor.
*manevra kabiliyeti cok onemli yani tekerleklerin her yone dönebilme özelligi
Benim aklima gelenler bunlar
Bizim yavru icin hala o buyuk arabamizi kullniyorduk suan 2.5 yasinda benim sahsi arabam var bebek arabasi hep bagajda duruyor.istedigim zman cikarip gezdiriryorum.9.aydan sonra da normal buyuklukte bir oto koltugu aldik.gecen pazar baston araba aldim şu cok hafif olan arabalardan cunku 2.bebis geliyor diye.cocuklar buyuyunce kendileri yürümek istiyorlar genelde ama uzun bi yuruyus oldugunda kucaginiza gelmek istiyorlar bide kiskanclik olur diye onada hafiflrden aldik 95tl.
Insallah 2.bebisimize de yer acilmis oldu
Merak edenlere de bebeconfort loola bizimki cok güzel renkleri var biz bordo aldik hem kiz hem erkek kullansin diye.
Birkac resim buldum netten açik kapali hali simdiden güle güle kullansinlar alacaklar
canım kusmaolayı bunyeden bunyeye değişiyor. benim kızım olucak allah nasip ederse ama ben hiç kusmadım.hapşırırken benimde kasıklarım ağrıyor. bende cenin pozisyonda dururken hapşırırsam kasıklarım acımıyor. tuylenme hamilelikte normal birsey doktorum normal dedi.Kızlar 2 sorum olcak.Gebelikten önce sevdiğiniz şeyleri hakkaten gebe olunca sevmeme durumunuz oldu mu?
Bide hapsururken bazen ayakta oluyorum o zamanlarda kasiklarima ağrı giriyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?Yatarken falan cenin pozisyonu almaya çalışıyorum o zaman hapsurdugumda kaşık ağrısı olmuyor.
Tuylenmeden bahsetmissiniz oğlum oluyor inşallah ve cidden tüylü,sivilceli bir insan oldum. Yüzüm çok yaglandi.
Kız bebekte daha çok mu kusma olur demiş bir arkadas. 5 haftadan bu yana kusuyordum bi bu hafta rahatladim 1 kez kustum. Yarın Allah izin verirse 15.haftamiza giriyoruz
Çok güzeller canım bende bi sürü şey baktım instagram dan:))Instagramda gördüm beğendim. Fikir olarak dursun. Çiçekli böcekli taçlar da var hatta benim annem bu işi yapıyor ama ben klasik sade lohusa fiyonk tacı istiyorum :)) kırmızı da çok cici.
Hangi folik asiti kullaniyorsun? Gebeligi ilk düşündüğüm zaman 5 liralık bi folik asiti önermisti sağlık ocağı ama sonra doktorum ve hemşire arkadaslarim onu kullanmamam gerektiğini soylediler zaten baslamamistim bile direk çöpe attım. Çünkü normalde almamız gereken dozdan fazlası varmış o ilaçta Acaba böyle mi kullandığın?
benim aklımda henüz bir marka yok canım daha detaylı bakamadım arabalara. bende internetten bakıyorum ama internetten bakmakla da olmuor gidip görmem lazım. biraz daha zaman gecsin bende çıkıp bakıcam canım
canım benim mont geldi. http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/u...labilir-On-Parcali-Hamile-Mont/2562193/506259. linkteki montu aldım. çok kalın değil ama incede değil ben beğendim. normalde giydiğin mont bedeninden bi numara büyük söyledim bana oldu. tavsiye ederimBende genis mont ariyorum lcw sitesinde gordum de incemidir falan emin olamadim o zaman senden haber bekleyelim:)
Ben epilator ile alıyorum öyle gitmemek için:/
doktorum bana ağdayı yasakladı. bacak ve kollara sadece ağda sürebillirsin dediağda düşündüm de göbek ya bebeğe zarar verir diye yapmadım. tüy kısaltıcı var bende de onla yapıyorum mecbur
Sanırım aynı ilaçtan bahsediyoruz canım. Doktoruna sor elbette o bilir doğrusunu.folicasit 400mg yaziyo kutuda 3 aylik doz du 3 aya girmeden bu doktor kesmisti demir hapi ve bi hap daha vermiati onlari icince zaten hic iyi gelmemisti . zaten bu gittigimde doktora dicem bana ilac verme zaten yeterince meyve yiyorum folik asit var her yedigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?