2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar 2 sorum olcak.Gebelikten önce sevdiğiniz şeyleri hakkaten gebe olunca sevmeme durumunuz oldu mu?
Bide hapsururken bazen ayakta oluyorum o zamanlarda kasiklarima ağrı giriyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?Yatarken falan cenin pozisyonu almaya çalışıyorum o zaman hapsurdugumda kaşık ağrısı olmuyor.
Tuylenmeden bahsetmissiniz oğlum oluyor inşallah ve cidden tüylü,sivilceli bir insan oldum. Yüzüm çok yaglandi.
Kız bebekte daha çok mu kusma olur demiş bir arkadas. 5 haftadan bu yana kusuyordum bi bu hafta rahatladim 1 kez kustum. Yarın Allah izin verirse 15.haftamiza giriyoruz

benimde hast degeri 19.90 ust deger bende 23.70 cikti ama b12 normal ciktii. bakiyorum folik asit fazlalogi otizme sebep oluyomus cok korktumm doktor bir hafta ilac icme haftaya tekrar bakalim dedi karaciger enzimlerine
Hangi folik asiti kullaniyorsun? Gebeligi ilk düşündüğüm zaman 5 liralık bi folik asiti önermisti sağlık ocağı ama sonra doktorum ve hemşire arkadaslarim onu kullanmamam gerektiğini soylediler zaten baslamamistim bile direk çöpe attım. Çünkü normalde almamız gereken dozdan fazlası varmış o ilaçta Acaba böyle mi kullandığın?

Ya hahahahahaha kahkaha attimmmm sen beni guldurdun Allahta seni guldursun bende kestim gecen gun de doktor anlamadi bakmadi aklima kendi durumum geldi :) ya oyle killi da durulmuyorki mecbur alacagiz
Ben epilator ile alıyorum öyle gitmemek için:/

sözün herkese ise benim mesajıma alıntı yapmayın o zaman.konunun uzamasını istemiyosanız yorumunuzu kendinize saklayın.
tek agrasif ve saldırgan kimseye saygı duymayan sen olduğunu düşündüğüm için senin yorumuna yazmıştım. bidakine sana bişey yazmam merak etme

Bilgiler için çok sağol canım:)

canım kusmaolayı bunyeden bunyeye değişiyor. benim kızım olucak allah nasip ederse ama ben hiç kusmadım.hapşırırken benimde kasıklarım ağrıyor. bende cenin pozisyonda dururken hapşırırsam kasıklarım acımıyor. tuylenme hamilelikte normal birsey doktorum normal dedi.

Instagramda gördüm beğendim. Fikir olarak dursun. Çiçekli böcekli taçlar da var hatta benim annem bu işi yapıyor ama ben klasik sade lohusa fiyonk tacı istiyorum :)) kırmızı da çok cici.
Çok güzeller canım bende bi sürü şey baktım instagram dan:))

folicasit 400mg yaziyo kutuda 3 aylik doz du 3 aya girmeden bu doktor kesmisti demir hapi ve bi hap daha vermiati onlari icince zaten hic iyi gelmemisti . zaten bu gittigimde doktora dicem bana ilac verme zaten yeterince meyve yiyorum folik asit var her yedigimde

Kizlar bide insta da missmodish diye bi sayfa var cooook güzel bebek takimlari.hem kiz hem erkeklerebi bakin derim.benim cinsiyet icin daha 4 gün var

Sanırım aynı ilaçtan bahsediyoruz canım. Doktoruna sor elbette o bilir doğrusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…