2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Merhaba , ben ilk bebeğinde 28. Haftada şiddetli kanamadan hastaneye gitmiştim. 5 gün hastane de kaldım. Kanama bitene kadar kalıcaksın demişlerdi. Plasenta yani bebeğin kesesi ile bebek yer değiştirdiğinde bebek üste çıktığında her hareketinde keseye baskı yapıyor ve kanama oluyor dediler. Bebeğini kaybedicek olsan , kanama sonradan sancıya çeviriyormuş.
Yanlız kanama varsa , yürümen, çalışman ve toplu taşıma araçlarına binmen yasak burada. Sürekli yatıyorsun. Sadece 30 dk lık dışarıda yürüyüş için izin var. Temiz hava için. Özellikle ayaklarını yüksekte tutarak yatman Lazım.

Ben izmirdeki doktorlari bilmem ama ahmet diye bir doktorun paylasimlarini goruyorum instagramdan. Tamamen normal dogumcu bir doktormus baya yorumlari da vardi denk gelirsem soyadina da bakayim arastirirsin

Ahmet akkoca o doktorun adi canim.seni etiketledim o arkadasin mesajini bulamadim da izmir dogal dogum merkezi ahmet akkoca yazin.benim bi yakinim onda dogum yapti hem dikissiz hem tamamen normal yani epiduralsiz.sanci arasi uyuyordum diyodu o derece relax gecmis. cok güzel bi anlatimi var.Ama sahsen ben erkek doktoru tercih etmiyorum o yuzden gitmiyorum.Ama tavsiye ederim cok olumlu seyler duydum.

environmentaleng kilo artışıma doktorum çok dedi hamur işi tatlıları falan kes yeme dedi, aslında ben çok fazla yemedim ama 5 kg aldığımı söyledim belki ödem olabilir ama sen yine de onları yeme yani çok az ye diye uyardı

uuff bende doktorda göbişi açmak istemiyorum kapkara oldu hele üst bacak aldı yürüdü tüyler üstelik lazerliydi.. hormonlardan oldu şuan yapıcak birşeyimiz yok
peki bişiş sorcam benim doktorum lazer epilasytona izin vermedi bacaklarıma,2 seans gitmiştim onları çöpe atmamak için ne ile almak gerekior?

bende normal doğum düşünüyorum ne zaman olcağı belli olmaz yani :) sezeryan daha çok korkutuyo beni
Tatlım benim önceki doğumum sezaryen olduğu için bu bebeğimizi de sezaryenle doğuracağım inşallah, tabiki normal doğum adı üzerinde normal olandır, şimdiden fazla kilo almamaya bak ve biraz hareketli olmaya çalış böylelikle doğumunu kolaylaştırır

dün yazmıştım arada kaynadı heralde güzel anne adayları akıntım olduğu için doktorum fitil verdi kullanan var mı bir de 17.haftamda olmama rağmen hala mide bulantım bitmedi sanırım 9 ay boyunca böyle olacağım

tahmin ettim canım öyle olduğunu.bazı günler çok hareket ediyorum hatta yorgunluktan tam kuyruk sokumu dediğimiz yer ağrıyo.bazı günlerde hiç hareket etmiyorum.inşallah doğuma yakın daha sık hareket etmeye çalışıcam.kilo konusunda özel bişey yapmıyorum sadece abur cubur yemiyorum pek tatlı yemiyorum sütlü tatlıları seviyorum.alırsam da yanlış beslendiğim için almıycam en azından içim rahat olucak :)

Ahh ahh canım benim de bulantılar devam ediyor hala ilaç içiyorum ona rağmen bulanıyor:/

Çok doğru ve faydalı bir bilgi teşekkürler

benim azalmıştı son 1 haftadır fazla bulanıyor akşam yemekten sonra çok rahatsız ediyor
Benimde sabah ve akşam çok bulanıyor sırf bu yüzden erkenden uyumak için elimden geleni yapıyorum. Eşim diyor geçmicek heralde böyle devam edecek. Yine Rabbime çok şükür bulantım oldu sadece kusmam bile olmadı öyle. Napalım Rabbim kolaylık versin inşallah. Sağlıkla devam ettirsin. Iştahım ds kapalı benim.

yememen gerektiğini düşündükçe daha tatlı geliyorlar sanki.. bende popoyes'e sardım sürekli çıtır tavuk sandviçlerden yiyesim var :) birde nutella aldım kendime sabahları sürüp yiyorum :) ilk 3 ay çok iştahım yoktu ama bir açıldı pir açıldı

Arkadasim ben kullandim fitil. Bebege zarari olsa vermez zaten doktorlar. Benim hamileligimin basindanberi var mantarim. Ilk trimester bitene kadar vermedi ilac dayan dedi. Ama artik veriyor. Iki kere fitil kullandim ama gecmedi. Bi dahaki gidisimde kultur alacak hatta. Icin rahat olsun yani. Enfeksiyonun ilerlemesi daha kotu. O yuzden fitili kullanmalisin

Evet bende instagramda cok denk geldim iyi bir doktor oldugu belliydi. Benim erkek doktor kadin doktor ayrimim yok ama istanbuldayim:) arkadas gorur mesaji bende ismini hatirlayamadim

Neden insanın canı hep zararlı şeyler ister anlamam bende burger yememek için zor tutuorum kendimi,ilk 3 ay aynı benimde iştahım yoktu kilo ble verdm şimdi açıldı Allah sonumuzy hayır etsin inş

Neden insanın canı hep zararlı şeyler ister anlamam bende burger yememek için zor tutuorum kendimi,ilk 3 ay aynı benimde iştahım yoktu kilo ble verdm şimdi açıldı Allah sonumuzy hayır etsin inş

Ben dun mc yedim canim cok istedi doktora sordum sık olmamak sartiyla nadir yiyebilirsin dedi yedim:) koftesini ekstra piskin istedim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…