- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.561
işteyim canım o yüzden çıkardım denedim gene poşete koydum. ben hep kazak hırka türşeyler giyerim o yüzden bana bu mont yete gibime geldi. hoşuma giden yönü karnını çıkartarak şimdi giye bilirim. karın büyüyüncede karınla birlikte giyerimCikarmadin mi posetten bi ustune giysen aslinda. Magazadakiyle aynidir canim belki dedigin gibi katli diye oyle gelmistir
Çok yardımcı oldu ne güzel anlatmışsın. İlk bebeğim olacak hiç bir bilgim yok. Çok faydalı oldu.Günaydiiiiiıiiiin
İnsallah güzel bir gün geciririz bayanlar.Calisanlara Allah kolayliklar versin.Evde olanlara bol dinlenmeler benim gibi
Bebek arabasi konusulmus.biz esimle neeedeyse gercek bir araba aliyormus gibi aylarca arastirma yapmistik.bloglari oku gez dolas canimiz cikmisti.simdi bende yardimci olmak adina alacak tavsiye arayan arkadaslarima bilgilerimi sunuyorum
1.Eger cok disari cikmayacaksaniz yani avm,park bahce gezme kültürünüz vb yoksa heryere arabayla giden biriyseniz bebek buyuyup 6 aylik olana kadar bebeginizin fitratina gore bir araba secebilirsiniz hemen almaniza gerek yok.cunku bazi bebekler kesinlikle arabaya oturmuyor kullanmadan da kalabilirsiniz.en azindan biraz sure kazanip maddi acidan diger isteklerinizi tamamlayabilirsiniz.
2.eger gezen tipseniz (benim gibi) 2li puset arabalardan almanizi öneririm.travel da deniyor bu tarz arabalara.ilk puseti hem bebegi tasima olarak kullaniyorsunuz hemde oto koltugu olarak 9 ayliga kadar oturabiliyor.9.aydan sonra buyuk aparatini takip sonrasinda 3/4 yasina kadar kullanabilirsniz.
3.bebek arabasi nasil olmali peki derseniz.
*dik olarak katlanmasi onemli bagajda yer kaplamamasi icin
*katlanma mekanizmasi kolay olmali,kimisi han kapisi gibi kilit üstüne ķilit oluyo
*agirligi mutlaka test edin yani 10 12kg lik bir araba yerine 7 8kg bir araba benim gibi minyonsaniz yada cok kas gücunüz yoksa ideal oluyor.
*manevra kabiliyeti cok onemli yani tekerleklerin her yone dönebilme özelligi
Benim aklima gelenler bunlar
Bizim yavru icin hala o buyuk arabamizi kullniyorduk suan 2.5 yasinda benim sahsi arabam var bebek arabasi hep bagajda duruyor.istedigim zman cikarip gezdiriryorum.9.aydan sonra da normal buyuklukte bir oto koltugu aldik.gecen pazar baston araba aldim şu cok hafif olan arabalardan cunku 2.bebis geliyor diye.cocuklar buyuyunce kendileri yürümek istiyorlar genelde ama uzun bi yuruyus oldugunda kucaginiza gelmek istiyorlar bide kiskanclik olur diye onada hafiflrden aldik 95tl.
Insallah 2.bebisimize de yer acilmis oldu
Merak edenlere de bebeconfort loola bizimki cok güzel renkleri var biz bordo aldik hem kiz hem erkek kullansin diye.
Birkac resim buldum netten açik kapali hali simdiden güle güle kullansinlar alacaklar
İyi günler kızlar ve @berna0220 cvs oldum bugün.. şu an acayip bitkin bir haldeyim.. acımadı desem yalan olur çok acıyor.. ama daha acısı bebekteki ödemin tekrar artması buna bağlı olarak ense kalınlığı artması sonucum en geç pazartesi çıkacak. Sanırım bebekteki ödem Bi tarafta daha fazla 4.5 mm civarı. Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Rabbim tüm bebekler korusun içinde de benim yavrumu
işteyim canım o yüzden çıkardım denedim gene poşete koydum. ben hep kazak hırka türşeyler giyerim o yüzden bana bu mont yete gibime geldi. hoşuma giden yönü karnını çıkartarak şimdi giye bilirim. karın büyüyüncede karınla birlikte giyerim
Yok canım acıtmıyor:) tüylerim baya ince olduğu için.Epilator acitmiyo mu canim??
Ben 1 kilo vermiştim hamile kalınca. Anca onu geri alabildim. Ama henüz demir ilacı vs icmiyorum belki bunun etkisi vardır.Herkese merhaba , benim 14+5. Günüm
Şu ana kadar 1,3 kg aldım acaba sizlerde durum nasıl ? Çok mu aldım acaba
Büyük ihtimalle 38. Haftada sezeryan olucak. Yani daha 24 hafta var
Ayy o da kilomu benim 57 ydi 61 i gördüm bu sabah boyum da 1,53 al sen olmaz bir şeygünaydın kızlar benim de bugun kontrolüm var aksam.. cinsiyeti %90 erkek demişti doktorum inş erkektir cok heycanlıyım.. ikili taramam 1/7800 cıktı ense kalınlıgı 1mm normal dedi.. doktorum bana elevit verdi folikasit bitince basla dedi ama bir ay oldu diyeli hala folik asit bitmiyor.. baslayamadım elevite yani..
buarada ben 3,5 kilo almısım boyum 153 kilom 44,5 idi hamile olmadan önce şimdi 48 oldum sanırım cok aldım( sizde durumlar nasıl
Korkma Allah'ın dediği olur. Korkmanın faydası yok kendini üzersin. Dur bakalım. Yarın güzel haberlerle geleceksin...İnanıyorum.Kızlar yarın doktor kontrolum var ve ben yine korka korka gidicem. Çünkü kanamam aynı şekilde devam ediyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum,pede bakmaya korkuyorum. Annem ceyizime iki tane bebek yastığı koymustu onları çıkarttı az once. Giderken gotureyimde takım yaptirayim diyor. Yatak yorgan yastık. Onda bile üzülüyorum. Inşallah bugunlerimizi güzel bi şekilde atlatiriz bebegimle. Benimde bebegime alisveris için hevesle dışarı cikacagim günler yakındır insallah...
3 dusuk icin arastirma yapildi mi canim? Allah bunu kucagina almayi nasip etsin inşallah.Alışverişten bahsediyoruz ya bayanlar. Benim öncesinde 3 düşüğüm vardı. Şükür şu anki hamileliğimde iyiyiz. Ama eşim bebek mağazasına gidelim dediğimde ve hatta girdiğimde kaçıyor sıkıldım diye. Hamilelik ilerlemeden mağazaya girmek istemiyor. Benim de ilk olacak nasipse, bilgilenmek bakmak istiyorum ama nafile. Sizin yazdıklarınız, koyduğunuz fotolar faydalı oluyor.
Bir de sizleri yakın gördüğüm için bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Sulandırıcı kullananlardanım. 2. hamileliğimde idrar yollarımda yanma olmuştu bir de nezle gibi bir durumum vardı. Yemekle bir orta boy soğan yemiştim. Antibiyotik etkisi olur iyi gelir diye. 1 saat sonra durmayan bir kanamam başladı sonuç malum. Diğer tüm testler yapıldı doktorum ne ondan diyebildi ne de başka bir sebepten diyebildi. O yüzden şu an doktor ne derse o. Antibiyotik verse bile zararını yararını değerlendirerek veriyor ama bizim içtiğimiz fazlaca her bitki çayının, yediğimiz soğan sarımsağın etkisi kara kutu. Paylaşmak istedim.
Ayrıca doktorum hala vitamin demir vermedi. Depoların hemen boşalmaz dedi. Sizleri okuyunca aklımda deli sorular oluşuyor.Neyse salı günü nasipse randevum var. Tekrar sorarım hocaya bu konuyu.
ben 6. ayımda hastane çantası hazırlıyacağım başka bişey hazırlamayacağım. herşeyi doğumdan sonra halledeceğim. etrafımızıda tembihledik. bebek doğsun biz hastanedeyken gelin aldıklarınızı yerleştirin diye. daha önce kayıplarım olduğu için eşimde bende korkak olduk. her zevkimizi erteliyoruz. oğlum gelsin herşeyini birlikte seçeriz diyoruz.Kızlar yarın doktor kontrolum var ve ben yine korka korka gidicem. Çünkü kanamam aynı şekilde devam ediyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum,pede bakmaya korkuyorum. Annem ceyizime iki tane bebek yastığı koymustu onları çıkarttı az once. Giderken gotureyimde takım yaptirayim diyor. Yatak yorgan yastık. Onda bile üzülüyorum. Inşallah bugunlerimizi güzel bi şekilde atlatiriz bebegimle. Benimde bebegime alisveris için hevesle dışarı cikacagim günler yakındır insallah...
Ben canım .. Küllüyen yalan .Günaydın kızlar. .
Bide kiz bebekde mide bulantısı cok olurmuş.
Varmı bu tezi Çürüten
Benim çin takvimi tuttu.Ben canım .. Küllüyen yalan .
Ayrıca Çin, Rus ve alyans testi de hikaye hepsinde erkek çıkmıştı ama kızım oluyor....
canım bilgilendirme için teşekkürler. bende sulandırıcı iğne kullanıyorum benimde 3 kaybım var. ezan saati rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın inş. demekki faydalı bile olsa çok tehlikeli soğan sarımsak vs. benimde randevum ctesi günü bende sorayım artık ne yenir içilir diye..Alışverişten bahsediyoruz ya bayanlar. Benim öncesinde 3 düşüğüm vardı. Şükür şu anki hamileliğimde iyiyiz. Ama eşim bebek mağazasına gidelim dediğimde ve hatta girdiğimde kaçıyor sıkıldım diye. Hamilelik ilerlemeden mağazaya girmek istemiyor. Benim de ilk olacak nasipse, bilgilenmek bakmak istiyorum ama nafile. Sizin yazdıklarınız, koyduğunuz fotolar faydalı oluyor.
Bir de sizleri yakın gördüğüm için bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Sulandırıcı kullananlardanım. 2. hamileliğimde idrar yollarımda yanma olmuştu bir de nezle gibi bir durumum vardı. Yemekle bir orta boy soğan yemiştim. Antibiyotik etkisi olur iyi gelir diye. 1 saat sonra durmayan bir kanamam başladı sonuç malum. Diğer tüm testler yapıldı doktorum ne ondan diyebildi ne de başka bir sebepten diyebildi. O yüzden şu an doktor ne derse o. Antibiyotik verse bile zararını yararını değerlendirerek veriyor ama bizim içtiğimiz fazlaca her bitki çayının, yediğimiz soğan sarımsağın etkisi kara kutu. Paylaşmak istedim.
Ayrıca doktorum hala vitamin demir vermedi. Depoların hemen boşalmaz dedi. Sizleri okuyunca aklımda deli sorular oluşuyor.Neyse salı günü nasipse randevum var. Tekrar sorarım hocaya bu konuyu.
canım stres yapma kendine. eltiminde nerdeyse 9 ay kanaması oldu ama çok şükür oğlu 4 yaşında topaç gibide maşallah. Allah a tevekkül bol bol dua salavat bunlarla evladımız bizimle kalacak inş. korkular bende de var ama Allah ıma emanet yaşıyoruz. sende güzel haberler alacaksın merak etmeKızlar yarın doktor kontrolum var ve ben yine korka korka gidicem. Çünkü kanamam aynı şekilde devam ediyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum,pede bakmaya korkuyorum. Annem ceyizime iki tane bebek yastığı koymustu onları çıkarttı az once. Giderken gotureyimde takım yaptirayim diyor. Yatak yorgan yastık. Onda bile üzülüyorum. Inşallah bugunlerimizi güzel bi şekilde atlatiriz bebegimle. Benimde bebegime alisveris için hevesle dışarı cikacagim günler yakındır insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?