2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cikarmadin mi posetten bi ustune giysen aslinda. Magazadakiyle aynidir canim belki dedigin gibi katli diye oyle gelmistir
işteyim canım o yüzden çıkardım denedim gene poşete koydum. ben hep kazak hırka türşeyler giyerim o yüzden bana bu mont yete gibime geldi. hoşuma giden yönü karnını çıkartarak şimdi giye bilirim. karın büyüyüncede karınla birlikte giyerim

Çok yardımcı oldu ne güzel anlatmışsın. İlk bebeğim olacak hiç bir bilgim yok. Çok faydalı oldu.

Canim cok gecmis olsun. Odem artmasi ne anlama geliyor hic bilmiyorum ama Allah buyuk insAllah sonuclarin guzel gelir. Sana ve diger arkadasa dua ediyorum hersey Allahtan guzel gelecek sonuclar inaniyorum.

Herkese merhaba , benim 14+5. Günüm
Şu ana kadar 1,3 kg aldım acaba sizlerde durum nasıl ? Çok mu aldım acaba
Büyük ihtimalle 38. Haftada sezeryan olucak. Yani daha 24 hafta var

Iste ben kalin giyinmeyi sevmiyorum ya ama yuruyus yaparken mecbur icime kalin biseyler giyecegim o zaman yeterli olur gibi. Haftasonu bi magazaya gideyim de belki denk gelirim olmazsa da alirim ya karin buyudukce ek parca takilmasi guzel onu sevdim bende

Herkese merhaba , benim 14+5. Günüm
Şu ana kadar 1,3 kg aldım acaba sizlerde durum nasıl ? Çok mu aldım acaba
Büyük ihtimalle 38. Haftada sezeryan olucak. Yani daha 24 hafta var
Ben 1 kilo vermiştim hamile kalınca. Anca onu geri alabildim. Ama henüz demir ilacı vs icmiyorum belki bunun etkisi vardır.
57.5 su anda kilom.

Alışverişten bahsediyoruz ya bayanlar. Benim öncesinde 3 düşüğüm vardı. Şükür şu anki hamileliğimde iyiyiz. Ama eşim bebek mağazasına gidelim dediğimde ve hatta girdiğimde kaçıyor sıkıldım diye. Hamilelik ilerlemeden mağazaya girmek istemiyor. Benim de ilk olacak nasipse, bilgilenmek bakmak istiyorum ama nafile. Sizin yazdıklarınız, koyduğunuz fotolar faydalı oluyor.
Bir de sizleri yakın gördüğüm için bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Sulandırıcı kullananlardanım. 2. hamileliğimde idrar yollarımda yanma olmuştu bir de nezle gibi bir durumum vardı. Yemekle bir orta boy soğan yemiştim. Antibiyotik etkisi olur iyi gelir diye. 1 saat sonra durmayan bir kanamam başladı sonuç malum. Diğer tüm testler yapıldı doktorum ne ondan diyebildi ne de başka bir sebepten diyebildi. O yüzden şu an doktor ne derse o. Antibiyotik verse bile zararını yararını değerlendirerek veriyor ama bizim içtiğimiz fazlaca her bitki çayının, yediğimiz soğan sarımsağın etkisi kara kutu. Paylaşmak istedim.

Ayrıca doktorum hala vitamin demir vermedi. Depoların hemen boşalmaz dedi. Sizleri okuyunca aklımda deli sorular oluşuyor.Neyse salı günü nasipse randevum var. Tekrar sorarım hocaya bu konuyu.

Ayy o da kilomu benim 57 ydi 61 i gördüm bu sabah boyum da 1,53 al sen olmaz bir şey

Kızlar yarın doktor kontrolum var ve ben yine korka korka gidicem. Çünkü kanamam aynı şekilde devam ediyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum,pede bakmaya korkuyorum. Annem ceyizime iki tane bebek yastığı koymustu onları çıkarttı az once. Giderken gotureyimde takım yaptirayim diyor. Yatak yorgan yastık. Onda bile üzülüyorum. Inşallah bugunlerimizi güzel bi şekilde atlatiriz bebegimle. Benimde bebegime alisveris için hevesle dışarı cikacagim günler yakındır insallah...

Korkma Allah'ın dediği olur. Korkmanın faydası yok kendini üzersin. Dur bakalım. Yarın güzel haberlerle geleceksin...İnanıyorum.

3 dusuk icin arastirma yapildi mi canim? Allah bunu kucagina almayi nasip etsin inşallah.

ben 6. ayımda hastane çantası hazırlıyacağım başka bişey hazırlamayacağım. herşeyi doğumdan sonra halledeceğim. etrafımızıda tembihledik. bebek doğsun biz hastanedeyken gelin aldıklarınızı yerleştirin diye. daha önce kayıplarım olduğu için eşimde bende korkak olduk. her zevkimizi erteliyoruz. oğlum gelsin herşeyini birlikte seçeriz diyoruz.

canım bilgilendirme için teşekkürler. bende sulandırıcı iğne kullanıyorum benimde 3 kaybım var. ezan saati rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın inş. demekki faydalı bile olsa çok tehlikeli soğan sarımsak vs. benimde randevum ctesi günü bende sorayım artık ne yenir içilir diye..
canım stres yapma kendine. eltiminde nerdeyse 9 ay kanaması oldu ama çok şükür oğlu 4 yaşında topaç gibide maşallah. Allah a tevekkül bol bol dua salavat bunlarla evladımız bizimle kalacak inş. korkular bende de var ama Allah ıma emanet yaşıyoruz. sende güzel haberler alacaksın merak etme

mischiefocean83 canım seni anlayabiliyorum bende dün Bebek arabasını görünce içim bi kıpırdadı eşim önce istiyorsan alalım dedi gözlerin parladı dedi sonra bende korkuyorum dedim bekleyelim ilerleyen zamanlarda okur elbet dedim eşimde aynısını dedi gözlerin parlamasa demezdim benimde korkum var dedi , şuan ezan okunuyor burda rabbim ezanların hürmetine sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…