2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben dun mc yedim canim cok istedi doktora sordum sık olmamak sartiyla nadir yiyebilirsin dedi yedim:) koftesini ekstra piskin istedim tabi

bende bi kez yedim ne kadar lanet bişey ama bi kere yiyince insanın canı tekrar tekrar istiyo.bikaç gün sonra yine canım istedi ama gidemediğim için yemedim bi daha :)

Hanımlar haftaya kontrolümüz var. 2li tarama sonuçlarımız iyi çıkmıştı. haftaya olan bu randevu için Dr. Geldiğinde 3lü taramayı da yaparız demişti. biz yaptırmak istemiyoruz, dr.a bu şekilde karar verdiğimizi söylicem. Siz yaptırdınız mı ya da Dr.nuz gerekli görüyor mu?

Cnm benim dr um 2 li testi istedi yaptrdık çok şükür ii çıktı 14.hafta kontrolünde ise 16.haftanın sonunda 3lü testin içinde bakılan AFP(alfa beta protein) dye bi test var onu yaptırsanız yeter genelde her hamileden istiorum dedi bde 20.haftada detaylı usgye giricem kısmetse Allah hepimizin yavrularını korusun inş

2 li tarama temız cıkınca doktorum 3lü taramaya gerek duymadı..yaptırmayacagım galıba.

Icten bir amin diyorum.

hilelf nereye doktora gidiyorsun canım bukdr kalabalık..ayrıntılıyı devlete yaptırsam diyorum nasıl oluyoki normal randevu alıp mı gitmek lazım yoksa ayrıntılı için başka mı oluyo
Cnm ben hataydayim burda ozel akademi hastanesine gidiyorum. Ayrıntılıya doktorum bakmıyor başka bir uzman bakıyor onun için ekstra randevu alıyoruz biz. Başka hastanelerde nasıl oluyor bilmiyorum ama bir sor istersen eğer randevuluysa istediğin tarihe şimdiden al.

Kızlar elinizden geldiğince hamilelikte oluşan tüyleri almayın çünkü eğer alırsanız kalıcı oluyor almazsaniz hamilelikten sonra kendiliğinden dökülüyor. Kızımda cenemin altında çıkmıştı ben onları aldım şimdi sürekli almak zorundayım çünkü sürekli çıkıyor.
Yağdan kremden bahsetmissiniz ben de gündüz Nivea vücut sütü kullanıyorum gece yatmadan önce de biooil suruyorum kocaman bir gobisim olduğu için bi kaç hafta oldu ben başlayalı.

aynen canım benimde şu son 1 ay iştahım felaket açıldı. benimde canım kfc popoyes cekiyor ya :) bugun ondan mı yesem acaba :) bende hep sipariş veriyorum. dun lahmacun yedim. ondan önceki gün döner yedim. ondan önce hamburger. evdede yemek yapmıyorum artık. iyice yan gelip yatmaya alıştım :)))

bazıları 9 ay boyunca mide bulantısı cekebiliyor. ablamın eltisi 9 ay boyunca cekmiş malesef. umarım senin mide bulandıtn gecer canım. benim akıntım olmadığı için bilmiyorum fitili canım.

Neden insanın canı hep zararlı şeyler ister anlamam bende burger yememek için zor tutuorum kendimi,ilk 3 ay aynı benimde iştahım yoktu kilo ble verdm şimdi açıldı Allah sonumuzy hayır etsin inş
canım ya ben herp yiyorum burger napayım başka bişey yiyemiyorum sulu yemek yiyemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…