2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
inşallah gercekten bole destegı bulcaguma ınanmadan yazdım buraya keske daha erken yazsaymısım dıyorum . ınanın gozlerım doldu . iyki varsınız
Umduğumuzda fazlası var burada gerçekten hep yanyana ve Gönül gönüleyiz.
Bir gün Mevlana celaleddin Rumi bir leylek ile bir kargayı Yanyana görüp şaşırır bu iki hayvanın familyası farklı avı farklı tabiatı farklı Yanyana ne gezerler demiş kendi kendine. Biraz yaklaşınca görmüş ki iki Hayvancağızın da bir bacağı yok. O zaman anlamış Mevlana ve bu hoş sözü eklemiş; "ancak aynı acıyı/duyguyu paylaşanlar gönülden ortak olurlar ve yeryüzünde Gönül ortaklığından daha evlası yoktur."

Canım öncelikle kalbini ferah tut, ikili testte yanlış pozitif sonuç oldukça çok çıkıyor. Nifty yaptırıp rahatlarsınız İstanbul'daki arkadaşlar mutlaka cevap vermiştir. Dualarımız sizinle.

tek agrasif ve saldırgan kimseye saygı duymayan sen olduğunu düşündüğüm için senin yorumuna yazmıştım. bidakine sana bişey yazmam merak etme
Senin canın kavga etmek istediği için bana bulaşıyorsun sanırım ama yok ben senin seviyene inemeyeceğim.bana bir daha lütfen tek bir kelime bile yorum yazma zira ben sana cevap ver eyeceğim.

Canım özür dilerim ben okumadım geriye dönük mesaj çok olunca yetişemiyorum İnan neyin var? Affet bu seferlik

Herkesin bunyesinde farklı oluyor herhalde.Bende mesela bulandıgi saniyede zaten direk kustum bu zamana kadar. Hiç öyle bulanmadı saatlerce,dakikalarca.Bi ara mide yanmasi oldu ama simit çok fazla yedigimden. Bırakınca bitti

Herkesin bunyesinde farklı oluyor herhalde.Bende mesela bulandıgi saniyede zaten direk kustum bu zamana kadar. Hiç öyle bulanmadı saatlerce,dakikalarca.Bi ara mide yanmasi oldu ama simit çok fazla yedigimden. Bırakınca bitti
Benim geceleri bile bulanıyordu: ( canım normalde de midesi çabuk bulanan birisiyim.

Canım vücudunda birikmiş evham etme stresten daha zararlısı Yok İnan ki. Ara verince vücudun toparlanır. Sapasağlam bir bebek o kötü şeyleri de aklına koyma.

Aa ben haftada bir kendime fast food günü yapıyorum yemeden olur mu:) o kadarınada hakkımız vardır heralde
Ay biri fast food mu dedi aman aman fast food asıgıyım.Kendimi tutmaya çalışıyorum.Tavuk yiyorum zaten yesem bile ama gebelikten dolayi yemedim. Gerçi çok canımda istemedi. İnşallah hiç canım istemez çünkü isterse dayanamam :))))

haftaya perşembe bende randevu almayı düşünüyorum daha fazla bekleyemiycem :) cinsiyeti söyliycek bu sefer kesin olarak :)
hadi bakalım sağlıklı ve hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım :) bize de 12. Haftada kıza benziyor dedi, Çin rus takvimler de kız diyor. Kese konumu ve nub a göre de kız gibi görünüyor. Bakalım hayırlısı inşallah ben de sabırsızlanıyorum :)

Ayy benim kızda tam tersi dışarıdan yemek yiyemiyorum resmen yaa illa evde yapılan olacak makarna dahi olsa. Benim kızda böyle işte:)

Canım vücudunda birikmiş evham etme stresten daha zararlısı Yok İnan ki. Ara verince vücudun toparlanır. Sapasağlam bir bebek o kötü şeyleri de aklına koyma.

cok sagol canim. ya valla burasi harika bir site bisi aklimiza takilinca yaziyoruz paylasiyoruz bildiklerimizi icim rahatliyor. insallah oglusum anasi gibi gucludur diyorum surekli kendime

Evet canım okuduğum kitapta da yazıyor doktorum da öyle söyledi erkek bebekler testesteron üretimi yaptıkları için göbek bölgesinde tüylenmeyi arttırırlarmış. Erkek her daim erkek:) bir de kitapta diyor ki kahverengi tüyler Doğum sonrası dökülür eğer aldırmazsanız. ikihayat canım ben en son kuaföre gittiğimde üç ay aradan sonra özel bölgemi sir ile aldırınca canım yandı ve göbeğimi aldırmayacağımı söyledim benimle ilgilenen hanım çok nazikti ve halden anlıyordu ama zaten tatlı olan canım şahlandığından ben kıllı tüylü göbüşle gidiyorum doktoruma

cok sagol canim. ya valla burasi harika bir site bisi aklimiza takilinca yaziyoruz paylasiyoruz bildiklerimizi icim rahatliyor. insallah oglusum anasi gibi gucludur diyorum surekli kendime
Senden daha bile güçlüdür canım. İçimiz ferah olsun ki bebiklerimiz rahat olsun. Bizden başka kimseleri yok.

Benim bebiş erkek ama bende artmadı kıllanma. Hatta kaşım bıyığım 1 aydan uzun sürede çıkmaya başladı. Hamilelikten önce 15 günde bir aldırırdım.
Ben kaşımı hiç aldırmadım bilemiyorum ama bıyığımdan ötürü ben de rahatım bir buçuk aya geldi uçlarda tek tük çıktı.

Citolesgen

Canım ben haftaya bugün öğrenirim inşallah. Aslında geçen hafta bir tip merkezine gittim. Benimki gayet sakin ve bize yan dönüktü. Dr 20 dk baktı. En son tahmin istiyorsan kız dedi. Pipi göremedim dedim. Ama içime sinmedi. Hayırlısı artık. sağlıklı olsun da. Ama bir yanım kız istiyor yalan değil

Ayy benim kızda tam tersi dışarıdan yemek yiyemiyorum resmen yaa illa evde yapılan olacak makarna dahi olsa. Benim kızda böyle işte:)
Gebe kalmadan önce çok etcil bi insandim. Sulu yemek,bakliyat olmasa arada bir anca. Şimdi tam tersi her türlü sebze yemegini canım istiyor. Bugün etli sebzeli yemek yaptı annem sadece sebzeleri yedim et bikac tane anca. Şaşıyor :) Beni tanıyan insanlar adana urfa falan aserecegimi sanıyolardi. Sebze diyince guluyolar :))

Aynen ben de senin gibiyim canım.. Dışarıda yemek denince bu gece de hazımsız kötü geçecek diye karalar bağlıyorum. Sadece sağlıklı ev yemekleri yemek istiyorum. Sebze zeytinyağlı olsun bana yeter. Et, balık da bebek için mecburen fazla tüketmeye başladım.. Fast food hamilelikten önce de aramazdım şimdi hiçççç istemiyorum. Aslında kfc'nin tavukları daha doğrusu tavuğa benzer yaratıkları üretim yeri ve öldürülüş şekilleriyle ilgili bir video izlediğimden beri o tarz yerlerden soğudum. O gün bugündür böyle. Çok da iyi oldu zaten faydası yok zararı çok..

Ya ben genitale agda yaptiramiyorum tuy dokucu jilet vs mecbur lazerim yarida kaldi zaten dogumdan sonra mecbur devam edicem. Gobegi de kisaltiyorum sadece onun zarari olurmu ki koke mudehale etmiyorum dogumdan sonra dokulmezmi acaba. Ay ben cok takintiliyim ya killi gobekle gidemiyorum iste hatta doktor vajinal bakmiyor ama ya bakarsa diye hep tertemiz gidiyorum genital bolgeden tut bacak ve koltuk altina kadar. Sorunlarim var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…