- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.641
Aynen ben de senin gibiyim canım.. Dışarıda yemek denince bu gece de hazımsız kötü geçecek diye karalar bağlıyorum. Sadece sağlıklı ev yemekleri yemek istiyorum. Sebze zeytinyağlı olsun bana yeter. Et, balık da bebek için mecburen fazla tüketmeye başladım.. Fast food hamilelikten önce de aramazdım şimdi hiçççç istemiyorum. Aslında kfc'nin tavukları daha doğrusu tavuğa benzer yaratıkları üretim yeri ve öldürülüş şekilleriyle ilgili bir video izlediğimden beri o tarz yerlerden soğudum. O gün bugündür böyle. Çok da iyi oldu zaten faydası yok zararı çok..
Evet canım özellikle ders anlatırken :)
Valla hayatımda göbeğimde bir tek kıl çıkmadı şimdi ayva tüyü denen sarı tüyler oluştu.ilk gebeliğimdede yaşamamıştım böyle bişey.bakalım heyecanla bekliyorum neyim olacak.Evet canım okuduğum kitapta da yazıyor doktorum da öyle söyledi erkek bebekler testesteron üretimi yaptıkları için göbek bölgesinde tüylenmeyi arttırırlarmış. Erkek her daim erkek:) bir de kitapta diyor ki kahverengi tüyler Doğum sonrası dökülür eğer aldırmazsanız.ikihayat canım ben en son kuaföre gittiğimde üç ay aradan sonra özel bölgemi sir ile aldırınca canım yandı ve göbeğimi aldırmayacağımı söyledim benimle ilgilenen hanım çok nazikti ve halden anlıyordu ama zaten tatlı olan canım şahlandığından ben kıllı tüylü göbüşle gidiyorum doktoruma
Valla hayatımda göbeğimde bir tek kıl çıkmadı şimdi ayva tüyü denen sarı tüyler oluştu.ilk gebeliğimdede yaşamamıştım böyle bişey.bakalım heyecanla bekliyorum neyim olacak.
Canım ben de uzun yıllar yaptıramadım fakat sonra kardeşimin Teşvikiyle alıştım. Güvenilir bitYa ben genitale agda yaptiramiyorum tuy dokucu jilet vs mecburlazerim yarida kaldi zaten dogumdan sonra mecbur devam edicem. Gobegi de kisaltiyorum sadece onun zarari olurmu ki koke mudehale etmiyorum dogumdan sonra dokulmezmi acaba. Ay ben cok takintiliyim ya killi gobekle gidemiyorum iste hatta doktor vajinal bakmiyor ama ya bakarsa diye hep tertemiz gidiyorum genital bolgeden tut bacak ve koltuk altina kadar. Sorunlarim var galiba
Katılıyorum evet sivilce ve tüylenme bende de oldu sonuç erkekBence erkek olacak:) benim yuzum sivilcelendi ve tuylendim sonuc erkek:)
Canım ben de uzun yıllar yaptıramadım fakat sonra kardeşimin Teşvikiyle alıştım. Güvenilir bit
Güzellik merkezine gidiyorum ben de hijyen takıntılıyım biraz. Hem hangi kadın bu konuda hassas değil ki :)
Kısaltmada köke müdahelen yok sadece kısalttılar daha kısa sürede uzuyorlardır.
Ben de yetişebildiğim kadarıyla her muayenede temiz olmaya çalışıyorum ama göbüşüm kıl içinde:)
Ay canım benim çok teşekkür ederim Mutlu ettin beni. Övünmek gibi olacak ama oldu gitti artık kızlar affedin, evet ben okulda da böyleyim deneyimli hocalarımız bazen beni uyarırlar kızım bak hem minyonsun hem sürekliYa sen cok tatli bir ogretmensin bence senin ogrencin olmak isterdim. Oyle aklima geldi simdi :) cok tatli dilli cok pozitifsin ogrencilerin cok seviyordur seni. Lisedeki edebiyat hocamdan nefret ederdim de :)
Demek ki her bir gebelik kendine özgü dedikleri şey doğru bu bebişin de sana farklı heyecanlar yaşatacak.Valla hayatımda göbeğimde bir tek kıl çıkmadı şimdi ayva tüyü denen sarı tüyler oluştu.ilk gebeliğimdede yaşamamıştım böyle bişey.bakalım heyecanla bekliyorum neyim olacak.
Başından beri erkek gibi geliyor banada ama bakalım.erkek olursa bana farklı bir cinsiyette evlat, kız olursada kızıma arkadaş.o yüzden sonuç ne çıkarsa çıksın çok mutlu olucam.Bence erkek olacak:) benim yuzum sivilcelendi ve tuylendim sonuc erkek:)
Kıyamam sana benim kardeşim öyledir sen böyle anlatınca onun halleri geliyor aklıma. Sir seansı sonrası elinde cımbızla evdeki türlü tüy çekicilerle kalan küçük tüylere savaş açardı.Tabi canim hijyen onemli zaten. Yaa oyle demeeee hassas olmayan o kadar cok bayan var ki:) ben zamaninda cok agda yaptirmaktan kil koklerim disari cikmisti resmen doktor yasakladi ve epilasyona basladim. Uzamadan agda yaptiriyordum devamli yasak geldi sonra. Kendimi bildim bileli kila asiri takindim var. Hassas olmamaktan iyidir bosver takintili olalim:) sen acik renklisin bence bisey olmaz ben esmerim siyah cikiyor o yuzden mecbur kisaltiyorum canim
İki kız kardeş olmak Harika bir duygu.Başından beri erkek gibi geliyor banada ama bakalım.erkek olursa bana farklı bir cinsiyette evlat, kız olursada kızıma arkadaş.o yüzden sonuç ne çıkarsa çıksın çok mutlu olucam.
Ay canım benim çok teşekkür ederim Mutlu ettin beni. Övünmek gibi olacak ama oldu gitti artık kızlar affedin, evet ben okulda da böyleyim deneyimli hocalarımız bazen beni uyarırlar kızım bak hem minyonsun hem sürekli
Tebessüm var yüzünde bunlar başına çıkacak diye ama ben minnacık öğretmenlik tecrübemde çok şükür bunun bir zararını görmedim, çocuklarım da anladı beni. Sevginin dili bütün canlılar için ortak. Edebiyat hocası dediğin sevdirmeli hocan senin gibi öğrenciyi kaybetmiş:)
Başından beri erkek gibi geliyor banada ama bakalım.erkek olursa bana farklı bir cinsiyette evlat, kız olursada kızıma arkadaş.o yüzden sonuç ne çıkarsa çıksın çok mutlu olucam.
sanırım jiletlemek gerekiyor canım ama emin değilim alt bacaklarım gayet iyi idare ederim ama üstleri jiletle almak gerekicek belkide makine ile.. sorarım lazerciye öğrenirsem yazarım.peki bişiş sorcam benim doktorum lazer epilasytona izin vermedi bacaklarıma,2 seans gitmiştim onları çöpe atmamak için ne ile almak gerekior?
Kıyamam sana benim kardeşim öyledir sen böyle anlatınca onun halleri geliyor aklıma. Sir seansı sonrası elinde cımbızla evdeki türlü tüy çekicilerle kalan küçük tüylere savaş açardı.
Şimdi o ıpl yaptırıyor. Doğum sonrası ben de düşünüyorum.
canım şimdilik geçmiş olsun. bende yarın olacagım kısmetse . eger bebegım down cıkmazsa bende senınle aydı endıseyı paylaşıyor olacagım . ben inanıyorum bebegın ve sen saglıklı bır şekilde kavusacaksın . bu aksamda dualarım ıkımız ve burda dua isteyen bır arkadas için olacak . sonucunun pazartesi çıkması ise çok guzel erken çıkıcak ve inşallah güzel haberlere hemen kavusacagız. bugun hep aklımdaydın duam senınleydı. internetten inceledıgımde cvs yı fazla acı olmadıgını yazmıslardı ama napalım bebeklerımızın sağlıgı için bunada katlanıcaz. hakkında ve hakkımızda hayırlı olsun inşallah cnm . guzel haberlerını beklıyor olacagım.İyi günler kızlar ve B brn0220 cvs oldum bugün.. şu an acayip bitkin bir haldeyim.. acımadı desem yalan olur çok acıyor.. ama daha acısı bebekteki ödemin tekrar artması buna bağlı olarak ense kalınlığı artması sonucum en geç pazartesi çıkacak. Sanırım bebekteki ödem Bi tarafta daha fazla 4.5 mm civarı. Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Rabbim tüm bebekler korusun içinde de benim yavrumu
Utandım şimdi burda herbirimiz türlü etiketlerden sıyrılıp kadın ve anne adayı olarak yazıyoruz burası bu yüzden çok kıymetli. Çok teşekkür ederim siz de benim gönlümde taht kurdunuz. Sen çok tatlı bir kadınsın-ama herkes ayrı hayatlar ayrı sancılar yaşıyor herbirimiz farklı kalkanlar geliştirmek durumunda kalıyoruz- sana giden yolları bulunca içinde çok da tatlı bir insan var. Her insan bir dünya her insan çok kıymetli. Eşimin arkadaşları eşime takılır siz kavga ede misiniz diye? Halbuki ederiz kavgasız ev ilşki mi olur hiç? Eşim de ben ederim kilim ve tohum Dinler tebessüm eder der.Burda bile bizim gonlumuzu fethettin, ogrencilerin bayiliyordur sana. Cok sevgi dolusun ben buradan bile hissettim. Bende tam tersi aksi huysuz:) ama senin gibi birinin karsisinda ben bile huysuzluk yapamam:)
Amin canımİki kız kardeş olmak Harika bir duygu.
Allah sağ Salim haberlerini vermeyi her daim kısmet etsin.
Ay ben senin huysuz biri olabileceğini hiç düşünemiyorum ya.sen kendini öyle etiketleme.bence sen soğuk görünsende için bambaşka diye düşünüyorum.valla görünüşünü çok merak etmeye başladım şimdi bide kilimtohumun.Burda bile bizim gonlumuzu fethettin, ogrencilerin bayiliyordur sana. Cok sevgi dolusun ben buradan bile hissettim. Bende tam tersi aksi huysuz:) ama senin gibi birinin karsisinda ben bile huysuzluk yapamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?