2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım inşallah anlamadan geçer gider ve sonuçlar geldiğinde tüy gibi hafiflersiniz tabi güzel haberleriniz ile biz de hafifleriz. Ara sıra kendi derdimize dalıyoruz ama aklımız kalbimiz bütün iyi niyetlerimiz sizinle.

B blossom- canım sen elinden geleni özeni göster sonrasında da kalbin ferah tut. İnşallah doktorun da güzel şeyler söyleyecek. Kanama yaşayan pek çok anne adayı tosun paşalar doğurmuş bu süreçte bebeğin kalbi atıyor ve büyüyor hatta kıpırtılar bile başlamış bazı şanslı annelerde. Sen güzele yönel ki Allah sabrını çoğaltsın, bebeğin taze Mutlu umutlu anne nefesiyle büyümeye devam etsin.

Yaaaaa benimde aklima o video gelince yiyemiyorummm onceden deli gibi kfc yerdim kac yil ara verdim yemedim. Bir kac ay once bir tane yedim zar zor midemi bulandirdi keske o videoyu hic gormeseydim

Ben ağlayarak seyretmiştim o videoyu dehşet içinde.. Tavuk zaten artık riskli bir et grubu. Ne yediğimiz belli değil. Artan kanserler hastalıklar da hep bu tüketim çılgınlığına yetişmeye çalışan doğal olmayan besinleri tüketmenin sonucu.. bir de fast foodlara insanın mutluluk hormonlarına etki eden biraz da alışkanlık yedikçe yeme isteği veren bir kimyasal katılıyormuş. Bile bile de hele hamilelikte mümkün olduğunca uzak durun nadir yiyin 2 tane ısırın bırakın :))) nefis körelsin :))

Citolesgen oymak başımız olarak bir tanışma toplantısı tertip eder tanışır sarılırız canım benim.

Ikinizde cok tatlisiniz cok sagolun guzel hamisler. Kilim ve tohum gibi olabilsem keske cok cabuk sinirleniyorum ve sinirle kalp kiriyorum. Cok soguk gorunuyorum ama karsimdan pozitif elektrik alirsam samimiyet hissedersem o buzlar eriyip gidiyor:) burda samimiyeti hissettiklerime de oyleyim iste. Ay bende cok merak ediyorum ama kilim ve tohumu az cok tahmin ediyorum nedense:) belli mi olur belki bir gun gorusme sansimiz olur:)

Citolesgen oymak başımız olarak bir tanışma toplantısı tertip eder tanışır sarılırız canım benim.
Çok güzel olur valla tanışırız sarılırız:)ben çok meraklı bir tipim şahsen:)bazen burda nick lerin bile ne anlama geldiğini ya da ne amaçla konulduğunu bile merak ediyorum mesela

Dun az yedim zaten ama patatesi affetmedim iste son 2 haftadir cok patates kizartmasi yiyorum ya. Artik bu devirde disarda ne yersek yiyelim hepsi riskli aslinda. Fast food u minimum tutmaya calisiyorum dun esim aklima girdi kiziyorum ona da aksam olunca ye ye ye onu ye bunu ye. Dun bagirdim artik dayanamadim 100 kg olucam canim istemiyor zorlama ya yeter dedim. Adam illa yedirecek bana :)

Est canım sorun değil öyle dün idareyle biraz sorun oldu . Şükür şimdi iyiyim teşekür ederim
Şimdi geriye döndüm senin için okudum arkadaşım İnan benim başıma gelmedi bu yıl hiç.
geçen yıl bindiğim otobüs kaza yapmıştı aradım haber verdim müdür yardımcısını o kadar insancıl biridir ki hocahanım siz iyi misiniz demişti bana?
Ufak tefek gecikmelerde pek bir şey demiyor hele ki bayanları daha anlayışla idare ediyor denebilir. Ama müdire hanım biraz sert tatlı tatlı laf sokmayı seviyor, branşımız gereği her program hazırlama sürecinde odasında bulunuyorum mesafeli durmaya çalışıyorum şimdiye kadar fikir ayrılığımız dışında bir sorun olmadı. Sen de rapor kullan canım çok zorlandığın günler.

Kızlar belki inanmayacaksiniz ama ben hayatimda hiç hamburger yemedim.tadını bilmiyorum.eşim ve oğlum dışarı çıktığımızda yerler bende baska birsey yerim.ayrica ketçap ve mayonez de hiç yemedim.nedense kokusu tuhaf geliyor bana.hic tadina bile bakamadim.

İnsan sevdiğine kendi Gönül gözüyle bakarmış ondan da güzel görürmüş nasıl ki sevenler ister eş olsun ister arkadaş birbirine benzer bir süre sonra işte sen sevince kendine bilip yakınmışız gibi hayal edip kuruyorsun.

Sen harikasın idealsin canım seni çoğaltmak lazım esasen.

Aynen banada soğuk göründüğümü ama tanıştıktan sonra hiçte öyle biri olmadığımı söylerler.ay kısmet tanışırız inşallah bir gün.benim kızıma hamileyken kkdan arkadaşlarla buluştuk görüştük doğumdan sonra.bebeklerimizi tanıştırdık:)bazılarıyla hala görüşmeye devam ediyorum mesela.

Ah canım benim.Çok teşekkür ederim.
Bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Inşallah bebegim,bebeklerimiz hep iyi olsunlar.. Yarın sabah umarim guzel haberler aliriz.
Eşim bugün mavi renk battaniye almış oglusumuza.
Inşallah herşeyin hayırlısı olsun :)

Tebrik ederim valla.ben de çok dışarda yemeyi sevmem ama ara arada yerim yani.keşke yemesek.

Çok güzel olur valla tanışırız sarılırız:)ben çok meraklı bir tipim şahsen:)bazen burda nick lerin bile ne anlama geldiğini ya da ne amaçla konulduğunu bile merak ediyorum mesela
Bence de güzel olur canım. Hem bizim bebekler arkadaş olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…