- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.681
en güzeli yenmesi gereken bir besin değil zatenSen harikasın idealsin canım seni çoğaltmak lazım esasen.
Mutlaka bizi de haberdar et canım merak ederiz. Ne iyi etmiş oh tosun paşayı ısıtsın sarsın inşallah sağlıklı mutlu uykuları olsun o battaniye ile. İnşallah bebeklerimiz iyi olacaklar. Benim sevdiğim bir hocam başka bir mesele için güzel bir sözAh canım benim.Çok teşekkür ederim.
Bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Inşallah bebegim,bebeklerimiz hep iyi olsunlar.. Yarın sabah umarim guzel haberler aliriz.
Eşim bugün mavi renk battaniye almış oglusumuza.
Inşallah herşeyin hayırlısı olsun :)
Zaten kopmak Yok daha esas tecrübe paylaşımı bu sıpalar doğunca bize gerekecek.Aynen banada soğuk göründüğümü ama tanıştıktan sonra hiçte öyle biri olmadığımı söylerler.ay kısmet tanışırız inşallah bir gün.benim kızıma hamileyken kkdan arkadaşlarla buluştuk görüştük doğumdan sonra.bebeklerimizi tanıştırdık:)bazılarıyla hala görüşmeye devam ediyorum mesela.
Zümrem :)Benim de fen bilimleri canim
Teşekür ederim canım ilgin için . Uc defa gibi 5,10 dk gibi zaruri geç kaldım sözlü uyarma yapmadan tutanak tutmak istemiş çok aşırı otoriter anlayışızsiz bir adam . Kahvalti yapmayinca kusmuyorum diye yapmadim Bugün çok daha erken gittim okula . Vicdanı rahat etmicek ama bana biri isimle ilgili laf söyleyince moralim alt üst oluyor .Şimdi geriye döndüm senin için okudum arkadaşım İnan benim başıma gelmedi bu yıl hiç.
geçen yıl bindiğim otobüs kaza yapmıştı aradım haber verdim müdür yardımcısını o kadar insancıl biridir ki hocahanım siz iyi misiniz demişti bana?
Ufak tefek gecikmelerde pek bir şey demiyor hele ki bayanları daha anlayışla idare ediyor denebilir. Ama müdire hanım biraz sert tatlı tatlı laf sokmayı seviyor, branşımız gereği her program hazırlama sürecinde odasında bulunuyorum mesafeli durmaya çalışıyorum şimdiye kadar fikir ayrılığımız dışında bir sorun olmadı. Sen de rapor kullan canım çok zorlandığın günler.
SiBence de güzel olur canım. Hem bizim bebekler arkadaş olurlar :)
aynen canımZaten kopmak Yok daha esas tecrübe paylaşımı bu sıpalar doğunca bize gerekecek.
Bna dr bu konuda bise demedi bi gun alip diger gun almiorm,ayni vitaminlermzEvet canım ben her gün bir tane multivitamin içiyorum bennimkinin adı previt positive.
Bana haftada bir iki kere dedi bende 3 günde bir falan içiyorum.haftada bir günde balık hapı.her sabah demir ilacı.o da kabız yapıyor sorucam doktora içmesem ne olur diye.Bna dr bu konuda bise demedi bi gun alip diger gun almiorm,ayni vitaminlermz
Hakkaten güzelmiş canım söz. Banada iyi geldi,moral oldu.Mutlaka bizi de haberdar et canım merak ederiz. Ne iyi etmiş oh tosun paşayı ısıtsın sarsın inşallah sağlıklı mutlu uykuları olsun o battaniye ile. İnşallah bebeklerimiz iyi olacaklar. Benim sevdiğim bir hocam başka bir mesele için güzel bir söz
Söyledi hiç aklımdan gitmez bulanmadan durulmaz diye bir söz. Bazen biraz kaos karışıklık sonraki ferahlık için şarttır.
O belli olmuyorcanım benim göbek bölgem çok tuylendi herkes kesin erkek senin diyordu ama prensesim olacak inşallahErkek çocukta kıllanma artar diyorlar.doğru mu acaba?erkeğin salgıladığı testesteron kıllanmaya sebep oluyormuş.hayatımda ilk kez kıllanma oldu bende.işte kendimce cinsiyet tahmin etmeye çalışıyorum bende:)
Yaa bna kaninda su eksik faln test bile yapmadi neden acaba,size bu haplari kan testindn snr mi onerdi?Bana haftada bir iki kere dedi bende 3 günde bir falan içiyorum.haftada bir günde balık hapı.her sabah demir ilacı.o da kabız yapıyor sorucam doktora içmesem ne olur diye.
Evet canım birçok arkadaş farklı farklı yaşıyormuş bu belirtileri.benimki cinsiyeti öğrenmeme baya zaman olduğu için kendimce çıkarımda bulunmak işte:)O belli olmuyorcanım benim göbek bölgem çok tuylendi herkes kesin erkek senin diyordu ama prensesim olacak inşallah
Kan değerlerimd bakıyor sık sık doktorum tiroit var bende.ayda bir sağlık ocağında bütün testleri yaptırıp gidiyorum doktoruma.mesela en son d3 vitaminim sınırın altındaydı 1 içimlik ampul verdi.demir normal değerlerde ama yinede ilaç verdi.hatta doğum sonrası ilk üç agda içilecek dedi.vitaminide mide bulantım yok herşeyden yiyebiliyorum dediği için haftada iki üç yeter dediYaa bna kaninda su eksik faln test bile yapmadi neden acaba,size bu haplari kan testindn snr mi onerdi?
ay canım o tanışma toplantısınıCitolesgen oymak başımız olarak bir tanışma toplantısı tertip eder tanışır sarılırız canım benim.
en iyisini yapmışsın canım. bundan sonrada yeme zaten. biz nerde zararlı bişey varsa yedik ne yazıkki.. o ketcap bile ne kadar cok zararlı aslında içinde şeker varİnsan sevdiğine kendi Gönül gözüyle bakarmış ondan da güzel görürmüş nasıl ki sevenler ister eş olsun ister arkadaş birbirine benzer bir süre sonra işte sen sevince kendine bilip yakınmışız gibi hayal edip kuruyorsun.
Kızlar belki inanmayacaksiniz ama ben hayatimda hiç hamburger yemedim.tadını bilmiyorum.eşim ve oğlum dışarı çıktığımızda yerler bende baska birsey yerim.ayrica ketçap ve mayonez de hiç yemedim.nedense kokusu tuhaf geliyor bana.hic tadina bile bakamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?