2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ne güzel ya bizimde bahceli evimiz var memlekette. ama ne yazıkki sadece meyve ağaclarımız var. hayvanlarımız yok. cunku bakcak kimse yok. bende bahceli müstakil bir evde yaşamak cok istiyorum. en buyuk hayalim aslında

Ah canım ne güzel ya.çok şanslısınız.kiskandim vallahi

Ah canım ne güzel ya.çok şanslısınız.kiskandim vallahi

4 sene önce bahcesinde cocuklarimizin kosacagi hayaliyle almistik.5 yildir evliyiz bebisimizi bekliyoruz.insallah seneye yaza bahcemizde agaca salincak kurup hayallerimizin gerceklestigini gorecegiz

Son düzenleme:

ne güzel :) bizimde köyde tavuklarımız var yumurta almıyoruz.en kaliteli protein kaynağı yumurta diyolar bide kendimizin olunca bol bol yemeye çalışıyorum.sebze de annemlerin bahçesinden geldi yaz boyunca artık bitti :) yinede ilçede olduğumuz için biçok şeye erişebiliyorum.inşallah ilerleyen yıllarda müstakil evde kısmet olur herkes gibi bizimde hayalimiz :)

ne güzel ya bizimde bahceli evimiz var memlekette. ama ne yazıkki sadece meyve ağaclarımız var. hayvanlarımız yok. cunku bakcak kimse yok. bende bahceli müstakil bir evde yaşamak cok istiyorum. en buyuk hayalim aslında

Bekarken yaz aylarinda ailemle bahceli evde yasiyordum hevesimi aldim galiba hic istemiyorum bana gore degil doga:):)

Kaç yıllık öğretmenlik tecrüben var öğretmenim? Bende Senin gibi pozitif insanlarla çalışmaktan büyük keyif alıyorum, ne mutlu çalışma arkadaşlarına ve öğrencilerine

Bekarken yaz aylarinda ailemle bahceli evde yasiyordum hevesimi aldim galiba hic istemiyorum bana gore degil doga:):)
ya nedne öyle diyorsun caınım ya . ben o kadar bıktım ki istanbuldan, trafikten, gurultuden, pis havasından, betonlarından.. daha saymakla bitmez. doğduğumdan beri istanbuldayım. nefret ediyorum aslında burdan.. ben doğayı çok severim. yeşillik meyve ağaçları çiçekler :)) bizim memlekette kasaba gibi köy değil. ordaki ev mğstakil ve kimse yaşamıyor orda. o evi yıkıp trblex yaptırmayı düşüyoruz eşimle. tabi ilerleyen zamanlarda.. 400 m2lik yer cok guzel ya ne hayallerim var ama ((

Yaaa ne guzel bende kendi çapımda sutcuden süt alıp yoğurt yapmaya çalışıyorum nekdr su var içinde Allah bilir bide market mayası kullanıyorum aynı yoğurt oluyo..kendimi zorluyorum yumurta yemek için inşallah market yumurtası faydası vardr boşuna yemiyorumdur

Çok güzel olur valla tanışırız sarılırız:)ben çok meraklı bir tipim şahsen:)bazen burda nick lerin bile ne anlama geldiğini ya da ne amaçla konulduğunu bile merak ediyorum mesela
Bende herkesi hayalimde cok degişik canlandırdım acaba gerçekte de öyle mi zamanla sohpet ede ede insan kafasında bi siluet oluşturuyo

Biz de doga asigiz.en sevdigimiz sey doga yuruyusleri.bizim de arsamiz 450m2.agaclara tavuklara bolca yer var.kopegimiz de vardi.pazar gunu vefat etti malesef (

Hele ben aglaya aglaya bir hal oldum.sokagimizin maskotuydu.herkes cok severdi.
ay canım benimde köpeğim vardı biliyormuusn evde bakıyordum bekarken. annem tüy toz oluyor diye diş hekimmiize verdi bende cok ağlamıştım arkdaş gibi oluyorlar değil mi

Son düzenleme:

Ya ben sevmiyorum dogayi hic sevmedim yesillik falan. Bende dogma buyume istanbulluyum bizim evde istanbuldaydi 4 katli kocaman bahcesi falan vardi herkes bayiliyordu ama yazin bocegi falan eksik olmuyor iste. Ben deniz kenari sahil seviyorum:) dogayi bahceyi herkes sever de bende anormallik iste :)

Ya ben sevmiyorum dogayi hic sevmedim yesillik falan. Bende dogma buyume istanbulluyum bizim evde istanbuldaydi 4 katli kocaman bahcesi falan vardi herkes bayiliyordu ama yazin bocegi falan eksik olmuyor iste. Ben deniz kenari sahil seviyorum:) dogayi bahceyi herkes sever de bende anormallik iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…