2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ah ah bide deniz kenarında oldu mu süper işte :) sarıyerde aşkı memnunun cekildiği dizideki eve bayılıyorum. :))

Kızlar 3 gündür kusma durmuştu ama bulantı devam ediyordu ,bugün yeniden başladı 2 kere çıkardım.dayanma gücüm bitiyor,herkes süt su alımından bahsediyor ben ayakta durmak için bi kase çorba içsem dua ediyorum ya da hap alırken yarım bardak su içebildim diye şükrediyorum ,lütfen dua edin yoksa dayanma gücüm bitecek ben de bebeğimi sağlıklı beslemek istiyorum sürekli yatar haldeyim hiç bir şey yapamıyorum pazartesi okulda napacagım bilmiyorum

ay canım benimde köpeğim vardı biliyormuusn evde bakıyordum bekarken. annem tüy toz oluyor diye diş hekimmiize verdi bende cok ağlamıştım arkdaş gibi oluyorlar değil mi

Çocuğumuz gibiydi boşluğu onunla dolduruyordum.doktora giderken konusuyordum onunla kardesini görmeye gidiyoruz abi olacaksın diye :) ikisini birlikte oynarken görmeyi hayal ediyordum ama malesef.
2016 cok tuhaf bir yıl oldu benim icin su ana kadar.Allah bugunlerimizi aratmasin beterinden esirgesin.manevi babami da kaybettim.bir yandan icimde cicekler acarken bir yanimda yapraklar döküldü.hayat iste böyle birsey

evet canım malesef hayat böyle birsey. biliyorum manevi babanı kaybettiğini yazmıştın, sizde kalıyordu sanırım,hatırlıyorum. tekrar başın sağolsun canım. 2016 yılı gercekten herkes için kötü bir sene oldu. 2017 umudumuz bizim bebeklerimizin yılı.

canım allah yardımcın olsun. şimdi sana ne desek boş. bisküvi falan yesen, meyve yesen olmaz mı. doktora tekrar gitme durumun yokmu bu durumu doktoruna danışsan

canım allah yardımcın olsun. şimdi sana ne desek boş. bisküvi falan yesen, meyve yesen olmaz mı. doktora tekrar gitme durumun yokmu bu durumu doktoruna danışsan
Canım verilen bulantı hapını içmeme rağmen çıkıyor ben de nasıl olsa çıkacak diyip içmemeyi seçtim bebeğim için Sürekli bi ağızda ekşime yemekler öcü gibi hepsinden korkar oldum acaba yesem çıkar mı diye benim gibiler varsa en azından kaçıncı haftada geçti söylesinler Belki gün sayıp avuturum kendimi

bazılarının gecmiş, bazılarının halan gecmemişti bulantıları. ben hiç bulantı yaşamadım bilmiyorum canım ya.sana yardımcı olmak istedim ama inanki ne desem boş. böyle durumlar için doktor hastanede serum bağlıyor anneye. cunku bünyen zayıf düşüyor oyuzden. doktora gitsen belki serum verirlerdi.

Kızlar şimdi ayva yiyordum aklıma geldi yediğiniz ayva çekirdeklerini saklayın sakin atmayin o cekirdekleri suya koyuyorsunuz jel kivamina geliyor bebisleri emzirirken göğüs uçlarınız çatladiginda yara oldugunda onu sürünce çok işe yarıyor

ama ya bozulursa 2017 ye kadar onu nasıl sakılıycaz canım. fikir cok iyi bencede :)

Kaç yıllık öğretmenlik tecrüben var öğretmenim? Bende Senin gibi pozitif insanlarla çalışmaktan büyük keyif alıyorum, ne mutlu çalışma arkadaşlarına ve öğrencilerine
Yaşı büyük tecrübesi küçük öğretmenim ben :) dört yıllık canım :) Bizim kadromuzda genelde böyle seçmece gelmişiz hocam

Ben de onu demiştim aslında :) cekirdekleri saklayın diye net yazmamisim:) evet yara olunca 1 günde koysan jele dönüyor zaten ihtiyaç olursa o zaman yaparız :)
kız vallahi dediğin iyi oldu :) artık saklıycam cekirdeklerini canım sağol bilgilerin için :)

kız vallahi dediğin iyi oldu :) artık saklıycam cekirdeklerini canım sağol bilgilerin için :)
Ben aklima gelir gelmez size yazdım sonra ayvayi bir kestim sadece çekirdek yeri bozulmuş siyah siyah şansıma bak ya :) ne demek cnm bende burdan bir çok şey öğreniyorum ikinci cocuk da olsa insan herseyi sil baştan yaşıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…