2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bir arkadaşım bu hali 16 hafta çekti inşallah senin de tez vakitte biter canım. Halsizliğin çok oluyordur doktorunla görüşüp serum mu istesen acaba. Bu halde okula nasıl gideceksin?

Ahhh ahh mekanımmm lisem arkadaşlarım kocam hepsi ordan..ozellikle Ortaköy kumru vr kumpir bayılırımmm
Ahh biri Ortaköy kumrusu mu dedi :)))) Bayılırım. Hep yediğim bi yer vardı hele ordansa :)))) Ne cok zaman oldu gitmeyeli...

Kızlar yarın benden başka kontrole gidecek olan var mı bilmiyorum. Dua edin ne olur. Bebeğimin yine iyi haberini alayım. Burda gülüyorum eğleniyorum kanamamı,sancımı bir nebze de olsa unutmaya çalışıyorum. 8 gün içinde 4.muayneme gidiyorum yarın. .. İnşallah bu sıkıntılı zamanları atlaticaz Tosun pasamla. Her gece Allahım bu sancı 10 dakika da olsa bitsin de uyuyakalabileyim diyorum.Asla şikayet etmiyorum bebeğim iyi olsun bu ağrıların 10 katına bile razıyım. Benim tek korkum bebisime zarar vermesin bu ağrı sancı vs.Ama o güçlü bir bebek valla sırf bu yüzden bile düşündüğüm ismi degistirip adını Demir koyabilirim :) Demir gibi sağlam güçlü benim bebeğim inşallah Allah onu bize bagislayacak. Allah tüm bu şekilde olan,olmayan hamilelere yardım etsin.
Ben nasıl şimdi annecigimin yanindaysam ilerde de bebeğim benim yanımda olacak inşallah.

Sevgiler güzel anne adayları ..

İki tane yanyana varya zaten bnm favorim soldaki doyum du sanırım
Ben ismini hatırlamıyorum maalesef :) Gidince direk kendimi içeri attigimdan olsa gerek :))) Bayagi kişi de varmış Istanbuldan. 3 sene önceye kadar ordaydim bende.

Canim yarin guzel haberler alacaksin ben inaniyorum. Dualarimiz seninle

Arkadaslar size bi soru her gun vitamin ilaci aliomusnz

Canim benim doktorum vitamin vermedi. Onlar kimyasal almanin mantigi yok dedi. Kimi doktor degerlere bakip eksik varsa veriyor kimisi de alismis herkese aynu ilaci dayiyor
Her doktorun tarzi farkli. Benimki kan degerlerime bakacak gerekirsw demir verecek

Çok güzel olur valla tanışırız sarılırız:)ben çok meraklı bir tipim şahsen:)bazen burda nick lerin bile ne anlama geldiğini ya da ne amaçla konulduğunu bile merak ediyorum mesela

Maalesef benim nickimin kotu anisi var canjm kurtaj olmak zorunda kalmistim burdaki arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak icin girmistim aklima birden bi nick geldi. Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini. Insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim

Ben cok severim hamburgeri :) ama hamile kaldiktan sonra mayonez ketcap yemiyprum canim
Cig yumurta var oblarda bize zararli olabilir aklinda olsun

Bence de güzel olur canım. Hem bizim bebekler arkadaş olurlar :)

Kizz yarin bebekolijide gozlerim seni arayacak

günaydın kızlar.ben ya üşüttüm yine ya da yediğim bişey dokundu.gece karnım ağrıdı hala da ağrıyo battaniyeleri sarındım yatıyorum öylece.midem bulandı bi şişkinlk vardı soda içtim rahatlar gibi oldum.şimdi bişey yiyemem çorba içebilirim sadece kim yapıcak bana çorba falan bugün haftaiçi annem ablamın çocuklarına bakıyo eşimde işe gidicek tek başıma kalcam

Canım günaydın . geçmiş olsun çok. İyi bildiğin bir yerden çorba sipariş edebilirsin. Saray muhalbicisinin çorması acayip güzel oluyor. Ben söylüyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…