2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım günaydın . geçmiş olsun çok. İyi bildiğin bir yerden çorba sipariş edebilirsin. Saray muhalbicisinin çorması acayip güzel oluyor. Ben söylüyorum arada.

teşekkür ederim canım yakınlarda hiçbi yer yokki öyle şipariş verebilceğim.yani varda hepsi mercimek çorbası yapıyo ve güzel yapmıyo.benim yoğurt çorbası içmem lazım.kendim yapıcam başka çare yok

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bize de haber ver, kanama alanın inşallah bitmek uzeredir

Teşekkür ederim kızlar.
Dün geceden beri kanamam 2 kat arttı. 2 saat uyuduysam uyumusumdur. Iyi dilekleriniz için sağ olun.
Bugün bebisimle bizim dönüm noktamız bence
Bu kadar kanamadan sonra ya doktor bebek gayet iyi ve kanama alani bitmis dicek, ki ben diğer ihtimali söylemek düşünmek bile istemiyorum.
Ruyamda bir erkek evladım vardı. Sarisindi, 3 yaşında falan. Bana oyle bir sariliyordu ki resmen sık boğaz ediyordu anne anne anne diye.
Inşallah o benim oglumdur ve annesine tutunmaya calisiyordur.

günaydın kızlarrrr

Bı kaç gündür ağzım da ve damağımda kuruluk var bu sorunu yasayan var mı Nasıl geçer su da iciyorum
canım ben varım günde yaklaşık 3 L su içiyorum ama o kuruluk oluyor. internetten okudum hamilelikte olabiliyormuş o yüzden korkma. dr kontrolünde doktoruna da sor için rahat etsin. çarşamba kontrolüm var ben soracağım. zaten kan testi istedi bir aksilik varsa orda çıkar.

Günaydın kızlar dünden beri korku içindeyim çok endişeliyim göğüs hassasiyetim kayboldu sol göğüs ucum içerde dik ve dışardaydı 13. Haftamdayım sizde de böyle bir sorun var mı pazartesi geldim doktordan 26ekime alabildim şimdi 6 kasımdı randevum aslında

Günaydın kızlar. Dün geceyi çok kötü geçirdim. Akşam 6 gibi aniden ensemden bir ağrı girdi ve saniyeler içerisinde başımın arkası ağrımaya ve uyuşmaya başladı. Beyin kanaması geçiriyorum sandım. Eşim masaj yaptı biraz hafifledi sonra tekrar arttı. Dayanamadım eşime parol aldırdım nöbetçi eczaneden. O da içtikten 1 saat sonra etkisini gösterdi. Kıvrandım resmen. Daha sonra tekrar ağrımaya başlıyordu yatağa gittim hemen uyudum. Sabah kalktım ve burnum kanadı. Şimdi durdu kanaması ama korkuttu beni bu baş ağrısı ve burun knaması. Tansiyonum mu çıktı acaba? Şimdilik iyiyim tekrar o ağrı gelmez inşallah

ay canım o tanışma toplantısını simarik83 yapıcaktı :))

Olmaz sen yapacaksın Toplanma işi hepimiz İstanbul'da olsak çok kolay olurdu. Ancak şehir dışından gelecek olanlar (bende dahil) için aynı tarihi tutturmak nasıl olur bilmiyorum.

Günaydın canım. Geçmiş olsun. Ilık sütte iyi gelir evde varsa iç. Sütle birlikte birşeyler de atıştırabilirsin.

Canım benim iyi haberlerle geleceksin inşallah.

Ben de seni arıyor olacağım.

Canım göğüs hassasiyeti o haftalarda geçmeye başlıyor artık. Korkacak bir şey yok. Ben dokunamıyordum göğüslerime şimdi eskisi gibi oldular sadece biraz daha büyükler o kadar.

Canım geçmiş olsun keşke önce tansiyonunu ölçtürseydin burun kanaman yoğun muydu? Baş ağrılarında vücut zorlanınca bir nevi sigorta gibi burun kanaması aslında iyidir. Sen tansiyonununbir takip et bakalım. Benim de üç haftadır sabahları burun tıkanıklığım ve küçük kılcal kanamalar oluyor burnumda normal olduğunu biliyorum.

Teşekkür ederim canım. Hamile kaldığımdan beri ara ara burun kanaması oluyor ufak ufak ama bu sabah ki diğerlerine göre biraz daha yoğun oldu gibi ama öyle şakır şakır akmadı. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamam, kimse de yaşamasın çok kötüydü o ağrı.

Aynen canım kebap çok severim ama kızımın pek arası yok sağlıklı hafif şeyler seviyor :)

Bakalım kayınvalideme gitcem o bana ve kızıma sağlıklı güzel yemekler yapacak inşallah karnımız doyacak yani insan kendi yaptığı yemeği iştahla yiyemiyorki:/

Enseden giren uyuşmalı ağrı yine de takip edilmeli canım gelmiş geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…