- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.761
Canım günaydın . geçmiş olsun çok. İyi bildiğin bir yerden çorba sipariş edebilirsin. Saray muhalbicisinin çorması acayip güzel oluyor. Ben söylüyorum arada.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bize de haber ver, kanama alanın inşallah bitmek uzeredirKızlar yarın benden başka kontrole gidecek olan var mı bilmiyorum. Dua edin ne olur. Bebeğimin yine iyi haberini alayım. Burda gülüyorum eğleniyorum kanamamı,sancımı bir nebze de olsa unutmaya çalışıyorum. 8 gün içinde 4.muayneme gidiyorum yarın. .. İnşallah bu sıkıntılı zamanları atlaticaz Tosun pasamla. Her gece Allahım bu sancı 10 dakika da olsa bitsin de uyuyakalabileyim diyorum.Asla şikayet etmiyorum bebeğim iyi olsun bu ağrıların 10 katına bile razıyım. Benim tek korkum bebisime zarar vermesin bu ağrı sancı vs.Ama o güçlü bir bebek valla sırf bu yüzden bile düşündüğüm ismi degistirip adını Demir koyabilirim :) Demir gibi sağlam güçlü benim bebeğim inşallah Allah onu bize bagislayacak. Allah tüm bu şekilde olan,olmayan hamilelere yardım etsin.
Ben nasıl şimdi annecigimin yanindaysam ilerde de bebeğim benim yanımda olacak inşallah.
Sevgiler güzel anne adayları ..
amin cnm aminnGunaydin kizlar. Kontrole gideceklerin guzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasio etsin
Bende hamile olduğumu evlilik yıl donumumuzde ogrenmistimBende hamile olduğumu nişan tarihimde öğrenmiştim ne mutlu bize
canım ben varım günde yaklaşık 3 L su içiyorum ama o kuruluk oluyor. internetten okudum hamilelikte olabiliyormuş o yüzden korkma. dr kontrolünde doktoruna da sor için rahat etsin. çarşamba kontrolüm var ben soracağım. zaten kan testi istedi bir aksilik varsa orda çıkar.Bı kaç gündür ağzım da ve damağımda kuruluk var bu sorunu yasayan var mı Nasıl geçer su da iciyorum
günaydın kızlarrrr
canım ben varım günde yaklaşık 3 L su içiyorum ama o kuruluk oluyor. internetten okudum hamilelikte olabiliyormuş o yüzden korkma. dr kontrolünde doktoruna da sor için rahat etsin. çarşamba kontrolüm var ben soracağım. zaten kan testi istedi bir aksilik varsa orda çıkar.
ay canım o tanışma toplantısınısimarik83 yapıcaktı :))
günaydın kızlar.ben ya üşüttüm yine ya da yediğim bişey dokundu.gece karnım ağrıdı hala da ağrıyo battaniyeleri sarındım yatıyorum öylece.midem bulandı bi şişkinlk vardı soda içtim rahatlar gibi oldum.şimdi bişey yiyemem çorba içebilirim sadece kim yapıcak bana çorba falanbugün haftaiçi annem ablamın çocuklarına bakıyo eşimde işe gidicek tek başıma kalcam
Teşekkür ederim kızlar.
Dün geceden beri kanamam 2 kat arttı. 2 saat uyuduysam uyumusumdur. Iyi dilekleriniz için sağ olun.
Bugün bebisimle bizim dönüm noktamız bence
Bu kadar kanamadan sonra ya doktor bebek gayet iyi ve kanama alani bitmis dicek, ki ben diğer ihtimali söylemek düşünmek bile istemiyorum.
Ruyamda bir erkek evladım vardı. Sarisindi, 3 yaşında falan. Bana oyle bir sariliyordu ki resmen sık boğaz ediyordu anne anne anne diye.
Inşallah o benim oglumdur ve annesine tutunmaya calisiyordur.
Ben de seni arıyor olacağım.Canim benim doktorum vitamin vermedi. Onlar kimyasal almanin mantigi yok dedi. Kimi doktor degerlere bakip eksik varsa veriyor kimisi de alismis herkese aynu ilaci dayiyor
Her doktorun tarzi farkli. Benimki kan degerlerime bakacak gerekirsw demir verecek
Maalesef benim nickimin kotu anisi var canjmkurtaj olmak zorunda kalmistim burdaki arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak icin girmistim aklima birden bi nick geldi. Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini. Insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim
Ben cok severim hamburgeri :) ama hamile kaldiktan sonra mayonez ketcap yemiyprum canim
Cig yumurta var oblarda bize zararli olabilir aklinda olsun
Kizz yarin bebekolijide gozlerim seni arayacak
Canım göğüs hassasiyeti o haftalarda geçmeye başlıyor artık. Korkacak bir şey yok. Ben dokunamıyordum göğüslerime şimdi eskisi gibi oldular sadece biraz daha büyükler o kadar.Günaydın kızlar dünden beri korku içindeyim çok endişeliyim göğüs hassasiyetim kayboldu sol göğüs ucum içerde dik ve dışardaydı 13. Haftamdayım sizde de böyle bir sorun var mı pazartesi geldim doktordan 26ekime alabildim şimdi 6 kasımdı randevum aslında
Canım geçmiş olsun keşke önce tansiyonunu ölçtürseydin burun kanaman yoğun muydu? Baş ağrılarında vücut zorlanınca bir nevi sigorta gibi burun kanaması aslında iyidir. Sen tansiyonununbir takip et bakalım. Benim de üç haftadır sabahları burun tıkanıklığım ve küçük kılcal kanamalar oluyor burnumda normal olduğunu biliyorum.Günaydın kızlar. Dün geceyi çok kötü geçirdim. Akşam 6 gibi aniden ensemden bir ağrı girdi ve saniyeler içerisinde başımın arkası ağrımaya ve uyuşmaya başladı. Beyin kanaması geçiriyorum sandım. Eşim masaj yaptı biraz hafifledi sonra tekrar arttı. Dayanamadım eşime parol aldırdım nöbetçi eczaneden. O da içtikten 1 saat sonra etkisini gösterdi. Kıvrandım resmen. Daha sonra tekrar ağrımaya başlıyordu yatağa gittim hemen uyudum. Sabah kalktım ve burnum kanadı. Şimdi durdu kanaması ama korkuttu beni bu baş ağrısı ve burun knaması. Tansiyonum mu çıktı acaba? Şimdilik iyiyim tekrar o ağrı gelmez inşallah
Olmaz sen yapacaksınToplanma işi hepimiz İstanbul'da olsak çok kolay olurdu. Ancak şehir dışından gelecek olanlar (bende dahil) için aynı tarihi tutturmak nasıl olur bilmiyorum.
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Ilık sütte iyi gelir evde varsa iç. Sütle birlikte birşeyler de atıştırabilirsin.
Canım benim iyi haberlerle geleceksin inşallah.
Benim de öyle canım hem su tüketimini arttırmak Laz'ım hem de nemli kalmaya daha fazla ihtiyaç duyacağımız bir döneme girdikBı kaç gündür ağzım da ve damağımda kuruluk var bu sorunu yasayan var mı Nasıl geçer su da iciyorum
Teşekkür ederim canım. Hamile kaldığımdan beri ara ara burun kanaması oluyor ufak ufak ama bu sabah ki diğerlerine göre biraz daha yoğun oldu gibi ama öyle şakır şakır akmadı. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamam, kimse de yaşamasın çok kötüydü o ağrı.Canım geçmiş olsun keşke önce tansiyonunu ölçtürseydin burun kanaman yoğun muydu? Baş ağrılarında vücut zorlanınca bir nevi sigorta gibi burun kanaması aslında iyidir. Sen tansiyonununbir takip et bakalım. Benim de üç haftadır sabahları burun tıkanıklığım ve küçük kılcal kanamalar oluyor burnumda normal olduğunu biliyorum.
Aynen canım kebap çok severim ama kızımın pek arası yok sağlıklı hafif şeyler seviyor :)Gebe kalmadan önce çok etcil bi insandim. Sulu yemek,bakliyat olmasa arada bir anca. Şimdi tam tersi her türlü sebze yemegini canım istiyor. Bugün etli sebzeli yemek yaptı annem sadece sebzeleri yedim et bikac tane anca. Şaşıyor :) Beni tanıyan insanlar adana urfa falan aserecegimi sanıyolardi. Sebze diyince guluyolar :))
Valla canım ben yılda bir iki defa gezmeye gidiyorum pek seviyorum oralarıAhhh ahh mekanımmm lisem arkadaşlarım kocam hepsi ordan..ozellikle Ortaköy kumru vr kumpir bayılırımmm
Bakalım kayınvalideme gitcem o bana ve kızıma sağlıklı güzel yemekler yapacak inşallah karnımız doyacak yaniAynen ben de senin gibiyim canım.. Dışarıda yemek denince bu gece de hazımsız kötü geçecek diye karalar bağlıyorum. Sadece sağlıklı ev yemekleri yemek istiyorum. Sebze zeytinyağlı olsun bana yeter. Et, balık da bebek için mecburen fazla tüketmeye başladım.. Fast food hamilelikten önce de aramazdım şimdi hiçççç istemiyorum. Aslında kfc'nin tavukları daha doğrusu tavuğa benzer yaratıkları üretim yeri ve öldürülüş şekilleriyle ilgili bir video izlediğimden beri o tarz yerlerden soğudum. O gün bugündür böyle. Çok da iyi oldu zaten faydası yok zararı çok..
Enseden giren uyuşmalı ağrı yine de takip edilmeli canım gelmiş geçmiş olsun.Teşekkür ederim canım. Hamile kaldığımdan beri ara ara burun kanaması oluyor ufak ufak ama bu sabah ki diğerlerine göre biraz daha yoğun oldu gibi ama öyle şakır şakır akmadı. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamam, kimse de yaşamasın çok kötüydü o ağrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?