2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım çok çok geçmiş olsun. Arada bana da oluyor ama bu kadar şiddetli değil. İnşallah bi daha olmaz ....

simarik83 canım geçmiş olsun.
Burun kanaması normal diye okumuştum bi yazıda. Kan basincindan dolayı olabiliyormus. Doktorunun numarası varsa bir danis istersen

Canım çok çok geçmiş olsun. Arada bana da oluyor ama bu kadar şiddetli değil. İnşallah bi daha olmaz ....
Teşekkür ederim. Hamilelik gerçekten zormuş ben normalde böyle şeyler yaşamazdım. Bu bebişler bizi çok hırpalıyorlar valla doğunca sıkcam sıkcam mıncıklicam heryerini

simarik83 canım geçmiş olsun.
Burun kanaması normal diye okumuştum bi yazıda. Kan basincindan dolayı olabiliyormus. Doktorunun numarası varsa bir danis istersen
Teşekkür ederim canım. Burun kanaması normal hamilelikte. Ama benim akşamki baş ağrısından sonra ve herzamankinden daha çok kan gelince korktum. Bir daha birşeyler olursa ararım doktorumu. Senin kaçta randevun?

simarik83 çok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim

Progestan kullanıyor musun canım? O çok ağız kurulugu yapiyor
Canım kontrol 11 de miydi? Kanama arttı demişsin belki de son içinde kalanı iyice atıp bitirecektir korkma sen güven o Demir gibi sağlam bebeğe! Keşke biraz daha uyusaydın canım benim. Dinlenemeden bu sıkıntıyı çekmek seni daha da zorluyordur tahminen.

Canım göğüs hassasiyeti o haftalarda geçmeye başlıyor artık. Korkacak bir şey yok. Ben dokunamıyordum göğüslerime şimdi eskisi gibi oldular sadece biraz daha büyükler o kadar.
AY CANIM ÇOK SAĞOL KAÇINCI HAFTADA KAYBOLDU SENİN BEN DAHA 13. HAFTA İÇİNDEYİM ÇOK KORKUYORUM ÇOK BİRŞYE OLACAK DİYE 3. GEBELİĞİM 2 KAYBIM VAR:'(

AY CANIM ÇOK SAĞOL KAÇINCI HAFTADA KAYBOLDU SENİN BEN DAHA 13. HAFTA İÇİNDEYİM ÇOK KORKUYORUM ÇOK BİRŞYE OLACAK DİYE 3. GEBELİĞİM 2 KAYBIM VAR:'(
Tam hatırlamıyorum ama 13. haftadan önce gitti benden o hassasiyet. Çünkü bayramda falan rahattım yani 10-11. haftalarımda falan göğüslerim rahatlamaya başladı. İçini ferah tut stres yaparsan bebeği de etkilersin. Normal şeyler bunlar. Hamilelik boyunca belirtiler devam etmiyor. Benimde kasık ağrılarım kesildi diye tedirgin olmuştum bi aralar ama sürekli ağrıması problemmiş meğerse :)

Canım ben kusmadan çok bulantı yaşadım doktorumun verdiği zofran ile biraz daha katlanır oldu. Şuan da bulantım devam ediyor ama çok az kendim yemek yapıyorum artık koku hassasiyetim baya gitti. Bulantı ilacını iç canım. Benim eşim serum taktı bana içinede B vitamini C vitamini bulantı ilacı kattı biraz rahatlatıyordu. Daha sonra haftalar ilerleyince yavaş yavaş azaldı benim birde inanılmaz koku hassasiyetim vardı. Ekmek kokusu midemi acayip bulandırıyordu. Hala beyaz ekmek rahatsız ediyor neden bilmem. Kepekli yiyorum. Sabretmeye çalış ailen yapsın yemeklerini.

Zaten öyle yerlerden bir tek hamilelik değil hiçbi zaman yememek lazım ben asla kfc, mc, burger girmem. Gerçek dana etinden hamburger yapan yerler var oralara gidiyorum ki zaten tavuk evde bile yapsan marketten alınan tavuklar çok zararlı sırf hormon ben bizzat tavuk üretim yerlerine girmiştim ders işliyorduk ğretim yerlerinde

10.40 canim. Şuan çıktık yola annemle. Güzel haberler almayi umuyorum.

Canım ben de öyleydim ağzım kapalı geziyordum zaten aylardır mutfağım kapalı önce annem yaptı şimdi kayınvalidem de yiyorum zofran verdi ağızda emilenden korktum almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…