2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Yaaa ne güzel çok özendim

mischiefocean83 canım Allah razı olsun.Bende her zaman hepimize dua ediyorum... İnşallah kabul olsun şu mübarek Cuma gününde. Kuran okumaya niyetleniyorum ama onada kanama izin vermiyor maalesef. Tek yapabildiğim dua etmek.

Sancılar izin vermiyor ki canım. En son 7 gibi uyuyacaktim onda da eşim okul için kalktı uyuyamadim. Ağrın var mı diyor yok diyorum bazen artık onuda üzmek istemiyorum. 1 haftadır okula uykusuz gidiyor. Gecesi gündüzü karisti

Olsun öyle deme.bence gayet anlamlı.hayatımızdaki herşey nasip kısmetle olmuyor mu.bu bebeklerimizinde nasibi varsa dünyaya gelecekler.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Kıyamam ben size tabi sen çekiyorsun çektiğini biliyorsun o dahil olamadığı bu acıya dışardan bakıp kahrolup üzülüyordur. Eşi acı çekiuor kolay değil. Ama her gecenin bir sabahı vardır canım korkma üzülme geçecek hepsi.

Kızlar gidin lütfen diş hekimine. İlk 3 Aydan sonra lokal anestezide sıkıntı yok. Benim dişim kırıktı, bi baktık 2 çürük. Dolgu yaptırdım. Hem doktorum hem dişçim onayladı. Sonra apse yapar antibiyotik almak zorunda kalırsınız, daha kötü.. birazcık rahat olun

Olsun öyle deme.bence gayet anlamlı.hayatımızdaki herşey nasip kısmetle olmuyor mu.bu bebeklerimizinde nasibi varsa dünyaya gelecekler.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Günaydınlar mutlu sabahlar olsun

çok üzüldüm iyi haberlerle dönün inş

Benım bulantılarım oldugu zaman yesıl elma ya da nanelı sakız cıgenmıstım ıyı gelmıstı..belkı sana da faydası olur arkadasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…