2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B blossom- canım nasılsın gittin mi doktora? Öyle hissediyorum ki gene doktor bebek maşallah gayet iyi dicek gibi :)
Canim doktor yolundayiz. Kısa mesafe şehir dışı yapıyoruz. Bulundugum yerde iyi bir doktor yok.
Bu sefer o kadar umutlu değilim. ..

canım korkma bende senin gibiydim ama 4. ay itibariyle göğüslerdeki acı geçiyor. benim eskisinden biraz daha büyük ama artık öyle el deyince falan acımıyor. en rahat döneme geçiş yaptık şimdi korkularını anlıyorum ama endişe etme süreç normal
bende de çok şiddetli diş ağrısı olmuştu 3 ayım bittiğinde. kendi doktorumun onayıyla kanal tedavisi yaptırdım. bir sakınca yok 6 ay bitimine kadar.

Canim doktor yolundayiz. Kısa mesafe şehir dışı yapıyoruz. Bulundugum yerde iyi bir doktor yok.
Bu sefer o kadar umutlu değilim. ..
ayrıca umutlu olmaman için tek sebep artık yorulmuş olman.. bu konuda da haklısın.. yorulduk ama biz yorulduk bebek yorulmadı o mükemmel bir sıvının içinde korunaklı canım

@ecesimge canım ben de öyleydim. sana tavsiyem annen felan başındaysa yağsız bul pirinçli tuzlu ve naneli yayla çorbası yapsın bak yoğurtlu hem bu iyi gelebilir. bir de ekşi elmaya tuz döküp limon sıkıp yedim..bir de havuç iyi geldi... su içemiyorsan suya da lion sıkıp içebilirsin

İyiyim şimdi bir sıkıntım olursa giderim. Tansiyonumda normal çıktı.
senin dediğin gibi benim başıma gelmişti fakat burnum kanamamıştı. ensemden doğru girdi o uyuşukluk. o uyuşukluk yüzüme, çeneme vurdu. 5 yıl geçmedi biliyormuusn. bende öenmesemedim doktora gitmedim. 2 yıl da psikolojik tedavi oldum boşu boşuna sinirsel sandılar cünkü. yüzüm cenem uyuşuk beni ms hastası sandı doktorlar. ama hiç bişe cıkmadı. sadece cenemle ilgili bir sorun cıktı cunku ağzımı belli bir süre sonra acamamıştım. ağzımı sadece 1 cm acabiliyordm.ağzıma plak taktılar 1 yıl kaldı, sonra ilac kullandım gecti. yani diyeceğim şu ki önemsemelisin bence. çok uzun oldu ama anlatmak istedim

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. belki yediğin bişey dokunmuştur. ah canım kendini bir an önce toparlada bir corba piişirmeyi dene.

Geçmiş olsun canım ya. Bir daha olmaz inşallah.

inşallah olmaz birdaha :) sende ihmal etme, böyle şeyler gercekten ihmale gelmez. benim uyuşmam gecti o an ensemden, sonradan çıktı.. yüzme yayıldı falan. neyse canım allah şifa versin inşallah sanada.
Doğru diyosun dur ben bi ariyim doktorumu bakim ne diyecek.

Hayirli sabahlar!!! Hayirli cumalar!!! Rabbim.bugün hürmetine iyi haberler nasip etsin tüm haber bekleyen annelerecuma günunde öyle bir vakit varmis ki asla dualar geri cevrilmezmis.Büyük zatlar onun ezan ıle iç ezan arasi olabilcegi yönünde birlesmisler yani ezan okunduktan sonraki 15-20 dk.Dualrimiz kabul olsun insallah.

Bende bu gece sol tarafima yattigimda sanki taş var gibi acıttı.neden böyle oluyo anlamiyorum sag tarafima daha rahat yatiyorum ama sol iyi bebekler icin.kizimda soluma cok rahat ederdim.sizde de boyle yasayan var mi??

ara canım hamile olduğun için mr ve beyin tomogrofisi cekemezler. ama yinede norolojik bir durum bu.
Doktorumu aradım bir sürü soru sordu.
-Tansiyonunu ölçtürdün mü?
-Rüzgarda kaldın mı?
-Kafaya bir şey mi taktın?
-Uzun süre bilgisayar başında kaldın mı?
-Omzun ve boynun ağrıyor mu?
-Uyuşukluk çok uzun mu sürdü?
-Burun kanaman bir peçeteyi doldurdu mu?

Sonuç boynumun sol tarafının kafamı hafif döndürünce ağrıdığını fark ettim ve dün uzun süre bilgisayar başındaydım. İzinde olduğum için evraklar birikmişti. Gün içinde kafanı sağa sola öne arkaya hareket ettir dedi. Saatte 1 10 dk falan yürü dedi. Korkulacak bir şey yok dedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…