2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
oh iyi bari allaha şükür bişeyin yok demek. bilgisayar başında uzun süre kaldığın için oldu o zaman.

Geçmiş olsun ben de bilgisayardayım hep aklıma gelmişken ben de biraz kalkıp yürüyim

Kızlar ya ben bu arada bebek odası fikrimden vazgeçtim. Bebek odası yapacaktım ama ilk 6-7 ay içinde yanıma anne yanı yatak alacaktım. Anne yanı yataklara Havuzlu Han'da baktım ve gerçekten çok küçüktü. Şu andaki fikrim park yatak almak. Bebek odasına da sadece dolap ve şifonyer almayı olanlıyorum. Yanımda yatırdığım süre içinde de park yatakta yatırırım, sonra da park yatağı odasına koyarım diye düşünüyorum. Hem de anneme, kayınvalidelere ya da başka bir yere giderken park yatağı kendi çantasına koyup götürürüm diye düşündüm. Bebiş her yerde kendi yatağında yatmış olur. Şimdilik kararım böyle değişmezse. Hatta şöyle cibinnikli, süslü park yataklar buldum ama daha araştırıyorum. Büyüdükten sonra çocuğun istediği gibi bir oda takımı alırım diyorum.

Eklentiler

• baby2go-84301-hanedan-oyun-parki-mavi-56364-40-B.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 47
oh iyi bari allaha şükür bişeyin yok demek. bilgisayar başında uzun süre kaldığın için oldu o zaman.

Evet ondan oldu sanırım :)

Geçmiş olsun ben de bilgisayardayım hep aklıma gelmişken ben de biraz kalkıp yürüyim

Teşekkür ederim. Bence de yürümek lazım. Ben normalde mutlaka çıkıp 10 dk lık kısa yürüyüşler yapıyorum. Ama dün işim çoktu çok fırsatım olmadı ve sürekli pc başındaydım. Sonucu çok fena yaşadım. Dikkat et sende

canım bu park yataklar çok dandik benden demesi :) çabuk bozuluyorlar maket gibi. bize babamın arkdaşı almayın dedi. bebek mobilya sahibi adam. önermedi kesinlikle. googleye yaz part yatak diye kurulumu çıkıyor, içinde iskelet demiri bile maket gibi. benden söylemesi

Hadi ya. Yani o kadar yakından da baktım ama incelemedim hiç valla. Bak yine kafam karıştı :)).

happymom87 seninde randevun bugün dü dimi son 1 yazmıştın:)

Gunaydin canım... Evet bugün 1400 de randevumuz...
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda hatta dışarda bir yerde sanki :))) inşallah güzel haberlerle geleceğiz cinsiyet de belli olacak teşekkürler ilgine

Hadi ya. Yani o kadar yakından da baktım ama incelemedim hiç valla. Bak yine kafam karıştı :)).
kız çocuk 1 yaşına gelince içinde zıplağını düğşünsene göçer o :) annemle baktık adam kesinlikle almayın dedi. :) maket gibi resmen bence bir mağazada git incele, sakın hemen karar verme. dayanıklı sabit ve sağlam bir yatak al bence. ilerde pişman olma. o büyüyen mobilya yataklardan alcam ben ayrıyetten. bide yanıma bebek beşiği alıcam,annenin yatak hizasında.

İncelemeden almam hayatta zaten. Biz de öyle bir bebek odası takımı alacaktık büyüyen beşiklilerden sonra nedense fikir değiştirdim. Üfff ben zaten kararsız bir insanım. Son ana kadar daha kaç kere fikir değiştiririm

inşallah olmaz birdaha :) sende ihmal etme, böyle şeyler gercekten ihmale gelmez. benim uyuşmam gecti o an ensemden, sonradan çıktı.. yüzme yayıldı falan. neyse canım allah şifa versin inşallah sanada.
Geçmiş olsun canım ikinizede bir daha yasamazsin inşallah canım sende

teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun.nazara mı geliyoruz noluyo anlamadım.çok da dikkat ediyorum kendime ama yinede nası beceriyosam üşütüyorum.geçen gün dolabımda nazar boncuğum vardı açtım baktımki kırılmış kendi kendine.herşeyi nazara bağlamam ama bu kadar dikkat etmeme rağmen yinede böyle oluyosam gerçekten nazardan olabilir diyorum kendi kendime

bak istanbulda mobilyacılar çarsısı var masko. oraya gitmeni şiddetle tavsiye ederim. o kadar guzel mobilyalar varki aklın hayalin durur :)) oraya gidince bütün fikirlern değişcek zaten:) sağlam bir mobilya almanı tavisye ederm

Gunaydin canım... Evet bugün 1400 de randevumuz...
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda hatta dışarda bir yerde sanki :))) inşallah güzel haberlerle geleceğiz cinsiyet de belli olacak teşekkürler ilgine
Hadi hayırlısı canım hasret gider bebisinle :)

MissMervee bende bugun oldum cnm . çok acımadı ama bızdede sorunlar aynı kalp ve ense aynı devam . hayırlı haberlele inşallah dicem ama bebek çok hareketsizdi ole olmasıda korkuttu benım . cinsiyetınıde kız oldugunu öğrendik ama tabı şuan bizim içinn hiç önemli değil.

Günaydın anniskolar..
Güzel haberlerle dolu bir gün olsun..

@aras_u25 canım benim sen annesin o baba.. tabiki tüm duygular beraber paylaşılacak sen onu üzmemek için ekstra yük almaya uğraşma zaten kolay değil kimse icin.. Evlenirken de öyle söz vermedik mi iyi günde kötü günde . Zorlu günler geçecek evladınizin mutluulklariyla dolacak günleriniz inşallah. Kontrolden çıkar çıkmaz yaz lütfen. Hep beraber güzel haberlerle dönelim inşallah.

Bizim de kontrolümüz öğleden sonra 2'de..
İnşallah güzel haberlerle geliriz her şey yolundadır ve cinsiyet merakı da son bulur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…