2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızım 3 buçuk yaşında hala park yatakta hem o rahat hem ben düştü mü ne oldu derdi yok hatta şimdi diyorum ki sana büyük yatak alıcam bebiş bu yatak da yatacak olmaz diyor ona sallanan beşik alalım

Adam mobilya satıcak normal bence

Adam mobilya satıcak normal bence
yok canım mobilyayı ordan almayacağım. beşiği ordan alıcam.yani ucuz olanı. o park yatakların cok sağlıksız olduuğunuda biliyorsunuzdur heralde. naylondan yapılma. ve sürekli sallanır vaziyette sabit durmuyor. birde bu yönden bakın. mobilyamı maskodan alıcam.valla bu yatakları alana cok sasıyırum. belki ucuz diye tercih ediliyor

Uygun bir şey al memnun kalmazsan değiştirirsin

Canım çoğu bebek uyuyor olabiliyor hareketsiz olmasını olumsuz şeylere yorma sakın lütfen...
Sakın inancını kaybedip vazgeçme.... doktor ne diyor ? Sonraki kontrol ne zaman?

Öğle uykusundaymış bebiş korkma hiç

Kızlar beni sol mememde ağrı oluyor. Meme ağrısı yaşayan var mı ? Korkutuyor beni biraz da....

Olmaz mı oluyor tabi büyüyor onlar da süt kanalları filan etkiliyor sanırım.
Benim 2 gündür sızlama var.. uyanınca özellikle. Gün içinde geçiyor.
Sadece ara ara elle muayene etmek lazım ekstrem bir durum varsa , hani ele gelen bir şey olmasın kitle gibi.. klasik meme muayenesi..

Ben babyhope un beşiğini aldım odama üç yıl kullandı kızım üstünde hoplaya zıplaya.şimdi ikinci kullanacak allah kısmet ederse.beşiğin hem sallanır hem sabitlenir olması önemli bir ayrıntı bence.çünkü kimi çocuk sallanmaktan çok hoşlanıyor kimi hiç sevmiyor.ayrıca ben kesinlikle sallamam diyen biri olarak kızım o kadar uykusuzduki çingene beşiği kurmadığıma dua ettim:)bu arada çok geçmiş olsun.doktorunu aramakla iyi yapmışsın

Kalitelisi ucuz değil ve de kullanışlı istediğin yere taşı

park yatağın sağlıksız olduğuna dair ilk defa birşey duydum canım. bizde eşimle sürekli seyahate cıkyoruz kayınvalidemlerin yanına yazlığa vs park yatağın bizim için cok uygun olduğunu düşünmüştük. hatta baktık da fiyatı da çok da uygun değil bence.. 700-800 tl civarındaydı.

Tabii ki kumaş kalitesi fonksiyonları fiyatları değişiyo tabii

canım sne hiç onun yapılan kumaşını hiç inceledin mi naylondan yapılma. tabi tercih meselesi. ben böyle şeylerde cok pinpirikliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…