2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
A
ll
Çok geçmiş olsun.tez zamanda sonucun sağlıkla çıksın inşallah.ümidini kaybetme lütfen.

Biliyorum canım bizim sülale hep maskodan alır mobilyaları. Bana yakın Ankara siteler var evlenirken ordan almıştım. Ay bilmiyorum bakcam bişeyler.

Kızım 3 buçuk yaşında hala park yatakta hem o rahat hem ben düştü mü ne oldu derdi yok hatta şimdi diyorum ki sana büyük yatak alıcam bebiş bu yatak da yatacak olmaz diyor ona sallanan beşik alalım

Ben de yatıyorum bazen kızımla tık yok bu sabah bile uyusun diye yanına kıvrıldım

Al işte bir de böyle senin gibi kullananlar var. Kafayı yicem

Tabiki mobilya gibi sağlam olmaz park yatak, bebek agirlastikca ortada kalan kisimda sarkma oluyo oyle olunca bebeği en alta indirince 4 yaşa kadar gideri var.. ama misal benim oğlum da 4 yaşa kadar yattı hala da yatardi da ranza aldık abisi ile altli ustlu yatıyorlar..

Bende sallamam diyorum ama sallayacağım gibi duruyor :)) Hem sabit hem sallanan olması lazım bencede.

Ben dayanamayıp gittim doktora çok şükür sıkıntı yok valla artık dokotra gitme sıklığımı 5 güne düşürdüm çarşmaba da gidecem nasılsa randevu aldım diye:)

Ben dayanamayıp gittim doktora çok şükür sıkıntı yok valla artık dokotra gitme sıklığımı 5 güne düşürdüm çarşmaba da gidecem nasılsa randevu aldım diye:)
Kayıplarından dolayı evhamlısın anlıyorum ama korkma lütfen. 15. Haftadan sonra hamile olduğunu bile unutacaksın hiçbirşey hissetmeyeceksin hazırlıklı ol bence :)). Sadece rahim büyümesine bağlı kasık ağrıların olacak hafiften o kadar.

Olsun öyle deme.bence gayet anlamlı.hayatımızdaki herşey nasip kısmetle olmuyor mu.bu bebeklerimizinde nasibi varsa dünyaya gelecekler.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Amin canim insallah :)

Bi sorin olmamasina cok sevindim canim
Bazen ise kaptirip gidiyoruz dikkatli olmamiz gerek

ay canım valla hamileliğimin en başından beri uyku ve göğüs dışında hiçbir belirtim olmadı hep tedirgin yaşadım tabiki düşüklerimin çok etkisi var 11. haftaya kadar çok tedirgindim 9. ve 11. haftalarda kaybettim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…