- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.901
dün benim aşırı kasıklarım ağrıdı hatta rahimim içinde bişeyler battı cok acıdı.damarlarım acıdı resmen. ben o sırada bağdaş kurmuştum bacaklarım çok rahat bir sekildeydi. acaba rahmim mi acıldı, çatım mı açıldı dedim böyle oturunca. sonra sırt üstü yatınca 1 dk sonra gecti.ama benimki çok şiddetliydi. az kalsın ambulansı arıycaktım düşün yani :))) hahahKizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
geçmiş olsun canım. belki yediğin bişey dokunmuştur. ah canım kendini bir an önce toparlada bir corba piişirmeyi dene.
Canım korkma lütfen bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Onlar çok güçlü inşallah düzelecekler. Kaç haftalıksın sen canım. Beni de ödemi çok korkutuyor ense kalınlığı aklıma bile gelmiyor biliyorum çünkü o zamanla düzeliyor. Ama ödem için aynı şey geçerli değilMissMervee bende bugun oldum cnm . çok acımadı ama bızdede sorunlar aynı kalp ve ense aynı devam . hayırlı haberlele inşallah dicem ama bebek çok hareketsizdi ole olmasıda korkuttu benım . cinsiyetınıde kız oldugunu öğrendik ama tabı şuan bizim içinn hiç önemli değil.
ay canım inşalla öneml,i birsey yoktur. bence yediğin birsey dokundu. benimde karnım ağrıyınca bağırsaklarım bozuluyor halsizleşiyorum, yediğim birsey dokundu sanıyorum. inşllah iyi olursun canımcanım annemin yanına gittim çorba falan pişirdi ama karnıma çok şiddetli bi ağrı girdi dayanılmıycak şekilde.acile geldim şimdi öğle arasından sonra doktor alcak hemen
12+5 haftalıgız cnm . çok hareketsın olmasıda cok dusundurdu benı . dualarımı eksık etmıyorum tabıkıde içimde hep kötü bi his var . kendımede cok kızıyorum . bıde cinsiyetını öğrendım hıc bolyle hayal etmemıstım kız oldugunun haberını . biz şimdiye kadr durumu ogrendıktten sonra cunku hiç cınsıyetını sormadık dr lara onemlı degıl artık dıye . ama doktor basta bakarken kız bebek dıyınce çok daha tuhaf oldum . hayallerım geldı aklıma . kız oldugunu duydugumds hereyı hazırdı sadece işte tıkır tıkrı alıcaktım . şimdi kıyafetıymıs arabasıymıs osuymıs busuymus hıc onemlı degıl. hıc bişeyı olmasın ama kızım saglıkla benım olsunnyeterCanım korkma lütfen bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Onlar çok güçlü inşallah düzelecekler. Kaç haftalıksın sen canım. Beni de ödemi çok korkutuyor ense kalınlığı aklıma bile gelmiyor biliyorum çünkü o zamanla düzeliyor. Ama ödem için aynı şey geçerli değil
inşallah allah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin allaha sığınıın bolbol dua edin. tabiki ediyorsunuz dua ama dua herşeyin kapısnı acar.. yer gök dua ile. hayırıslı olsun hakkınızda. allah yardımcınız olsun12+5 haftalıgız cnm . çok hareketsın olmasıda cok dusundurdu benı . dualarımı eksık etmıyorum tabıkıde içimde hep kötü bi his var . kendımede cok kızıyorum . bıde cinsiyetını öğrendım hıc bolyle hayal etmemıstım kız oldugunun haberını . biz şimdiye kadr durumu ogrendıktten sonra cunku hiç cınsıyetını sormadık dr lara onemlı degıl artık dıye . ama doktor basta bakarken kız bebek dıyınce çok daha tuhaf oldum . hayallerım geldı aklıma . kız oldugunu duydugumds hereyı hazırdı sadece işte tıkır tıkrı alıcaktım . şimdi kıyafetıymıs arabasıymıs osuymıs busuymus hıc onemlı degıl. hıc bişeyı olmasın ama kızım saglıkla benım olsunnyeter
kızlar artık bebeğimi hergün hissediyorum. hatta sabah öğle akşam sürekli. bana pıt pıt vuruyor içerden. :) bazen çok sert vuruyor ohaa diyorum :)) bugun 3 kez vurdu bana sabah açkarna ve yemek yedikten sonra vurdu. az önce de vurdu. :) sıkıldımı içerde acaba :))) napıyor bu kız anlamadım ki hahaha :) 5 gundur hissediyorum aşırı bir şekilde :)
benimde hiç harektreli değildi usg de uyuyordu :) bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. belki sende hissedersin sessiz sakin ortamda uzanırken cok hissediyorum. otururken de vuruyor bana :) bence sende hissedersin canım yakın bir zamanda. artık hissedilmeye başlanıyor demekki. bizim senle aramızda 12 gün var sanırım. belki 1 hafta sonra sende hisiedersin. ben daha 5 gundur hissediyorum :)Ben hic hissedemiyorum ya bide benimko baya hareketli doktor oyle diyor. Ben bisey hissedemiyorum gerci 18. Haftadan sonra hissedilmeye baslar demisti de siz hissettik diyince ben nedeeeeeen hissedemiyorum diyorum:)
Bende de oldu canim iğne batar gibi ağrı oldu 10 dk falan. Bugün doktora sordum.rahimde kasılmalar olur. magnezyumu aksatma dedidün benim aşırı kasıklarım ağrıdı hatta rahimim içinde bişeyler battı cok acıdı.damarlarım acıdı resmen. ben o sırada bağdaş kurmuştum bacaklarım çok rahat bir sekildeydi. acaba rahmim mi acıldı, çatım mı açıldı dedim böyle oturunca. sonra sırt üstü yatınca 1 dk sonra gecti.ama benimki çok şiddetliydi. az kalsın ambulansı arıycaktım düşün yani :))) hahah
canım bu park yataklar çok dandik benden demesi :) çabuk bozuluyorlar maket gibi. bize babamın arkdaşı almayın dedi. bebek mobilya sahibi adam. önermedi kesinlikle. googleye yaz part yatak diye kurulumu çıkıyor, içinde iskelet demiri bile maket gibi. benden söylemesi
canım ben magnezyum kullanmıyorum ki. demekki kasılmalar ondan geldi. iğne batması gibi sancı girdi içeriye.eğer devam ederse doktora gidicem bende, banada magnezyum versin o zaman.Bende de oldu canim iğne batar gibi ağrı oldu 10 dk falan. Bugün doktora sordum.rahimde kasılmalar olur. magnezyumu aksatma dedi
Oluyo canım benim bazen artiyoKizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
dün benim aşırı kasıklarım ağrıdı hatta rahimim içinde bişeyler battı cok acıdı.damarlarım acıdı resmen. ben o sırada bağdaş kurmuştum bacaklarım çok rahat bir sekildeydi. acaba rahmim mi acıldı, çatım mı açıldı dedim böyle oturunca. sonra sırt üstü yatınca 1 dk sonra gecti.ama benimki çok şiddetliydi. az kalsın ambulansı arıycaktım düşün yani :))) hahah
Bende bi kere bağdaş kurup oturdum kasiklarima çok kötü ağrı girdi ilk defa öyle oldu çok korktum. Bacaklarimi uzatinca bi sure sonra geçti bidaha öyle oturmadimdün benim aşırı kasıklarım ağrıdı hatta rahimim içinde bişeyler battı cok acıdı.damarlarım acıdı resmen. ben o sırada bağdaş kurmuştum bacaklarım çok rahat bir sekildeydi. acaba rahmim mi acıldı, çatım mı açıldı dedim böyle oturunca. sonra sırt üstü yatınca 1 dk sonra gecti.ama benimki çok şiddetliydi. az kalsın ambulansı arıycaktım düşün yani :))) hahah
Kızlar ya ben bu arada bebek odası fikrimden vazgeçtim. Bebek odası yapacaktım ama ilk 6-7 ay içinde yanıma anne yanı yatak alacaktım. Anne yanı yataklara Havuzlu Han'da baktım ve gerçekten çok küçüktü. Şu andaki fikrim park yatak almak. Bebek odasına da sadece dolap ve şifonyer almayı olanlıyorum. Yanımda yatırdığım süre içinde de park yatakta yatırırım, sonra da park yatağı odasına koyarım diye düşünüyorum. Hem de anneme, kayınvalidelere ya da başka bir yere giderken park yatağı kendi çantasına koyup götürürüm diye düşündüm. Bebiş her yerde kendi yatağında yatmış olur. Şimdilik kararım böyle değişmezse. Hatta şöyle cibinnikli, süslü park yataklar buldum ama daha araştırıyorum. Büyüdükten sonra çocuğun istediği gibi bir oda takımı alırım diyorum.
Gunaydin canım... Evet bugün 1400 de randevumuz...
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda hatta dışarda bir yerde sanki :))) inşallah güzel haberlerle geleceğiz cinsiyet de belli olacakteşekkürler ilgine
Yaa gerçektenmiiikızlar artık bebeğimi hergün hissediyorum. hatta sabah öğle akşam sürekli. bana pıt pıt vuruyor içerden. :) bazen çok sert vuruyor ohaa diyorum :)) bugun 3 kez vurdu bana sabah açkarna ve yemek yedikten sonra vurdu. az önce de vurdu. :) sıkıldımı içerde acaba :))) napıyor bu kız anlamadım ki hahaha :) 5 gundur hissediyorum aşırı bir şekilde :)
Ben hic hissedemiyorum ya bide benimko baya hareketli doktor oyle diyor. Ben bisey hissedemiyorum gerci 18. Haftadan sonra hissedilmeye baslar demisti de siz hissettik diyince ben nedeeeeeen hissedemiyorum diyorum:)
göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyorum. ben pıt pıt tekme şeklinde hissediyorum. :) sanki yer değiştiriyormuş gibi hareketlerde yapıyor içerde. bazen cok aşırı hissediyorum. ama artık alışmam lazım bu hareketlere. :)) inşallah sizde hissedersiniz en yakın zamanda :) göbek deliğimin altının sağında ve solunda hissediyorum. hiç tam ortada hissetmedimYaa gerçektenmiiitam olarak nerede hissedyorsun göbek deliğinin kaç parmak altı? Nolur aydınlat:) birde ne şekilde direk tekme şeklindemi?
Amin canim insallah :)
Bi sorin olmamasina cok sevindim canim
Bazen ise kaptirip gidiyoruz dikkatli olmamiz gerek
ay canım valla hamileliğimin en başından beri uyku ve göğüs dışında hiçbir belirtim olmadı hep tedirgin yaşadım tabiki düşüklerimin çok etkisi var 11. haftaya kadar çok tedirgindim 9. ve 11. haftalarda kaybettim çünkü
Canım ben oda yapacağım fakat onun dışında birde park yatak aldım alan arkadaşlarım çok memnunlar 3-4 yaşına kadar kullanılıyor bebek biraz büyüdüğünde içinde oyun oynuyor. Tatile de götürüyorlar senin dediğin gibi. Bende odamda yatırmak amaçlı park yatak aldım sonrada salona geçiririm orda bebek emeklemeye falan başlayınca da yatar ve oynayabilir. En azından lavaboya falan gidince aklım kalmaz bi yerlere çarptımı düştümü diye.
Kampanyaları takip et canım ben kampanyadan almıştım e-bebek ten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?