2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
dün benim aşırı kasıklarım ağrıdı hatta rahimim içinde bişeyler battı cok acıdı.damarlarım acıdı resmen. ben o sırada bağdaş kurmuştum bacaklarım çok rahat bir sekildeydi. acaba rahmim mi acıldı, çatım mı açıldı dedim böyle oturunca. sonra sırt üstü yatınca 1 dk sonra gecti.ama benimki çok şiddetliydi. az kalsın ambulansı arıycaktım düşün yani :))) hahah

geçmiş olsun canım. belki yediğin bişey dokunmuştur. ah canım kendini bir an önce toparlada bir corba piişirmeyi dene.

canım annemin yanına gittim çorba falan pişirdi ama karnıma çok şiddetli bi ağrı girdi dayanılmıycak şekilde.acile geldim şimdi öğle arasından sonra doktor alcak hemen

Canım korkma lütfen bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Onlar çok güçlü inşallah düzelecekler. Kaç haftalıksın sen canım. Beni de ödemi çok korkutuyor ense kalınlığı aklıma bile gelmiyor biliyorum çünkü o zamanla düzeliyor. Ama ödem için aynı şey geçerli değil

kızlar artık bebeğimi hergün hissediyorum. hatta sabah öğle akşam sürekli. bana pıt pıt vuruyor içerden. :) bazen çok sert vuruyor ohaa diyorum :)) bugun 3 kez vurdu bana sabah açkarna ve yemek yedikten sonra vurdu. az önce de vurdu. :) sıkıldımı içerde acaba :))) napıyor bu kız anlamadım ki hahaha :) 5 gundur hissediyorum aşırı bir şekilde :)

canım annemin yanına gittim çorba falan pişirdi ama karnıma çok şiddetli bi ağrı girdi dayanılmıycak şekilde.acile geldim şimdi öğle arasından sonra doktor alcak hemen
ay canım inşalla öneml,i birsey yoktur. bence yediğin birsey dokundu. benimde karnım ağrıyınca bağırsaklarım bozuluyor halsizleşiyorum, yediğim birsey dokundu sanıyorum. inşllah iyi olursun canım

12+5 haftalıgız cnm . çok hareketsın olmasıda cok dusundurdu benı . dualarımı eksık etmıyorum tabıkıde içimde hep kötü bi his var . kendımede cok kızıyorum . bıde cinsiyetını öğrendım hıc bolyle hayal etmemıstım kız oldugunun haberını . biz şimdiye kadr durumu ogrendıktten sonra cunku hiç cınsıyetını sormadık dr lara onemlı degıl artık dıye . ama doktor basta bakarken kız bebek dıyınce çok daha tuhaf oldum . hayallerım geldı aklıma . kız oldugunu duydugumds hereyı hazırdı sadece işte tıkır tıkrı alıcaktım . şimdi kıyafetıymıs arabasıymıs osuymıs busuymus hıc onemlı degıl. hıc bişeyı olmasın ama kızım saglıkla benım olsunnyeter

inşallah allah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin allaha sığınıın bolbol dua edin. tabiki ediyorsunuz dua ama dua herşeyin kapısnı acar.. yer gök dua ile. hayırıslı olsun hakkınızda. allah yardımcınız olsun

Ben hic hissedemiyorum ya bide benimko baya hareketli doktor oyle diyor. Ben bisey hissedemiyorum gerci 18. Haftadan sonra hissedilmeye baslar demisti de siz hissettik diyince ben nedeeeeeen hissedemiyorum diyorum:)

Ben hic hissedemiyorum ya bide benimko baya hareketli doktor oyle diyor. Ben bisey hissedemiyorum gerci 18. Haftadan sonra hissedilmeye baslar demisti de siz hissettik diyince ben nedeeeeeen hissedemiyorum diyorum:)
benimde hiç harektreli değildi usg de uyuyordu :) bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. belki sende hissedersin sessiz sakin ortamda uzanırken cok hissediyorum. otururken de vuruyor bana :) bence sende hissedersin canım yakın bir zamanda. artık hissedilmeye başlanıyor demekki. bizim senle aramızda 12 gün var sanırım. belki 1 hafta sonra sende hisiedersin. ben daha 5 gundur hissediyorum :)

Bende de oldu canim iğne batar gibi ağrı oldu 10 dk falan. Bugün doktora sordum.rahimde kasılmalar olur. magnezyumu aksatma dedi

Canım benim 3 farklı arkadaşım oda haricinde park yatak aldılar ve çocuğu 3 yaşına gelenler var halen park yatakta yatıyorlar çok memnunlar. Yani odaları dışındayken park yatakta yatıyorlar mesela anne lavaboya falan giderken park yatağa koyuyor böylelikle bebeğin başına anne lavabodayken birşey gelme ihtimali olmuyor allah korusun. Çocuğu onun içine koyuyorlar çocuk oynuyor falan bana çok kullanışlı geldi. He birde tatile giderken götürüyorlar bu açıdanda çok kullanışlı

Bende de oldu canim iğne batar gibi ağrı oldu 10 dk falan. Bugün doktora sordum.rahimde kasılmalar olur. magnezyumu aksatma dedi
canım ben magnezyum kullanmıyorum ki. demekki kasılmalar ondan geldi. iğne batması gibi sancı girdi içeriye.eğer devam ederse doktora gidicem bende, banada magnezyum versin o zaman.

Kizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
Oluyo canım benim bazen artiyo
Bende bi kere bağdaş kurup oturdum kasiklarima çok kötü ağrı girdi ilk defa öyle oldu çok korktum. Bacaklarimi uzatinca bi sure sonra geçti bidaha öyle oturmadim

Canım ben oda yapacağım fakat onun dışında birde park yatak aldım alan arkadaşlarım çok memnunlar 3-4 yaşına kadar kullanılıyor bebek biraz büyüdüğünde içinde oyun oynuyor. Tatile de götürüyorlar senin dediğin gibi. Bende odamda yatırmak amaçlı park yatak aldım sonrada salona geçiririm orda bebek emeklemeye falan başlayınca da yatar ve oynayabilir. En azından lavaboya falan gidince aklım kalmaz bi yerlere çarptımı düştümü diye.
Kampanyaları takip et canım ben kampanyadan almıştım e-bebek ten.

Gunaydin canım... Evet bugün 1400 de randevumuz...
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda hatta dışarda bir yerde sanki :))) inşallah güzel haberlerle geleceğiz cinsiyet de belli olacak teşekkürler ilgine

Ayy çok heyecanlı hemen yaz sonrasında:)
Benim daha 2 hafta var doktor ayda bir çağırıyor poff

Yaa gerçektenmiii tam olarak nerede hissedyorsun göbek deliğinin kaç parmak altı? Nolur aydınlat:) birde ne şekilde direk tekme şeklindemi?

Kızlar birde her kontrolde gelince herkes bebişin boyunu kilosunu yazsın bence :)
Doktorlar bazen kiloyu atlıyor siz sorun o yüzden.
Gerçi biliyorum hepimiz için o kalbin atıyor olması yeterli ama bunlar da detay ve işin eğlenceli kısmı bunlarıda konuşmazsak zaman geçmez

Ben de hissetmiyorum.benimki de adeta taklaci güvercin ama hissetmiyorum.bi de kendimi dinleyecek vaktim yok fark edemem hareket etse bile.gündüz okul aksam ev yemek telaşı.erken uyuyorum sonra

Yaa gerçektenmiii tam olarak nerede hissedyorsun göbek deliğinin kaç parmak altı? Nolur aydınlat:) birde ne şekilde direk tekme şeklindemi?
göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyorum. ben pıt pıt tekme şeklinde hissediyorum. :) sanki yer değiştiriyormuş gibi hareketlerde yapıyor içerde. bazen cok aşırı hissediyorum. ama artık alışmam lazım bu hareketlere. :)) inşallah sizde hissedersiniz en yakın zamanda :) göbek deliğimin altının sağında ve solunda hissediyorum. hiç tam ortada hissetmedim

Amin canim insallah :)

Bi sorin olmamasina cok sevindim canim
Bazen ise kaptirip gidiyoruz dikkatli olmamiz gerek

Evet hamile olduğumuzu unutmayalım :) Gerçi artık göbekler çıkmaya başladı unutamayız

Neyse artık onları düşünme moralini bozma. Bak bebişinde iyiymiş stres yapma :)

Bakıcam bakalım bir araştırayımda karar vericem :) Teşekkür ederim paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…