2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de hissetmiyorum.benimki de adeta taklaci güvercin ama hissetmiyorum.bi de kendimi dinleyecek vaktim yok fark edemem hareket etse bile.gündüz okul aksam ev yemek telaşı.erken uyuyorum sonra
belkide sen cok hareketli olduğun için hissetmiyorsun. yatağa başını koyduğunda hissedersin belki hemen uyumazsan :)

cok sağolun amin inşallah

Benimde bugun bel agrim var hafif hafif dr idrar tahlili Bakalim dedi idrar yolu enf oluo agri Sanada Cok gecmis olsun cnm

Ranza değil de ben bazadan düşer diye korkuyorum yaa o kadar alıştık ki park yatağa

Bende sallamam diyorum ama sallayacağım gibi duruyor :)) Hem sabit hem sallanan olması lazım bencede.
Eşim kendi kendine gidip park yatak almıştı onun sallanmasını beğenmedim annem de sallanan beşik aldı sallanan beşikte ancak 6 ay yattı sonrasında sallananda uyutup par yatağa aldım düşmesin diye

Baştan bu yana 2 kez de bana oldu ama çabuk geçti çok şükür

Hımmm bizim 3 haftamız var galiba hissetmelere

Amiiin

Eşim kendi kendine gidip park yatak almıştı onun sallanmasını beğenmedim annem de sallanan beşik aldı sallanan beşikte ancak 6 ay yattı sonrasında sallananda uyutup par yatağa aldım düşmesin diye
Bebişlerin rahatı için çare üreteceğiz artık yapcak bişey yok. Orda uyutup öteki tarafa alıcan olmadı başkabi tarafa alıcan

Haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba hanımlar , ben doktora iğnem 1tane ya da 2 tane kalınca randevu alıyorum 10 kutu verdi yani 20 günde bir sanırım artık , belirtim çok yok benimde göğsümü meme ucunu sıkınca işte sızı oluyor hep öyleydi akıntım oluyor birde kendi lavabo kokumda bayılacak ölçek gibi oluyorum kusma olayı zirve oluyor o an kendimden tiksindim resmen adam nasıl gelsin diyorum bazen sapık gibi göğüslerim çok mu değişmiş ya diyorum bakmıyor bile yooo yoo diyip geçiştiriyor bir hareket Yok artık hareketlense diye bekliyorum konuşuyorum ama erken sanırım 2 gün geriden geliyoruz biz 15 hafta olduk oluyoruz o zaman cinsiyet hala belirsiz ama ben kız ismi olarak Asude düşündüm eşimde bir sürü isim uyduruyor net değil ama erkek isimleri belli bi kaç tane Ahmet Emir düşünüyorum ben eşim onda da net değil sağlıkla büyüsün de önemli değil cinsiyet her türlü minnoşum o benim

canım ben magnezyum kullanmıyorum ki. demekki kasılmalar ondan geldi. iğne batması gibi sancı girdi içeriye.eğer devam ederse doktora gidicem bende, banada magnezyum versin o zaman.
12. Haftadan sonra vermişti bana sancı ağrı olursa iç demişti. Unutuyordum çoğu zman o yüzden ağrılar arttı demek ki canım. Karnimin alt tarafına iğne batmış gibi oluyor ama uzun surmeyen bi ağrı on onbeş dk. Sende bi sor canım kötü bi ağrı çünkü evham yapıyorum ağrı oldukça

Bulabilsem uyurken düşer müşer diye 6-7 yaşına kadar yatsın diye park yatağın büyüğünü alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…