2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kıızımm oluyooorrr kııızımmm pembiş yanaklımız geliyorr

Kızlar çıktıkkk her şey yolunda maşallaahh hemen haber vereyimm dedim hastaneden çıkmadık dahaa çok heyecanlı ve mutluyummm...

Citolesgen canımmmmm bildiiinn bakk bir kız daha ekleyebilirsinin bizi deee

doktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.

cinsiyet tahmininde de bulundu kız gibi dedi.yalnız emin değilim rahim kasıldığı için görmek zor dedi görememiş de olabilirim falan dedi.iki hafta sonra kesinleşcek

canım cok gecmiş olsun bak iyiymiş bebek de şükür. dinlenceksin başka caresi yok. kendini yormayacaksın.

Geçmiş olsun çabuk geçsin ne oldu bi anda böyle kendini rahatlatacak bir şeyler yap gerekirse annene git en güvenli ve rahat yer

Tebrikler canım bende içimden onun ne ise benimde o olucak dedim zaten kız tahmin ediyordum benimde kızım olabilir olasılığını bir tık daha arttırdım şimdi sağlıkla büyüsün

kafein_ canım bol bol dinlen kötü şeyler düşünme lütfen Emimin geçicek yakında önemli olan şuan bebeğin de iyi olması kastın mı kendini ne yaptın birden böyle oldu ya

çok geçmiş olsun canım. yat dinlen inşallah herşey yoluna girecektir

hayırlı olsun canım... bir kızımız daha olacak yaşasın

Çook tebrik ederim herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim

canım cok gecmiş olsun bak iyiymiş bebek de şükür. dinlenceksin başka caresi yok. kendini yormayacaksın.

teşekür ederim canım dinleniyorum annemdeyim şuan belki bugün burda kalırım

Geçmiş olsun çabuk geçsin ne oldu bi anda böyle kendini rahatlatacak bir şeyler yap gerekirse annene git en güvenli ve rahat yer

teşekkür ederim bilmiyorumki canım kendimi çok yordum bikaç gündür sanırım ondan oldu

canım anlamadım ki kendimi yordum bikaç gündür.ev işi yaptım yığınla ütü vardı 2-3 saat dinlene dinlene onu yaptım bi akşam ayakta.ertesi günde temixlik için 3 tane kadın aldım eve ama onlarmı yaptı ben mi yaptım temizliği belli değil.sabah 8den 4e kadar ayaktaydım eğildim kalktım çok yordum kendimi.ondan oldu sanırım

Tebrik ederim canım. Oh oh ne güzel gelin adaylarımız artsın şöyle

Bebişin iyiymiş çok şükür. Sen de dinlen canım. Geçmiş olsun.

Cnm benim çok geçmiş olsun bol bol istirahat et rahim stres yorgunluk ayakta durmadan bile kasılabilio inşaallah hemencecik toparlanırsın minik kızçenlehenüz kesinleşmemiş bizim gbi ama olsun her ikiside başımızın tacı
Bu arada cnm alttan mı muayene etti doktor bende bel ağrısı için yarın gidicemde doktora?

Kızımda park yatak aldım gerçekten en iyi markayı da alsan çok dandik açıp kapatmaktan anahtar yerlerindeki tırnak kırıldı yaptirip onu kayinvalidemlere bıraktık onlara gidince ona yatıyor eve tekrardan karyola beşik aldık çok memnunum şimdi ikinciye bile taş gibi kaldı :)

kafein_ bende temizlik yüzünden mahvolmuştum temizlik bittiği gibi kusmuştum saatlerce yatağa uzanınca her yerim acıyordu birdaha tövbe dedim dikkat et kendine 3 kadın geldiyse hormonların bana verdiği yetkiye göre diye söyliceksin gitmeden kontrol edeyim ben deliyim bakarım böyle dieceksin öyle göndereceksin bende bundan sonra alıcam kadınlarla baştan konuştum ben takıntılıyım hamile olduğumdan deli taraflarım da çok lütfen bişey kalmasın geride dedim .. annende dinlen bir süre ben 10 gündür annemde kalıyorum iç güveysi olduk eşimde kalıyor yemek temizlik hiçbişey yapmıyorum banyoda bile çok yoruluyorum diye saçlarımı eşime kurutuyorum taratıyorum bu dönemler daha yeni alışmaya başlamış vücudumuz biraz eksik kalıcaz bazı şeylerden mecbur

Gecmis olsun canim guzelce dinlen hersey yoluna girecektir Allahin izniyle.

happymom87 gozunaydin tatlim hayirli olsun prenses.

Benim aklimda @aras_u25 de insallah hersey yolundadir.

helal kız sana. saçı kocaya kurutma fikrine bayıldım

teşekkür ederim canım inşallah.yok canım ben hiç alttan muayene olmadım sadce bi kez devlet hastanesinin aciline gitmiştim orda alttan bakmıştı.

o gün içinde bitsin istedim işte evim biraz büyük eşyam çok ben dolapların içini yaptım sadece aslında ama 4 kişi saat 4te ancak bitirdik huyumu bildiğim için yorulmayım diye kadın çağırdım ama sonuç yine aynı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…