- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.941
yihuuuuuuuuuuuuuu :)))Kıızımm oluyooorrr kııızımmm pembiş yanaklımız geliyorr
Kızlar çıktıkkk her şey yolunda maşallaahh hemen haber vereyimm dedim hastaneden çıkmadık dahaa çok heyecanlı ve mutluyummm...
Citolesgen canımmmmm bildiiinn bakk bir kız daha ekleyebilirsinin bizi deee
canım cok gecmiş olsun bak iyiymiş bebek de şükür. dinlenceksin başka caresi yok. kendini yormayacaksın.doktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
cinsiyet tahmininde de bulundu kız gibi dedi.yalnız emin değilim rahim kasıldığı için görmek zor dedi görememiş de olabilirim falan dedi.iki hafta sonra kesinleşcek
Geçmiş olsun çabuk geçsin ne oldu bi anda böyle kendini rahatlatacak bir şeyler yap gerekirse annene git en güvenli ve rahat yerdoktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
cinsiyet tahmininde de bulundu kız gibi dedi.yalnız emin değilim rahim kasıldığı için görmek zor dedi görememiş de olabilirim falan dedi.iki hafta sonra kesinleşcek
Kıızımm oluyooorrr kııızımmm pembiş yanaklımız geliyorr
Kızlar çıktıkkk her şey yolunda maşallaahh hemen haber vereyimm dedim hastaneden çıkmadık dahaa çok heyecanlı ve mutluyummm...
çok geçmiş olsun canım. yat dinlen inşallah herşey yoluna girecektirdoktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
hayırlı olsun canım... bir kızımız daha olacak yaşasınKıızımm oluyooorrr kııızımmm pembiş yanaklımız geliyorr
canım cok gecmiş olsun bak iyiymiş bebek de şükür. dinlenceksin başka caresi yok. kendini yormayacaksın.
Geçmiş olsun çabuk geçsin ne oldu bi anda böyle kendini rahatlatacak bir şeyler yap gerekirse annene git en güvenli ve rahat yer
Tebrikler canım bende içimden onun ne ise benimde o olucak dedim zaten kız tahmin ediyordum benimde kızım olabilir olasılığını bir tık daha arttırdım şimdisağlıkla büyüsün
kafein_ canım bol bol dinlen kötü şeyler düşünme lütfen Emimin geçicek yakında önemli olan şuan bebeğin de iyi olması kastın mı kendini ne yaptın birden böyle oldu ya
doktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
Cnm benim çok geçmiş olsun bol bol istirahat et rahim stres yorgunluk ayakta durmadan bile kasılabilio inşaallah hemencecik toparlanırsın minik kızçenledoktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
Kızımda park yatak aldım gerçekten en iyi markayı da alsan çok dandik açıp kapatmaktan anahtar yerlerindeki tırnak kırıldı yaptirip onu kayinvalidemlere bıraktık onlara gidince ona yatıyor eve tekrardan karyola beşik aldık çok memnunum şimdi ikinciye bile taş gibi kaldı :)canım bu park yataklar çok dandik benden demesi :) çabuk bozuluyorlar maket gibi. bize babamın arkdaşı almayın dedi. bebek mobilya sahibi adam. önermedi kesinlikle. googleye yaz part yatak diye kurulumu çıkıyor, içinde iskelet demiri bile maket gibi. benden söylemesi
Gecmis olsun canim guzelce dinlen hersey yoluna girecektir Allahin izniyle.doktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
helal kız sana. saçı kocaya kurutma fikrine bayıldımkafein_ bende temizlik yüzünden mahvolmuştum temizlik bittiği gibi kusmuştum saatlerce yatağa uzanınca her yerim acıyordu birdaha tövbe dedim dikkat et kendine 3 kadın geldiyse hormonların bana verdiği yetkiye göre diye söyliceksin gitmeden kontrol edeyim ben deliyim bakarım böyle dieceksin öyle göndereceksin bende bundan sonra alıcam kadınlarla baştan konuştum ben takıntılıyım hamile olduğumdan deli taraflarım da çok lütfen bişey kalmasın geride dedim .. annende dinlen bir süre ben 10 gündür annemde kalıyorum iç güveysi olduk eşimde kalıyor yemek temizlik hiçbişey yapmıyorum banyoda bile çok yoruluyorum diye saçlarımı eşime kurutuyorum taratıyorum bu dönemler daha yeni alışmaya başlamış vücudumuz biraz eksik kalıcaz bazı şeylerden mecbur
Cnm benim çok geçmiş olsun bol bol istirahat et rahim stres yorgunluk ayakta durmadan bile kasılabilio inşaallah hemencecik toparlanırsın minik kızçenlehenüz kesinleşmemiş bizim gbi ama olsun her ikiside başımızın tacı
Bu arada cnm alttan mı muayene etti doktor bende bel ağrısı için yarın gidicemde doktora?
kafein_ bende temizlik yüzünden mahvolmuştum temizlik bittiği gibi kusmuştum saatlerce yatağa uzanınca her yerim acıyordu birdaha tövbe dedim dikkat et kendine 3 kadın geldiyse hormonların bana verdiği yetkiye göre diye söyliceksin gitmeden kontrol edeyim ben deliyim bakarım böyle dieceksin öyle göndereceksin bende bundan sonra alıcam kadınlarla baştan konuştum ben takıntılıyım hamile olduğumdan deli taraflarım da çok lütfen bişey kalmasın geride dedim .. annende dinlen bir süre ben 10 gündür annemde kalıyorum iç güveysi olduk eşimde kalıyor yemek temizlik hiçbişey yapmıyorum banyoda bile çok yoruluyorum diye saçlarımı eşime kurutuyorum taratıyorum bu dönemler daha yeni alışmaya başlamış vücudumuz biraz eksik kalıcaz bazı şeylerden mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?