2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İçini ferah tut canım. Hematomda kanamalar olmasi çok normal. İnşallah güzel haberler almaya devam :) bol istirahat etmek lazım. Uzanmak lazım. Aksatmayalim

Canim tebrik ederim kızın oluyormus :))) Allah sağ sağlım kucağına almak nasip etsin :)@happymom87

Kızlaaar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz kızımla :) heyecanımıza ortak oldunuz güzel dilekler için teşekkürler... cloud17 @Aysegul239 arnavut_biberi Allah herkese gönlünden geçeni versin , sağlıkla gelsinler en önemlisi...

simarik83 canımm sağoll ama eşim daha hastaneden çıkmadan artık bütün erkek çocuklarına düşmanım dedii :)) bizim dünür olma fikrine alışmamız zaman alabilirr :)) turşu kurucakmışız kızımızdan :))

B blossom- Maşallah canımm böyle devamm.. Kanama alanı azalıyormuş çok çok sevindimmm... Dualarla halledicez bunu da daha da iyi olacaksınn... Bütün anneler güzel haberler alacak inşallh.. Sevinçleri beraber paylaşacağız gçnül rahatlığıylaa :)) teşekkür ederim ben de. Bizden de bir kız geliyoor inşallah

gözün aydın cnm çok sevindim Allah bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla almayı nasip eder inşallah

Bende aynısını düşünüyorum canm o kadar çok araştırıyorum ki korkuyorum genetik bir şeyi çıkıcak ve vazgeçmek zorunda kalacağım diye.

Herşeyin düzeliyor olmasına çok sevindimdileeim ki en kısa zamanda kanama alanı tamamen bitsin ve doğuma kadar bir daha kan falan görme:)

B blossom- canim iyi haberler getirmissin cok sevindim kanama alanının kuculmesi ikinizde iyi olcaksiniz insallah

Cinsiyet ogrenen arkadaslara hayır li olsun.son ogrenmelerde kuz sayısı artti sanirim.

Cvs yaptıran arkadaslarimiz dualarimiz sizinle guzel düşünelim guzel olsun hayırlı haberler alalim insallah.
kafein_ gecmis olsun canim..bol bol dinlen kisa zamanda iyilesirsin insallah

Geçmiş olsun canım..neoldu ki sana..geçmişi okuyamadım tam agrıyla mı gittin..allahallaa bu aylarda da mı oluyomuş rahim kasılması..çok geçmiş olsun canım

herkese tek tek alıntılayamadım ama çok çok teşekkür ederim hepinize

Geçmiş olsun canım..neoldu ki sana..geçmişi okuyamadım tam agrıyla mı gittin..allahallaa bu aylarda da mı oluyomuş rahim kasılması..çok geçmiş olsun canım

geceden beri ağrım vardı öğleye doğru dayanılmıycak derecede bi ağrı girdi karnıma canım.kendimi çok yorduğum için oldu sanırım.bebek iyi kanama falan yok doktor olucağını da sanmıyorum dedi kötü konuşmadı aslında ama fitil ve iğneden çıkardığım kadarıyla düşük tehlikem var rahim kasıldığı için.kendime dikkat etmem gerekiyo.çok teşekkür ederim

Amin tatlım inş bundan sonrasında sağlıklı ve Mutlu hamişlik geçiririz inş senin adına da çok sevindim cnm bnm bak herşey yolundaymış moralini yükselt ve bu şekilde devam et inş

kafein_ canım neyin olduğunu tam göremedim. Ama dilerim iyisindir. Tüm hamisler iyi olsun ne olur...

Cinsiyetle ilgili kıyaslama yapanlar için şunları söyleyebilirim kızlarr ,

rus , çin takvimleri ve alyans testi bende hiçbiri tutmadı..

Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi tuttu. Turşu yedim durdum. :)) hala tatlıyla aram yok..

Sivilcelenme yok. Bulantı sadece 6. Hafta 12.hafta arası oldu sonra birgün birden kesildi. O da sürekli değildi , aç kalırsam ve ağır bir şey yersem oluyordu.

Cinsiyetle ilgili mi bilmiyorum ama sol göğsüm daha büyük, tüylenme sadece karın bölgesinde arttı , karnımın sol tarafı da daha şiş..

Haftamız uyumlu , boyumuz ölçülmedi, bölüm bölüm bakıldı, baş çevresi bacak kemiği gibi ölçümlere göre 17.haftayla uyumlu çıktı birkaç gün ilerde o kadar.. Omurilik iskelet yapısı parmaklar çok netti. Ağırlık 170 gr civarı.

Decavite devam, grip olursak parasetemol grubu ilaç içebiliyoruz minoset parol vs. Ama ateşlenirsek doktorumuzu mutlaka arıyoruzz antibiyotik önermesini istiyoruz..

Yoga ve pilates faydalıymış serbest ama normal doğum için en iyisi yüzmeymiş. Kışın ancak kapalı havuzda mümkün o da temizliği ph değerine bakıldığından emin olduğumuz temiz bir tesisde...

Et (her gün 200 gr) süt , yumurta , yoğurt, peynir artık çok önemliymiş artık. Süt günlük de olur kutu da olurmuş. Uzun ömürlü sütlerde bakteri olmazmış ama bize lazım olan protein varmış. Köy sütünden yoğurt yapmayı ve içmeyi tavsiye etmiyor. Yoğurt ve kefirde faydalı bakteriler varmış süte ek olarak..

Benim sorduğum edindiğim bilgiler böyle oldu..

18 kasımda detaylı ultrasonumuz var. Detaylı ultrasona giderken çişe sıkışık olmamıza gerek yokmuş ama tok gitmek gerekiyormuş. Normal ve alttan vajinal ultrason olacakmış tek tek tüm organlara bakılacakmış. Bakalım 4 haftalık yeni bekleme başladı.. :))

Son kontrolden beri 1 kg almışım, toplamda 2 kg almış oldum yani. Bu arada 4 ay 16 hafta bitince bitti sayılıyormuş. 4 ayı 2 kiloyla tamamladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…