2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
helal kız sana. saçı kocaya kurutma fikrine bayıldım

Kız çok yoruluyorum öyle böyle değil bi de ılık su iyi geliyor diye sırtıma masaj yapıyorum kendimce , ilk hamileliğimde de temizlik yemek konularından üzüldüm bu sene dedim olmaz o temizliği de yapmıcaktımda öz annem kaynana gibi olduğundan bana mecbur yaptım . Ayrıca eşimin saçımı taraması kurutması hem kolaylık hemde çok hoşuma gidiyor <3 bence eşiminde gidiyor kuruturken oflasa da kızım olursa böyle örerim böyle toplarım diyor ilk başlarda acıtıyordu tararken kafama vuruyor gibiydi öğrendi şükür , ilerleyen zamanlar da banyo sonrası yağ sürme işlemini de bırakmayı düşünüyorum sırtıma bacaklarıma falan oohh böyle giderse yoksa kankayı geçip hacım naber ya modunda olucaz

(Allaha sukur hersey yolunda kizlar,yazı uzun oldu bastan belirteyim dedim durumumuzu)
kızlar tek tek alıntılayadim bi ara hastanede yazmaya niyetlendim merak edersiniz diye ama annem diğer kolum serumlu olduğundan teli aldı uyumam için.
Şimdi girdim içeri. Dün daha önceki günlere göre daha çok kanamam oldugundan korktugumu yazmıştım. Daha çok kanama olmasının nedeni Allaha Şükür kanama alanının bitiyor küçülüyor olmasiymis.Tabi ben bunu bilemedigimden o kanları gördükçe dünden beri halim hal değildi.Tamamen bitmiş değil dedi kanama alanı ama kuculmus 1 cm kalmış inşallah oda bitecek. Bebisim iyiydi Allaha Şükür. sancı vs ağrı hepsi kanamadan dolayi normalmis.2 lt serum vitamin falan taktılar kendime geldim. Darısı hematomu olan diğer arkadaslarin başına. inşallah onlarinkide küçülüyordur. Bi gün tamamen biter.Çok uykusuzum biraz uyumam gerek.Hepinizi öpüyorum.
Sevgiler..

Çok şükür çok sevindim canım. Geçmiş olsun rahatça uyu dinlen :)

ay Allahım çok şükür. çok sevindim. oh be rahatladık. gelsin güzel haberler

ay sen çok yaşa emi. bizde kanka modundayız. senin söylediklerini akşama bende yaptırmaya başlıyım bari. yağ konusu biraz sıkıntılı olur benim için ama yaptıracağım kocam olan kankama

Kızlar bugün ben ağdaya gittim özel Bölgeyi yaptırdım sıkıntı olmaz demi kurt düştü içime ayda yapan varmı aranızda

YUPPİ YA.... :)

Harikaaaaa!masallah barekallah.darisi sıkıntıĺı günler yasayan tüm arkadaslarimiza insallah.Rabbim feraha cikarsin.

B blossom- canın maşallah Tebrikler gözün aydın Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin bebisimiz çok şükür rahat olsun da biz hepsini çekeriz napalım :)

Geçmiş olsun canım temizlik için bir daha kendini bu kadar yorma bu süreçte biraz dinlen

Seker kizimiza Maşallah annesi çok şanslısın kızın olacağı için Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Hadi gözümüz aydın canim.cok sevindim.insallah diğer arkadaslardan da güzel haberler aliriz.sen dinlenmene devam et

Kızlar beni sol mememde ağrı oluyor. Meme ağrısı yaşayan var mı ? Korkutuyor beni biraz da....
canım hiç korkma göğüslere süt kanalları açılıyor bu sebepple sızlamalar ağrılar olabilir
Kizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
benim oluyor canım yattımmı daha fena elimden geldiğince oturur vaziyetteyim. rahim genişlediği için bunlar daha iyi günlerimiz bence

offf ne güzel yaaa bende istiyorum artık oğlum azıcık tekmelesin beni
Kızlar bugün ben ağdaya gittim özel Bölgeyi yaptırdım sıkıntı olmaz demi kurt düştü içime ayda yapan varmı aranızda
canım ben iki hafta önce yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım şükür.

çok seevindim canım ya, çok güzel haber bu,çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım.. Rahim kasılması ilk defa duyuyorum her gün bir şey öğreniyoruz.. Serum ve iğne şifa olsun onun haricinde her şey yolundaymış hadi bakalımmm kız mı gelecekk.. Kızlar çoğalmaya başladııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…