- 25 Ekim 2015
- 403
- 254
- 103
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.001
Canım bende senin gibi çok zor geçirdim benim 16. haftada bıçak gibi kesildi bulantılarım ama 13 ve 14. hafta zirve yaptığı zamanlardı. valla yediğin şey çıkacaksa çıkacak ilaç fln dinlemiyor. sen mideni boş bırakmamaya çalış hep birşeyler atıştır kraker fln. aç karna meyve yediğin zaman da çıkarıyordum ben o yüzden çiğ şeyler değil tuzlu hamurlu fln yemeye çalış. geçecek inan az daha sabır canımCanım verilen bulantı hapını içmeme rağmen çıkıyor ben de nasıl olsa çıkacak diyip içmemeyi seçtim bebeğim için Sürekli bi ağızda ekşime yemekler öcü gibi hepsinden korkar oldum acaba yesem çıkar mı diye benim gibiler varsa en azından kaçıncı haftada geçti söylesinler Belki gün sayıp avuturum kendimi
Cinsiyetle ilgili kıyaslama yapanlar için şunları söyleyebilirim kızlarr ,
rus , çin takvimleri ve alyans testi bende hiçbiri tutmadı..
Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi tuttu. Turşu yedim durdum. :)) hala tatlıyla aram yok..
Sivilcelenme yok. Bulantı sadece 6. Hafta 12.hafta arası oldu sonra birgün birden kesildi. O da sürekli değildi , aç kalırsam ve ağır bir şey yersem oluyordu.
Cinsiyetle ilgili mi bilmiyorum ama sol göğsüm daha büyük, tüylenme sadece karın bölgesinde arttı , karnımın sol tarafı da daha şiş..
Haftamız uyumlu , boyumuz ölçülmedi, bölüm bölüm bakıldı, baş çevresi bacak kemiği gibi ölçümlere göre 17.haftayla uyumlu çıktı birkaç gün ilerde o kadar.. Omurilik iskelet yapısı parmaklar çok netti. Ağırlık 170 gr civarı.
Decavite devam, grip olursak parasetemol grubu ilaç içebiliyoruz minoset parol vs. Ama ateşlenirsek doktorumuzu mutlaka arıyoruzz antibiyotik önermesini istiyoruz..
Yoga ve pilates faydalıymış serbest ama normal doğum için en iyisi yüzmeymiş. Kışın ancak kapalı havuzda mümkün o da temizliği ph değerine bakıldığından emin olduğumuz temiz bir tesisde...
Et (her gün 200 gr) süt , yumurta , yoğurt, peynir artık çok önemliymiş artık. Süt günlük de olur kutu da olurmuş. Uzun ömürlü sütlerde bakteri olmazmış ama bize lazım olan protein varmış. Köy sütünden yoğurt yapmayı ve içmeyi tavsiye etmiyor. Yoğurt ve kefirde faydalı bakteriler varmış süte ek olarak..
Benim sorduğum edindiğim bilgiler böyle oldu..
18 kasımda detaylı ultrasonumuz var. Detaylı ultrasona giderken çişe sıkışık olmamıza gerek yokmuş ama tok gitmek gerekiyormuş. Normal ve alttan vajinal ultrason olacakmış tek tek tüm organlara bakılacakmış. Bakalım 4 haftalık yeni bekleme başladı.. :))
Son kontrolden beri 1 kg almışım, toplamda 2 kg almış oldum yani. Bu arada 4 ay 16 hafta bitince bitti sayılıyormuş. 4 ayı 2 kiloyla tamamladık.
Korkma canım düşük tehliken olduğu için değil her ihtimale karşı yapıyorlar o iğne ve fitili bana da dün yaptılar ordan biliyorumherkese tek tek alıntılayamadım ama çok çok teşekkür ederim hepinize
geceden beri ağrım vardı öğleye doğru dayanılmıycak derecede bi ağrı girdi karnıma canım.kendimi çok yorduğum için oldu sanırım.bebek iyi kanama falan yok doktor olucağını da sanmıyorum dedi kötü konuşmadı aslında ama fitil ve iğneden çıkardığım kadarıyla düşük tehlikem var rahim kasıldığı için.kendime dikkat etmem gerekiyo.çok teşekkür ederim
hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
Çok şükür haberini bekliyordukkk cok sevindim(Allaha sukur hersey yolunda kizlar,yazı uzun oldu bastan belirteyim dedim durumumuzu)
kızlar tek tek alıntılayadim bi ara hastanede yazmaya niyetlendim merak edersiniz diye ama annem diğer kolum serumlu olduğundan teli aldı uyumam için.
Şimdi girdim içeri. Dün daha önceki günlere göre daha çok kanamam oldugundan korktugumu yazmıştım. Daha çok kanama olmasının nedeni Allaha Şükür kanama alanının bitiyor küçülüyor olmasiymis.Tabi ben bunu bilemedigimden o kanları gördükçe dünden beri halim hal değildi.Tamamen bitmiş değil dedi kanama alanı ama kuculmus 1 cm kalmış inşallah oda bitecek. Bebisim iyiydi Allaha Şükür. sancı vs ağrı hepsi kanamadan dolayi normalmis.2 lt serum vitamin falan taktılar kendime geldim. Darısı hematomu olan diğer arkadaslarin başına. inşallah onlarinkide küçülüyordur. Bi gün tamamen biter.Çok uykusuzum biraz uyumam gerek.Hepinizi öpüyorum.
Sevgiler..
göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyorum. ben pıt pıt tekme şeklinde hissediyorum. :) sanki yer değiştiriyormuş gibi hareketlerde yapıyor içerde. bazen cok aşırı hissediyorum. ama artık alışmam lazım bu hareketlere. :)) inşallah sizde hissedersiniz en yakın zamanda :) göbek deliğimin altının sağında ve solunda hissediyorum. hiç tam ortada hissetmedim
doktora göründüm kızlar ultrasonla baktı hakikaten ağrın var dedi rahmin kasılmış dedi.bebek iyi bebeğin suyu iyi rahim ağzı kapalı dedi.ultrasonla da gösterdi gerçekten bi çıkıntı var rahim içine doğru bebeğimde sıkışmış.serum ve iğne verdi.serum ve iğneden sonra doktorum çıktığı için eşine muayene oldum tekrar.o da ilişki yasak bol su iç ve dinlen dedi.kanaman olursa kork dedi fitil verdi.pazartesi kontrole çağırdı.
cinsiyet tahmininde de bulundu kız gibi dedi.yalnız emin değilim rahim kasıldığı için görmek zor dedi görememiş de olabilirim falan dedi.iki hafta sonra kesinleşcek
Cinsiyetle ilgili kıyaslama yapanlar için şunları söyleyebilirim kızlarr ,
Sivilcelenme yok. Bulantı sadece 6. Hafta 12.hafta arası oldu sonra birgün birden kesildi. O da sürekli değildi , aç kalırsam ve ağır bir şey yersem oluyordu.
Cinsiyetle ilgili mi bilmiyorum ama sol göğsüm daha büyük, tüylenme sadece karın bölgesinde arttı , karnımın sol tarafı da daha şiş..
Haftamız uyumlu , boyumuz ölçülmedi, bölüm bölüm bakıldı, baş çevresi bacak kemiği gibi ölçümlere göre 17.haftayla uyumlu çıktı birkaç gün ilerde o kadar.. Omurilik iskelet yapısı parmaklar çok netti. Ağırlık 170 gr civarı.
Decavite devam, grip olursak parasetemol grubu ilaç içebiliyoruz minoset parol vs. Ama ateşlenirsek doktorumuzu mutlaka arıyoruzz antibiyotik önermesini istiyoruz..
Yoga ve pilates faydalıymış serbest ama normal doğum için en iyisi yüzmeymiş. Kışın ancak kapalı havuzda mümkün o da temizliği ph değerine bakıldığından emin olduğumuz temiz bir tesisde...
Et (her gün 200 gr) süt , yumurta , yoğurt, peynir artık çok önemliymiş artık. Süt günlük de olur kutu da olurmuş. Uzun ömürlü sütlerde bakteri olmazmış ama bize lazım olan protein varmış. Köy sütünden yoğurt yapmayı ve içmeyi tavsiye etmiyor. Yoğurt ve kefirde faydalı bakteriler varmış süte ek olarak..
18 kasımda detaylı ultrasonumuz var. Detaylı ultrasona giderken çişe sıkışık olmamıza gerek yokmuş ama tok gitmek gerekiyormuş. Normal ve alttan vajinal ultrason olacakmış tek tek tüm organlara bakılacakmış. Bakalım 4 haftalık yeni bekleme başladı.. :))
Son kontrolden beri 1 kg almışım, toplamda 2 kg almış oldum yani. Bu arada 4 ay 16 hafta bitince bitti sayılıyormuş. 4 ayı 2 kiloyla tamamladık.
hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
Korkma canım düşük tehliken olduğu için değil her ihtimale karşı yapıyorlar o iğne ve fitili bana da dün yaptılar ordan biliyorum
Ne guzel canim darisi basimiza insallah. Ben ancaj gaz hareketi hissediyorum
Canim cok gecmis olsun iyi ki doktora gitmissin ertelememissin
Neden olmus peki bibsey dedi mi
Canim prensesin hayirlu olsun saglikla gelsin insallah
Verdigin bilgiler cok faydali tesekkr ederim. Ben balik ve yumurta yemiyorum ne olcak bilmem sorcam doktora gidince
Canim kirildin farkindayim ama bizim arkadasligimiz ayri burda. Maddi seylere kafani takma rabbim saglikli bebekler versin bize onemli olan o
Saglik olmadiktan sonra bebek altin tulum giymis ne fayda
anladım canım bende üstünü falan okuyunca düşük tehlikem olduğunu düşünmüştüm aslında doktor da öyle kötü konuşmamıştı çok.senin sonucun ne zaman çıkıcak herkesi alıntılayıp soramıyorum ama aklım sizde
En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimdeanladım canım bende üstünü falan okuyunca düşük tehlikem olduğunu düşünmüştüm aslında doktor da öyle kötü konuşmamıştı çok.senin sonucun ne zaman çıkıcak herkesi alıntılayıp soramıyorum ama aklım sizde
En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde
Sağol canım benim teşekkür ederim.
Canim inşallah yarın güzel haberler alcaksın. Bebeğin güçlü annesi inan buna. Herşey Güzel olacakEn geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde
Hadi gözün aydın cnm masallah bebisine:)Cinsiyetle ilgili kıyaslama yapanlar için şunları söyleyebilirim kızlarr ,
Allah razı olsun canım hepinizden. Hepimiz iyi olalım inşallahÇok şükür haberini bekliyordukkk cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?