2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bende senin gibi çok zor geçirdim benim 16. haftada bıçak gibi kesildi bulantılarım ama 13 ve 14. hafta zirve yaptığı zamanlardı. valla yediğin şey çıkacaksa çıkacak ilaç fln dinlemiyor. sen mideni boş bırakmamaya çalış hep birşeyler atıştır kraker fln. aç karna meyve yediğin zaman da çıkarıyordum ben o yüzden çiğ şeyler değil tuzlu hamurlu fln yemeye çalış. geçecek inan az daha sabır canım

Kızlar ben bugün kontrole gittim, bebeğim parmağını emiyordu :) sonra hareketlenmeye başladı zıplayıp durdu. Doktor eskisi çok yan etki yaptığı için demir hapımı değiştirdi. vitaminde midemi bulandırıyordu sağlıklı beslenirsen kullanama gerek kalmaz dedi o yüzden artık yediklerime dikkat etmeye çalışıcam. Cinsiyeti için kıza benziyor ama bir iki pozisyonda beni şaşırttı o yüzden birşey demeyelim iki hafta sonra iyice netleşir dedi.

Canim soylediklerinin hepsi bende de var. Sol gogsum daha buyuk,bebek solumda, hep eksi ve tuzlu yiyorum tatliyla aram yok ve gobek bolgem de kil artisi var. Ama benim bebek erkek:) cin ve rus takvimi de tutmadi bende.

Korkma canım düşük tehliken olduğu için değil her ihtimale karşı yapıyorlar o iğne ve fitili bana da dün yaptılar ordan biliyorum

hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...

Bende de ye tatlıyı bul hakkiyi tutmadi.hep canim eksi acili istedi.
Cin takvimi tuttu.rus takvimi tutmadi.
cenemin alt kisminda sivilceler oldu.
Sol göğsüm benim de daha büyük.normalde daha küçüktü.
Ayrica rüyam ve hislerim de tutmadı (zsten hic tutmaz hislerim :)
Yani bu işler fasarya ; ) oglusumuz gelecek insallah

B blossom- gozunaydin canim iyi haberlerine cok sevindim.uzun sure sesin cikmayinca endiselenmistim ama co sukur hersey iyiye gidiyor :)

Insallah diger annelerimiz de hayirli haberler alicaklar hep birlikte sevinicez bizde :)

Canim 1 kisi seni yanlis anladi kalbini kirdi diye herkese kūsüp gitmek olur mu hic.. ben senin mesajlarini okudum , gordugun tepkiye gore de yanlis anlasildigini farkettim arayi bulmak adina yazi da yazdim ama karsi tarafdaki insan da hassas zor bir dõnemden geciyor, hormonlar vs. Seni farkli degerlendirmis diye illa oylesin mi demek yani. Burda bambaska yerlerden kulturden ailelerden insanlariz, birbirimizi yanlis yargilayip anlayabiliriz cok normal ama kacip gitmek yok.. ben seni de burda gormek istiyorum. Bu donemde 3 gunde 1 hissetmek normlmis ilerde her gun de hissedebilirmisiz iyidir o merak etme.. uzulup kafana takma hicbir seyi. Bebeginden degerli bir sey yok suan. Maddi seyleri de buyutup dert etme kendine. Bebegi olsun diye ugrasan o kadar insan var ki.. cok sukur saglikli bir bebwgin var varsin giydirecegin kiyafetin etiketini sen kopartmamis ol... bardagin dolu tarafina bak ltfn. Aramiza da geri dön..

Çok şükür haberini bekliyordukkk cok sevindim

Ne guzel canim darisi basimiza insallah. Ben ancaj gaz hareketi hissediyorum

Canim cok gecmis olsun iyi ki doktora gitmissin ertelememissin
Neden olmus peki bibsey dedi mi

Canim prensesin hayirlu olsun saglikla gelsin insallah
Verdigin bilgiler cok faydali tesekkr ederim. Ben balik ve yumurta yemiyorum ne olcak bilmem sorcam doktora gidince

Canim kirildin farkindayim ama bizim arkadasligimiz ayri burda. Maddi seylere kafani takma rabbim saglikli bebekler versin bize onemli olan o
Saglik olmadiktan sonra bebek altin tulum giymis ne fayda

Korkma canım düşük tehliken olduğu için değil her ihtimale karşı yapıyorlar o iğne ve fitili bana da dün yaptılar ordan biliyorum

anladım canım bende üstünü falan okuyunca düşük tehlikem olduğunu düşünmüştüm aslında doktor da öyle kötü konuşmamıştı çok.senin sonucun ne zaman çıkıcak herkesi alıntılayıp soramıyorum ama aklım sizde

ertelencek gibi değildi canım dayanılmıycak bi ağrı girdi karnıma bi anda.tansiyonum düştü yüzüm bembeyaz oldu.nerdeyse ambulans çağır beni götürsün diycektim anneme.eşime söyledim geldi hemen ağlayarak gittim hastaneye.kendi doktoruma neden olduğunu sormadım eşide biraz vurdumduymaz bi adamdı açıkcası sürekli konuştu durdu konuyla alakasız konuları.neden oldu bu deyince de çoğu kadında olur dedi sadece.ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum başka hiç bi sebebi yok çünkü

Canim cok gecmis olsun bugun yazacaktim da yogundum yazamadim. Yorma kendini bosver temizlik vs yapma yardim edecek birileri geliyormus sen dinlen bol bol. Ben temizlik falan yapamiyorum cunku cok fazla bel agrim oluyor. Yardim eden birileri olmasa mahvolmustum. 1 2 kere 2 3 parca utu yaptim o bile belimi cok agritti anlamadimki ayakta duruyorum diye mi oluyor 10 dk ayakta dursam belim kopuyor. Hersey bebeklerimiz icin sen kendini ve bebegini dusun

En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde

B blossom- gozunaydin canim iyi haberlerine cok sevindim.uzun sure sesin cikmayinca endiselenmistim ama co sukur hersey iyiye gidiyor :)

Insallah diger annelerimiz de hayirli haberler alicaklar hep birlikte sevinicez bizde :)
Sağol canım benim teşekkür ederim.
Zorlanarakta olsa cevap vermeyi denedim ama tel kol serum da olunca ve bende yorgun oldugumdan annem aldı telefonu elimden :)))
Hastane ortamı işte alt kata in üst kata çık anca 4 de falan eve gelebildim

Hadi gözün aydın cnm masallah bebisine:)
Cnm ayrıntılı ultrason vajinal olmuyor ki normal karından bakılıyor onu iyi araştır istersen ilk kızımda herseyi hep karından bakıldı neden vajinal dedi ki sana merak ettim

canım burda tek bi kişi yokki ama.bi kişiye kırıldın sadece bizlere değil.herkese de açık bi topik burası.yanlış anlaşılmalar olabilir tartışmalar olabilir kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil,sadece bizlerle paylaşımda bulunursun olur biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…