- 25 Ekim 2015
- 403
- 254
- 103
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.021
Güzelim benim seni kırdı böyle, biz seni çok seviyoruz bizi mesajlarından mahrum etme :) Kimseyi de kafana takma herkes kendi düşüncesini yazar gider önemli olan senin kendin için ne düşündüğündür bazen iki kardeş bile anlaşamıyoruz fikirler çakışıyor hoş olmayan şeyler oluyor. Böyle şeylerin burada olması çok normal sen kendini üzme. Ayrıcaa ikinci el konusuna gelince aynı durum bende de var seni çok iyi anlıyorum ama bu durumu çok dramatik hale getirip kendimi üzmemeye çalışıyorum. Sonuçta bizde hep akrabalar arasında birbirimizin kıyafetleri ile büyüdük bebekler çok çabuk büyüyor bir giydiğini bir daha giyemiyor bile. Bende bebeğin beşiğini bir akrabamdan alıcam bebek arabası hemen alamıcaz idare edicem bunlar olur ve inan hiç önemi yok yeterki bebişlerimiz sağlıklı mutlu olsunlarhayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
aaa o kadar çabukmu.çok iyiymiş canım.bekleme süresi uzadıkça insanın hepten morali bozuluyor.ben 12-13 gün beklemiştim.zaman geçmek bilmemişti.böylesi çok iyi olmuş.birde güzel haberini duyarsak bir oh çekicez inşallah.En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde
Hadi gözün aydın cnm masallah bebisine:)
Cnm ayrıntılı ultrason vajinal olmuyor ki normal karından bakılıyor onu iyi araştır istersen ilk kızımda herseyi hep karından bakıldı neden vajinal dedi ki sana merak ettim
Canım benim lütfen ya bir kişi yüzünden herkese küsemezsin bizi de üzmezsin burada onunla ben de tartıştım açıkçası da çok da ciddiye almadım sen de ciddiye alma belki oda senin üzülmeni istemiyordur sonuçta oda bir anne adayı onunda duyguları hassas bizleri bilerek incittiğini zannetmiyorum lütfen gruba geri döner misin ben her gün senin mesajlarını okumak istiyorum olay maddiyat değil olay bizim anne adayı olmamız ve biz her zaman birbirimize destek oluruz artık üzülmeni de istemiyorum kızarım vallahi Yiğenime yazık üzme yeğenim mi sana şimdi bir tekme atar görürsün.hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
Canim cok gecmis olsun bugun yazacaktim da yogundum yazamadim. Yorma kendini bosver temizlik vs yapma yardim edecek birileri geliyormus sen dinlen bol bol. Ben temizlik falan yapamiyorum cunku cok fazla bel agrim oluyor. Yardim eden birileri olmasa mahvolmustum. 1 2 kere 2 3 parca utu yaptim o bile belimi cok agritti anlamadimki ayakta duruyorum diye mi oluyor 10 dk ayakta dursam belim kopuyor. Hersey bebeklerimiz icin sen kendini ve bebegini dusun
En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde
Aynı şey bende de var cnm okulda elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum ama eve gelince sanki belim çıkacak gibi ağrıyor. Bir kere sadece ev supursem sonra yattığım yerden ağrıdan kalkamiyorum. Bende bel fıtığı da vardı doktora sordum normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü için kemikler dd bebege gore şekilleniyor yer acıyor ona dedi .Canim cok gecmis olsun bugun yazacaktim da yogundum yazamadim. Yorma kendini bosver temizlik vs yapma yardim edecek birileri geliyormus sen dinlen bol bol. Ben temizlik falan yapamiyorum cunku cok fazla bel agrim oluyor. Yardim eden birileri olmasa mahvolmustum. 1 2 kere 2 3 parca utu yaptim o bile belimi cok agritti anlamadimki ayakta duruyorum diye mi oluyor 10 dk ayakta dursam belim kopuyor. Hersey bebeklerimiz icin sen kendini ve bebegini dusun
aaa o kadar çabukmu.çok iyiymiş canım.bekleme süresi uzadıkça insanın hepten morali bozuluyor.ben 12-13 gün beklemiştim.zaman geçmek bilmemişti.böylesi çok iyi olmuş.birde güzel haberini duyarsak bir oh çekicez inşallah.
ertelencek gibi değildi canım dayanılmıycak bi ağrı girdi karnıma bi anda.tansiyonum düştü yüzüm bembeyaz oldu.nerdeyse ambulans çağır beni götürsün diycektim anneme.eşime söyledim geldi hemen ağlayarak gittim hastaneye.kendi doktoruma neden olduğunu sormadım eşide biraz vurdumduymaz bi adamdı açıkcası sürekli konuştu durdu konuyla alakasız konuları.neden oldu bu deyince de çoğu kadında olur dedi sadece.ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum başka hiç bi sebebi yok çünkü
Canim senin kötü bişey demedigini Biliyoruz zaten. Sadece işte yanlış anlasilmalar oldu aranızda. Bende aynı bayan için yazmistim Adanalı sanırım. Lütfen üzülme. Bebis iyi olsun annesi. Hamileyiz hormonlar tavan.hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
Aynı şey bende de var cnm okulda elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum ama eve gelince sanki belim çıkacak gibi ağrıyor. Bir kere sadece ev supursem sonra yattığım yerden ağrıdan kalkamiyorum. Bende bel fıtığı da vardı doktora sordum normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü için kemikler dd bebege gore şekilleniyor yer acıyor ona dedi .
geçmiş olsun.bu hamilelik insanı halden hale sokuyor.sağ salim bitirsydik kalan zamanımızı hayırlısıyla.birde lohusalık bitti mi ondan sonra hayatımız rutine oturur inşallah.ertelencek gibi değildi canım dayanılmıycak bi ağrı girdi karnıma bi anda.tansiyonum düştü yüzüm bembeyaz oldu.nerdeyse ambulans çağır beni götürsün diycektim anneme.eşime söyledim geldi hemen ağlayarak gittim hastaneye.kendi doktoruma neden olduğunu sormadım eşide biraz vurdumduymaz bi adamdı açıkcası sürekli konuştu durdu konuyla alakasız konuları.neden oldu bu deyince de çoğu kadında olur dedi sadece.ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum başka hiç bi sebebi yok çünkü
bende hiç bel ağrısı olmuyor.kızımdada son aylarda ağrımıştı ağırlıktan ötürü.şuanda ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar.Aynen canim 10 dk ayakta dursam yuruyemeyecek duruma geliyorum abartmiyorum o kadar agriyor. Erkek cocuk bel agrisi yapar diyorlar dogru galiba. Kizinda nasildi var miydi bel agrisi?
Teşekkür ederim canm senin de sorunlarını okudum seni en İi ben anlarım daha doğrusu bu olayları yaşayan anlar. Şimdide herkes cinsiyet şu olsun bu olsun diyor ya içimden hep sağlıklı olsun da hiç önemli değil diyorum. İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Keşke benim de testte çıksaydı doktor ultrasonda görmeseydi. Böylesi çok acı.aaa o kadar çabukmu.çok iyiymiş canım.bekleme süresi uzadıkça insanın hepten morali bozuluyor.ben 12-13 gün beklemiştim.zaman geçmek bilmemişti.böylesi çok iyi olmuş.birde güzel haberini duyarsak bir oh çekicez inşallah.
bende hiç bel ağrısı olmuyor.kızımdada son aylarda ağrımıştı ağırlıktan ötürü.şuanda ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar.
Canim cok gecmis olsun simdi iyisin ya onemli olan o. Bebisin de iyiymis bak. Bolca dinlen tatlim
geçmiş olsun.bu hamilelik insanı halden hale sokuyor.sağ salim bitirsydik kalan zamanımızı hayırlısıyla.birde lohusalık bitti mi ondan sonra hayatımız rutine oturur inşallah.
Bu arada teyzeleri buda miniğim.. 12+3 buradayken :) siz burun görüyor musunuz doktora aceleden sormayı unuttum
Senin erkek dimi cnm benim daha cinsiyeti göstermedi kızımda hic bel ağrım yoktu hamileliğimi anlamadım bile ama bunda hem mide bulantısı hem bel ağrısı oldu ama başka belirtilerim de hep kız belirtisi mesela kızımda yüzüm çok fena olmuştu ben benlikten cikmistim yine yüzüm aynı sekilde oldu boynuma kadar sivilceler sardı. Benimkinin cinsiyet konusunda kafası karışık sanirim:)))Aynen canim 10 dk ayakta dursam yuruyemeyecek duruma geliyorum abartmiyorum o kadar agriyor. Erkek cocuk bel agrisi yapar diyorlar dogru galiba. Kizinda nasildi var miydi bel agrisi?
Bu arada teyzeleri buda miniğim.. 12+3 buradayken :) siz burun görüyor musunuz doktora aceleden sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?