2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Güzelim benim seni kırdı böyle, biz seni çok seviyoruz bizi mesajlarından mahrum etme :) Kimseyi de kafana takma herkes kendi düşüncesini yazar gider önemli olan senin kendin için ne düşündüğündür bazen iki kardeş bile anlaşamıyoruz fikirler çakışıyor hoş olmayan şeyler oluyor. Böyle şeylerin burada olması çok normal sen kendini üzme. Ayrıcaa ikinci el konusuna gelince aynı durum bende de var seni çok iyi anlıyorum ama bu durumu çok dramatik hale getirip kendimi üzmemeye çalışıyorum. Sonuçta bizde hep akrabalar arasında birbirimizin kıyafetleri ile büyüdük bebekler çok çabuk büyüyor bir giydiğini bir daha giyemiyor bile. Bende bebeğin beşiğini bir akrabamdan alıcam bebek arabası hemen alamıcaz idare edicem bunlar olur ve inan hiç önemi yok yeterki bebişlerimiz sağlıklı mutlu olsunlar

En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde
aaa o kadar çabukmu.çok iyiymiş canım.bekleme süresi uzadıkça insanın hepten morali bozuluyor.ben 12-13 gün beklemiştim.zaman geçmek bilmemişti.böylesi çok iyi olmuş.birde güzel haberini duyarsak bir oh çekicez inşallah.

happymom87 Evet canim bende detayliyi hic vajinal duymadim. Hatta ayni doktora gittigim arkadasima da sordm acaba mi diye hayir dedi vajinal bakmiyormus. Her doktorun bakma sekli ayri mi acaba ama illk defa duydum bende

Canım benim lütfen ya bir kişi yüzünden herkese küsemezsin bizi de üzmezsin burada onunla ben de tartıştım açıkçası da çok da ciddiye almadım sen de ciddiye alma belki oda senin üzülmeni istemiyordur sonuçta oda bir anne adayı onunda duyguları hassas bizleri bilerek incittiğini zannetmiyorum lütfen gruba geri döner misin ben her gün senin mesajlarını okumak istiyorum olay maddiyat değil olay bizim anne adayı olmamız ve biz her zaman birbirimize destek oluruz artık üzülmeni de istemiyorum kızarım vallahi Yiğenime yazık üzme yeğenim mi sana şimdi bir tekme atar görürsün.

teşekkür ederim canım bende yapamıyodum ne zamandır ve evim çok pislenmişti batıyodu bana artık.ama salaklık yaptım gerçekten 3 kişi vardı o gün evde ona rağmen bende yaptım.yapmasam ne farkederdi ki yine temizlenirdi ev.pişman oldum ama ne fayda

En geç pazartesi dedi canm ama yarın da çıkabilir elim yüreğimde

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim hakkında hayırlısı olsun

Aynı şey bende de var cnm okulda elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum ama eve gelince sanki belim çıkacak gibi ağrıyor. Bir kere sadece ev supursem sonra yattığım yerden ağrıdan kalkamiyorum. Bende bel fıtığı da vardı doktora sordum normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü için kemikler dd bebege gore şekilleniyor yer acıyor ona dedi .

Dimi o 10 11 gun gecmek bilmemisti. Allah kimseye yasatmasin boyle bir stresi. Ama ben inaniyorum arkadaslarin sonucu da temiz cikacak

Canim cok gecmis olsun simdi iyisin ya onemli olan o. Bebisin de iyiymis bak. Bolca dinlen tatlim

Canim senin kötü bişey demedigini Biliyoruz zaten. Sadece işte yanlış anlasilmalar oldu aranızda. Bende aynı bayan için yazmistim Adanalı sanırım. Lütfen üzülme. Bebis iyi olsun annesi. Hamileyiz hormonlar tavan.
Ayrıca başkalarının kiyafetini giyecek diye üzülme lütfen.Ve de burayı birakma

Aynen canim 10 dk ayakta dursam yuruyemeyecek duruma geliyorum abartmiyorum o kadar agriyor. Erkek cocuk bel agrisi yapar diyorlar dogru galiba. Kizinda nasildi var miydi bel agrisi?

geçmiş olsun.bu hamilelik insanı halden hale sokuyor.sağ salim bitirsydik kalan zamanımızı hayırlısıyla.birde lohusalık bitti mi ondan sonra hayatımız rutine oturur inşallah.

Aynen canim 10 dk ayakta dursam yuruyemeyecek duruma geliyorum abartmiyorum o kadar agriyor. Erkek cocuk bel agrisi yapar diyorlar dogru galiba. Kizinda nasildi var miydi bel agrisi?
bende hiç bel ağrısı olmuyor.kızımdada son aylarda ağrımıştı ağırlıktan ötürü.şuanda ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar.

Teşekkür ederim canm senin de sorunlarını okudum seni en İi ben anlarım daha doğrusu bu olayları yaşayan anlar. Şimdide herkes cinsiyet şu olsun bu olsun diyor ya içimden hep sağlıklı olsun da hiç önemli değil diyorum. İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Keşke benim de testte çıksaydı doktor ultrasonda görmeseydi. Böylesi çok acı.

bende hiç bel ağrısı olmuyor.kızımdada son aylarda ağrımıştı ağırlıktan ötürü.şuanda ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar.

Bu da kiz olabilir belki :) erkek bele kiz kasiga vurur derler de ne kadar dogru bilmiyorum. Bugun arkadasimla bulustum cafede yarim saat oturamadim ya oyle belim agriyor koltuga yayildim resmen ne yaptiysam azalmadi deli oldum. Artmaz daha insallah

Canim cok gecmis olsun simdi iyisin ya onemli olan o. Bebisin de iyiymis bak. Bolca dinlen tatlim

teşekkür ederim canım evet şuan iyiyim çok şükür bebeğimde iyi dinlenip rahatlatıcam onuda

geçmiş olsun.bu hamilelik insanı halden hale sokuyor.sağ salim bitirsydik kalan zamanımızı hayırlısıyla.birde lohusalık bitti mi ondan sonra hayatımız rutine oturur inşallah.

teşekkür ederim canım inşallah.3-4 çocuk istiyoduk biz ama eşiminde benimde gözümüz korktu.daha bi tanesini doğuramadım şöyle rahatça.ne zaman iyi hissetsem böyle yatağa düşüyorum.daha neler görcez bakalım :)

Senin erkek dimi cnm benim daha cinsiyeti göstermedi kızımda hic bel ağrım yoktu hamileliğimi anlamadım bile ama bunda hem mide bulantısı hem bel ağrısı oldu ama başka belirtilerim de hep kız belirtisi mesela kızımda yüzüm çok fena olmuştu ben benlikten cikmistim yine yüzüm aynı sekilde oldu boynuma kadar sivilceler sardı. Benimkinin cinsiyet konusunda kafası karışık sanirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…