2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

KAyınpederim canım kaynanamdan bir şikayetim Yok şükür benim yerime laf diyor kadında oda arada azarlanıyor , ben kapanmadım iki eltim kapalı o yüzden de biraz böyle

Merhaba kızlar ikili üçlü test yaptırmak istemeyen ben 3 lu test yaptırdım doktor illa yapalım dedi . Perşembe sonuç çıkacak . Perşembe ayrıntılı ultrason a da gircem dua edin hep güzel şeyler olsun size de haber verim

KAyınpederim canım kaynanamdan bir şikayetim Yok şükür benim yerime laf diyor kadında oda arada azarlanıyor , ben kapanmadım iki eltim kapalı o yüzden de biraz böyle

Evlendiginde aciktin ve esin seni boyle sevdi kabul etti. Onlara ne ya cok kiziyorum boyle insanlara gercekten. Esin bisey demiyor mu ? Konussa babasiyla hamilesin biraz daha anlayisli olsa. Gercekten kimse icin kendini de bebegini de uzme bosver mumkum oldugunca az gorusme sansin varsa senin icin daha iyi

Ayrintili icin erken degil mi? 20 ile 22. Hafta arasi degil miydi

İnsanlar çok saçmaliyor canım. Banada hala kilo almadığim için eksiklikmis gibi hissettirmeye çalışan bikaç insan var cevrede. Ben artık kıskandıklarını düşünüyorum insanların ve gülüp geçiyorum. Zayıf olsan vay kilo alsan vay.

Canim ilk bu mesajını gördüm diğerlerini okumadan cevap attım. KP demiş sanırım. Densizlik etmiş. Onun haddine mi sana karışmak? Açık veya kapalı insan insan olsun. Sırf bu yüzden acimasizca eleştiri hiç hoş değil. Sen takma kV ve esin versin cevabını

Böyle hislere kapılmak çok normal çünkü hayatımız eskisi gibi olmayacak , sağlıklı olacak mı , nasıl doğacak , iyi bakabilecek miyiz cart curt o kadar ayrıntı var ki. Herkes bir yandan bir şey söylüyor. Kiminin doğruları kimine yanlış. Hiç bilmediğimiz duygular içinde , soru işaretleriyle doluyuz. Mutluluk, evham , tedirginlik... Hormonlar bir yandan , duygu karışıklıkları bir yandan... Ben de bazen aşırı hevesliyim bebek arabasını bile aldık düşün. Bazen de açıp bir video izlemeye üşeniyorum. Modum düşüyor. Normal geliyor bana. Günüm günüme uymuyor. Alışacağız :))

Dimi ya :)) ben de 2 kg aldım toplamda.. Pek belli olmuyor bir şey.
Sen mi hamilesin biz mi belli değil diyorlar.
Bu çocuk büyümüyor mu filan gibi yorumlar. 170 gramın her tarafı büyüse ne olacak. Ben sağlıklı besleniyorum kontrollerime de gidiyorum her şey yolunda diyorum, valla siz şu yağlarınızı doğurun da sevelim (ya da sevmeyelim) diyesim geliyor.

8 mi? Yok artık!

Aynen oyle canim
Bi de bebek bakim seti kazandi ne yapacaksa artik :)

Lansinoh falan stant acmisti. Gogus pedini inceleme firsatim oldu bayildim. Normalde kucuk olur pedler bu baya buyuktu ve yapistirmak icin 2 bandi vsrdi. Kadin siseden su doktu bi suru ama sizdirma falab bi sey olmadi sekli de bozulmadi. Tuttum ben bu olayi.

Haa bir de sut buzlukta saklanabiliuormus ilk kez ogrendim
Sut saklama poseti vardu

Yalnız değilsin canım, sen bendeki endişeleri gör birde:) arada endişelerim yüzünden bunalıma giriyorum içimi sıkıntı kaplıyor zorla yemek yiyorum bu yüzden iştahım kapanıyor bazen de çok iyi oluyorum hiç takmıyorum. Hamilelik hormonları bakalım daha neler ettirecek bize

Durum guncellemesi: Bebegin tekmeleri yerine aclik hissediyorum... (Ah 2. Trimestr) Bel agrisi devam. Muayeneye nasipse 2 gun var. Cinsiyet hala merak konusu. Fantastik ruyalara devam (is arkadaşımın civcivi emekli oluyordu) :)

Bende de acayip ruyalar oluyor. Bazen diyorum ki filmi cekilse harika olur

Ayy hamilesin ya bebeğin olacak bundan güzel önemli bir şey mi var , ne demekmiş görünmeden geçirmek ben o göbeği var ya masaya koyarım gururla... :)) Kiloya hamileliğimin hiçbir gününde takılmayacağım. Kim ne derse desin. Podyumdan gelmedim podyuma dönmeyeceğim.. Sen de öyle de. Kilo almaktan korkma canım hepsi gidecek. Benim en yakın arkadaşım 25 kg aldı şuan 47 kg. Sağlıklı beslenme , spor, emzirmeyle sonunda minnak bebekleri olan fit nisan anneleri olacağız. :))

Sorma :)) hep bir balta vurma. Anlamıyorum...

Durum guncellemesi: Bebegin tekmeleri yerine aclik hissediyorum... (Ah 2. Trimestr) Bel agrisi devam. Muayeneye nasipse 2 gun var. Cinsiyet hala merak konusu. Fantastik ruyalara devam (is arkadaşımın civcivi emekli oluyordu) :)

:))))) cidden bu nasıl bir bilinçaltı bari horoz veya tavuk olsaymışşş.... şanssız civciv emekli maaşıyla geçinmek zor Türkiyede...
2 gün sonra cinsiyet belli olur inşallah..

Kızlar benimde rüyalar acayiplesti de onun haricinde bide hani böyle uyumak üzereyken bi yerden dusuyormus gibi oluyorsun ya bazen.Su son 1 haftada bikaç kez oldu. Veya sadece 1 bacağım böyle çekiliyor gibi diyim. Sadece uykuda oluyor.Sebebi ne olabilir acaba?

2 gün sonra inşallah cinsiyeti öğrenirsin artık canım büyük ihtimal.
Sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olsun inşallah

Sorma :)) hep bir balta vurma. Anlamıyorum...

Gülüp geçeceğiz hep aynı muhabbetler...
Hamileliğin doğasında var bunları konuşmak..
Bir de ben pat diye elini göbeğime atıp yoklayan insanlardan nefret ediyorum. Annemin arkadaşları filan özellikle onlara. Kendi arkadaşıma şey yapmam da. Komşu geliyor hop eli göbeğimde ayyy bşiy yok burda diye. Eli ultrason cihazına bağlı sankiii

Operatör doktor olduklarından yokladiklarinda anlıyolar herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…