- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.421
Bunu soyleyen erkek mi bayan mi? Onlarin haddine mi dusmus hamile birine bir de insan icinde oyle konusmak ne bicim insanlar ya. Bir kere cevabini versen bir daha konusamazlar aslinda. Sen kimse yuzunden keyfini kacirma kimseye gore hareket etmek zorunda degilsin hamileliginin tadini cikar densiz insan cok bosver
KAyınpederim canım kaynanamdan bir şikayetim Yok şükür benim yerime laf diyor kadında oda arada azarlanıyor , ben kapanmadım iki eltim kapalı o yüzden de biraz böyle
Merhaba kızlar ikili üçlü test yaptırmak istemeyen ben 3 lu test yaptırdım doktor illa yapalım dedi . Perşembe sonuç çıkacak . Perşembe ayrıntılı ultrason a da gircem dua edin hep güzel şeyler olsun size de haber verim
8 mi? Yok artık!Sorma canim ya 2 yasindakileri gectim cocugu 8 yasinda olan baska bebisi olmayan kadin gordum ben. Hatta hediyelerden birini kazandi ne yapacaksa onu :)
Kapida yaka karti veriyorlardi sanirim 700 kisiyi gecmis dusun
İnsanlar çok saçmaliyor canım. Banada hala kilo almadığim için eksiklikmis gibi hissettirmeye çalışan bikaç insan var cevrede. Ben artık kıskandıklarını düşünüyorum insanların ve gülüp geçiyorum. Zayıf olsan vay kilo alsan vay.Doktora göre zayıf gebeyim ama eşimin ailesi beni şişman gördüğünden yanaklarım var benim karnım büyüdükçe salaş giyinicem şişmanladın dicekler diye sıkıntılıyım bende hamilelik güzelde böyle sözler duyucam diye işte bende kilo almaktan korkuyorum eşimle aynı boydayız ama ben daha uzun gözüküyorum onun eksiklerini bende fazla görüyorlar bilmiyorum hiç görünmeden geçirsem keşke
Canim ilk bu mesajını gördüm diğerlerini okumadan cevap attım. KP demiş sanırım. Densizlik etmiş. Onun haddine mi sana karışmak? Açık veya kapalı insan insan olsun. Sırf bu yüzden acimasizca eleştiri hiç hoş değil. Sen takma kV ve esin versin cevabınıDoktora göre zayıf gebeyim ama eşimin ailesi beni şişman gördüğünden yanaklarım var benim karnım büyüdükçe salaş giyinicem şişmanladın dicekler diye sıkıntılıyım bende hamilelik güzelde böyle sözler duyucam diye işte bende kilo almaktan korkuyorum eşimle aynı boydayız ama ben daha uzun gözüküyorum onun eksiklerini bende fazla görüyorlar bilmiyorum hiç görünmeden geçirsem keşke
Kizlar benim bugunlerde psikolojim bozuldu ya. neden bilmiyorum icimde garip endiseler ve korkular var. sanki hamilelikle basa cikamicakmisim gibi hissediyorum, dogumdan sonra napicam nasil altindan kalkicam diyorum. ilk zamanlar hazirliklar icin hevesliydim her seyi araştırıyordum fln simdi icimden gelmiyor. resmen zaman dursun simdi biraz modundayim. biraz gobegim belli olmaya başladı, hamileligin ilerliyor olmasi beni hafiften dehsete dusuruyorbenim gibi olan var mi ya da bu durum gecici mi niye boyle oldum cok hevesli cok mutluydum halbuki
İnsanlar çok saçmaliyor canım. Banada hala kilo almadığim için eksiklikmis gibi hissettirmeye çalışan bikaç insan var cevrede. Ben artık kıskandıklarını düşünüyorum insanların ve gülüp geçiyorum. Zayıf olsan vay kilo alsan vay.
8 mi? Yok artık!
Kizlar benim bugunlerde psikolojim bozuldu ya. neden bilmiyorum icimde garip endiseler ve korkular var. sanki hamilelikle basa cikamicakmisim gibi hissediyorum, dogumdan sonra napicam nasil altindan kalkicam diyorum. ilk zamanlar hazirliklar icin hevesliydim her seyi araştırıyordum fln simdi icimden gelmiyor. resmen zaman dursun simdi biraz modundayim. biraz gobegim belli olmaya başladı, hamileligin ilerliyor olmasi beni hafiften dehsete dusuruyorbenim gibi olan var mi ya da bu durum gecici mi niye boyle oldum cok hevesli cok mutluydum halbuki
Durum guncellemesi: Bebegin tekmeleri yerine aclik hissediyorum... (Ah 2. Trimestr) Bel agrisi devam. Muayeneye nasipse 2 gun var. Cinsiyet hala merak konusu. Fantastik ruyalara devam (is arkadaşımın civcivi emekli oluyordu) :)
Doktora göre zayıf gebeyim ama eşimin ailesi beni şişman gördüğünden yanaklarım var benim karnım büyüdükçe salaş giyinicem şişmanladın dicekler diye sıkıntılıyım bende hamilelik güzelde böyle sözler duyucam diye işte bende kilo almaktan korkuyorum eşimle aynı boydayız ama ben daha uzun gözüküyorum onun eksiklerini bende fazla görüyorlar bilmiyorum hiç görünmeden geçirsem keşke
Sorma :)) hep bir balta vurma. Anlamıyorum...Dimi ya :)) ben de 2 kg aldım toplamda.. Pek belli olmuyor bir şey.
Sen mi hamilesin biz mi belli değil diyorlar.
Bu çocuk büyümüyor mu filan gibi yorumlar. 170 gramın her tarafı büyüse ne olacak. Ben sağlıklı besleniyorum kontrollerime de gidiyorum her şey yolunda diyorum, valla siz şu yağlarınızı doğurun da sevelim (ya da sevmeyelim) diyesim geliyor.
Durum guncellemesi: Bebegin tekmeleri yerine aclik hissediyorum... (Ah 2. Trimestr) Bel agrisi devam. Muayeneye nasipse 2 gun var. Cinsiyet hala merak konusu. Fantastik ruyalara devam (is arkadaşımın civcivi emekli oluyordu) :)
2 gün sonra inşallah cinsiyeti öğrenirsin artık canım büyük ihtimal.Durum guncellemesi: Bebegin tekmeleri yerine aclik hissediyorum... (Ah 2. Trimestr) Bel agrisi devam. Muayeneye nasipse 2 gun var. Cinsiyet hala merak konusu. Fantastik ruyalara devam (is arkadaşımın civcivi emekli oluyordu) :)
Sorma :)) hep bir balta vurma. Anlamıyorum...
Operatör doktor olduklarından yokladiklarinda anlıyolar herhalde :)Gülüp geçeceğiz hep aynı muhabbetler...
Hamileliğin doğasında var bunları konuşmak..
Bir de ben pat diye elini göbeğime atıp yoklayan insanlardan nefret ediyorum. Annemin arkadaşları filan özellikle onlara. Kendi arkadaşıma şey yapmam da. Komşu geliyor hop eli göbeğimde ayyy bşiy yok burda diye. Eli ultrason cihazına bağlı sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?