2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben hiç gidemedim bugün misafirim geldi ve bütün gün temizlik ve hazırlıkla geçti sen yine de iyi ki gitmişsin canım.
Kiyamam ya kotu olmus canim. Baya kalabalikti tanitinlar iyiydi konusmalar faydaliydi.

Ebebek facebook sayfasina girersen ordq canli yayindan kayit yaomislar canim dibleyebilirsin konusmalari

Geçmişi okudum da şimdi kızlar ne sezeryandan ne de normal doğumdan korkmayın. ikisinin de riskleri ve güzellikleri var önemli olan Allah hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Kızımda ben de çok çok normal doğum istiyordum ama gecenin 3.30 unda sancıyla hastaneye gittim nişan geldi açılmam bile çok uzun sürmedi tam açıldı ama kızım kanala girmedi sezeryan olmak zorunda kaldım demekki allah böyle uygun görmüş dedim. Bir arkadaşım da ben normal yapamam dedi ama sanciyla hastaneye gitti sezeryan istiyorum demesine ragmen normal dogurdu.bizim istememizle olmuyor bazı şeyler. eve gider gitmez de hemen korsemi giydim sezeryanli giyemez diye bişey yok merak etmeyin hatta daha sıkı tuttu bir de korse giymeyen arkadaslarimin göbeği dikiş yerinin üstüne sarkti benim ki eskiye döndü dümdüz oldu. Eğer bakan biri de varsa yanınızda çok uzun sürmuyor ayağa kalkiyorsunuz hemen. Bence hepimiz burda sezeryan da olsa normal de olsa hep doğumun guzel yönlerinden bahsedelim ki korkan arkadalarimiz varsa rahatlasinlar. Sonuc olarak doğum da dahil herseyin allahtan hayırlısı. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))

Ne uzunu canım. Dedim hatta biraz daha yazsaydı diye insan merak ediyor :) korse medikalde mi satılıyor? Sezaryan korsesi olarak mı satılıyor bildiğimiz korse mi. Kına gecemde elbisemin altına giydiğim korse mi yoksa

Ben hala hissedemedim bisey

Canim zaten dedigin gibi dogum planli olmuyor yani ben plan yapmiyorum mesela:) tercihim tabiki normal dogum ama o an bisey ters gider ve sezeryan olmak zorunda kalirsam da hic onemli degil. Hep diyorum zaten bebek nasil gelmek isterse oyle gelecek ben karar vermeyecegim diye:) sezeryandan korkum su; omur boyu sizliyor vs diyorlar ondan korkuyorum ne kadar dogru bilemem.

Benim ilk gebelik ama karnim genis
Alan genis oldugu icin mi hissrtmiyorum. Off ya cok merak ediyorum

Ya 9 ay geçti baya da büyümüştü karnım ondan diye düşünüyorum ama alanda geniş tabi uzanınca çok hafif bir tepecik var ayakta ise ben buradayım diyen göbek mi Bebek mi emin değilim

bende , acaba ikinci gebelik diye karnım daha geniş ondan mı diyorum artık birde alt kısmımda baskı hissediyorum bazen dizinde öyle mi

Sizlama gibi bisey oluyor bende ama o bebegin hareketi degildir sanmiyorum belki yer degistiriyordur ilk gebeligim hic anlamiyorumki. Normaldir canim 15 den sonra hisseden nadir oluyor asil 18 19 dan sonra hissediliyormus. Bizim oyle olacak galiba

Evet korse takılması iyi olur ilk hamileligim de bende taktım göbek falan yoktu ama doktorum çok sıkı bir korseyi asla önermedi tam tersine zarar verebileceğini söyledi, o yüzden çok sıkı olmamak kaydıyla korse takılırsa göbek gerçekten kalmıyor canım

Cnm dogum hikayemi ayrıntılı yazsam zaten koca sayfayi kaplarim :) derler ya erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum hikayeleri bitmez diye benimki o hesap :) ben bildiğin iç çamaşır mağazasından alınan göğüs altından dize kadar olan korseden giydim 3 ay boyunca da hemen hemen her gün giydim. sezeryanli olduğum için korsenin bir köşesinden eşim bir köşesinden annem önden de ben tutarak giyip çıkardım bir süre :))) aynı korsem duruyor yine onu giycem ben.

Tabiki cnm inşallah hayırlı olan olur herseyin doğali güzeldir cnm ama olmuyorsa diğerinden de korkmayin. çoğu insanda o iz kalmıyor bile contraktubex diye bir jel krem var o baya geçiriyor. Benim cildim hassas olduğu için bütün yara izlerini barındırıyorum biraz o izden de var ama hiç sızlama yapmadi bazen kaşınir. tabi bu yaşadığım tecrübe ettiğim cnm bütün hamilelikler hep farklı farklıdır o yüzden okuduklarinizla kendinizi kiyaslamayin belki seninki de çok farklı güzel olacak.

Kiyamam ya kotu olmus canim. Baya kalabalikti tanitinlar iyiydi konusmalar faydaliydi.

Ebebek facebook sayfasina girersen ordq canli yayindan kayit yaomislar canim dibleyebilirsin konusmalari
Sağol canım pek çok arkadaşımı gördüm çocukları iki yaşını geçmiş anneler bile epey ilgi göstermiş :)

Çatı muhabbeti dönmüş ben 5 gün günde 4 5 kere çatı muayenesi oldum kaç doktora ebeye stajyer hemşire hemşirlere açtım alt bölgeyi hatırlamıyorum ama eşim şehrin yarısı gördü artık diyip dalga geçiyordu doktor çok önemli ve ben erkek doktorlardan çok memnun kaldım kadınlar mahvetmişti acımasızca baktılar bizde kadınız diyip savunuyorlardı bir de sizde kadınsanız anlayın bi zahmet diyip kızıyordum ama erkekler rahatlamamı bekliyor ve daha nazikçe bakıyordu bileğe kadar da değil iki parmakla bakıyorlardı ve Doğuma iki cm açılma ile girdim ben ebe güçlüsün sen beraber başarıcaz dedi öyle de oldu ne kesik ne yırtık sadece bir ara kalbim patlıyor dedim o an zaten gelmiş ölüyorum demeden doğmaz derlerdi hakket öyleymiş ama Doğum sonrası inanılmaz bir büyü vardı sanki ben o beş günü o acıları yaşamamıştım silindi gitti herşey , Doğum şeklimiz o an nasıl olur bilmiyorum ama normal Doğumda sancıların etkisiyle vücudunuz sizi yönlendiriyor ben buna Emin'im yere çöküp ıkınma anlarında yastığı ısırdım sonra nefes alma fırsatı veriyor vücudun son anlarda ayağa kalkıp başlıklardan tutunuyordum eşimle çalıştığımız az şey vardı onları yaptık sancı süresini tuttu eşim perine masajına ve son zamanlarda yapılan esneme çalışmalarının gerçekten katkısı çok fazla , sezeryandan korkma sebebim kan sulandırıcı kullanıyor olmam ve Bebek doğurma sayımın azalması kader ne yazmıştır bilemeyiz ama kafamda hep bu soru var sezeryan olursam bi hakkım kalır ya bişey olursa falan işte bilinçaltı

Sağol canım pek çok arkadaşımı gördüm çocukları iki yaşını geçmiş anneler bile epey ilgi göstermiş :)

Sorma canim ya 2 yasindakileri gectim cocugu 8 yasinda olan baska bebisi olmayan kadin gordum ben. Hatta hediyelerden birini kazandi ne yapacaksa onu :)
Kapida yaka karti veriyorlardi sanirim 700 kisiyi gecmis dusun

Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimze insallah.Nasipte ne varsa o yasanacak hayal etmeye planlamaya hic gerek yok rahat olun bacılarilk kez dogum yapacaklara var tedirginliginizi cok iyi anliyorumama inanin herkesin coook farkli oluyor.
merve100 canim hic oyle dusunme saglikla dogsun yeter eskidenmis o sayı meselsi.benim arkadasim ikiz dogum yapti sezaryen ikizler ardindan bi kac ay sonra tekrar hamile kaldi ikizler yasina bastiginda yine ayni sekilde sezaryen oldu cok da rahat gecirdi.dogumdan sonra bol bagisiklik kuvvetlendirici saglikli beslenmeyle insallah guclenirsen bisiycik olmazhepimiz icin gecerli.bebekler illaki anneden biseyler goturuyor cunku.bir arkadasim daha var o 4 tane sezaryenle dogum yapti cok yakin araliklarla masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…