- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.381
Kiyamam ya kotu olmus canim. Baya kalabalikti tanitinlar iyiydi konusmalar faydaliydi.Canım ben hiç gidemedim bugün misafirim geldi ve bütün gün temizlik ve hazırlıkla geçti sen yine de iyi ki gitmişsin canım.
Ne uzunu canım. Dedim hatta biraz daha yazsaydı diye insan merak ediyor :) korse medikalde mi satılıyor? Sezaryan korsesi olarak mı satılıyor bildiğimiz korse mi. Kına gecemde elbisemin altına giydiğim korse mi yoksaGeçmişi okudum da şimdi kızlar ne sezeryandan ne de normal doğumdan korkmayın. ikisinin de riskleri ve güzellikleri var önemli olan Allah hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Kızımda ben de çok çok normal doğum istiyordum ama gecenin 3.30 unda sancıyla hastaneye gittim nişan geldi açılmam bile çok uzun sürmedi tam açıldı ama kızım kanala girmedi sezeryan olmak zorunda kaldım demekki allah böyle uygun görmüş dedim. Bir arkadaşım da ben normal yapamam dedi ama sanciyla hastaneye gitti sezeryan istiyorum demesine ragmen normal dogurdu.bizim istememizle olmuyor bazı şeyler. eve gider gitmez de hemen korsemi giydim sezeryanli giyemez diye bişey yok merak etmeyin hatta daha sıkı tuttu bir de korse giymeyen arkadaslarimin göbeği dikiş yerinin üstüne sarkti benim ki eskiye döndü dümdüz oldu. Eğer bakan biri de varsa yanınızda çok uzun sürmuyor ayağa kalkiyorsunuz hemen. Bence hepimiz burda sezeryan da olsa normal de olsa hep doğumun guzel yönlerinden bahsedelim ki korkan arkadalarimiz varsa rahatlasinlar. Sonuc olarak doğum da dahil herseyin allahtan hayırlısı. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))
ikihayat dün burda konuşup durduk.bugün ilk kez bebeğimin pıt pıt vuruşunu hissettim hemde arka arkaya 4-5 kere.çok heyecan verici bişey.allahım ikinci kere yaşatıyor bu güzel duyguyu çok şükür.inşallah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder.
Afp nöral tüp defektine bakıyor canım.beyin kemiği oluşumu ile ilgili hastalık.bu yüzden içiyoruz ya folikasitleri.
Ben hala hissedemedim bisey
Geçmişi okudum da şimdi kızlar ne sezeryandan ne de normal doğumdan korkmayın. ikisinin de riskleri ve güzellikleri var önemli olan Allah hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Kızımda ben de çok çok normal doğum istiyordum ama gecenin 3.30 unda sancıyla hastaneye gittim nişan geldi açılmam bile çok uzun sürmedi tam açıldı ama kızım kanala girmedi sezeryan olmak zorunda kaldım demekki allah böyle uygun görmüş dedim. Bir arkadaşım da ben normal yapamam dedi ama sanciyla hastaneye gitti sezeryan istiyorum demesine ragmen normal dogurdu.bizim istememizle olmuyor bazı şeyler. eve gider gitmez de hemen korsemi giydim sezeryanli giyemez diye bişey yok merak etmeyin hatta daha sıkı tuttu bir de korse giymeyen arkadaslarimin göbeği dikiş yerinin üstüne sarkti benim ki eskiye döndü dümdüz oldu. Eğer bakan biri de varsa yanınızda çok uzun sürmuyor ayağa kalkiyorsunuz hemen. Bence hepimiz burda sezeryan da olsa normal de olsa hep doğumun guzel yönlerinden bahsedelim ki korkan arkadalarimiz varsa rahatlasinlar. Sonuc olarak doğum da dahil herseyin allahtan hayırlısı. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))
bende , acaba ikinci gebelik diye karnım daha geniş ondan mı diyorum artık birde alt kısmımda baskı hissediyorum bazen dizinde öyle mi
Benim ilk gebelik ama karnim genis
Alan genis oldugu icin mi hissrtmiyorum. Off ya cok merak ediyorum
Cnm rüyan hayır olsun bebişinin cinsiyeti ne acabaGeçmiş olsun cnm bir daha yaşamazsin insallah
Ya 9 ay geçti baya da büyümüştü karnım ondan diye düşünüyorum ama alanda geniş tabi uzanınca çok hafif bir tepecik var ayakta ise ben buradayım diyen göbek mi Bebek mi emin değilim
bende , acaba ikinci gebelik diye karnım daha geniş ondan mı diyorum artık birde alt kısmımda baskı hissediyorum bazen dizinde öyle mi
Evet korse takılması iyi olur ilk hamileligim de bende taktım göbek falan yoktu ama doktorum çok sıkı bir korseyi asla önermedi tam tersine zarar verebileceğini söyledi, o yüzden çok sıkı olmamak kaydıyla korse takılırsa göbek gerçekten kalmıyor canımGeçmişi okudum da şimdi kızlar ne sezeryandan ne de normal doğumdan korkmayın. ikisinin de riskleri ve güzellikleri var önemli olan Allah hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Kızımda ben de çok çok normal doğum istiyordum ama gecenin 3.30 unda sancıyla hastaneye gittim nişan geldi açılmam bile çok uzun sürmedi tam açıldı ama kızım kanala girmedi sezeryan olmak zorunda kaldım demekki allah böyle uygun görmüş dedim. Bir arkadaşım da ben normal yapamam dedi ama sanciyla hastaneye gitti sezeryan istiyorum demesine ragmen normal dogurdu.bizim istememizle olmuyor bazı şeyler. eve gider gitmez de hemen korsemi giydim sezeryanli giyemez diye bişey yok merak etmeyin hatta daha sıkı tuttu bir de korse giymeyen arkadaslarimin göbeği dikiş yerinin üstüne sarkti benim ki eskiye döndü dümdüz oldu. Eğer bakan biri de varsa yanınızda çok uzun sürmuyor ayağa kalkiyorsunuz hemen. Bence hepimiz burda sezeryan da olsa normal de olsa hep doğumun guzel yönlerinden bahsedelim ki korkan arkadalarimiz varsa rahatlasinlar. Sonuc olarak doğum da dahil herseyin allahtan hayırlısı. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))
Cnm dogum hikayemi ayrıntılı yazsam zaten koca sayfayi kaplarim :) derler ya erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum hikayeleri bitmez diye benimki o hesap :) ben bildiğin iç çamaşır mağazasından alınan göğüs altından dize kadar olan korseden giydim 3 ay boyunca da hemen hemen her gün giydim. sezeryanli olduğum için korsenin bir köşesinden eşim bir köşesinden annem önden de ben tutarak giyip çıkardım bir süre :))) aynı korsem duruyor yine onu giycem ben.Ne uzunu canım. Dedim hatta biraz daha yazsaydı diye insan merak ediyor :) korse medikalde mi satılıyor? Sezaryan korsesi olarak mı satılıyor bildiğimiz korse mi. Kına gecemde elbisemin altına giydiğim korse mi yoksa
Tabiki cnm inşallah hayırlı olan olur herseyin doğali güzeldir cnm ama olmuyorsa diğerinden de korkmayin. çoğu insanda o iz kalmıyor bile contraktubex diye bir jel krem var o baya geçiriyor. Benim cildim hassas olduğu için bütün yara izlerini barındırıyorum biraz o izden de var ama hiç sızlama yapmadi bazen kaşınir. tabi bu yaşadığım tecrübe ettiğim cnm bütün hamilelikler hep farklı farklıdır o yüzden okuduklarinizla kendinizi kiyaslamayin belki seninki de çok farklı güzel olacak.Canim zaten dedigin gibi dogum planli olmuyor yani ben plan yapmiyorum mesela:) tercihim tabiki normal dogum ama o an bisey ters gider ve sezeryan olmak zorunda kalirsam da hic onemli degil. Hep diyorum zaten bebek nasil gelmek isterse oyle gelecek ben karar vermeyecegim diye:) sezeryandan korkum su; omur boyu sizliyor vs diyorlar ondan korkuyorum ne kadar dogru bilemem.
Amin cnm ah bir bilsem çok merak ediyorum göstermedi minik kuzum ama ben kız diye tahmin ediyorum.Cnm rüyan hayır olsun bebişinin cinsiyeti ne acaba
Sağol canım pek çok arkadaşımı gördüm çocukları iki yaşını geçmiş anneler bile epey ilgi göstermiş :)Kiyamam ya kotu olmus canim. Baya kalabalikti tanitinlar iyiydi konusmalar faydaliydi.
Ebebek facebook sayfasina girersen ordq canli yayindan kayit yaomislar canim dibleyebilirsin konusmalari
Sağol canım pek çok arkadaşımı gördüm çocukları iki yaşını geçmiş anneler bile epey ilgi göstermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?