2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aaa hemde doğumdan 10 gün önce he :)) beni doğum anında muayne etmişti iki parmakla o da sancıdan parmağı hissetmiyosun bile korkulcak şey değil tam tersi güzel şeyler :)

Ya insanlar korkutmaya bayiliyor ben anladim abarttigini da yine de sorayim dedim:) 2 parmak falan bisey degil canim bir de dedigin gibi sanci aninda hissedilmiyormus. O gunleri gorebiliriz insAllah.

Ay kızlar halime sukrettim sizi duyunca.benimki de ye diye israr edenlere kiziyor.kayinvalidem sunu ye bunun tadina bak senin canin istemezse bebegin cani ister filan diyor.esim kiziyor sacmalama anne bebek nerden görecek de cani isteyecek cloud isterse yer istemezse yemez israr etmeyin diyor.çünkü ben ye diye israr edilmesinden nefret ederim

Ya bende isrardan nefret ederim ama adam anlamiyorki askim nolur nolur diyo delirtti ya:) bagiriyorum bir de

Detaylı ultrason ne zaman oluyor canım? Hangi haftada tam?

Bizim 12. Haftada ikili test olmuştu. Sonuçlara göre doktor amniyosentez veya üçlü teste gerek görmedi onu atladık 20. Haftada detaylı ultrasona gireceğim. Yaklaşık 40-45 dk sürüyormuş bebeğin safra kesesine kadar bütün organlara bakılacakmış. Bu arada diğer hamiş iki arkaaşım da 20. Haftada detaylıya girdi.

'Emniyet kemeri'yle ilgili bilgiler resimde kızlar.... Hafta hafta hamilelik kitabımda karşıma çıktı, konu konuşulmuştu paylaşayım dedim....
Bu kitap bizi mi dinliyor nedir!? Ne konuşsak karşıma çıkıyor o hafta sayfalarda :)))

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 45

Eşin tam kurtarıcıymış. :)) Bizimki de ilk haftalarda benim ağzıma tıkıştırılan zorla gönül koyup ye ye denilen şeylerden koruyordu beni :)
Şimdi et konusunda hassas sadece. Doktor da hergün 200 gr dedi ya tartıp yedirecek nerdeyse :)

Bizde dun 4gbi yemek yiyince aksam tekrardn yemedim bgnde malummm pazar gec uyaninca toparlanamadm kolumu zor kaldiriyorm.beslenme cok onemli artk biz farketmesekte cddn icten ice birileri yemk istiokilo konusunda bnde cok korkuorum ztn 1.bebisim dusuk oldu onda hep yattm uzerine tekrar bi hamilelik yine kanamalar yatislar kilo almaktan korkuyorum tabi saglikli olsunlarda her turlu verirz ama hem kndim hem onun sagligi icin cok almamaliym

Ya insanlar korkutmaya bayiliyor ben anladim abarttigini da yine de sorayim dedim:) 2 parmak falan bisey degil canim bir de dedigin gibi sanci aninda hissedilmiyormus. O gunleri gorebiliriz insAllah.
İnşallah canm Rabbim nasip ederse

Merhaba kızlar, benim midem 2 gündür inanılmaz yanıyor. Yemek borum yanıyor. Geri yukarı çıkıyor yediklerim. Ne tçyapıcam bilmiyorum. Yarın da doktor kontrolüm var.. İnşallah her şey yolundadır

Evet cok şükür tam kurtarıcıdir.benim kimseye birsey demem gerekmez o benim yerime soylemesi gerekeni soyler.kayinvalidem kayinpederim de anlayışlidir.tek bir laflari yoktur.4 tane gorumcem var benim.esim en küçük tek erkek :)

Anladım canım. Teşekkür ederim.Ikiliyi bizde yaptırdık şükür bi sorun çıkmadı. Bakalım artık doktor söyler herhalde bizede. Renkli ultrasonda diyorlar sanırım ona.Öyle kalmış aklımda benimde.

Mevcut bir kanama alanın mi var canım? Geçmiş olsun

Merhaba kızlar, benim midem 2 gündür inanılmaz yanıyor. Yemek borum yanıyor. Geri yukarı çıkıyor yediklerim. Ne tçyapıcam bilmiyorum. Yarın da doktor kontrolüm var.. İnşallah her şey yolundadır
Susamlı şeyler veya patates yedin mi canım son zamanlarda?Bu ikisi mide yanması yapiyor

Rica ederim canımm.. Evet aynı zamanda renkli.. Bu sefer renkli kanlı canlı bir fotoğrafımız da olacak inşallah :))

Rica ederim canımm.. Evet aynı zamanda renkli.. Bu sefer renkli kanlı canlı bir fotoğrafımız da olacak inşallah :))
Hafta 1 ben 2 doktora gittigimden şimdiden bi albüm olmuştur bendekiler ama evet renkli başka olur. Canim oglusum benim. 1.5sene sonra gelen mucizem Ne kadar şükür etsem az....

Alsakta bebekler saglikli olsun yeter veririz bence kiloyu :)Zaten 10 kilo falan doğumda gidiyo diyorlar. Bebek,su vs vs

Cnm korkma söylediğin şeyler en fazla reflü belirtisidir onun da ilacı var. allahtan çok uzun zaman sonra değilmiş kontrolün yarın doktoruna sor o uygun ilaç yazar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…